- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #307.321
Anladım canım..yemeseydim sabahı zor ederdim çünkü çok geç yatıyoruz canim
Başkanlığını ben yapabilirim...o derece yaka silktimBende aynı şeyi yazmışım
Kvdesi düşman başına olanlar derneği mi açsam
afiyet olsun.yenimi oldun sezeryan?ablamda seneler once sezeryan oldu hala agriyo felan diyo.Iyi geceler hanımlar.bugunku menum.
Sabah 09.00 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 tbe
Salatalık
Ara ogun 11.30
9 tane kiraz
Öğlen 14.00
Yeşil mercimekli salata
1 kase mercimek corbasi
1 dilim tbe
Ara öğün 16.00
Yoğurt
1 salatalık
1 dilim tbe (yeni yapmıştım sıcak sıcak kokusuna dayanamadım
2 kuru kayısı
2 ceviz
Evet ara öğünü cok abarttım.ev işi yapmıştım.cpk acıktım
Akşam 18.30
Mercimekli salata
Su 2 lt
Spor yok
Ev işi yeterince yormuş zaten.hali çırptım.simdi sezeryan dikişım ağrıyor offf
kolay gelsin diycemde simdiye bulasiklar yikanmistir hatta yerine bile dizlemissindir:)Birisi bulasik makinesini yyerlestirebilirmi
afferim kiz sonucda senin istedigin oluyor:)))Ah canım ahh çıkmıyor işte ben öyle ses edemem Ne derse tamam derim ama belli etmeden işimi yürütürüm
afiyet olsun canim.keske biraz daha erken yiyebilsen aksamiMenumu yazip mutfağı topliyim
Kahvaltı 13.00
1 kase menemen
Bir dilim beyaz peynir
5 zeytin
Domates salatalık
Közlenmiş yeşil biber 6 tane
2 dilim ekmek
1 parça helva
17.00
1 kase yulaf ezmesi sütlü azcikta kurumeyva fistikla tatlandirdim
22.30 akşam yemeği
1 tabak yoğurtlu kabak sote
2 kaşık bulgur pilavı
Salata
Bol su spor yok
evet bende bademi daha etkili diye duymistum.Bademin etkisini ben kendim görmedim açıkçası...
Her sabah ceviz tükettiğim haftalarda iyi eksi geliyordu, bademden öyle olmadı.
Sonuçların duruyorsa özelden atarsan, Türkiye deki uygulamalara göre birşeyler diyebilirim...
Sonuçlar referans değerlerinin arasında olunca normal diyip çıkıyorlar işin içinden ama öyle değil işte... Normal denen sonucunda normal olmayanı var...
3 uncusu daha mantikli geldi bana.Mefkurem nette bı diyetisyenin sitesinde böyle bir diyet uygulaması gördüm. Bana mantıklı ve uygulanabilir geldi.
Takımda daha önceden uygulayan oldu mu?
Bu diyet hakkında ne düşünüyorsun?
Aralıklı Oruç Çeşitleri
Birkaç farklı oruç şekli bulunmaktadır. Bazı yöntemler diğerlerinden daha zorludur.
1)Alternatif gün orucu en yoğun versiyonudur. 24 saat açlık gerektirir. Bir şey yemezsiniz ve bir gün sadece su veya kalorisiz içecekler tüketirsiniz ve sonra ertesi gün istediğiniz şeyleri yiyebilirsiniz.
2)Modifiye edilmiş diyet , düşük kalorili bir gün (yaklaşık 500 kalori) ile bir gün normal beslenme arasında değişir.
5: 2 diyet (Hızlı Diyet olarak da adlandırılır), haftada 5 gün normal olarak yemek yemeyi ve daha sonra diğer 2 günde yaklaşık 500 kalori almayı içerir.
3) Bu yöntem en sık uygulananıdır. Sınırlı beslenme, öğelerinizin zamanlamasına odaklanır. Her gün sadece belirli bir zaman aralığında yemek yiyebilirsiniz - örneğin sabah 10'dan akşam 6'ya kadar. Yani 8 saatlik yeme 16 saat açlık şeklinde düzenlenir. 2 ana öğünden oluşur ve ara öğün olarak sıvılar tüketilir.
