Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ahahahahahuuu edda delısın sen yaaa Koparımmmm

fulyamm bende senin annene çekmişimm

Mursh ben kaçgündür wc çıkmadıgım halde yarım kilo gitmiş sabah hint yagı içtim inşallah işe yarar

Walla fadıme abla dukkan yapanlar gojy bery dıe bı mneyve yıyolar wc sorununu cozuyomus aktarlardan al dene ıstersen...Sinamekide ıse yarıyor..Yada hıc olmadı kuru kayısıyı sıcak suda ısla sabah once suyunu ıc sonra kayısıyı ye oda ıyı gelıop...

Kızlar görüşürüz akşam buralarda olurum kursa gitmem gerek iyi günler az kalorili geçirin gününüzü öptüm

fulyamm bende senin annene çekmişimm
uzak dur benden!!
saka saka

53.7

Bildirimimi fotoğraflı yapayım bu hafta 53.7 geçen hafta 54.7

Eki Görüntüle 343950 Eki Görüntüle 343949

Sözümü tuttum pc bozuktu geçen hafta...

tebrik ederim canim harika gidiyorsun

Arkadaşlar benmi kaçırdım bildirim yapmayanlar bunlar bilgisi olan varmı ?

TrulyScrumptious
Siyamum
Edda1985
Fadime02

uyuyordum saati kurup da kalkabildim 12den once bldirim yapayim diye..burada 10 tabi daha

ben de istiyorum filtre kahve bardagi cok ozendim..
ve de tebrik ederim canim super

Fulyacım eşinede sanada geçmiş olsun dıorum bız alıstık esının huysuzluguna sende alıssan artık dıyorum

:26:

*** 9. Takım 243. Etap Sonuçları ***

Edda1985: (69/69/0,0/%0,00)
Fadime02: (99,5/99/ 0,5/%0,50)
Hoppidicik (86,3/86,3/0,0/%0,00)
Mursh: (82,1/81,5/0,6/%0,73)
TrulyScrumptious (89,2/89,2/0,0/%0,00)
Siyamum (54,7/53,7/1,0/%1,83)
Nagieymen (70,2/68,4/1,8/%2,56)
Hicranöztürk (54,9/54,5/0,4/%0,73)
BeyazBulut (66,7/66,6/0,1/%0,15)
Okyanusada (69/69,4 /-0,4/%-0,58)
Doksanaltmısdoksan(71/70/1,0/%1,41) yeni üye hedefi 65 /
Lıonessa (84/83,5 /0,5/%0,60) yeni üye hedefi 75 /

9.Takım Toplam % 0,49

Kızlar bu hafta bomba gibiyiz maşallah Kilo alanlar ve veremeyenler alın sıze

Son düzenleme:

Ofisten ufak bi manzara Ara öğün zamanı

1 demlik bitki çayım :126::86:
1 matara suyum :121:
tupperware dergisi
ve 3 tane form patlamıs mısır :125:

Daha açıkmadıgım ıcın yemek yemiycem henuz :44: Şimdiye kadar 1,5 ltre oldu su ahh bıde su wc gıdıp gelme ısı olmasa

yok canim yok sadece acaba cok mu sikayet ediyorum esimden herkes huyunu suyunu ogrenmis diye utandim biraz :26:
bu arada bak cikolatalara saldirmaktansa once spor salonuna saldirdim buyuk gelisme degil mi? salondan gelince cikolata yedim gerci ama kucuk

Takım içi bireysel Dereceler

1 Nagieymen 2,56
2 Siyamum 1,83
3 Doksanaltmısdoksan 1,41 :79:
4 Mursh: 0,73
5 Hicranöztürk 0,73
6 Lıonessa 0,60 :81::82:
7 Fadime02: 0,50
8 BeyazBulut 0,15 :81:
9 Edda1985: 0,00
10 Hoppidicik 0,00
11 TrulyScrumptious 0,00
12 Okyanusada -0,58 :88::113::117:

