- Konu Sahibi Handandandan
-
- #30.641
ahahahaha güldürdün beni canımsın ya süper olmuş smile olayı
süpersin kaptan su konusunda tebrik ediyorum seni ben en fazla 2 litre içebiliyorum kışın((
çok güzel paylaşmışsın hissetiklerini benide motive ettin inan
çok güzel bir masa maşallah suyun yine süper bendaha bir litre yapamadım :26::26::26:
ay 100 gr için alkış almışım gülsemmi ağlasammı bilemedim
edda yanlız değilsin bende aynı şeyi epey düşündüm ilk fotolarda parmaklarım var hep
sonradan düştü jeton
çok mutlu oldum geçen hafta takımı eksilere düşürmüştümama sözde vermiştim telafi edicem diye
bu hafta hiçbişey diyemiyorum çünkü annem gelecek ama şöyle düşündüm annemin akşam yaptığı güzel yemeklerden yanımda taşısam öğlen yesem hem gözüm kalmaz hemde akşamları yemem
sabah kahvaltısı için 2 gündür yulaf,tam buğday karışımı undan yaptığım peynirli poğaçadan 2 tane yiyorum çalışan arkadaşlara öneririm un+süt+yumurta beyazı içine peynir üstünede yumurta sarısı mükemmel olmuyo ama en azından da az kalorili bu arada bardağıda iyiki almışım sabah yeşil çay+kiraz sapı içtim 11 de yeşil çay
öğleden sonrada 1 tane daha içerim akşama yollardayım içemem sanırım bekle beni istanbul inş hava süper olur :44:
kızlar yarın da öğleden sonra dükkanı kapar kapamaz spora koşturmayı düşünüyorum. çok çabuk 75 kiloya düşesim var =((( bıktım ya bıtkım bıktım. bu akşam hiç bir şey yemicem hiç hiç hiç.8 li rakamlardan soğudum valla ya.
bencede çok tatlı oluyor liste böle
Saol cnm herkesı yanıma beklıyorum aynı gazla yuruyelım bu yoldaSu onemlı en az 2 lıtre ıcılmelı gunde 3 lıtre olursa süper tabı 100 gr dedıgın azmı sekerım yerı gelıo onu bıle arıyor ınsa
Ayyy nagıss sende alemsın haa seslı guldum
Sözünün eri hatunmussun 1. kaptın valla tebrıkler tatlımmm...Termos bardak sana al demıstık demı bız ? Takımının sozunu dınleyen uyede bı baska oluyor vallaPogacanı denıycem cnm pazar gunu degısıklık olur en azından....
Ahhh sorma bende cnm yaa 75 bı gorsem dahada bısey ıstemıyorum.Tabıkı sımdılık
spora gidiyorum kizlar 45 dk sonra Eki Görüntüle 344089
dunku gibi biraz isteksizim ama kendimi zorlicam baska yolu yooook
ve de bugun spordan sonra az yicem kararliyim
hahahaaa
he wallaa benim kilomda 100 gr fotograf makineside var haaa
uzak dur benden!!
saka saka
tebrik ederim canim harika gidiyorsun
uyuyordum saati kurup da kalkabildim 12den once bldirim yapayim diye..burada 10 tabi daha
ben de istiyorum filtre kahve bardagi cok ozendim..