Bebegim 7 aylık canimafiyet olsun.yenimi oldun sezeryan?ablamda seneler once sezeryan oldu hala agriyo felan diyo.
kolay gelsin diycemde simdiye bulasiklar yikanmistir hatta yerine bile dizlemissindir:)
afferim kiz sonucda senin istedigin oluyor:)))
afiyet olsun canim.keske biraz daha erken yiyebilsen aksami
evet bende bademi daha etkili diye duymistum.
3 uncusu daha mantikli geldi bana.
Aynen canımafiyet olsun.yenimi oldun sezeryan?ablamda seneler once sezeryan oldu hala agriyo felan diyo.
kolay gelsin diycemde simdiye bulasiklar yikanmistir hatta yerine bile dizlemissindir:)
afferim kiz sonucda senin istedigin oluyor:)))
afiyet olsun canim.keske biraz daha erken yiyebilsen aksami
evet bende bademi daha etkili diye duymistum.
3 uncusu daha mantikli geldi bana.
bana en mantıklı ve sağlıklı olanı 3. seçenek gibi geldiMefkurem nette bı diyetisyenin sitesinde böyle bir diyet uygulaması gördüm. Bana mantıklı ve uygulanabilir geldi.
Aralıklı Oruç Çeşitleri
Birkaç farklı oruç şekli bulunmaktadır. Bazı yöntemler diğerlerinden daha zorludur.
1)Alternatif gün orucu en yoğun versiyonudur. 24 saat açlık gerektirir. Bir şey yemezsiniz ve bir gün sadece su veya kalorisiz içecekler tüketirsiniz ve sonra ertesi gün istediğiniz şeyleri yiyebilirsiniz.
2)Modifiye edilmiş diyet , düşük kalorili bir gün (yaklaşık 500 kalori) ile bir gün normal beslenme arasında değişir.
5: 2 diyet (Hızlı Diyet olarak da adlandırılır), haftada 5 gün normal olarak yemek yemeyi ve daha sonra diğer 2 günde yaklaşık 500 kalori almayı içerir.
3) Bu yöntem en sık uygulananıdır. Sınırlı beslenme, öğelerinizin zamanlamasına odaklanır. Her gün sadece belirli bir zaman aralığında yemek yiyebilirsiniz - örneğin sabah 10'dan akşam 6'ya kadar. Yani 8 saatlik yeme 16 saat açlık şeklinde düzenlenir. 2 ana öğünden oluşur ve ara öğün olarak sıvılar tüketilir.
afiyet olsun kuzumMenumu yazip mutfağı topliyim
Kahvaltı 13.00
1 kase menemen
Bir dilim beyaz peynir
5 zeytin
Domates salatalık
2 dilim ekmek
1 parça helva
17.00
22.30 akşam yemeği
2 kaşık bulgur pilavı
Salata
Bol su spor yok
aaaaaa dün pazartesiydi di miiiiiEşine neyki ya bu kadar karışıyor sana. Kıskanıyorsa da içine atsın arkadaşş biraz sesin çıksın gızzz
ben de aynından yapıyorumAh canım ahh çıkmıyor işte ben öyle ses edemem Ne derse tamam derim ama belli etmeden işimi yürütürüm
Afiyet olsun canımMenumu yazip mutfağı topliyim
Kahvaltı 13.00
1 kase menemen
Bir dilim beyaz peynir
5 zeytin
Domates salatalık
2 dilim ekmek
1 parça helva
17.00
22.30 akşam yemeği
2 kaşık bulgur pilavı
Salata
Bol su spor yok
O zaman tartışma çıkmıyor canım çünkü erkeklerde ben ne dersem odur gibi bir düşünce yapısı var ve değiştirmek çok zor. Benimki zorla yediriyor canım hatta bazen herkese söylüyor beni. hiç bişey yemiyorum ona göre, en ufak bişeyde yemezsen böyle olursun diye suçluyorben de aynından yapıyorum