Son düzenleme:

haklısın ben de diyet yaparken mutlu oluyorum. kaçamak yapınca vijdan azabı çekiyorum o derece. başarırız inşallah. o saydıkların varya pizza muz tadella profiterol ben onların hepsini çok seviyorum hemde çok ahahah. kıyamam sana ya. yemiceük ama artık=)

Kızlar görüşürüz akşam buralarda olurum kursa gitmem gerek iyi günler az kalorili geçirin gününüzü öptüm

canım görüşürz kolay gelsin.

oh afiyet olsun tatlım. bende henüz acıkmadım.

bu günkü menümü yazıyorum.

sabah: 2 dilim kepek ekmeği. kibrit kutusu kadar peynir. biraz kaşar.3 zeytin. 1 kupa şekersiz açık çay.

ara: 4 adet form bisküvi. 1 bardak şekersiz neskafe. ( yine dayanamadım kahve içtim)

öğlen: 1 kase çorba.

akşam: meyve

inş. günüm bu şekilde devam eder, diyetimin gece tacize uğramasını istemiyorum.sevgiler..

Yok cnm benım sen bılmezsın yoktun daha topıkte hopıs edda fadıme abla felan ıyı bılır sevgılımden ayrıldıgım zaman az cektırmedım onlara butun gun dıyetı felan bıraktık benım dertlerımı konustuk....Tabıkı anlatmak ıstedıgın kadarını dınlerız herzaman :13:Yaa aslında bıtter cıkolata daha az kcl dıyolar ama bende ondan bı yemeye basladımmı bı paketı bıtırıyorum...

ahahahaha güldürdün beni canımsın ya süper olmuş smile olayı

süpersin kaptan su konusunda tebrik ediyorum seni ben en fazla 2 litre içebiliyorum kışın ((
çok güzel paylaşmışsın hissetiklerini benide motive ettin inan

53.7

Bildirimimi fotoğraflı yapayım bu hafta 53.7 geçen hafta 54.7

Eki Görüntüle 343950 Eki Görüntüle 343949

Sözümü tuttum pc bozuktu geçen hafta...
harikasın canım hedefe odaklandın gidiyorsun maşallah senin azminden bende istiyorum özellikle senin menülerini okurken çok gaza geliyorum itiraf etmeliyim
beyazbulut
çok güzel bir masa maşallah suyun yine süper bendaha bir litre yapamadım :26::26::26:
ay 100 gr için alkış almışım gülsemmi ağlasammı bilemedim

Son düzenleme:

edda yanlız değilsin bende aynı şeyi epey düşündüm ilk fotolarda parmaklarım var hep
sonradan düştü jeton

alırım cnm sanada alırım sen martta gelicen ya benden de hediye olur

çok mutlu oldum geçen hafta takımı eksilere düşürmüştüm ama sözde vermiştim telafi edicem diye
bu hafta hiçbişey diyemiyorum çünkü annem gelecek ama şöyle düşündüm annemin akşam yaptığı güzel yemeklerden yanımda taşısam öğlen yesem hem gözüm kalmaz hemde akşamları yemem
sabah kahvaltısı için 2 gündür yulaf,tam buğday karışımı undan yaptığım peynirli poğaçadan 2 tane yiyorum çalışan arkadaşlara öneririm un+süt+yumurta beyazı içine peynir üstünede yumurta sarısı mükemmel olmuyo ama en azından da az kalorili bu arada bardağıda iyiki almışım sabah yeşil çay+kiraz sapı içtim 11 de yeşil çay
öğleden sonrada 1 tane daha içerim akşama yollardayım içemem sanırım bekle beni istanbul inş hava süper olur :44:

bence iyi fikir işyerine yemek götürme fikri
istanbul havası karlı şekerim kapalı ve soğuuuuk

kızlar yarın da öğleden sonra dükkanı kapar kapamaz spora koşturmayı düşünüyorum. çok çabuk 75 kiloya düşesim var =((( bıktım ya bıtkım bıktım. bu akşam hiç bir şey yemicem hiç hiç hiç.8 li rakamlardan soğudum valla ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…