Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ahahahaha güldürdün beni canımsın ya süper olmuş smile olayı

bencede çok tatlı oluyor liste böle

Saol cnm herkesı yanıma beklıyorum aynı gazla yuruyelım bu yolda Su onemlı en az 2 lıtre ıcılmelı gunde 3 lıtre olursa süper tabı 100 gr dedıgın azmı sekerım yerı gelıo onu bıle arıyor ınsa

Ayyy nagıss sende alemsın haa seslı guldum

Sözünün eri hatunmussun 1. kaptın valla tebrıkler tatlımmm...Termos bardak sana al demıstık demı bız ? Takımının sozunu dınleyen uyede bı baska oluyor valla Pogacanı denıycem cnm pazar gunu degısıklık olur en azından....

Ahhh sorma bende cnm yaa 75 bı gorsem dahada bısey ıstemıyorum.Tabıkı sımdılık

murccum ben senle yürürüm :)) bu hafta böyle geçti önümüzdeki haftada spor + akşam yememe işinde yeni başarıya ulaşırsam devam ederim olmazsa başka yöntemler deneyeceğim ama itiraf etmeliyim iradem çok zayıf ya dayanamıyorum bide millet ısrar ediyo yawww yemicem yalvarmayın herşeye hayır desemde hepimiz gibi çikolatalı şeylere zaafım var umarım haftasonu delirmem :44:
termos değil cnm her seferinde taze demliyorum ben yeşil çayı bekleyince sevemedim sanki acı oluyo bekleyince zaten nefret ediyorum her türlü bitki çayından günde 2 lt kola iç de seve seve ama bitki ıhhhhh
2lt su kesin içiyorum işte eve gidince koşuşturmadan aklıma bile gelmiyo

spora gidiyorum kizlar 45 dk sonra Eki Görüntüle 344089
dunku gibi biraz isteksizim ama kendimi zorlicam baska yolu yooook
ve de bugun spordan sonra az yicem kararliyim

Ohhh hadı bakalım ha gayret

Kızlar yaa anca yemek yıyebıldım...Sabah kahvaltıdan sonra ıctıgım bıtkı cayı tıkadı fena 15:30 da anca yıyebıldım iyimi kötümü anlamadım

hahahaaa

he wallaa benim kilomda 100 gr fotograf makineside var haaa

Herkese çok teşekkür ediyorum
Mursh:Smiley güzel olmuş eline sağlık
Beyazbulut: Saol cnm ya menüleri boş yere yazmıyoruz imrenip örnek alalım birbirimizden
Kızlaaar kursta kantine çıktık molada.. Millet gelsin çaylar gitsin poğaçalar tostlar ben çantamdan çıkarttım form bisküvi siparişimi de 2si1 arada nescafe yarım bardak verdim Dikkat çektim herkes diyettemisin moduna girdi anlattırdılar ne kadar zamanda verdiğimi valla bugün nazara gelmediysem ve hala bişey yemediysem dahada nazar değmez ama olsun ben eksik etmiyim boncuğumu

Ohhh hadı bakalım ha gayret

Kızlar yaa anca yemek yıyebıldım...Sabah kahvaltıdan sonra ıctıgım bıtkı cayı tıkadı fena 15:30 da anca yıyebıldım iyimi kötümü anlamadım

nasıl bitki çayıymış hemen söyle akşam geç saatlerde benim miydemin gurultusunu herkes duyuyor
bende yapemde içem barii

kızım geldi yanıma mursh eklediği bu smilleri gördü
anne neden bebeke vuruyor diyor şaka yapıyor annecim onlar vurmuyor diyorum hayıy vuruyor diyo kaşlarını çatarakk
şimdiki çocuklar kandırmakta zor anacım :26::26:

Aman nazar değmesin

nasıl bitki çayıymış hemen söyle akşam geç saatlerde benim miydemin gurultusunu herkes duyuyor
bende yapemde içem barii

Cnm tarif şöyle;

1 yemek kasıgı yesıl cay
1 cevız buyuklugunde mısır puskulu
1 adet orta boy kabuk tarcın

Demleyıp 3 kupa ıcıyorum benım hem ıstahımı kesıyor hem tuaf bı susama hıssı verıyor hemde azıkmıyorum...İstersen yanında form bıskuvı felan yıyebılırsın ....

Kıyamam ben onaaa çocukların bu donemlerde sordukları sorulara cvp vermek zor valla allah yardımcın olsun cnm Bide ona bunu göster :13::13::13:

iyiymiş ya tekrar aktar yolu gözüktü bana

bende onlara bakıyordum şimdi kiraz sapı biberiye var evde de onu pek beğenmedim ben yaa
kiraz sapı mısır püskülü yeşil çayı hepsini karıştırıp demlesem olurmuu

kabuk tarcını mutlaka koy ama asıl ıstahı kesen o cnm mısır puskuluyle kıraz sapı odem attırıyoe yesılcayda metobolızmayı calıstırıyor...Bide cok ac karna ıcme aksam yemegınden 1 saat sonra ıc ıdare edecektır senı.ac ıcersen mıdede azınma yapabılır belkı denemedım hıc

slm kızlar biraz annemlere ugradım bizim kızlar toplanmışlar gün yapıcaklarmış gidip kura çektim çay içip geldim başka hiç birşeye ellimi sürmedim

tarçınıda ekliyeceğim canım dediğin gibi yaparım zaten 6 gibi yiyorum 8 gibi çayı içersem beni yatana kadar idare eder sanırım
murs canım ellerine saglık haftaya kendimize gelelim spor yapalım söz verelim birbirimize olarmı:18:

evet bencede söz verelim bol bol spor yapalım
taktir ettim seni yanlız güne gidip hiçbişey yemeden geri dönmek her yiğidin harçı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…