mesela karatay yaptığım dönem diyet yapmayacaksın herşeyden yiyeceksin ekmeği kesmek neymiş onun da bi faydası vardır falan diyordu ve onun yanında yemeğimi yerken zorlanıyordum resmen
bu sefer ona hiç çaktırmadım
canım istemiyor dedim
tiroid hastalarının ekmekten uzak durması gerekiyormuş falan dedim kendi bildiğimi okudum
her konuda da böyleyim çünkü yanlışsa da yaptığım kendim deneyimlemeliyim birisi söyleyince vazgeçmiyorum ben yapmaktan
bizde de o varO zaman tartışma çıkmıyor canım çünkü erkeklerde ben ne dersem odur gibi bir düşünce yapısı var ve değiştirmek çok zor. Benimki zorla yediriyor canım hatta bazen herkese söylüyor beni. hiç bişey yemiyorum ona göre, en ufak bişeyde yemezsen böyle olursun diye suçluyor
Kzum if nin degisik versiyonlariMefkurem nette bı diyetisyenin sitesinde böyle bir diyet uygulaması gördüm. Bana mantıklı ve uygulanabilir geldi.
Aralıklı Oruç Çeşitleri
1. ve 3. bana uygun3 uncusu daha mantikli geldi bana.
niye öyle canım, her zaman mı o kadar erken uyanıyor bi sıkıntısı mı var da uyanıyorBen artık yatıyorum kızlar, bebeğim sabah 5 te uyanıyor
Hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar..
Ara ara bel ağrısı çekiyordum doğumdan sonra kalmıştı ama birden kitlendimallah neseni daim etsin canim.
ooo masallah
tabi canim oyledir
cocuklar icin iyi degil aslinda ama okul olmayinca duzen olmuyo bi turlu.bide gece 2-5 arasi uykuda leptin calisiyomus..
gecmis olsun canim.birdenmi oldu yoksa baska bi sikintidan dolayimi agridi?
afiyet olsun canim.
ben kimm vegan olmak kim..zaten vegan olanlari anlamiyorum..sebze yiyerek omurmu gecer..allah diger nimetleri bosuna yaratmadi yaa..
afiyet olsun:)
,senin cocuklar sansli valla..gerci bende kayinvalideme birakirim kizimi hep...bakar sagolsun.altli ustlu oluncada zirt pirt birakiyorum
2 gundur doner yiyosun ablaa:)benimde canim bayadir istiyo ama zor tutuyorum kendimi:)ne zaman 63 olursam ozaman alip yiycem insallah:)
afiyet olsun.kavurmasi nasil onuyo.yogurtlusunu yapiyorumda:)
bende bisey oldu sandim :)))
tugcecim sende biseyler var sanki havada ask kokusumu var ne:))
iyi geceler canim.
Evet ablaiyi olmana sevindim cnm
Misafirlerde gittigine göre takima normal gelebilirsin artik :)
dolma dedigin sarma heralde dimi cnm
fazla iş yokmus erken biraktilar :))
karniyarikta sebze pizzasi sayilir
hepsi birden fazla gelmis demekki :))
senin icin guzel cnm :)
panik yok ecem ama artiyim diye borek yemek de eksi getirmez
tekrar paylastim cnm
Hedefin eksi 1.1
faydali yaglar ama abartirsak tabi iyi degil cnm 100 gr 600 kalori civari baya var yani :)
aynennn
Bende yumurtali peynirli bi kahvalti yapmazsam doymuyorum hemde mutsuz oluyorum
sabah guzelde cnm aksam pro lu bisey olabilirdi
Salatana ton baligi yumurta vs. Koyabilirdin mesela
niye veremiyesinki tatlim
Sen sözümüzü dinle patir patir gidecek ins. :))
Allah kabul etsin cnm bugun icin guzel
Daha tutacanmi oruc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?