- 19 Ekim 2010
- 2.186
- 1.302
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #30.681
Bazen bende de oluyordu öyle beslenme düzenimi oturtunca hem tam günümde hemde aynı sürelerde oldum denge işte...Ödüm kopmuştu
Artık diyet olayını bitirdim buara cnm hiç bişey istemiyor sırf aç kalıp tansiyonum düşmesin diye...öğün atlamana rağmen diğer öğünü az yemişsin bravo
nasıl dayanıyorsun açığa ben öğün atlayınca diğer öğün kıtlıktan çıkmış gibi acıkıyorummm:26::26:
:
10 dk bel çevirme hareketi yaptım aletimle, son yediklerimin 10da 1ini yaksamda kardır
murs canım ellerine saglık haftaya kendimize gelelim spor yapalım söz verelim birbirimize olarmı:18:
Harika yaBundan sonra o sayfadakilerin hiçbirini yemicem
Ödüm kopmuştu
10 dk bel çevirme hareketi yaptım aletimle, son yediklerimin 10da 1ini yaksamda kardır
Günaydın kızlarrrrr .... Herkese harika bir cumartesi ve pazar olsun vede mümkünse o pazartesi hiç gelmesin
Pazartesi bizim şirket içi denetleme yapan bı ekıp var 5 kısı gelıolar ortalıgı alt ust edıp gıdıolar :18: onlar gelecek inş iyi gecer herşler yolunda gider
Kızlar sabah tartıldım 81,1çıktım 400 gr daha gıtmıs ...sanırım 79 a kadar kolaylıkla ınıcem sonrası onemlı benım ıcın inş o zamana kadar bu gayretımı ve azmımı kaybetmem :18:
Bu arada KK ne guzel olmuş pembe pembearka fonu değiştirmişler
Gelelım dünkü MENÜME ;
Sabah; Saat 10
1 domates
1 salatalık
4 yesıl zeytın
1 parca yagsız beyaz peynır
2 yumurta beyazı
1 dılım kepeklı ekmek
1 kupa yeşil çay
Ara; 12:30
3 kupa bıtkı cayı
3 tane form patlamıs mısır
Öğle; Saat 15:30
Kapuska yemeği (Ben hıc yemezdım bunu sımdı bayılıyorummm)
Bol salata (Beyaz peynırlı)
Akşam; Saat 18:00
1 kase k fleks
1 muz
1 kıvı
200 ml çilekli süt
Su ;
3,5 lt
nasıl içiyormuş suyunu sademi yoksa limonu meyva gibimi yiyormuş
http://www.kadinlarkulubu.com/guncel-diyet-haberleri/173138-once-huplet-sonra-guplet.html
Kızlar bu linki gezmelisiniz mutlaka ... Bişeyler yemek istediğinizde aklınızda bulunsun Mesela demın benım cnm KUMPİR yemek istedi ve o kumpiri yersem 9 saat yürümem gerekiyormuş.Offff offff offf
Bu arada ofiste toplantı var herkes kumru ayvalık tostu kumpırler felan havada ucusuyo :18: Ama be yemedimmm
selam kızlarrr
bugün dışardaydım arkadaşla buluştum
gezdim gezdim alışveriş yaptımm
evime ufak tefek süslü püslü şeyler aldım
sonra birikim için kendime altın aldımm . işten çıktım ama Allah yardım ediyo herhalde =)
burnumu deldirmek istedimm
eşim izin vermedi(((
bu aralar hızma istiyorum bende sıkıştırmalı hızma aldım
eşimi iknaya çalışcam deldirmek için
şimdide feriha zamanıııı
Kızlar bişey sorucam, benim regl'm normalde 5 gün sürer. Bu ay 1 hafta gecikti. 5 gün sürdü ve 5. günün sonunda bitmesi gerekiyordu, 3 gün daha geçti hala sürüyor reglm, yani 8 gündür reglyim :S Gerçi damla damla pembe renkte geliyor ama bu normal mi yaa??
