Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menüm
Sabah 10.00
2 lokma t.b ekmegi
10 tane zeytin

11.00
Bir avuc dut kurusu

14.00
1.5 kepce susuz bamya
Salata

17.00
2 kepce mercimek çorbası

Su 2 ye tamamlicam
Afiyet olsun canım, menün güzel.
Ama 10 zeytine 2 dilim ekmek bana fazla gibi geldi.

+700 kadar kaptanım
Vallahi cıs yemiyom
Eklediğim şeyler meyve ve kuru yemiş
Meyve şeftali kayısı ananas yoğurtla
Kuruyemiş çiğ badem yaş hurma kuru kayısı kuru erik ceviz ( bunlardan da avuç avuç yemiyorum)
Başka birşey eklemedim menülerime kaptanım vallahi
İsterseniz menü yazayım yok yani
Aylardan beri ilk kez bu sabah 2 tane sigara böreği yedim o da sabah + 700 ü görünce di yeter gari dedim de ondan

kiz korumadasin sen 100 gr arti neki :))) valla helal olsun
onu demedim cnm
Herkese bu hafta için hedef koymustum onu gordunmu dedim :))
az daha sabret küçük bedenler yakindir
Ha yok vallaha gormedim

Mucize senin azminde saklı canım.
Aynen öyle. Çalışmadan hep 73 lü puan aldım 2 senedir. Çalışsam 80 olur atanirdim. Bu sene de çalışamadım hamilelik çocuk derken. Seneye inşallah güzelce hazırlanırım. 24 yaşına geldim

WC problemi mı yoksa yine canım?
Evet kuzum o zaten hep var
Dün akşam zencefil tarçın yaptım sıcak sıcak içtim
Sabah sıcak limonlu su içtim
Zorla biraz çıktım ama biriktirmeye devam
Yaw günde 3 - 3.5 litre su içiyorum vallahi
Nereye gidiyor bu sular bilmiyorum

Çok haklısın. Diyorum hep benden kaynaklı. Ama elimden geleni yapacam bu sınav için. Puanı uçuruyor da batırıyor da çünkü

İstediğimizi giymek çok önemli.

İstediğimiz kiloya indiğimizde yemeyi abartmayıp ipin ucunu kaçırmazsak istediğimizi de yiyebiliriz aslında...

1-2 kilo fazlayı farkettiğimizde hemen önlem almak gerekiyor aslında

Vegan olun anacim hicbi cissi yiyemiyonuz kilo almiyonuz

Canım ceviz hariç kuruyemişi haftada 1 gün ye bence... Benim kilolarimin ama kaynağı çerez, üstelik direk göbek çevresi yağ.

Canım muhtemelen bağırsaklarında ki toksinler seni kabız yapıyor... Geçenler de söylemiştim ama yine söyleyeyim, magnezyum sülfat ( bulamıyorsan magnezyum kalsi) akşam yatmadan evvel iç, üzerine de birkaç bardak su iç...haftada 1 defadan bunu 1-2 ay yap...bir daha kolay kolay kabızlık yaşamazsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…