Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugünkü Menüm ;

Sabah;

domates
salatalık
zeytın
peynır
yumurta
2 dılım ekmek
1 bardak cay

Öğle;

Peynırlı mercımeklı salata
tarhana çorbası

Akşam;

Yok

Ara;

1 avuc k fleks kırmızı meyvelı

Su;

2 lıtre

menün çok güzl murch
kahvaltın öğle yemeğin tam diyetlik akşamda yememişsin oh

benim bugünkü menğmm

sabah
peynirli kuymak
2 fincan çay
ekmek yok

ara yok

öğle 2 parça tavuk kızartması
1 dilim ekmek

ara yok

akşam
1 capuccino
2 peksimet

su fazla içmedim gün içinde

önce menümü yazayım sonra geçmişe vakit kalırsa bakacağımm
sabah 2dilim çavdar ekmeği çok az lebne peynir bir tane yumurta şekersiz çay
ara bir çay bardağı kadar taze sıkılmış portakal suyu
öğle çok az bezelye yemeği içinde küçücük tavuk vardı 3 tane haşlama karnıbahar çokazda salata bunların hepsi bir yemek tabağı kadar yaptı
yanında bir büyük bardak ayran bir dilim ekmek
akşam malesef diyete uygun olmadııı
annem pırasalı ekmek gibi bişey yapmış kızıma getirmiş içinede pul biberi doldurmuş tabi kızım yemedi eşimde hayatta yemez öyle şeyleri
mecbur ben yedim yarım kır pidesi büyüklüğünde ama yağı azdı ekmek gibiydi içinde sadece pırasa ve pulbiber vardı onu yedim yanındada yoğurt yedim
acıktırmasın diye saat 5 de yedim 7 gibide arkadaşım geldi onla az şekerli kahve içtim okadar
2 bardak yeşil çay 2 litre su ama yatana kadar onu 2.5 yapıcam
spor 5milin 2 mili leslie 20 dakika stepperde adımladım eşim yatıncada 3 mil leslie yapıcam yine şimdi pcde işi var sigara içiyorda bende fırsattan istifade menümü paylaşayım dedim

buarada takvimlerimize noldu bilen varmııı:44::44::44::44:

Ayy evet tickerlar neden kayıp :44:
Takım başarımız ve nagişin başarısını kutluyorum böyle devam edelim kilolar ve yağlara son verelim
Edda o kuymak ne o kuymak

Son düzenleme:
OFFFFF oturdum bu saatte kellogs k bar yedim 90 kalori + eti form limon lifli kepekli bisküwi yedim offf üstünede 2 tane dukan poğaçası yedim, durum vahim... Neyseki bugün spora gitmiştim. Ama bu gece yeme işi beni mahvetti

((((((((((((((((((((((

Bu arada pilatese yazıldım, haftada 2 gün 1er saat gidicem, bakalım işe yarayacakmı...

Son düzenleme:

çok geç saatte yatıyorsun sanırım gece insnın kendisini kontrol etmesi daha zor oluyor yediklerinin kalorisi çok fazla değil ama saat çok geç

günaydın kızlaaar ben de bu sabah erkenden kalktım 8 de. Leydiyi de aldım koşuya çıktık kültür fizik hareketleri yaptım çok iyi geldi sabah sabah kendimi zinde hissettim. Ama görenler demiştir ki bu kız koşuyor köpek zayıflamış ahah.
Dün de öğleden sonra spora gittim terledim epey. Öğle yemeği yemedim dün ama akşam biraz yediklerimi kaçırdım gibi. kahvaltı yaptım çok çeşitliydi. neyse bu sabah kurtardım.

bu günkü menüm;

Sabah 500 ml su. 2 dilim kepek ekmeği. biraz örgü peynir biraz reçel .1 bardak şekersiz çay.
Öğlen: Annem kabak pastası yapmş harika gözüküyor öğlen yemeği yemicem bir dilim pasta yicem.
Akşam: 1 kase çorba.

günaydın herkesee akşam leslie yapamadım bende bu sabah erken kalktım yapmak için kimse uyanmadan yapıyım

canım günaydın süpersin valla helal sana ben de sabahı tercih ettim tembellik etmedim =)

Son düzenleme:
Eveeet bir hayat dersimin daha sonuna geldim... Kimseye güvenmiceksini bir kez daha deneyerek öğrendim... Evet yüzümü güldüren o sevgiliyle yollarımı çok kötü bi şekilde ayırdım...Geçmiş olsun kelimesi galiba bu günler için geçerli de geçmiyor bunu çok ama çok iyi öğrendim...

Selam..Gelmeyeli ay oldu biliyorum valla geçmişe bakmadım ama muhtemel gruptan atıldım çooooooooook özür diliyorum Murhs gerçekten gelemedim..Bir kaç hafta net yoktu sonra oğlum rahatsızlandı eşim rahatsızlandı astım has. çevirdi ağır geçti rahatsızlıkları ( kendimi bile unuttum inanın tekrar özür dilerim..Herkese başarılar diliyorum..

BU arada da bu sabah tartıya çıktım 77,7 ye inmişim 3/ 4 kilo kaldı doğum kilosundan..SOnra inş. diğerlerini de vereceğim..Görüşmek üzere..

canim ya uzuldum ama demek hayirli degilmis senin icin, oyle dusun.. daha iyileri ile karsilasirsin seni hakedecek duzgun biriyle

selam canim gecmis olsun hastalikla ugrasmak da zor gercekten, ama kilo verebilmene sevindim tebrik ederim :) iyi bak kendine

Evet özellikle de çocuk olunca gerçekten çok zor ki eşim ile aynı döneme gelmeleri çok daha zordu..Evet koşturmaktan nasıl verdim anlamadım :))

canim ya uzuldum ama demek hayirli degilmis senin icin, oyle dusun.. daha iyileri ile karsilasirsin seni hakedecek duzgun biriyle

Evet cnm hayırlısını istiyorum bugün biraz ağladım ama çabuk toparlandım. Bende öyle düşünüyorum hayırlı olsaydı bitmezdi zaten... Bittiğine üzülmedim aslında bugüne kadar onun için kilo veriyordum güzelleşme çabam oluyordu ve o bunu hiç haketmedi.. Şimdi karar aldım vericem kilolarımı fıstık gibi olcam o ne kaybettiğine üzülecek...

evet canim aynen oyle. tas gibi olacaksin tas hem de kisa zamanda.. sonra ondan cok daha iyileri toplasacak etrafina uzulme demiyorum insan tabi uzulur ama dunyanin sonu da degil her iste bir hayir vardir ben buna inaniyorum

evet canim aynen oyle. tas gibi olacaksin tas hem de kisa zamanda.. sonra ondan cok daha iyileri toplasacak etrafina uzulme demiyorum insan tabi uzulur ama dunyanin sonu da degil her iste bir hayir vardir ben buna inaniyorum

Valla bende buna çok inanıyorum işte bunu bilmediğim içinde ciddi olamıyordum allahtan olamamışım şimdi daha büyük bi hayal kırıklığından döndüm Okulum bitsin onun gibi 10tane bulurum ama o benim gibi 1 tane daha bulamaz...

Kızlar deliricemmmmmmmmmmm,70.7 kg çıkıyorum, 3 günde 700 gram arttım. Erkek arkadaşım, hastalığım yüzünden bedenin kaybettiği mineral ve kanı şimdi yerine getirmeye çalıştığı için kilolu çıktığımı söylüyor :/ Geçici bir şey dedi ama çok moralim bozuk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…