- Konu Sahibi Handandandan
-
- #307.181
Tamamdır kuzumCanım muhtemelen bağırsaklarında ki toksinler seni kabız yapıyor... Geçenler de söylemiştim ama yine söyleyeyim, magnezyum sülfat ( bulamıyorsan magnezyum kalsi) akşam yatmadan evvel iç, üzerine de birkaç bardak su iç...haftada 1 defadan bunu 1-2 ay yap...bir daha kolay kolay kabızlık yaşamazsın..
Bitkisel proteinlerle protein ihtiyacını karşılabiliyor musun pekiValla benimde oyleydi canim bunlari yemedigim gün yoktu ama 3 ay oldu nerdeyse bakıyorum hic değişen bisi yok hayatımda
Kuruyemis ve tahılları hergün yemeye çalışıyorum canım ozellikle fındık badem ve kabak cekirdegi bol yiyorum birkac gündür azalttım kilo vircimmmmBitkisel proteinlerle protein ihtiyacını karşılabiliyor musun peki
Canım akşam 7 den önce yeme işini bitirip, 7 de içersen ilacı, sabaha problemsiz işe gidebilirsin. Sıkıntı olmaz, denenmiştirTamamdır kuzum
Da iş yerinde zor durumda kalırım diye korkuyorum.
Çok yoğun çalışıyorum vallahi bazen tuvalete gitmek sorun oluşturuyor o kadar yani
Evet ben de öyle düşünüyorumVegan olun anacim hicbi cissi yiyemiyonuz kilo almiyonuz
Benimki bağımlılık derecesinde canım... Hani sorarlar ya bir adaya düşsen yanına alacağın 3 şey nedir diye...benimkinin 2 si yumurta ve yoğurt olurdu...Valla benimde oyleydi canim bunlari yemedigim gün yoktu ama 3 ay oldu nerdeyse bakıyorum hic değişen bisi yok hayatımda
Allah iyiliğini versinBenimki bağımlılık derecesinde canım... Hani sorarlar ya bir adaya düşsen yanına alacağın 3 şey nedir diye...benimkinin 2 siz yumurta ve yoğurt olurdu...
Ben niye dilim diye okuduysam2 dilim degil kuzum lokma oyle ativerdim agzima pek bisi yiyesim yoktu hicbisey yemeden gune başlamayım dedim
Cikolata istiyosun bakiyosun aaa süt ürünüEvet ben de öyle düşünüyorum
Bisi diyemicem kuzum o zamanBenimki bağımlılık derecesinde canım... Hani sorarlar ya bir adaya düşsen yanına alacağın 3 şey nedir diye...benimkinin 2 si yumurta ve yoğurt olurdu...
Olabilir canım ekmekle hala aram yok fazla kaçırmamBen niye dilim diye okuduysamorucum herhalde ondan..
cani gönülden kilo vermek isteyen herkesi tutuyorumİnşallah canım benim sen beni tutuyon demi
insallahAmma istediğini giymek ve yakıştığını aynada keyifle seyretmek ve çevreden zayifladiginla ilgili güzel cümleler duymak kadarda keyif veren hiç bir gıda yoktur
Oyuzden biz istediğimizi yemeği değil istedigimizi giymeyi seçiyoruz artik demi
a.selamSlmmmm
Bugun erken ciktim
Cikinca biyere ugradim biraz once eve geldim
Hâlâ bildirim yapmayanlar var
İlla soylemekmi gerekiyor bilmiyorumki
insallahsen kendini nasil rahat hissedeceksen öyle yap cnm
Ins. Takimi actigimizdaki modunu tekrar yakalarsin
kuzum senin kiloda cok guzel eksi daha ne olsun
haftasonu pek iyi gecmedigi icin normal cnm
evet cnm
Orta derecede :)
poniii süper cnm tatilden kilo almadan dönmek
ikindin bidaha tartil cnm durumunu bilelim
Bana sahurda olsa fazla gibi geldi ama bakalim
bundan ders cikar saglikli dengeli beslen cnm
Bak listedesin hedefini tutturmaya calis
kahvalti sonrasi en az 1 kilo farkeder cnm eksisin bence
ins. Daim olsun cnm :)
Ben baliketliydim dedim ama 170 boya 58 kiloydum :)) kendime göre topluydum o zaman :)
vayyyy kizlarrr tugce kafayi sıyırmış
oooo masallah rakipligini gostermisin mervecim
süper gitmis dilegim
daha iyilesmedimi cnm yaa
bizene ödem mödem gitmiş yadikkat etmesem 2 gunde 2 kilo gelirdi ustune
anacim yok yumurtlama zamani yok regli sisligi bunları kk da öğrendim once hic bilmezdinm böyle seyleri
allstarlar kim oluyor
goksu hedefini gordunmu cnm
cok sükür iyi olundaCanım ben dağın başındayım, ailem dağın eteklerinde... aramızda 3 km var...
