- Konu Sahibi Handandandan
-
- #30.701
geç kaldın cnm mıdeye ındırdım bıle ... Marul domates salatalık peynır mercımek zeytın koydum hem goruntusu guzeldı hemde tadı...Öndende 1 tabak tarhana çorbası ıctım mıs gıbı ohh karnım doydu valla ... Yanlız bugun suyu az ıctım bu saat oldu daha anca 1,5 lıtre
Güzel görünyorlar ama patatesler daha ıyıydı
slm kızlar bugün hiç vaktim olmadı topige girmeye ,eşim misafirleri almaya gitti slm verip çıkıcam akşama kaynımın yogurdugu çiğ köfte var ama ben hiç yermiyim hayır yemem bu sabah 98.9 çıktım cumaya kadar 97.9 olmak hedefim
slm kızlar bugün hiç vaktim olmadı topige girmeye ,eşim misafirleri almaya gitti slm verip çıkıcam akşama kaynımın yogurdugu çiğ köfte var ama ben hiç yermiyim hayır yemem bu sabah 98.9 çıktım cumaya kadar 97.9 olmak hedefim
yanlış alıntı yapmışım bunlar hicran içindi
çok istikrarlısın maşallah ve yanında sürekli birileri bişeyler yiyor sen dayanıyorsun spor yapıyormusun peki
Çig köfte olurda yenmezmiyenmez tabi
kem küm hayır ama sabah 20 dakika yürüdüm markete gittim gelişte poşetlerim agırdı servise bindim
birazda spor olsa süper gider kilolar ve sıkılaşırsın
mursh topikde yer varmı
Kızlar bu hafta püsküüt yeni bi uygulama başlattı.Rasgele bı takım secıyor program ustunden ve o takımın lıstesını kontrol edıyor.Şansa bu hafta bız cıkmısız lıste kontrol edılmıs ve bı sorun yokyırttık kızlar ......
Bugün full dışardaydım, yeni geldim eve..
Sabah kalktım spora gittim, 1.5 saat spor yaptım, toplamda muhtemelen 500-600 kalori yakmışımdır
SABAH: Cappucino
ÖĞLE: Sebze haşlama ve tavuk ızgara (224 kaloriydi sanırım)
ARA: Cappucino
AKŞAM: avuk Izgara, 1 çatal patates püresi, 2 köfte, 2 küçücük parça et
14 Şubatta 69 kg olmam lazımHadi kilolar yaaa harekete geçin artık. Sabah 70.4 kg çıktım moralim çok bozuk.
bende şimdi capuccino yaptım kendıme içiyorum
kalorisi çok fazla önceden daha fazla içerdim kremalı kahveler artık azalttım ama
243. ETAP SONUÇ LİSTELERİ
3 ŞUBAT-10 ŞUBAT 2012
TAKIM DERECELERİ
BİRİNCİ.......2.TAKIM
İKİNCİ........ 13.TAKIM
ÜÇÜNCÜ........ 9.TAKIM
BİREYSEL DERECLER
BİRİNCİ........3.TAKIMDAN ..... özgey %3,46
İKİNCİ.........2.TAKIMDAN...... eldora %2,87
ÜÇÜNCÜ..........9.TAKIMDAN...... nagieymen %2,56
Arkadaşlar hatalı bir şey varsa lütfen uyarın. Takım kaptanı gelemedi.Bende bugün yardımcı olmuştum. Beni affedin.
Kızlar hem takım olarak hem bıreyselde dereceye gırmısız emegı gecen herkese teşekkürler....:103::112::122:Aynı yempoda devam kızlar ...
Kızlar hem takım olarak hem bıreyselde dereceye gırmısız emegı gecen herkese teşekkürler....:103::112::122:Aynı yempoda devam kızlar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?