- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #307.121
Amma istediğini giymek ve yakıştığını aynada keyifle seyretmek ve çevreden zayifladiginla ilgili güzel cümleler duymak kadarda keyif veren hiç bir gıda yokturAynıyız dostum
Resmen keyif alıyorum yemekten
Çayın yanında tatlı kuru yemiş atıştırmaktan
sen kendini nasil rahat hissedeceksen öyle yap cnmSelam dostumSizi sessiz sedasız takip ediyorum. Bir süre tartılmayıp diyet yapmadan genel olarak sağlıklı beslemeye çalışacağım. İki üç günde de 20 dk Leslie. Bir hafta sonra okullar tatil olacak. Çocuklar eldeyken nasıl bir düzen olacak kestiremiyorum ama şimdilik planım bu şekilde.
Hergün ne yazdın ne yaptın diye okuyorum mutlaka, olurda kilo verirsem mutlu haberi paylaşırım hemen
kuzum senin kiloda cok guzel eksi daha ne olsunCuma 57.3
Bugun 57
Aslinda 56 gormustum ama aksamdan kaynakli 57 çıktım
haftasonu pek iyi gecmedigi icin normal cnmcuma 68.8
pazartesi 68.7
fark -100
evet cnmkolay gelsin abla.almancan iyimi?fabrikada felanmi calisiyon
poniii süper cnm tatilden kilo almadan dönmekGünaydın herkeseevime döndüm şükür insanın evi gibi yok ya gerçekten tartıyla da yüzleştim umduğumu bulamadım dün yolculukta cozuttum neler yemedik ki yolda oy oy neyse geçti gitti. Diğer ayınn15ine kadar bende -5 hedef koyuyorum
Bildirimim
Son tartı 90.8
Bugün 90.8
Sabitim ilk kez memleketten kilo almadan döndüm aslında
ikindin bidaha tartil cnm durumunu bilelimBende bugün sahur yaptım kilom gerçeği yansıtmaz ama yazayım
Cuma: 74.3
Bugün: 75.8
Fark: +1.5
bundan ders cikar saglikli dengeli beslen cnmGünaydın arkadaşlar,
Yerin dibine girsem iyi sanırım dün yediklerimden kaynaklı artı çıktım.
Cuma : 63.2
Bugun : 63.5
Fark : + 300
Normalde aç uyanırdım
Ama bu sabah karnım tok ve rahatsız edici şekilde uyandım
kahvalti sonrasi en az 1 kilo farkeder cnm eksisin benceKızlar yatılı misafrm vardi kilo bildirimi yapmayı unuttum aslında tartilmayi da unuttum kahvalti hazrlayim bi an once die
Simdi tartldm tok karna
Cuma: 82.9
Pazartesi: 83.2
Fark: +300
Bence sabitim ama sanmıyorum kilo aldığımı
Birqzdan artık alıntılarimi cevaplayabjlirim
ins. Daim olsun cnm :)yeniden bu duyguyu yaşayacağına eminim abla bi hırs geldi sana
Bende çocukluk dahil hep kiloluydum malesef 70 kg sınırımd daha aşağısına görmedim bu sefer nasip olur görmek insAllah
vayyyy kizlarrr tugce kafayi sıyırmışPara Bizde şöhret bizde tey tey
Sizde ne var söyle söyle
Hayat bizde herşey bizde tey tey
Sizde Ne var haydi söyle
Ohhhh sağdan soldan, yandan yandannnn
Tünaydınnlar
oooo masallah rakipligini gostermisin mervecim
süper gitmis dilegimCuma günü 92.7
Bugün 92
daha iyilesmedimi cnm yaaMefkurem Zuhal abla kusura bakma dün misafirler geç gitti mutfak filan derken kuzeyin öksürük krizi tuttu sonra uyuyup kalmışım sabah beride evle uğraşıyorum
bizene ödem mödem gitmiş yaMefkurem kraliçem tebrik ederim 1,5 gitmiş sendende ne diyim gözüm yok
Merve ile atın odemleri nasıl olsa ben sizi geçerim çünkü ben mikemmelimmm
anacim yok yumurtlama zamani yok regli sisligi bunları kk da öğrendim once hic bilmezdinm böyle seylerivay benim rakipler napmis böyle bende sabitim ama yumurtlama zamanım sanırım ondan hamile gibiyimsanırsın deve kuşu yumurtası
allstarlar kim oluyorYarışmalarda oluyor ya eskiler ve en iyileri Allstarla tekrar yarışıp zirvede bırakıyorlar yarışmayı ya haa bizimde olayım o şimdi reytingleri tavan yapicaz
goksu hedefini gordunmu cnmGeçen hafta: 68.7
Bugün: 68.6
Fark: -0.1
Ben de öyle canım ya. Yesen bir türlü yemesen bir türlüBen de ara öğün yapınca yedikçe yiyorum
Anlaşılan keyif almak mutlu olmak için yiyorum
Branşın nedir canım, ücretli öğretmenlikle nereye kadar? Bence hedefini yüksek tut..İlk sınav süre sıkıntısı vardı çok iyi geçmedi. Ikincisi iyi geçti sayılır. Yine atanamam ama çalışamadım çocuklabiraz büyüsün ücretli öğretmenlik yaparım yine. Aynen menüyü düzelticem bugün :))
Canım eşin geç gelse de çocukları o saate kadar bekletme... büyüme hormonları boşa gitmesin..Kuzum yarasalar gibi biz gece yaşıyoruz
Esimin işten gelmesi 1 oluyor market işletiyor ondan sonra yemek çay Faslı bebelerde düzen kalmadı okul olmayınca ma aile ayaktayız o saatte anliycan
Yengen Japonlar gibi besleniyor desene
Hiç aklıma gelmedi canım, artık iftardan önce tekrar tartılıp bildiririm.sahurdan önce tartlsaydin keşke cnm Allah kabul etsin
Canım ben dağın başındayım, ailem dağın eteklerinde... aramızda 3 km var...ailen yanında yokmu?
