Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ödüm kopmuştu
Bazen bende de oluyordu öyle beslenme düzenimi oturtunca hem tam günümde hemde aynı sürelerde oldum denge işte...

öğün atlamana rağmen diğer öğünü az yemişsin bravo
nasıl dayanıyorsun açığa ben öğün atlayınca diğer öğün kıtlıktan çıkmış gibi acıkıyorummm:26::26:
:
Artık diyet olayını bitirdim buara cnm hiç bişey istemiyor sırf aç kalıp tansiyonum düşmesin diye...

10 dk bel çevirme hareketi yaptım aletimle, son yediklerimin 10da 1ini yaksamda kardır

bi 25 dakikada ben yapaydım eyiydi yorgunum bugün böyle bi halsiz anlamadım ya :44:

murs canım ellerine saglık haftaya kendimize gelelim spor yapalım söz verelim birbirimize olarmı:18:

gelelım abla vcalla benım su dıyetı sporla desteklemem lazım daha ıyı sonuc alabılmem ıccın

Harika ya Bundan sonra o sayfadakilerin hiçbirini yemicem

Walla bende aynı seyı dusundum cnmmm

Ödüm kopmuştu

Efer gelmezse odun kopsun cnm yoksa cok gelmesı pek sorun deıl....

10 dk bel çevirme hareketi yaptım aletimle, son yediklerimin 10da 1ini yaksamda kardır

Ohhh superrr benımde spora baslaqmam lazımmmmm :)

Günaydın kızlarrrrr .... Herkese harika bir cumartesi ve pazar olsun vede mümkünse o pazartesi hiç gelmesin

Pazartesi bizim şirket içi denetleme yapan bı ekıp var 5 kısı gelıolar ortalıgı alt ust edıp gıdıolar :18: onlar gelecek inş iyi gecer herşler yolunda gider

Kızlar sabah tartıldım 81,1 çıktım 400 gr daha gıtmıs ...sanırım 79 a kadar kolaylıkla ınıcem sonrası onemlı benım ıcın inş o zamana kadar bu gayretımı ve azmımı kaybetmem :18:

Bu arada KK ne guzel olmuş pembe pembe arka fonu değiştirmişler

Gelelım dünkü MENÜME ;

Sabah; Saat 10

1 domates
1 salatalık
4 yesıl zeytın
1 parca yagsız beyaz peynır
2 yumurta beyazı
1 dılım kepeklı ekmek
1 kupa yeşil çay

Ara; 12:30

3 kupa bıtkı cayı
3 tane form patlamıs mısır

Öğle; Saat 15:30

Kapuska yemeği (Ben hıc yemezdım bunu sımdı bayılıyorummm)
Bol salata (Beyaz peynırlı)

Akşam; Saat 18:00

1 kase k fleks
1 muz
1 kıvı
200 ml çilekli süt

Su ;

3,5 lt

Son düzenleme:

günaydın canım sanada iyi haftasonları aslında dikkat ettiğimiz sürece öyle kolay gidiyorki kilolar
biz homini gırtlak yiyip niye zayıflayamıyorum diyoruzzz

dün kumru tost most yemediğin için seni tebrike diyorum sen dayandın ben bu sabah dayanamadım
:18:

edda aldıklarını güle güle kullan canım. bu arada bende 4 sene önce kulağımın üst tarafını deldirdim ama sonradan sanki ağırlığımı kaybettim gibi düşündüm çocukça gelmişti sıkıldım. nişanlımda o zamanlar sevgülüydük tepki gösterdi dikkat çeker takma öle şeyler yapma falan dedi. erkekelr dikakt çekmemizden hoşlanmadıkları için istemiyorlar. çok içinde kalmıcaksa yaptırma pişmman oluyor insan sonra sıkılıyorsun

canım hepimizin gecikebiliyor ya da erken gelebiliyor ama senin biraz uzamış herhalde benim reglim 4 gün sürüyor mesela. ama ciddi bir şey olduğunu sanmıyorum

tatlım menün güzel seni çok hırslı gördüm. sevindim bu günlerde sen çok iyi gidiyorsun murşüm bozma valla maaşallah

günaydın kızlaaaaaaar =)

dün akşam eve gittiğimde tartıldım ve 83 kilo çıktım nasıl oldu sabah 83.5 çııkmıştım akşam 83 =) çok sevindim ama bu sabah babamla börek çörek aldık mağazada kahvaltı ettik peynrli kıymalı sıcacık börek yedim kendimi çok kötü hissediyorum. neyse bu gün spor var akşam da birşey yemem dengelerim inşallah. bu arada halam dün doğum yaptı akşam ona gittik bir oğlu oldu. minicik yavrum, burnunda 3 kırmızı nokta var ehehe adını berat yiğit koydular.
5 yaşında bir abisi de var onun adı da efe. önce korktu ellemeye ama sonra onu başından öptü abisi. kıyamam çok güzel bir duygu. halamın çok ağrısı vardı sezeryan doğum yaptı. ameliyat çok güzel geçmiş ama dikişler ağırıyor tabi. halam da kilolu yemek yemeyi çok sever bebeğini doyurdu sonra şey dedi ben ne zaman yemek yicem ya diye bağırıyordu ahaha

