- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #30.661
http://www.kadinlarkulubu.com/guncel-diyet-haberleri/173138-once-huplet-sonra-guplet.html
Kızlar bu linki gezmelisiniz mutlaka ... Bişeyler yemek istediğinizde aklınızda bulunsun Mesela demın benım cnm KUMPİR yemek istedi ve o kumpiri yersem 9 saat yürümem gerekiyormuş.Offff offff offf
Bu arada ofiste toplantı var herkes kumru ayvalık tostu kumpırler felan havada ucusuyo :18: Ama be yemedimmm
http://www.kadinlarkulubu.com/guncel-diyet-haberleri/173138-once-huplet-sonra-guplet.html
Kızlar bu linki gezmelisiniz mutlaka ... Bişeyler yemek istediğinizde aklınızda bulunsun Mesela demın benım cnm KUMPİR yemek istedi ve o kumpiri yersem 9 saat yürümem gerekiyormuş.Offff offff offf
Bu arada ofiste toplantı var herkes kumru ayvalık tostu kumpırler felan havada ucusuyo :18: Ama be yemedimmm
Kızlar ben geldim hoşgeldimmmmmmmmmm. Spora gittim bugünSevgililer gününe 69 kg olarak girmeliyim!!!!!!!! Önümüzdeki 2 gün de gidicem spora.
30 dakika 7. kademe yokuşta yürüyüş ( 100 kalori yaktım)
20 dakika son kademede bisiklet (200 kalori yaktım bisikletle)
Biraz kol çalıştım,göbek çalıştım vs. 1.5 saat sürdü toplamda. Muhtemelen toplam 450 kalori yakmış olurum
SABAH: YOK
ÖĞLE: 2 çatal ezine peynir + 1 tane dukan poğaçası
AKŞAM: (Saat 6 buçuk gibi yedim)az yağda kavrulmuş Brokoli, havuç, kabak, yanında 2 dilim ızgara tavuk
2 saat sonra 2 elma + 1 paket diyet bisküvi + tarçın ve kuru üzüm ile yapılmış elma topları :)
Bugünü de bu şekilde kapatıyorum, daha da bişey yemem :) Şimdi abanalım çaylara
[1] Coca Cola Zero 1 KUTU 0.66
[2] Kuru Üzüm (çekirdeksiz) 30 GRAM 91.5
[3] Eti Form Limon Lifli-Kepekli Bisküvi 1 ADET 199
[4] Elma 2 ADET 120
[5] piliç kasap köfte keskinoğlu 28 gr 1 adet 16.24
[6] Tavuk Izgara 100 GRAM 132
[7] Ru_Sheim Yulaf Kepeği 20 GRAM 14.66
[8] Tahsildaroğlu Ezine Keçi Peyniri 10 GRAM 32
[9] Sıvı Yağ 1 YEMEK KAŞIĞI 135
[10] Havuç 15 gr 6.3
[11] Kabak 15 GRAM 3.75
[12] Brokoli 15 GRAM 5.25
Toplam : 756.36 kal.
canimcim su yulaf kepeginin bi fotografini cekip yollar misin neye benziyor iyice bir goreyim... burada buldum ama buyuk buyuk parcalar halinde normal mi oyle olmasi... hatta kahvaltilik gevrek seklinde yeniyor diyor. emi olamadim ayni sey mi degil mi... gormem lazim sendekini :26:
tamamdir bulmusum hem de bunca zamandir dibimdeymis de gormemisim. hemen pogaca yapimina baslansiiinnnnnnn
Kızlar bişey sorucam, benim regl'm normalde 5 gün sürer. Bu ay 1 hafta gecikti. 5 gün sürdü ve 5. günün sonunda bitmesi gerekiyordu, 3 gün daha geçti hala sürüyor reglm, yani 8 gündür reglyim :S Gerçi damla damla pembe renkte geliyor ama bu normal mi yaa??
Cnm bazen stres ve yeme düzenini değiştirmenden dolayı uzun yada kısa sürüyor bu normal diğer ay düzene girer...
ay negüzel beyinde bitince yenmiyor değiilmi özellikle bu steden sonra asla yememeliyiz benceeehttp://www.kadinlarkulubu.com/guncel-diyet-haberleri/173138-once-huplet-sonra-guplet.html
öğün atlamana rağmen diğer öğünü az yemişsin bravoMenümü yazayım
sabah: 1dilim kepek ekmeğe light labne sürdüm
2-3 domatesi dilimi
1 fincan yeşilçay
Ara yok
Öğle yok
Ara:2 form bisküvi
yarım bardak şekersiz sütsüz nescafe
Akşam: 4 lahana dolma az yağlı tuzsuz
1 kaşık brokoli
2 kaşık yoğurt
1 kaşık yağsız salata
ara: 1 portakal
1 fincan yeşilçay...
keşke sıcak çikolata yerine kahve içseydin onda çok şeker varbugünkü menüm
sabah kahvaltıda
beyaz peynir
1 domates
1 yeşil zeytin
2 fincan çay + 2 küp şeker
1 dilim ekmek
ara yok
öğle saat 14:00 da
tavuklu salata
1 dilim pizza
ara 1 fincan çay + 1 küp şeker
akşam
yemek yok
1 sıcak çikolata
Kızlar ben geldim hoşgeldimmmmmmmmmm. Spora gittim bugünSevgililer gününe 69 kg olarak girmeliyim!!!!!!!! Önümüzdeki 2 gün de gidicem spora.
30 dakika 7. kademe yokuşta yürüyüş ( 100 kalori yaktım)
20 dakika son kademede bisiklet (200 kalori yaktım bisikletle)
Biraz kol çalıştım,göbek çalıştım vs. 1.5 saat sürdü toplamda. Muhtemelen toplam 450 kalori yakmış olurum
SABAH: YOK
ÖĞLE: 2 çatal ezine peynir + 1 tane dukan poğaçası
AKŞAM: (Saat 6 buçuk gibi yedim)az yağda kavrulmuş Brokoli, havuç, kabak, yanında 2 dilim ızgara tavuk
2 saat sonra 2 elma + 1 paket diyet bisküvi + tarçın ve kuru üzüm ile yapılmış elma topları :)
Bugünü de bu şekilde kapatıyorum, daha da bişey yemem :) Şimdi abanalım çaylara
ay negüzel beyinde bitince yenmiyor değiilmi özellikle bu steden sonra asla yememeliyiz benceee
öğün atlamana rağmen diğer öğünü az yemişsin bravo
nasıl dayanıyorsun açığa ben öğün atlayınca diğer öğün kıtlıktan çıkmış gibi acıkıyorummm:26::26:
keşke sıcak çikolata yerine kahve içseydin onda çok şeker var
sporlar süper ama günün en önemli öğününü kahvaltıyı atlama bence
açlık krizine girmiyormusunuz yavv:18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?