Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Handandandan niran ben gündüz biraz uyuyup kalksam karnim tok bile olsa kalkinca cnm acayip karbon istiyor
O an herseyi sınırsız yuyebilirim
Bunun nedeni ne olabilirki cnm
Benim de öyle oluyor biraz uyuyup uyandığımda çok aç hissediyorum ve evde tatlı ne varsa silip süpüresim geliyor

Arada olabilir ama dikkat et cumaya eksiye düşcanım
Kiz panik yaoma tamam mezun oldun tabiki yiyeceksin ama ölçüyü kaçırma

faydali yaglar ama abartirsak tabi iyi degil cnm 100 gr 600 kalori civari baya var yani :)
Bademin kilo vermeye etkisi bence yok ama ceviz etkili .. cevizi de kiloya göre alınması gereken yağ miktarınca almak lazım...

Faydalı olanı da fazla tüketince kilo yapıyor maaalesef

aynennn
Bende yumurtali peynirli bi kahvalti yapmazsam doymuyorum hemde mutsuz oluyorum
Aynen bende öyle, hergün yumurta,yoğurt,peynir versinler, mutlu olurum... Ama peyniri kilo almamak için yememeye çalışıyorum..

Onlarda biraz nefes alsınlar diye elimizden geldigi kadar destek olmaya calisiyoruz cnm
İyi yapıyorsun canım, o karda bu fedakarlıkların farkındadırlar zaten..

Handandandan niran ben gündüz biraz uyuyup kalksam karnim tok bile olsa kalkinca cnm acayip karbon istiyor
O an herseyi sınırsız yuyebilirim
Bunun nedeni ne olabilirki cnm
Şeker hastalığının ayak sesleri olabilir canım...

Uykuda muhtemelen kan şekeri düşüyor, bu da karbonhidrat eğilimini artırıyor.

Açlık , 1 saatlik tokluk kan şekeri, hgba1c değerlerine baktırırsan yorumlayabilirim.

Kiz panik yaoma tamam mezun oldun tabiki yiyeceksin ama ölçüyü kaçırma
yok 3 minicik dilim yedim ama gerçekten minicikti dilimler standart baklava dilim değil
aramıza hoş geldin
hoşbuldumm hoşbuldum
Ne zaman yedin, hemen bir öneride bulunacağım
yeni yedim canım 20-25 dk oldu yedim ve yazdım yemeden yazmadım mani olmak isteyen olur da kanarım diye

yeni yedim canım 20-25 dk oldu yedim ve yazdım yemeden yazmadım mani olmak isteyen olur da kanarım diye

2 yemek kaşığı yoğurda 1 çay kaşığı toz karabiber ekle hemen ye canim, yarın tartıda artı çıkmamak için... Yoksa tüm moralin sıfırlanır...

Ya yanlış mı hatırlıyorum canım, senin Temmuzda düğünün yok muydu, başkası mıydı yoksa bilemedim

Böyle kaynana dostlar başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…