- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #307.221
Benim de öyle oluyor biraz uyuyup uyandığımda çok aç hissediyorum ve evde tatlı ne varsa silip süpüresim geliyorHandandandan niran ben gündüz biraz uyuyup kalksam karnim tok bile olsa kalkinca cnm acayip karbon istiyor
O an herseyi sınırsız yuyebilirim
Bunun nedeni ne olabilirki cnm
Arada olabilir ama dikkat et cumaya eksiye düşcanımIyı aksamlar kızlarrrr
Bugun resmı tatıl esım evde olunca pazartesı oldugunu unuttum ben
Ama hergun sabıt tartıldıgım ıcın bu sabahta tartıldım tabıkısabıtım cumayla aynı anlamdım neden oyle oldu
Kiz panik yaoma tamam mezun oldun tabiki yiyeceksin ama ölçüyü kaçırmabaklava yedim
Abla hıc unutmamısdım bıldırım yapmayı esımın tatıl benı bozdu pazar zannedıyorum oyle@Bayankokosh
@Pumpkin00
A Askguzeldir
Ucmelekannesi
Kizlar bildirimler nerde
@Bayankokosh Kübra takima bisey demeden gelmeme durumun boyle devam edecekse
Bu hafta izine ayril istersen cnm
Sadece menü yazip cikmakla olmuyor biliyorsun
Bademin kilo vermeye etkisi bence yok ama ceviz etkili .. cevizi de kiloya göre alınması gereken yağ miktarınca almak lazım...faydali yaglar ama abartirsak tabi iyi degil cnm 100 gr 600 kalori civari baya var yani :)
Aynen bende öyle, hergün yumurta,yoğurt,peynir versinler, mutlu olurum... Ama peyniri kilo almamak için yememeye çalışıyorum..aynennn
Bende yumurtali peynirli bi kahvalti yapmazsam doymuyorum hemde mutsuz oluyorum
İyi yapıyorsun canım, o karda bu fedakarlıkların farkındadırlar zaten..Onlarda biraz nefes alsınlar diye elimizden geldigi kadar destek olmaya calisiyoruz cnm
baklava yedim
Şeker hastalığının ayak sesleri olabilir canım...Handandandan niran ben gündüz biraz uyuyup kalksam karnim tok bile olsa kalkinca cnm acayip karbon istiyor
O an herseyi sınırsız yuyebilirim
Bunun nedeni ne olabilirki cnm
Ne zaman yedin, hemen bir öneride bulunacağımbaklava yedim
yok 3 minicik dilim yedim ama gerçekten minicikti dilimler standart baklava dilim değilKiz panik yaoma tamam mezun oldun tabiki yiyeceksin ama ölçüyü kaçırma
hoşbuldumm hoşbuldumaramıza hoş geldin
yeni yedim canım 20-25 dk oldu yedim ve yazdım yemeden yazmadım mani olmak isteyen olur da kanarım diyeNe zaman yedin, hemen bir öneride bulunacağım
yeni yedim canım 20-25 dk oldu yedim ve yazdım yemeden yazmadım mani olmak isteyen olur da kanarım diye
Meraktayız canımKaradır kaşların ferman yazdırır
Bu dert beni diyar diyar gezdirir
Lokman hekim gelse yaram azdırır
Yaramı sarmaya yar kendi gelsin
Bence bu saatten sonra akşam yemeği yeme canım ya, çok geçMenumu yazacağım ama daha akşam yemeğini yiyemedim desemçünkü salata yapıp yememe izin vermiyor kızım pek huysuz gene
Bildirim mi.pazartesi de mi bildirim oluyor.ben su kuralları bir daha okuyayim@Bayankokosh
@Pumpkin00
A Askguzeldir
Ucmelekannesi
Kizlar bildirimler nerde
@Bayankokosh Kübra takima bisey demeden gelmeme durumun boyle devam edecekse
Bu hafta izine ayril istersen cnm
Sadece menü yazip cikmakla olmuyor biliyorsun
Böyle kaynana dostlar başınaBugun benim oglan tel. Acti
İş nasildi nasil gecti vs.
Tam kapatacam ee anne bi arkadas
eşine dogum gunu suprizi yapacakmisda bunlarida cagirmis ajsam bize gelirmisin cocuklarin yanina :)
Hic cnm istemiyodu ama neyse geliyim dedim
Kizi uyutmuslar oglanida ben yatirdim simdi
Bende aynı şeyi yazmışımSenin gibi kv dost başına canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?