Cumaya 3 olur bu, listeye de girecen mi kaptanım?Gunaydin
Bildirimi yapip kaciyorum :)
Cuma 106
Bugun 104.5
Fark 1.5
Bayyy
Insallahh:)Eksi candır
Bozmazsan cumaya eksi kesin
Inşallah bir mucize olur ve olur belli olmaz bakalım. Alan sınavı var 2 hafta sonra o önemli. Hayırlısı olsun inşallahallahtan hayırlısı, birde baktın oldu
artıdan çok iyi tebrikler
Afferim kız
Ben artıdayım maşşşşallah
ahanda bende artıdayım eme 100 gramcık ne olur dövme kaptanım dövmeNe kadarrr
Hedefim 60-61 var daha 8 kilocuk dahasen kendini nasil rahat hissedeceksen öyle yap cnm
Ins. Takimi actigimizdaki modunu tekrar yakalarsin
kuzum senin kiloda cok guzel eksi daha ne olsun
haftasonu pek iyi gecmedigi icin normal cnm
evet cnm
Orta derecede :)
poniii süper cnm tatilden kilo almadan dönmek
ikindin bidaha tartil cnm durumunu bilelim
Bana sahurda olsa fazla gibi geldi ama bakalim
bundan ders cikar saglikli dengeli beslen cnm
Bak listedesin hedefini tutturmaya calis
kahvalti sonrasi en az 1 kilo farkeder cnm eksisin bence
ins. Daim olsun cnm :)
Ben baliketliydim dedim ama 170 boya 58 kiloydum :)) kendime göre topluydum o zaman :)
vayyyy kizlarrr tugce kafayi sıyırmış
oooo masallah rakipligini gostermisin mervecim
süper gitmis dilegim
daha iyilesmedimi cnm yaa
bizene ödem mödem gitmiş yadikkat etmesem 2 gunde 2 kilo gelirdi ustune
anacim yok yumurtlama zamani yok regli sisligi bunları kk da öğrendim once hic bilmezdinm böyle seyleri
allstarlar kim oluyor
goksu hedefini gordunmu cnm
Okul öncesi öğretmenliği. 80 puan alsam garanti de. Bakalım artık. Alan sınavım iyi olursa ataniyorum hesap yaptim da. Evdeki hesap carsiya uyarsa tabi :) gecen sene alan sinavi puanimi 4 puan artırdı. Bu sene de 6 puan artırsa iyi olacak yoksa durum vahimBranşın nedir canım, ücretli öğretmenlikle nereye kadar? Bence hedefini yüksek tut..
aleyküm Selam ablacımSlmmmm
Bugun erken ciktim
Cikinca biyere ugradim biraz once eve geldim
Hâlâ bildirim yapmayanlar var
İlla soylemekmi gerekiyor bilmiyorumki
insAllah oyle düşünüyorum bendr ablakahvalti sonrasi en az 1 kilo farkeder cnm eksisin bence
ins. Daim olsun cnm :)
masAllah sen uzunmussun ben kısayım ama 70de nispeten iyi hissediyordm ben kilolu hissetsemdr kiyafet bulmakta giydigimi yakirtrmakta zorlanmiyordm ilk girdgm magazada kendime uygun birseylef bulmayi basariyordm en azindan simdi begendgm modelin direk ilgili kisi malesef size uygyn bedeni yok vs demesi çıldırtıyorBen baliketliydim dedim ama 170 boya 58 kiloydum :)) kendime göre topluydum o zaman :)
tamma cnmHiç aklıma gelmedi canım, artık iftardan önce tekrar tartılıp bildiririm.
Ins. CnmCumaya 3 olur bu, listeye de girecen mi kaptanım?
kiz korumadasin sen 100 gr arti neki :))) valla helal olsunahanda bende artıdayım eme 100 gramcık ne olur dövme kaptanım dövme
onu demedim cnmHedefim 60-61 var daha 8 kilocuk daha
az daha sabret küçük bedenler yakindirmasAllah sen uzunmussun ben kısayım ama 70de nispeten iyi hissediyordm ben kilolu hissetsemdr kiyafet bulmakta giydigimi yakirtrmakta zorlanmiyordm ilk girdgm magazada kendime uygun birseylef bulmayi basariyordm en azindan simdi begendgm modelin direk ilgili kisi malesef size uygyn bedeni yok vs demesi çıldırtıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?