Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende aynı şeyi yazmışım
Kvdesi düşman başına olanlar derneği mi açsam
Başkanlığını ben yapabilirim...o derece yaka silktim

Her yaz oğlunu hastayım bahanesine (benden daha sağlıklı) çağırıyor, dizinin dibinde otutturuyor, bakalım gelmesine ne zaman izin verecek...

Mefkurem nette bı diyetisyenin sitesinde böyle bir diyet uygulaması gördüm. Bana mantıklı ve uygulanabilir geldi.

Takımda daha önceden uygulayan oldu mu?

Bu diyet hakkında ne düşünüyorsun?

Aralıklı Oruç Çeşitleri

Birkaç farklı oruç şekli bulunmaktadır. Bazı yöntemler diğerlerinden daha zorludur.

1)Alternatif gün orucu en yoğun versiyonudur. 24 saat açlık gerektirir. Bir şey yemezsiniz ve bir gün sadece su veya kalorisiz içecekler tüketirsiniz ve sonra ertesi gün istediğiniz şeyleri yiyebilirsiniz.

2)Modifiye edilmiş diyet , düşük kalorili bir gün (yaklaşık 500 kalori) ile bir gün normal beslenme arasında değişir.
5: 2 diyet (Hızlı Diyet olarak da adlandırılır), haftada 5 gün normal olarak yemek yemeyi ve daha sonra diğer 2 günde yaklaşık 500 kalori almayı içerir.

3) Bu yöntem en sık uygulananıdır. Sınırlı beslenme, öğelerinizin zamanlamasına odaklanır. Her gün sadece belirli bir zaman aralığında yemek yiyebilirsiniz - örneğin sabah 10'dan akşam 6'ya kadar. Yani 8 saatlik yeme 16 saat açlık şeklinde düzenlenir. 2 ana öğünden oluşur ve ara öğün olarak sıvılar tüketilir.

afiyet olsun.yenimi oldun sezeryan?ablamda seneler once sezeryan oldu hala agriyo felan diyo.

Birisi bulasik makinesini yyerlestirebilirmi
kolay gelsin diycemde simdiye bulasiklar yikanmistir hatta yerine bile dizlemissindir:)

Ah canım ahh çıkmıyor işte ben öyle ses edemem Ne derse tamam derim ama belli etmeden işimi yürütürüm
afferim kiz sonucda senin istedigin oluyor:)))

afiyet olsun canim.keske biraz daha erken yiyebilsen aksami
evet bende bademi daha etkili diye duymistum.
3 uncusu daha mantikli geldi bana.

Bebegim 7 aylık canim

Aynen canım

bana en mantıklı ve sağlıklı olanı 3. seçenek gibi geldi
ben farkında olmadan bi ara da yapmışım bunu
işe başlamadan önce 4te ya da 5te kapatırdım günü ya sabah da9 ya da 10 gibi kahvaltı yapardım aralarda da ya kahve içerdim çok canım bişe yemek isterse kuruyemiş yerdim bende işe yaramıştı canım

afiyet olsun kuzum

Ah canım ahh çıkmıyor işte ben öyle ses edemem Ne derse tamam derim ama belli etmeden işimi yürütürüm
ben de aynından yapıyorum
mesela karatay yaptığım dönem diyet yapmayacaksın herşeyden yiyeceksin ekmeği kesmek neymiş onun da bi faydası vardır falan diyordu ve onun yanında yemeğimi yerken zorlanıyordum resmen
bu sefer ona hiç çaktırmadım
canım istemiyor dedim
tiroid hastalarının ekmekten uzak durması gerekiyormuş falan dedim kendi bildiğimi okudum
her konuda da böyleyim çünkü yanlışsa da yaptığım kendim deneyimlemeliyim birisi söyleyince vazgeçmiyorum ben yapmaktan

Afiyet olsun canım

O zaman tartışma çıkmıyor canım çünkü erkeklerde ben ne dersem odur gibi bir düşünce yapısı var ve değiştirmek çok zor. Benimki zorla yediriyor canım hatta bazen herkese söylüyor beni. hiç bişey yemiyorum ona göre, en ufak bişeyde yemezsen böyle olursun diye suçluyor

bizde de o var
zorla tıkıyor ağzıma bazen
ama tiroid falan deyince akan sular duruyor bizde
hamileliğimde çok sıkıntı yaşadığımız için bu sebepten ekmek zaralıymış deyince bişe demedi
ayyyy şimdi bunu okusa bi de canıma okur valla

Kzum if nin degisik versiyonlari
Aslinda pek cogumuz farkinda olmadan bunu yapiyoruz sende genelde 8-16 saatlik durumu yapiyosun
Hafta ici yaptigimiz 1 - 2gunluk detokslarda kaloriyi 500 600 ya dusuruyoiruz

Bazi dr lar sabah kalkinca yemenin dogru olmadigini kalkiktan sonra asil yağ yakimi oldugunu söylüyor 4-5saat gecmesi gerekiyor
Aciklamalari nedeni var youtubeda falan
Bana yakin geliyor o görüş

Benim tecrubeledigim ne yapilirsa yapilsin bi muddet sonra vucut alisiyor o sisteme
O yuzden bazen yeme saatlerini yediklerimizi ve yapilan sporu degistirmeliyiz

Ara ara bel ağrısı çekiyordum doğumdan sonra kalmıştı ama birden kitlendim

Evet abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…