Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bence sağlıklı beslenmek ve makul ölçülerde yemek en guzeli ,çünkü az yemekte şekeri düşürüp gözünü dondurmesin sonra canim
Yok canım ya az az yiyorum tamamen aç değilim. Yengem yıllardır tek öğün yer çok memnun manken gibi en ufak bir sağlık sorunu duymadım elhamdülillah tabi herkes için geçerli değil söylediğim şey. Her bünye farklıdır sonuçta

Tamamen aç bırakmakta doğru olmaz tabi ama benimki geçici bir süre abla. Az az yiyorum işte her zamanki kadar değil baya küçülttüm. Saldırmam diye düşünüyorum bakalım zaman ne gösterecek

yarin tartida ne kadar uctugun ortaya cikar
o günleri beraber yasamistik yasimm
Yok ümitsiz degilimde cnm sadece yoruldum artik
Ama devam etmekten baska çare yok
Kesinlikle bizim zayıf olmaktqn başka caremiz yok
Çünkü bizim genç kızlara taş çıkaracak enerjimiz var kilo bizi bozar aplaa

Yemek yemeyi sevmiyen birimi yoksa zor ya
Bende açlik duygusunu hiç sevmem karnım guruldamiycak 1 elma bile olsa yiycem yani

Menumu yazayım bugün istahimi dizginlemek zorunda kaldığım bir gün oldu reglmi geliyor acaba

Kahvaltı 14.00
2 dilim ekmek
2 dilim beyaz peynir
5 zeytin
Domates
1 yumurta kadar omlet
Ufacık parça helva

16.00
3 kayisi birazcık kuruyemiş (10 tane kadardır)

18.00
1 tabak bamya yemeği
Salata
1 dilim ekmek
1 tane tavuk but

24.00
Yanlış yollara sapmamak için
1dilim peynir
Domates
Çay

Bol su
Akşam kızımla yarım saat yürüyüş yaptık

Yemek yemeyi sevmiyen birimi yoksa zor ya
Bende açlik duygusunu hiç sevmem karnım guruldamiycak 1 elma bile olsa yiycem yani
Yemek yemeyi çok sever gündüz sadece bir kase biberli yoğurt yer akşam yemeklerini sağlam yer. Nasıl dayanıyorsun diyorum yemek yersem ağırlaşırım hareket edemem diyor. Ve gün içinde hiç oturmaz en fazla 6 saat uyur günde. Fazla yersem uykum gelir diyor az yiyince rahatmış

Afiyet olsun canım iyi olmuş menün

Bende kahvaltiyi sağlam yapıp bidaha uzun süre yemeyebilirim.. ama işte keyif alıyorum ben ya arada kahve çay iciyim yanında bı iki parça bisey yiyim oyuzden Karatay yapamıyorum

Niyetim akşam kabak sote yapıp yemekti ama bamya bitsin çöpe gitmesin diye onu yedim
Ne emeklerle ayakladim hemde pahalı kiyilirmi dimi ama
Olsa da yesem çok severim geçen ay yazlığı sattık bugün başka yerden ev baktım. Yurt dışından gelen bir amca ev sahibiymiş baktım kendine bamya yapmış et kavurmuş bir koku ki sorma Yarin bende niyetlendim bamyaya ama eşim sevmiyor kendime azıcık yaparım olmazsa

Bende kahvaltiyi sağlam yapıp bidaha uzun süre yemeyebilirim.. ama işte keyif alıyorum ben ya arada kahve çay iciyim yanında bı iki parça bisey yiyim oyuzden Karatay yapamıyorum
Ama Karatay gerçekten bazı söylemleri hariç çok mantıklı geliyor bana. Ben kendim diyetisyenime de söyledim inan uzun süre aç kalmayınca ağzıma azıcık bişey atsam bile kilom sabit kalıyor nedense aç kalınca hızlıca zayıflıyorum gibi geliyor. Aç derken günde iki öğünden bahsediyorum. Bu sistem bana çok iyi geliyor ara öğün sevmiyorum

Helede akşamı hafif geçirip yatağa aç girince sabaha kesin eksi oluyorum , Perşembe günleri tartı için sikardım dişimi ve sabaha güzel bir eksi görürdüm ...
Ama işte bazende açlık iştah patlaması ile sonuçlanıyor uyuyan canavarı uyandırıyor bende yıllardır çözemediğim iştah patlamalarim olmasa belki bende daha ac ve daha hızlı kilo verebilirim

Gece 3 ben an itibariyle çay içiyorum
Bu çayı içmeden günün yorgunluğunu atamazdim ayrıca bu sıra tek keyfim balkon cay fırsat bulursam kizcemden... ,sigara kullaniyordum hamileyken bıraktım esimde bırakınca bidaha başlamadım yoksa şimdi bı sigara iyi giderdi bu çayın yanında

Afiyet olsun canim
bi bütün yicem
boyum 1.60
afiyet olsun
afiyet olsun
inşallahhh
geçmiş olsun
afiyet olsun
afiyet olsun
bende yerdim afiyet olsun
afiyet olsun
ailen yanında yokmu?
afiyet olsun
Sagol canim
Bana gore olmamis canim afiyet olsun
Kizlar yarindan itibaren 8-16 calisacam
Sabah 7.15 gibi evden cikmam lazim
Yarinki yere ilk defa gidecegim icin nasil biyer bilmiyorum
Ama iş yerlerinde tel hep yasak oluyor
Yani gündüz gelemem haberiniz olsun
Kolay gelsin ablam ins istedigin gibi olur
Sabah
11.00
1 yumurta
1 kk peynır
1 tb ekmek
Cay

17.30
Lavaşa durulu tavuk doner 1 tane
Ayran

Su 2 lıtre
Afiyet olsun canim
Menümmm
Sabah 12.30
1 kk peynir
Domates salatalık
3 kaşık sucuklu yumurta
2 zeytin

Akşam 20.00
1 şiş kuşbaşı
Salata
1 kase cacık
Ara
1 sade kahve

Su 2.5 olmuştur
Afiyet olsun kubram nerelerdesin sen iyice koptun sanki burdan
Ah keske toparlayip tam dönebilsen edibecim
Canım bu hafta böyle olsun oruç gibi düşünüyorum Ramazan’da iyi kilo vermiştim ben ☺
Tamam canim dene bakalim o zaman
Afiyet olsun dilegimm
GUNAYDIN KIZLARRRRRR
Gunaydin canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…