- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #307.161
Afiyet olsun canım, menün güzel.Menüm
Sabah 10.00
2 lokma t.b ekmegi
10 tane zeytin
11.00
Bir avuc dut kurusu
14.00
1.5 kepce susuz bamya
Salata
17.00
2 kepce mercimek çorbası
Su 2 ye tamamlicam
İnşaallah canım, öyle umut ediyorum bendeCumaya sen halledersin nirancim
2 dilim degil kuzum lokma oyle ativerdim agzima pek bisi yiyesim yoktu hicbisey yemeden gune başlamayım dedimAfiyet olsun canım, menün güzel.
Ama 10 zeytine 2 dilim ekmek bana fazla gibi geldi.
Mucize senin azminde saklı canım.Inşallah bir mucize olur ve olur belli olmaz bakalım. Alan sınavı var 2 hafta sonra o önemli. Hayırlısı olsun inşallah
+700 kadar kaptanımNe kadarrr
Hakiz korumadasin sen 100 gr arti neki :))) valla helal olsun
onu demedim cnm
Herkese bu hafta için hedef koymustum onu gordunmu dedim :))
az daha sabret küçük bedenler yakindir
Aynen öyle. Çalışmadan hep 73 lü puan aldım 2 senedir. Çalışsam 80 olur atanirdim. Bu sene de çalışamadım hamilelik çocuk derken. Seneye inşallah güzelce hazırlanırım. 24 yaşına geldimMucize senin azminde saklı canım.
Evet kuzum o zaten hep varWC problemi mı yoksa yine canım?
Yok yok beni dövdü cnmBeni dövmedin mi ayyyy yaşasınşaka bi yana şuan çok açım gözüm döndü pizzalar çiğ köfteler istiyor canım ama ben karnıyarık yiyciğim abla
Çok haklısın. Diyorum hep benden kaynaklı. Ama elimden geleni yapacam bu sınav için. Puanı uçuruyor da batırıyor da çünküO zaman bu 2 hafta misafir kabul etme, dışarı çıkma, çocukları bir yerlere gönder, yemeği de dışardan söyle canım....
Benim evi bir yıl b.k götürmüştü, yemekler dışardan yemek şirketi ile anlaşmıştık, misafir de kabul etmiyordum, çocuklarla baba ilgileniyordu...
Bence 2 hafta sık dişini..
İstediğimizi giymek çok önemli.Amma istediğini giymek ve yakıştığını aynada keyifle seyretmek ve çevreden zayifladiginla ilgili güzel cümleler duymak kadarda keyif veren hiç bir gıda yoktur
Oyuzden biz istediğimizi yemeği değil istedigimizi giymeyi seçiyoruz artik demi
Vegan olun anacim hicbi cissi yiyemiyonuz kilo almiyonuzİstediğimizi giymek çok önemli.
İstediğimiz kiloya indiğimizde yemeyi abartmayıp ipin ucunu kaçırmazsak istediğimizi de yiyebiliriz aslında...
1-2 kilo fazlayı farkettiğimizde hemen önlem almak gerekiyor aslında
Canım ceviz hariç kuruyemişi haftada 1 gün ye bence... Benim kilolarimin ama kaynağı çerez, üstelik direk göbek çevresi yağ.+700 kadar kaptanım
Vallahi cıs yemiyom
Eklediğim şeyler meyve ve kuru yemiş
Meyve şeftali kayısı ananas yoğurtla
Kuruyemiş çiğ badem yaş hurma kuru kayısı kuru erik ceviz ( bunlardan da avuç avuç yemiyorum)
Başka birşey eklemedim menülerime kaptanım vallahi
İsterseniz menü yazayım yok yani
Aylardan beri ilk kez bu sabah 2 tane sigara böreği yedim o da sabah + 700 ü görünce di yeter gari dedim de ondan
Canım muhtemelen bağırsaklarında ki toksinler seni kabız yapıyor... Geçenler de söylemiştim ama yine söyleyeyim, magnezyum sülfat ( bulamıyorsan magnezyum kalsi) akşam yatmadan evvel iç, üzerine de birkaç bardak su iç...haftada 1 defadan bunu 1-2 ay yap...bir daha kolay kolay kabızlık yaşamazsın..Evet kuzum o zaten hep var
Dün akşam zencefil tarçın yaptım sıcak sıcak içtim
Sabah sıcak limonlu su içtim
Zorla biraz çıktım ama biriktirmeye devam
Yaw günde 3 - 3.5 litre su içiyorum vallahi
Nereye gidiyor bu sular bilmiyorum
Canım benim için veganlık mümkün olmayan birşey... Yumurta, yoğurt benim vazgeçilmezlerim.Vegan olun anacim hicbi cissi yiyemiyonuz kilo almiyonuz
AlemsinDönüyorken ayrı eve çıkmayı şart koşsaydınız ya canım.... Senin yokluğunda işler kv'ne kaldı diye dönmeni istedi herhalde..
Valla benimde oyleydi canim bunlari yemedigim gün yoktu ama 3 ay oldu nerdeyse bakıyorum hic değişen bisi yok hayatımdaCanım benim için veganlık mümkün olmayan birşey... Yumurta, yoğurt benim vazgeçilmezlerim.
İlerde çalışkan ve her işimi yapan gelinim olursa çok iyi geçineceğim inşaallahAlemsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?