Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Dikkat ederim abla. İzne Bir iki hafta çıkabilirsem iyi olur.

Belki daha zamani gelmemistir cnm
Planlariniz nasil
valla şuan işleri ile ilgili biraz sorun var abla ama zamanı gelmemiş olamaz olmamalı yani 8 sene bitti 9a gircez az kaldı eee bende haklı olarak bekliyorum bir şeyler yada haklı mıyım yani daha mı çok toleranslı olmalıyım işinden dolayı bilmiyorum

Baya zaman olmuş cnm tabiki haklisin
Hic konusmadinizmi bu konulari

Baya zaman olmuş cnm tabiki haklisin
Hic konusmadinizmi bu konulari
konuştuk abla konuşmasına ama konuşulanlar ve uygulananlar bir olmuyor. Evet seviyor muyum çok o seviyor mu kimseye kefil olamam tabi babamın oğlu değil sonuçta(yeri geliyor ona bile güven olmuyor) ama evet sevdiğini düşünüyorum sevmekten ziyade değer verdiğini saydığını kararlarıma saygı gösterdiğini biliyorum ama işte şu ara işlerindeki sıkıntıdan dolayı olsun bikaç özel sebepten olsun bi süre daha evlenmeye ertelememiz lazım diyor. Yani bende biraz fazla etkileniyorum. Sonuçta belli bi yaştayım ve bir çok arkadaşım şu sıra evleniyor evlenenler doğum yaptılar vs eee bilirsin Türkiye'de toplum baskısı da yüksek bi düğün nişan cemiyetine giremiyorum bu yüzden sürekli eee sen ne zaman evlenceksin sorusunu duymamak için çünkü insanlar bir şey söylerken karşıdakinin durumunu bilmeden yorum yapıyorlar eee bende hali ile inciniyorum. O yüzden de artık düğün ve nişanlara katılmıyorum bayramlarda minimum şekilde ziyarette bulunuyorum ve evlilik konusunun geçtiği yerden koşar adım kaçıyorum

Ispanak gibi canm soğanlı filan. baya lezzetli oldu çiğinden güzeldi tadı

Onlar onar kilo verecek biz beşer kiloyu veremicez bnce
Yolda iyiydi çocuklar maşaallahları vardı küçük kızım maşaallah baya huzurlu sakin bi bebek zaten büyük kızımda çok yıpranmıştık. Cuma aşımız var umarım huyu değişmez. Kayısı getirmiştm komposto yaptm bugün kışlık. biraz temizlik çocukların banyosu derken çok dinlenemedim yarına kalan işler var haliylede yorgunum baya spor yapmak istiyordm halim kalmadı
Bende eve geldim benim oglan kofte kizartmis
Evi koku salmış
Zaten aciktim bana soruyor yicenmi diye
Bu saatte yenirmi dedim :))
Vayy abla hedefe kilitlenmişsin

Baya olmuş yaşın kaçtı canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…