Bugün daha iyiyim, düne göre nispeten azaldı korkum.
amin insallahInşallah bir mucize olur ve olur belli olmaz bakalım. Alan sınavı var 2 hafta sonra o önemli. Hayırlısı olsun inşallah
ben bu hafta 1 kg versem bayram ederimHedefleri hatirlayalim :)))
19.07.2019
HEDEFLERRRRRRRR GELSINNNNN
Handandandan - 1.3
Bayankokosh - 1.4
Pumpkin00 - 1.5
Fitt_anne - 2
@AsyaaAyazz - 1.1
@Ucmelekannesi - 1.3
Dream00 - 1.2
Fit mutlu anne - 1.5
HEDEFLER MİNUMUM DUR!!!!!!!!!
eksi iyidirKilo bildirimi sabah tartılmıştım yazmayı unutmuşum=). 87.300 eksi 100gr
afiyet olsunSabah. 10. Biber buharda pişirilmiş 1 tatlı ki zeytinyağ ile yarım domates pişmiş
2 dilim tm b e.
Öğle. 3 10 tane etli dolma sadece kıyma ve yeşillik var içinde
Akşam 5 tane etli dolma
2 tane kerevit
Afiyet olsunMenüm
Sabah 10.00
2 lokma t.b ekmegi
10 tane zeytin
11.00
Bir avuc dut kurusu
14.00
1.5 kepce susuz bamya
Salata
17.00
2 kepce mercimek çorbası
Su 2 ye tamamlicam
Dönüyorken ayrı eve çıkmayı şart koşsaydınız ya canım.... Senin yokluğunda işler kv'ne kaldı diye dönmeni istedi herhalde..
Evet canımhmm geçmiş olsun canım kv beraber misin sen simdi
afiyet olsun canım
cani gönülden kilo vermek isteyen herkesi tutuyorum
insallah
a.selam
insallah
cok sükür iyi olunda
amin insallah
ben bu hafta 1 kg versem bayram ederim
eksi iyidir
afiyet olsun
Afiyet olsun
Abla olur ne zaman ayrılabiliyorum. Kusura bakmayın ailevi sıkıntılarım var hiçbişey yapmak içimden gelmiyorBayankokosh
Pumpkin00
@Umkay16
@Ucmelekannesi
Kizlar bildirimler nerde
Bayankokosh Kübra takima bisey demeden gelmeme durumun boyle devam edecekse
Bu hafta izine ayril istersen cnm
Sadece menü yazip cikmakla olmuyor biliyorsun
Kuzum menü yazana niye yazdin demeyizki :)) eğer daha kontrollü olacagini düşünüyorsan tabiki yazBen menü mü yazsam acaba
Mefkurem daha mı iyi olur
10 günde +1700 oldum neredeyse
3 dilim kek mi bütün sorun
Yok yani öyleyse atayım ben kendimi bir yerden
Hayirdir cnm sorun ne anlatmak istersen dinlerizAbla olur ne zaman ayrılabiliyorum. Kusura bakmayın ailevi sıkıntılarım var hiçbişey yapmak içimden gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?