- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #307.101
Kuzum yarasalar gibi biz gece yaşıyoruzevet abla dun baya bi uyudum uykumu aldim..hastanede uyyamamistim 2 gun.
iyi yapmisin okadar dusunmus seni:).zaten 1 tane yemissin:)
kolay gelsin abla.almancan iyimi?fabrikada felanmi calisiyon?
bende saatlerine uymaya czlisiyorum.en az 4 5 saat ara birakiyorum.gercekten bu sayede eskiden yaptigim dietlere gore 2 kat hizli fazla veriyorum.
gece 3 de caymiii
masallah abla listelere hizli giris yaptin:))
İlk sınav süre sıkıntısı vardı çok iyi geçmedi. Ikincisi iyi geçti sayılır. Yine atanamam ama çalışamadım çocuklabaktim bileee
2 bilemedin 3 saat yetiyor cnm
2 tane canavar olunca çekilmiyor :))
170 cnm ama ben hep kilomdan az gosteririm :)) size 68 belki fazla gibi gelir ama ben baya zayif duruyodum
Poni Bon o zaman bana cubuk kraker dediydi pek hosuma gittiydi
ins. Cnm
Benim izine cikmamam lazim liste korkusu disiplini olmayinca saliyorum
Gecen sene martta 79 a dusmustum o zaman takimi kapattik hepsini geri aldim
Simdide izine cikarak buyuk hata yaptim 5 ay oldu. 20 kilo verirdim simdiye
onun yerine 15 kilo geri aldim
ins. Hep beraber cnm
Burdan listeden kacmamam lazim
sinavin nasil gecti cnm
Yarin hem dinlenmis hemde saglikli menülerle bekliyorum :))
Yarışmalarda oluyor ya eskiler ve en iyileri Allstarla tekrar yarışıp zirvede bırakıyorlar yarışmayı ya haa bizimde olayım o şimdi reytingleri tavan yapicazZuurt teselisiama olsun elimden geleni yapacağım
Yengen Japonlar gibi besleniyor deseneYemek yemeyi çok sever gündüz sadece bir kase biberli yoğurt yer akşam yemeklerini sağlam yer. Nasıl dayanıyorsun diyorum yemek yersem ağırlaşırım hareket edemem diyor. Ve gün içinde hiç oturmaz en fazla 6 saat uyur günde. Fazla yersem uykum gelir diyor az yiyince rahatmış
Aynıyız dostumBende kahvaltiyi sağlam yapıp bidaha uzun süre yemeyebilirim.. ama işte keyif alıyorum ben ya arada kahve çay iciyim yanında bı iki parça bisey yiyim oyuzden Karatay yapamıyorum
Eksi candırGeçen hafta: 68.7
Bugün: 68.6
Fark: -0.1
Ben de ara öğün yapınca yedikçe yiyorumAma Karatay gerçekten bazı söylemleri hariç çok mantıklı geliyor bana. Ben kendim diyetisyenime de söyledim inan uzun süre aç kalmayınca ağzıma azıcık bişey atsam bile kilom sabit kalıyor nedense aç kalınca hızlıca zayıflıyorum gibi geliyor. Aç derken günde iki öğünden bahsediyorum. Bu sistem bana çok iyi geliyor ara öğün sevmiyorum
Sigara mıGece 3 ben an itibariyle çay içiyorum
Bu çayı içmeden günün yorgunluğunu atamazdim ayrıca bu sıra tek keyfim balkon cay fırsat bulursam kizcemden... ,sigara kullaniyordum hamileyken bıraktım esimde bırakınca bidaha başlamadım yoksa şimdi bı sigara iyi giderdi bu çayın yanında
Kuzum Allah kolaylık versin inşallahGünaydın kizlarrrr sabahin körü ve ben ise gidicem simdi gitmeden bi bakayim dedim
inş ben birlikte telafi ederizKızlar yatılı misafrm vardi kilo bildirimi yapmayı unuttum aslında tartilmayi da unuttum kahvalti hazrlayim bi an once die
Simdi tartldm tok karna
Cuma: 82.9
Pazartesi: 83.2
Fark: +300
Bence sabitim ama sanmıyorum kilo aldığımı
Birqzdan artık alıntılarimi cevaplayabjlirim
