- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #307.281
Heee doğumgünün verdi dimiDogum günü icin tolerans yokmu
Benim evdekiler herzaman oyle :)) eşimde oglandaYenmez tabikide. Benim Esim öyle bi sinir oluyorum
Bilmiyorum kardescanim yapcak yemesem darilirHeee doğumgünün verdi dimi
Gün icinde baska karbon olmasin o zaman cnm bide gec vakit degil
Neli pasta olacak
Kremaliysa yarim dil. Yeter :))
Eve böyle yiyici olmasi Cok kötü. Cok büyük basari oluyor hedefi TutturuncaBenim evdekiler herzaman oyle :)) eşimde oglanda
Dikkat ederim abla. İzne Bir iki hafta çıkabilirsem iyi olur.senin icin bence guzel cnm
Ama meyve 2 öğün olunca helva olmasada olurmus
Ne yaptin dinlenebildinmi biraz
Cocuklar durdumu yolda
o zaman daha dikkat etmen gerekiyor demekki tatlim
Lutfen hedefini tutturmaya calis
bende senelerdir böyle cnm
Belki gece yemelerimde bu yuzdendir
aksine badem de cok faydali cnm
gecen sene baktirmistim cnm
Meyve suyu gibi bisey ictim oncesi sonrasi olctuler bikac sefer normal cikti
Burda insilun direnci falan bildikleri yok
Seker normal cikiyorsa sorun yok diyolar
acilinden bu kiza birini bulmamiz lazim
pek geçe kalmisin dilegim
bencede oku cnm
Listeye girmek istiyosan kurallara uyup bol paylasim yapman lazim
sabah niye yumurta yesillik falan eklemiyorsun cnm
Baligin yaninda salata yokmuydu
Spor yapmiyomusun
bende seni nedense nişanlı diye hatirladim :))
bugünü patates günü ilan etmisin heralde cnm
Sen yakinda kan testi yaptirdinmiydi
corba yerine tavuk salata yesen daha dogru secim olurdu
kuzum kendinize guzel bi aksam hazirla neden kirildigini sakin sakin anlatmaya calis ama suclamadan
Izine cikmak istiyomusun cuma günü
gündüz bisey yemeyip sadece aksam yemen pek iyi degil cnm
Tek öğün bile olsa öğlen yense daha iyi olur
amin abla inşallah var biri amaHayirli biri ins. Karsina ciksin cnm
Senin tugcenin benim oglanla kizinda :))
En az 2 hafta oluyor zaten cnmDikkat ederim abla. İzne Bir iki hafta çıkabilirsem iyi olur.
Belki daha zamani gelmemistir cnmamin abla inşallah var biri amahala söz nişan yok
valla şuan işleri ile ilgili biraz sorun var abla ama zamanı gelmemiş olamaz olmamalı yani 8 sene bitti 9a gircez az kaldı eee bende haklı olarak bekliyorum bir şeyler yada haklı mıyım yani daha mı çok toleranslı olmalıyım işinden dolayı bilmiyorumBelki daha zamani gelmemistir cnm
Planlariniz nasil
Anlamadım canimbaskül nedir?
Hayirma olur sanki. Zuhal abla beni haslamasin cokta uzak degiliz
Sağol canimAfiyet olsun
Benmde serilecek çamaşırlar var. Hayrına el atan yok muBirisi bulasik makinesini yyerlestirebilirmi
Baya zaman olmuş cnm tabiki haklisinvalla şuan işleri ile ilgili biraz sorun var abla ama zamanı gelmemiş olamaz olmamalı yani 8 sene bitti 9a gircez az kaldı eee bende haklı olarak bekliyorum bir şeyler yada haklı mıyım yani daha mı çok toleranslı olmalıyım işinden dolayı bilmiyorum
Utanmazsan gelem de ben yapamBenmde serilecek çamaşırlar var. Hayrına el atan yok mu
konuştuk abla konuşmasına ama konuşulanlar ve uygulananlar bir olmuyor. Evet seviyor muyum çok o seviyor mu kimseye kefil olamam tabi babamın oğlu değil sonuçta(yeri geliyor ona bile güven olmuyor) ama evet sevdiğini düşünüyorum sevmekten ziyade değer verdiğini saydığını kararlarıma saygı gösterdiğini biliyorum ama işte şu ara işlerindeki sıkıntıdan dolayı olsun bikaç özel sebepten olsun bi süre daha evlenmeye ertelememiz lazım diyor. Yani bende biraz fazla etkileniyorum. Sonuçta belli bi yaştayım ve bir çok arkadaşım şu sıra evleniyor evlenenler doğum yaptılar vs eee bilirsin Türkiye'de toplum baskısı da yüksek bi düğün nişan cemiyetine giremiyorum bu yüzden sürekli eee sen ne zaman evlenceksin sorusunu duymamak için çünkü insanlar bir şey söylerken karşıdakinin durumunu bilmeden yorum yapıyorlar eee bende hali ile inciniyorum. O yüzden de artık düğün ve nişanlara katılmıyorum bayramlarda minimum şekilde ziyarette bulunuyorum ve evlilik konusunun geçtiği yerden koşar adım kaçıyorumBaya zaman olmuş cnm tabiki haklisin
Hic konusmadinizmi bu konulari
Ispanak gibi canm soğanlı filan. baya lezzetli oldu çiğinden güzeldi tadıallah neseni daim etsin canim.