Günaydın kızlarrrrr .... Herkese harika bir cumartesi ve pazar olsun vede mümkünse o pazartesi hiç gelmesinPazartesi bizim şirket içi denetleme yapan bı ekıp var 5 kısı gelıolar ortalıgı alt ust edıp gıdıolar :18: onlar gelecek inş iyi gecer herşler yolunda gider
Kızlar sabah tartıldım 81,1çıktım 400 gr daha gıtmıs ...sanırım 79 a kadar kolaylıkla ınıcem sonrası onemlı benım ıcın inş o zamana kadar bu gayretımı ve azmımı kaybetmem :18:
Bu arada KK ne guzel olmuş pembe pembearka fonu değiştirmişler
Gelelım dünkü MENÜME ;
Sabah; Saat 10
1 domates
1 salatalık
4 yesıl zeytın
1 parca yagsız beyaz peynır
2 yumurta beyazı
1 dılım kepeklı ekmek
1 kupa yeşil çay
Ara; 12:30
3 kupa bıtkı cayı
3 tane form patlamıs mısır
Öğle; Saat 15:30
Kapuska yemeği (Ben hıc yemezdım bunu sımdı bayılıyorummm)
Bol salata (Beyaz peynırlı)
Akşam; Saat 18:00
1 kase k fleks
1 muz
1 kıvı
200 ml çilekli süt
Su ;
3,5 lt
dün kumru tost most yemediğin için seni tebrike diyorum sen dayandın ben bu sabah dayanamadım :18:
edda aldıklarını güle güle kullan canım. bu arada bende 4 sene önce kulağımın üst tarafını deldirdim ama sonradan sanki ağırlığımı kaybettim gibi düşündüm çocukça gelmişti sıkıldım. nişanlımda o zamanlar sevgülüydük tepki gösterdi dikkat çeker takma öle şeyler yapma falan dedi. erkekelr dikakt çekmemizden hoşlanmadıkları için istemiyorlar. çok içinde kalmıcaksa yaptırma pişmman oluyor insan sonra sıkılıyorsun
tatlım menün güzel seni çok hırslı gördüm. sevindim bu günlerde sen çok iyi gidiyorsun murşüm bozma valla maaşallah
günaydın kızlaaaaaaar =)
dün akşam eve gittiğimde tartıldım ve 83 kilo çıktım nasıl oldu sabah 83.5 çııkmıştım akşam 83 =) çok sevindim ama bu sabah babamla börek çörek aldık mağazada kahvaltı ettik peynrli kıymalı sıcacık börek yedim kendimi çok kötü hissediyorum. neyse bu gün spor var akşam da birşey yemem dengelerim inşallah. bu arada halam dün doğum yaptı akşam ona gittik bir oğlu oldu. minicik yavrum, burnunda 3 kırmızı nokta var ehehe adını berat yiğit koydular.
5 yaşında bir abisi de var onun adı da efe. önce korktu ellemeye ama sonra onu başından öptü abisi. kıyamam çok güzel bir duygu. halamın çok ağrısı vardı sezeryan doğum yaptı. ameliyat çok güzel geçmiş ama dikişler ağırıyor tabi. halam da kilolu yemek yemeyi çok sever bebeğini doyurdu sonra şey dedi ben ne zaman yemek yicem ya diye bağırıyordu ahaha
Canım Sabah ackarnına ılık suya 1 limon sıkıyormus sonra bu limonlu suyu gün icide 2-3 kere daha içi yormus ama normal suna cok içiyormus 5 kilo vermiş :44:
günaydın canım sanada iyi haftasonları aslında dikkat ettiğimiz sürece öyle kolay gidiyorki kilolar
biz homini gırtlak yiyip niye zayıflayamıyorum diyoruzzz
Sabah güzel bi paşa kahvaltısı yaptımBirz sınırları aştım ama çok az 1 dılım tatlı maya ekmek yedım fazladan o kadar
Kızlar bu lınkı mutlaka izlemelisiz !
Ne kadar yersem kilo alırım? / Oynat.tv Video Paylaşım Portalı
Bakın bende yarın kahvaltıda bunu yapacagım Nişanlım kahvaltıya gelecekteEki Görüntüle 344560
Eki Görüntüle 344561
Eki Görüntüle 344562
Eki Görüntüle 344563
Ayyyy görüntü süper bayıldım :) Şimdiden afıyet olsun cnm
Walla lionessacım yemedım tost most kendımıde cok ıyı hıssettım.aslında bana dıyet yapmak ıyı gelıyor neden arada bole kendımı kaybedıyorum anlamıyorum aslında ....Çok hırslıyım cnm bu sefer ya olacak ya olacak ...Eger hazıran sonuna kadar beceremezsem ben bu kılo verme ısını dahada kımse tutamaz benı buralarda :18:
Bende burnumu ıkı kere deldırdım sıkıldıgımda cıkarıyorum kapanıyor.Şimdi kullanmıyorum hıc ızde kalmadı kapandı gıttı.Lıonesse cım haklısın erkekler boyle seylere cok takıyor...Bı ara ben kasımı deldırecektım ama cesaret edemedım şimdi vazgectım tabı ama eger zayıflarsam gobegımı deldırebılırımbence ıyı dusunmek gerek ve cok ıstıyosan yaptırmak gerek ben dovmede yaptırdım burnumuda deldırdım kullaklarımda delık...Hepsını cok ıstemıstım hıcte pısman olmadım
Sanada gunaydın cnmmmKeske o borek yerıne kahvaltılık bıseyler alsaydın peynır zeytın felan onları yeseydın neyse olan olmus artık aksama dengele ama mutlaka Benım yengemde dogum yapacak bı 15 gun felan var belkıde daha az normal dogum olacak tam tarıh bılmıyoruz yanı 2. kez hala olucam bence cok heycanlıyım
Nerdesiniz kızlarrr nerdeeee !
Sabah kahvaltıdan sonra acıktım şimdi bişeyler atıştırıcam...Peynırlı mercımeklı salata yıycemGidiyorum hazırlanmaya
peynirli mercimekli salata mihic yemedim ama kulaga cok hos geliyor.. resim de koy bari goz ziyafeti cekeyim ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?