- Konu Sahibi Handandandan
-
- #30.721
Bugünkü Menüm ;
Sabah;
domates
salatalık
zeytın
peynır
yumurta
2 dılım ekmek
1 bardak cay
Öğle;
Peynırlı mercımeklı salata
tarhana çorbası
Akşam;
Yok
Ara;
1 avuc k fleks kırmızı meyvelı
Su;
2 lıtre
Kızlar hem takım olarak hem bıreyselde dereceye gırmısız emegı gecen herkese teşekkürler....:103::112::122:Aynı yempoda devam kızlar ...
buarada takvimlerimize noldu bilen varmııı:44::44::44::44:
OFFFFF oturdum bu saatte kellogs k bar yedim 90 kalori + eti form limon lifli kepekli bisküwi yedim offfüstünede 2 tane dukan poğaçası yedim, durum vahim... Neyseki bugün spora gitmiştim. Ama bu gece yeme işi beni mahvetti
((((((((((((((((((((((
Bu arada pilatese yazıldım, haftada 2 gün 1er saat gidicem, bakalım işe yarayacakmı...
günaydın herkesee akşam leslie yapamadım bende bu sabah erken kalktım yapmak için kimse uyanmadan yapıyım
Eveeet bir hayat dersimin daha sonuna geldim... Kimseye güvenmiceksini bir kez daha deneyerek öğrendim... Evet yüzümü güldüren o sevgiliyle yollarımı çok kötü bi şekilde ayırdım...Geçmiş olsun kelimesi galiba bu günler için geçerli de geçmiyor bunu çok ama çok iyi öğrendim...
Selam..Gelmeyeli ay oldu biliyorum valla geçmişe bakmadım ama muhtemel gruptan atıldım çooooooooook özür diliyorum Murhs gerçekten gelemedim..Bir kaç hafta net yoktu sonra oğlum rahatsızlandı eşim rahatsızlandı astım has. çevirdi ağır geçti rahatsızlıkları( kendimi bile unuttum inanın tekrar özür dilerim..Herkese başarılar diliyorum..
BU arada da bu sabah tartıya çıktım 77,7 ye inmişim 3/ 4 kilo kaldı doğum kilosundan..SOnra inş. diğerlerini de vereceğim..Görüşmek üzere..
canim ya uzuldum ama demek hayirli degilmis senin icin, oyle dusun.. daha iyileri ile karsilasirsin seni hakedecek duzgun biriyle
selam canim gecmis olsun hastalikla ugrasmak da zor gercekten, ama kilo verebilmene sevindim tebrik ederim :) iyi bak kendine
canim ya uzuldum ama demek hayirli degilmis senin icin, oyle dusun.. daha iyileri ile karsilasirsin seni hakedecek duzgun biriyle
Evet cnm hayırlısını istiyorum bugün biraz ağladım ama çabuk toparlandım. Bende öyle düşünüyorum hayırlı olsaydı bitmezdi zaten... Bittiğine üzülmedim aslında bugüne kadar onun için kilo veriyordum güzelleşme çabam oluyordu ve o bunu hiç haketmedi.. Şimdi karar aldım vericem kilolarımı fıstık gibi olcam o ne kaybettiğine üzülecek...
evet canim aynen oyle. tas gibi olacaksin tashem de kisa zamanda.. sonra ondan cok daha iyileri toplasacak etrafina uzulme demiyorum insan tabi uzulur ama dunyanin sonu da degil her iste bir hayir vardir ben buna inaniyorum
Valla bende buna çok inanıyorum işte bunu bilmediğim içinde ciddi olamıyordum allahtan olamamışım şimdi daha büyük bi hayal kırıklığından döndümOkulum bitsin onun gibi 10tane bulurum ama o benim gibi 1 tane daha bulamaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?