Son düzenleme:

Walla lionessacım yemedım tost most kendımıde cok ıyı hıssettım.aslında bana dıyet yapmak ıyı gelıyor neden arada bole kendımı kaybedıyorum anlamıyorum aslında ....Çok hırslıyım cnm bu sefer ya olacak ya olacak ...Eger hazıran sonuna kadar beceremezsem ben bu kılo verme ısını dahada kımse tutamaz benı buralarda :18:
Bende burnumu ıkı kere deldırdım sıkıldıgımda cıkarıyorum kapanıyor.Şimdi kullanmıyorum hıc ızde kalmadı kapandı gıttı.Lıonesse cım haklısın erkekler boyle seylere cok takıyor...Bı ara ben kasımı deldırecektım ama cesaret edemedım şimdi vazgectım tabı ama eger zayıflarsam gobegımı deldırebılırım bence ıyı dusunmek gerek ve cok ıstıyosan yaptırmak gerek ben dovmede yaptırdım burnumuda deldırdım kullaklarımda delık...Hepsını cok ıstemıstım hıcte pısman olmadım

Sanada gunaydın cnmmm Keske o borek yerıne kahvaltılık bıseyler alsaydın peynır zeytın felan onları yeseydın neyse olan olmus artık aksama dengele ama mutlaka Benım yengemde dogum yapacak bı 15 gun felan var belkıde daha az normal dogum olacak tam tarıh bılmıyoruz yanı 2. kez hala olucam bence cok heycanlıyım

Canım Sabah ackarnına ılık suya 1 limon sıkıyormus sonra bu limonlu suyu gün icide 2-3 kere daha içi yormus ama normal suna cok içiyormus 5 kilo vermiş :44:

Cnmm lımonun kılo verdırdıgıne daır bı hurafe var ama dogru deıl malesef.Sirkenınde lımonunda zayıflatıcı ozellıgı yokmuş...Ama taylan kumelı sunu söylemişti;

Her sabah kahvaltıdan once ve aralarda bu karısımı ıcın diyor...Çünkü bu karısım agızdakı ph'ı duzenlıyor ve acıkmayı engellıyormus...Ayrıca sırke ve lımonum metobolızmayı hızlandırıcı etkısı oldugu ıcın dıyetle beraber duzenlı kullanılırsa zayıflamaya yardımcı oluyormus...Tabıkı mıktarları abartmadan...Mıde sorunu olanlarda problem yaratabılırmıs...

1 bardak sıcak suya 1 dılım elma 1 cay kasıgı sırke 1 dılım lımon 1 parca kabuk tarcın

günaydın canım sanada iyi haftasonları aslında dikkat ettiğimiz sürece öyle kolay gidiyorki kilolar
biz homini gırtlak yiyip niye zayıflayamıyorum diyoruzzz

Evt cnm dıkkat ettıgınde ve sporla destekledıgınde kılo vermek zor deıl aslında onu bız zorlastırıyoruz malesef :44:

Son düzenleme:

aah ah sorma yaptk bir hata yedik börekleri. spora gidicem bu gün akşam da yemek yemezsem eşitlerim inşallah. sizin içinde hayırlı olsun bebeğiniz sağ salim dünyaya gelsin inşallah. ben de sadece teyze olabilicem sanırım. ama o da meçhul kız kardeşimin evlenmek gibi bir derdi yok

Nerdesiniz kızlarrr nerdeeee !

Sabah kahvaltıdan sonra acıktım şimdi bişeyler atıştırıcam...Peynırlı mercımeklı salata yıycem Gidiyorum hazırlanmaya

peynirli mercimekli salata mi hic yemedim ama kulaga cok hos geliyor.. resim de koy bari goz ziyafeti cekeyim ben de

geç kaldın cnm mıdeye ındırdım bıle ... Marul domates salatalık peynır mercımek zeytın koydum hem goruntusu guzeldı hemde tadı...Öndende 1 tabak tarhana çorbası ıctım mıs gıbı ohh karnım doydu valla ... Yanlız bugun suyu az ıctım bu saat oldu daha anca 1,5 lıtre

Eki Görüntüle 344802
Arkadaşlar bugün aklım işe degil yemege calısıyor

Güzel görünyorlar ama patatesler daha ıyıydı

slm kızlar bugün hiç vaktim olmadı topige girmeye ,eşim misafirleri almaya gitti slm verip çıkıcam akşama kaynımın yogurdugu çiğ köfte var ama ben hiç yermiyim hayır yemem bu sabah 98.9 çıktım cumaya kadar 97.9 olmak hedefim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…