inşallah çok moralim bozuldu ama kendi suçum
Gunaydin tatlimm
Biraz daha dusurucem kuzu herkes iyisin diyo ama bi 53 filan göreyim geri alırız olmazsa
Hadi ins canim
Sagol canım ins cumaya bakledigim rakami görürüm
Bu hafta dikkat et lurfen eksiye dönsün canim
Ohhh mis rakibem
Kizzz sen görürsün bi farkı açayım ben en iyisi
çok iyi tebrikler
cok iyi inşallah istediğin gibi giderSelam kızlar cumadan bugüne 700gr eksiyim ..atak yapıp 1,5 daha eksilmem lazım aksama kabak yüzde bı milyon yapılacak
Evet inşallah başarırımCumaya daha fazla efor harcaman Lazim canım benim
Vauvv süpersin kaptanımGunaydin
Bildirimi yapip kaciyorum :)
Cuma 106
Bugun 104.5
Fark 1.5
Bayyy
allahtan hayırlısı, birde baktın olduİlk sınav süre sıkıntısı vardı çok iyi geçmedi. Ikincisi iyi geçti sayılır. Yine atanamam ama çalışamadım çocuklabiraz büyüsün ücretli öğretmenlik yaparım yine. Aynen menüyü düzelticem bugün :))
artıdan çok iyi tebriklerGeçen hafta: 68.7
Afferim kızCuma 57.3
Bugun 57
Aslinda 56 gormustum ama aksamdan kaynakli 57 çıktım
Eksi candırcuma 68.8
pazartesi 68.7
fark -100
Sabit olmak da önemliGünaydın herkeseevime döndüm şükür insanın evi gibi yok ya gerçekten tartıyla da yüzleştim umduğumu bulamadım dün yolculukta cozuttum neler yemedik ki yolda oy oy neyse geçti gitti. Diğer ayınn15ine kadar bende -5 hedef koyuyorum
Bildirimim
Son tartı 90.8
Bugün 90.8
Sabitim ilk kez memleketten kilo almadan döndüm aslında
Ohh iyi tatillerrTatil modu... şu an hayatımdaki tek ses dalga sesi
Acayip huzurlu
yok ya bence gerek yok oyle şeylere
Gunaydin tatlimm
Biraz daha dusurucem kuzu herkes iyisin diyo ama bi 53 filan göreyim geri alırız olmazsa
Hadi ins canim
Sagol canım ins cumaya bakledigim rakami görürüm
Bu hafta dikkat et lurfen eksiye dönsün canim
Ohhh mis rakibem
Kizzz sen görürsün bi farkı açayım ben en iyisi
wayy çok iyi cnm tebrikler
tebrikler cnmCuma günü 92.7
Bugün 92
hadi insAllah olur cnmSelam kızlar cumadan bugüne 700gr eksiyim ..atak yapıp 1,5 daha eksilmem lazım aksama kabak yüzde bı milyon yapılacak
bizim senlr yumurtlama adet ayni gunlere denk geliyor rast gelsin insAllahvay vay benim rakipler napmis böyle bende sabitim ama yumurtlama zamanım sanırım ondan hamile gibiyimsanırsın deve kuşu yumurtası
ay benim kafam karıştı şimdi sen ve Medine bu haftaki rakibim dilek Merve Zuhal abla aylık rakibim bej bı gidip suya sokayım kafamı
çokta kasma canım eksi candır :) rakip olduğun için demiyorum sakin yanlış anlama bak
anne evinden sabit dönmek çok iyi
sahurdandir büyük ihtimalle
eksi bile olabilirsin tok neredeyse bir kg fark ediyor
eksi eksidir cnm tebrikler cumaya eksiyi garantiledinGeçen hafta: 68.7
insAllah cnminş ben birlikte telafi ederiz
çok iyi tebrikler
cok iyi inşallah istediğin gibi gider
Evet inşallah başarırım
dogru sonuc değil canim aksama yakin belli olurBende bugün sahur yaptım kilom gerçeği yansıtmaz ama yazayım
Cuma: 74.3
Bugün: 75.8
Fark: +1.5
İnşallah canım benim sen beni tutuyon demiinş ben birlikte telafi ederiz
çok iyi tebrikler
cok iyi inşallah istediğin gibi gider
Evet inşallah başarırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?