- 29 Nisan 2019
- 1.164
- 3.421
- 83
- 39
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #307.041
Sağol tatlımHaydi hayırlısı olsun kuzum
İnşallah canımmmhedefime ulaştım yicem
en iyisi yemiyim duramam yoksa
a.selam amin inşallah
Canım bu hafta böyle olsun oruç gibi düşünüyorum Ramazan’da iyi kilo vermiştim benSen bilirsin canim ama az yememekte iyi degil bilginolsun
Tamam canim
Yok canım ya az az yiyorum tamamen aç değilim. Yengem yıllardır tek öğün yer çok memnun manken gibi en ufak bir sağlık sorunu duymadım elhamdülillah tabi herkes için geçerli değil söylediğim şey. Her bünye farklıdır sonuçtaBence sağlıklı beslenmek ve makul ölçülerde yemek en guzeli ,çünkü az yemekte şekeri düşürüp gözünü dondurmesin sonra canim
Tamamen aç bırakmakta doğru olmaz tabi ama benimki geçici bir süre abla. Az az yiyorum işte her zamanki kadar değil baya küçülttüm. Saldırmam diye düşünüyorum bakalım zaman ne göstereceksair baya azimliyim biran once 10 kiloyu verecem demis
ins. Dilegim tekrar bi azim geldi bakalim
Daim olsun ins.
senin menü daha guzelmis
Benim hayallar baska hayatlar baska oldu
Güya yogurtla kapaticaktm
Cocuklarla parktan donerken döner aldik
cnmcim yorgunluk uykusuzluk hem ödem yapar hemde daha cok aclik yapar
4-5ks yiyebilirsin cnm
Bidaha böyle seyleri cuma tercih et daha iyi
guzelim vucudun yag yakmak icin dogru enerjiye ihtiyaci var
Dogru seyleri kararinda yemek zarar degil fayda saglar
Boyle beslenmenn sonucu bir muddet sonra saldirma olur
sizin desteklerinizle ins. Cnm
aminnnnnn bidenem
Allahim ne olur vazgecmeden sonuca ulasayaim
ben yaptim da halimi goruyonuzben ettim siz etmeyim demek istiyorum :))
kolay gelsin tatlisim
Gelmeyenler olunca benimde hevesim kiriliyor
en yuksek 123 gordum cnm en dusuk 68 le mezun olmustum
kacamak olmadiktan sonra 1 gun saatlerin yeri degismis dunyanin sonu degilki tatlicim :))
yarim insani da geri soktum
bende seniiiiii bebisimmmm
Tatildeyken bari biraz fazla gel
tugce kuzum nasil oldun ne dedi dr
gayet guzel çıtır hilalim :))
anca kendimize yapiyoruz cnm
Kesinlikle bizim zayıf olmaktqn başka caremiz yokyarin tartida ne kadar uctugun ortaya cikar
o günleri beraber yasamistik yasimm
Yok ümitsiz degilimde cnm sadece yoruldum artik
Ama devam etmekten baska çare yok
Yemek yemeyi sevmiyen birimi yoksa zor yaYok canım ya az az yiyorum tamamen aç değilim. Yengem yıllardır tek öğün yer çok memnun manken gibi en ufak bir sağlık sorunu duymadım elhamdülillah tabi herkes için geçerli değil söylediğim şey. Her bünye farklıdır sonuçta
Yemek yemeyi çok sever gündüz sadece bir kase biberli yoğurt yer akşam yemeklerini sağlam yer. Nasıl dayanıyorsun diyorum yemek yersem ağırlaşırım hareket edemem diyor. Ve gün içinde hiç oturmaz en fazla 6 saat uyur günde. Fazla yersem uykum gelir diyor az yiyince rahatmışYemek yemeyi sevmiyen birimi yoksa zor ya
Bende açlik duygusunu hiç sevmem karnım guruldamiycak 1 elma bile olsa yiycem yani
Afiyet olsun canım iyi olmuş menünMenumu yazayım bugün istahimi dizginlemek zorunda kaldığım bir gün oldu reglmi geliyor acaba
Kahvaltı 14.00
2 dilim ekmek
2 dilim beyaz peynir
5 zeytin
Domates
1 yumurta kadar omlet
Ufacık parça helva
16.00
3 kayisi birazcık kuruyemiş (10 tane kadardır)
18.00
1 tabak bamya yemeği
Salata
1 dilim ekmek
1 tane tavuk but
24.00
Yanlış yollara sapmamak için
1dilim peynir
Domates
Çay
Bol su
Akşam kızımla yarım saat yürüyüş yaptık
Niyetim akşam kabak sote yapıp yemekti ama bamya bitsin çöpe gitmesin diye onu yedimAfiyet olsun canım iyi olmuş menün
Bende kahvaltiyi sağlam yapıp bidaha uzun süre yemeyebilirim.. ama işte keyif alıyorum ben ya arada kahve çay iciyim yanında bı iki parça bisey yiyim oyuzden Karatay yapamıyorumYemek yemeyi çok sever gündüz sadece bir kase biberli yoğurt yer akşam yemeklerini sağlam yer. Nasıl dayanıyorsun diyorum yemek yersem ağırlaşırım hareket edemem diyor. Ve gün içinde hiç oturmaz en fazla 6 saat uyur günde. Fazla yersem uykum gelir diyor az yiyince rahatmış
Olsa da yesem çok severimNiyetim akşam kabak sote yapıp yemekti ama bamya bitsin çöpe gitmesin diye onu yedim
Ne emeklerle ayakladim hemde pahalı kiyilirmi dimi ama
Ama Karatay gerçekten bazı söylemleri hariç çok mantıklı geliyor bana. Ben kendim diyetisyenime de söyledim inan uzun süre aç kalmayınca ağzıma azıcık bişey atsam bile kilom sabit kalıyor nedense aç kalınca hızlıca zayıflıyorum gibi geliyor. Aç derken günde iki öğünden bahsediyorum. Bu sistem bana çok iyi geliyor ara öğün sevmiyorumBende kahvaltiyi sağlam yapıp bidaha uzun süre yemeyebilirim.. ama işte keyif alıyorum ben ya arada kahve çay iciyim yanında bı iki parça bisey yiyim oyuzden Karatay yapamıyorum
Helede akşamı hafif geçirip yatağa aç girince sabaha kesin eksi oluyorum , Perşembe günleri tartı için sikardım dişimi ve sabaha güzel bir eksi görürdüm ...Ama Karatay gerçekten bazı söylemleri hariç çok mantıklı geliyor bana. Ben kendim diyetisyenime de söyledim inan uzun süre aç kalmayınca ağzıma azıcık bişey atsam bile kilom sabit kalıyor nedense aç kalınca hızlıca zayıflıyorum gibi geliyor. Aç derken günde iki öğünden bahsediyorum. Bu sistem bana çok iyi geliyor ara öğün sevmiyorum
Afiyet olsun canimIyi geceler kızlar.