ve de tebrik ederim canim super
:26:
*** 9. Takım 243. Etap Sonuçları ***
Edda1985: (69/69/0,0/%0,00)
Fadime02: (99,5/99/ 0,5/%0,50)
Hoppidicik (86,3/86,3/0,0/%0,00)
Mursh: (82,1/81,5/0,6/%0,73)
TrulyScrumptious (89,2/89,2/0,0/%0,00)
Siyamum (54,7/53,7/1,0/%1,83)
Nagieymen (70,2/68,4/1,8/%2,56)
Hicranöztürk (54,9/54,5/0,4/%0,73)
BeyazBulut (66,7/66,6/0,1/%0,15)
Okyanusada (69/69,4 /-0,4/%-0,58)
Doksanaltmısdoksan(71/70/1,0/%1,41) yeni üye hedefi 65 /
Lıonessa (84/83,5 /0,5/%0,60) yeni üye hedefi 75 /
9.Takım Toplam % 0,49
Kızlar bu hafta bomba gibiyiz maşallahKilo alanlar ve veremeyenler alın sıze
Takım içi bireysel Dereceler
1 Nagieymen 2,56
2 Siyamum 1,83
3 Doksanaltmısdoksan 1,41:79:
4 Mursh: 0,73
5 Hicranöztürk 0,73
6 Lıonessa 0,60:81::82:
7 Fadime02: 0,50
8 BeyazBulut 0,15:81:
9 Edda1985: 0,00
10 Hoppidicik 0,00
11 TrulyScrumptious 0,00
12 Okyanusada -0,58:88::113::117:
süpersin kaptan su konusunda tebrik ediyorum seni ben en fazla 2 litre içebiliyorum kışın((
çok güzel paylaşmışsın hissetiklerini benide motive ettin inan
harikasın canım hedefe odaklandın gidiyorsun maşallah senin azminden bende istiyorum özellikle senin menülerini okurken çok gaza geliyorum itiraf etmeliyim
beyazbulut
çok güzel bir masa maşallah suyun yine süper bendaha bir litre yapamadım :26::26::26:
ay 100 gr için alkış almışım gülsemmi ağlasammı bilemedim
Ohhh hadı bakalım ha gayret
Kızlar yaa anca yemek yıyebıldım...Sabah kahvaltıdan sonra ıctıgım bıtkı cayı tıkadı fena 15:30 da anca yıyebıldım iyimi kötümü anlamadım
Herkese çok teşekkür ediyorum
Mursh:Smiley güzel olmuş eline sağlık
Beyazbulut: Saol cnm ya menüleri boş yere yazmıyoruz imrenip örnek alalım birbirimizden
Kızlaaar kursta kantine çıktık molada.. Millet gelsin çaylar gitsin poğaçalar tostlar ben çantamdan çıkarttım form bisküvi siparişimi de 2si1 arada nescafe yarım bardak verdimDikkat çektim herkes diyettemisin moduna girdi anlattırdılar ne kadar zamanda verdiğimi valla bugün nazara gelmediysem ve hala bişey yemediysem dahada nazar değmez ama olsun ben eksik etmiyim boncuğumu
nasıl bitki çayıymış hemen söyle akşam geç saatlerde benim miydemin gurultusunu herkes duyuyor
bende yapemde içem barii
kızım geldi yanıma mursh eklediğibu smilleri gördü
anne neden bebeke vuruyor diyor şaka yapıyor annecim onlar vurmuyor diyorum hayıy vuruyor diyo kaşlarını çatarakk
şimdiki çocuklar kandırmakta zor anacım :26::26:
Aman nazar değmesin
Cnm tarif şöyle;
1 yemek kasıgı yesıl cay
1 cevız buyuklugunde mısır puskulu
1 adet orta boy kabuk tarcın
Demleyıp 3 kupa ıcıyorum benım hem ıstahımı kesıyor hem tuaf bı susama hıssı verıyor hemde azıkmıyorum...İstersen yanında form bıskuvı felan yıyebılırsın ....
Kıyamam ben onaaaçocukların bu donemlerde sordukları sorulara cvp vermek zor valla allah yardımcın olsun cnm Bide ona bunu göster :13::13::13:
iyiymiş ya tekrar aktar yolu gözüktü bana
Cnm gıtmısken bıberıye kıraz sapı felnada al arada cesıtlendırırsın
bende onlara bakıyordum şimdi kiraz sapı biberiye var evde de onu pek beğenmedim ben yaa
kiraz sapı mısır püskülü yeşil çayı hepsini karıştırıp demlesem olurmuu
Arkadaşlar fecde birkız yazmıs limon suyu zayıflatıyormus bilginiz varmı:44:
slm kızlar biraz annemlere ugradım bizim kızlar toplanmışlar gün yapıcaklarmış gidip kura çektim çay içip geldim başka hiç birşeye ellimi sürmedim
tarçınıda ekliyeceğim canım dediğin gibi yaparım zaten 6 gibi yiyorum 8 gibi çayı içersem beni yatana kadar idare eder sanırım
kabuk tarcını mutlaka koy ama asıl ıstahı kesen o cnm mısır puskuluyle kıraz sapı odem attırıyoe yesılcayda metobolızmayı calıstırıyor...Bide cok ac karna ıcme aksam yemegınden 1 saat sonra ıc ıdare edecektır senı.ac ıcersen mıdede azınma yapabılır belkı denemedım hıc
murs canım ellerine saglık haftaya kendimize gelelim spor yapalım söz verelim birbirimize olarmı:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?