ooo masallah
tabi canim oyledir
cocuklar icin iyi degil aslinda ama okul olmayinca duzen olmuyo bi turlu.bide gece 2-5 arasi uykuda leptin calisiyomus..
gecmis olsun canim.birdenmi oldu yoksa baska bi sikintidan dolayimi agridi?
afiyet olsun canim.
ben kimm vegan olmak kim..zaten vegan olanlari anlamiyorum..sebze yiyerek omurmu gecer..allah diger nimetleri bosuna yaratmadi yaa..
afiyet olsun:)
,senin cocuklar sansli valla..gerci bende kayinvalideme birakirim kizimi hep...bakar sagolsun.altli ustlu oluncada zirt pirt birakiyorum
2 gundur doner yiyosun ablaa:)benimde canim bayadir istiyo ama zor tutuyorum kendimi:)ne zaman 63 olursam ozaman alip yiycem insallah:)
afiyet olsun.kavurmasi nasil onuyo.yogurtlusunu yapiyorumda:)
bende bisey oldu sandim :)))
tugcecim sende biseyler var sanki havada ask kokusumu var ne:))
iyi geceler canim.
Onlar onar kilo verecek biz beşer kiloyu veremicez bnceevet regllerde pes peseydi size de rast gele
bende bilmezdim ama takip edince anlıyor insan malum harıl harıl bebek için çalışıyorum
kimseye soyleme en sevdiğim rakibim sensin
kız ben vegan olsam onu yeme bunu yeme evdekileri yerim stresten , etsiz yaşayamam ben sebze yeyince strese giren insanım iki hafta sadece sebze yiyelim et olmasın dedi diye diyetisyene gitmeyi bırakmıştim hatırla
bence gelinlere de çocuklara da fazla anlam yuklemeyin kendi işlerini yardıma cagirmayip halledebilselee opte başına koy
asıl niyeti sona saklamış gerçi böyle iyi oluyor bende ne işim olsa annemlere birakiyordum şimdi çok nadir gece çıkmaları dışında her etkinliğe katiliyor sende bir çocuk daha yapmazlarsa bir kac seneye rahat edersin abla
kız Tuğçe akşam üstü parka gittik çok güzel esintili bahar havası gibi bir hava vardı ahhh dedim aşk kokuyorrr gençlik ne çabuk geçiyorsun kıssadan hisse evlen kız evlen
yok ben zayıf halka olarak tam ortada duruyorum ben koparsam hepsi düşer bana iyi bakmak zorundalar :)
Yolda iyiydi çocuklar maşaallahları vardı küçük kızım maşaallah baya huzurlu sakin bi bebek zaten büyük kızımda çok yıpranmıştık. Cuma aşımız var umarım huyu değişmez. Kayısı getirmiştm komposto yaptm bugün kışlık. biraz temizlik çocukların banyosu derken çok dinlenemedim yarına kalan işler var haliylede yorgunum baya spor yapmak istiyordm halim kalmadısenin icin bence guzel cnm
Ama meyve 2 öğün olunca helva olmasada olurmus
Ne yaptin dinlenebildinmi biraz
Cocuklar durdumu yolda
o zaman daha dikkat etmen gerekiyor demekki tatlim
Lutfen hedefini tutturmaya calis
bende senelerdir böyle cnm
Belki gece yemelerimde bu yuzdendir
aksine badem de cok faydali cnm
gecen sene baktirmistim cnm
Meyve suyu gibi bisey ictim oncesi sonrasi olctuler bikac sefer normal cikti
Burda insilun direnci falan bildikleri yok
Seker normal cikiyorsa sorun yok diyolar
acilinden bu kiza birini bulmamiz lazim
pek geçe kalmisin dilegim
bencede oku cnm
Listeye girmek istiyosan kurallara uyup bol paylasim yapman lazim
sabah niye yumurta yesillik falan eklemiyorsun cnm
Baligin yaninda salata yokmuydu
Spor yapmiyomusun
bende seni nedense nişanlı diye hatirladim :))
bugünü patates günü ilan etmisin heralde cnm
Sen yakinda kan testi yaptirdinmiydi
corba yerine tavuk salata yesen daha dogru secim olurdu
kuzum kendinize guzel bi aksam hazirla neden kirildigini sakin sakin anlatmaya calis ama suclamadan
Izine cikmak istiyomusun cuma günü
gündüz bisey yemeyip sadece aksam yemen pek iyi degil cnm
Tek öğün bile olsa öğlen yense daha iyi olur
Vayy abla hedefe kilitlenmişsinBende eve geldim benim oglan kofte kizartmis
Evi koku salmış
Zaten aciktim bana soruyor yicenmi diye
Bu saatte yenirmi dedim :))
Baya olmuş yaşın kaçtı canmvalla şuan işleri ile ilgili biraz sorun var abla ama zamanı gelmemiş olamaz olmamalı yani 8 sene bitti 9a gircez az kaldı eee bende haklı olarak bekliyorum bir şeyler yada haklı mıyım yani daha mı çok toleranslı olmalıyım işinden dolayı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?