Bugünkü menüm
Sabah 11.00
1 yagda yumurta
1 dilim peynir
1.5 tbe
5 yeşil zeytin
Domates salatalık
Ara öğün 15.00
9 kiraz
Akşam 19.00
Yeşil mercimekli çoban salata
1 dilim çavdar ekmeği
Su 1.5 lt içemiyorum artık ya.3 lt ye çıkarmam lazım
Spor 70 dk hızlı tempolu yürüyüş
70×2=140 puan @bi prenses annesi
Sagol canimbi bütün yicem
boyum 1.60
afiyet olsun
afiyet olsun
inşallahhh
geçmiş olsun
afiyet olsun
afiyet olsun
bende yerdimafiyet olsun
afiyet olsun
ailen yanında yokmu?
afiyet olsun
Bana gore olmamis canim afiyet olsunKahvaltı 9.30
Yarım bardak kakou
Tam buğday tost ekmeği üzerinde yaprak peynir
Ara 12.00
Yarım kase kellogs
14.00
Yarım bardakta şehriye çorbası
14.30
Yeşil çay
Akşam 16.30
1 kase salata
3 sarma
Yarım poğaça
2 litre su
30 dk Leslie = 105 puan
10 dk Bölgesel = 30 puan
Toplam: 135 puan
Etiketleyemiyoum
@bi prenses annesi
Kolay gelsin ablam ins istedigin gibi olurKizlar yarindan itibaren 8-16 calisacam
Sabah 7.15 gibi evden cikmam lazim
Yarinki yere ilk defa gidecegim icin nasil biyer bilmiyorum
Ama iş yerlerinde tel hep yasak oluyor
Yani gündüz gelemem haberiniz olsun
Afiyet olsun canimSabah
11.00
1 yumurta
1 kk peynır
1 tb ekmek
Cay
17.30
Lavaşa durulu tavuk doner 1 tane
Ayran
Su 2 lıtre
Afiyet olsun kubram nerelerdesin sen iyice koptun sanki burdanMenümmm
Sabah 12.30
1 kk peynir
Domates salatalık
3 kaşık sucuklu yumurta
2 zeytin
Akşam 20.00
1 şiş kuşbaşı
Salata
1 kase cacık
Ara
1 sade kahve
Su 2.5 olmuştur
Ah keske toparlayip tam dönebilsen edibecimSelam dostumSizi sessiz sedasız takip ediyorum. Bir süre tartılmayıp diyet yapmadan genel olarak sağlıklı beslemeye çalışacağım. İki üç günde de 20 dk Leslie. Bir hafta sonra okullar tatil olacak. Çocuklar eldeyken nasıl bir düzen olacak kestiremiyorum ama şimdilik planım bu şekilde.
Hergün ne yazdın ne yaptın diye okuyorum mutlaka, olurda kilo verirsem mutlu haberi paylaşırım hemen
Tamam canim dene bakalim o zamanCanım bu hafta böyle olsun oruç gibi düşünüyorum Ramazan’da iyi kilo vermiştim ben ☺
Afiyet olsun dilegimmMenumu yazayım bugün istahimi dizginlemek zorunda kaldığım bir gün oldu reglmi geliyor acaba
Kahvaltı 14.00
2 dilim ekmek
2 dilim beyaz peynir
5 zeytin
Domates
1 yumurta kadar omlet
Ufacık parça helva
16.00
3 kayisi birazcık kuruyemiş (10 tane kadardır)
18.00
1 tabak bamya yemeği
Salata
1 dilim ekmek
1 tane tavuk but
24.00
Yanlış yollara sapmamak için
1dilim peynir
Domates
Çay
Bol su
Akşam kızımla yarım saat yürüyüş yaptık
Gunaydin canimmGUNAYDIN KIZLARRRRRR
Günaydın canım, tek derdin sabah erkenden işe gitmek olsun....Günaydın kizlarrrr sabahin körü ve ben ise gidicem simdi gitmeden bi bakayim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?