Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tamam abla ben Salı yaparım yada Pazartesi sabah erkenden eşim uyurken tartılıp eşim gittikten sonra yazarım. Sorun olmaz. Ben Pazartesi tartısını çok önemli değil diye düşünmüştüm kural diye düşünmemiştim bilemedim önemli olduğunu

İş bahane gibi sanki kırılma sakın. Biz evlendik ailelerden destek görmedik birikmişte yoktu pek. İki sene deli gibi düğün borcu ödedik cepte ilk aylar 30 lira bile kalmıyordu ayın 15nde.yaşın genç ama 8 yıl çok uzun bir zaman ciddi ciddi konuşmalısın evlilik konusunu

Eşine neyki ya bu kadar karışıyor sana. Kıskanıyorsa da içine atsın arkadaşş biraz sesin çıksın gızzz

yok canım bahane olduğunu düşünmüyorum şu şekilde anlatayım birinin yanında çalışmıyor evde kendi işini yapıyor ve işleri iyi gittiği dönemde aşırı miktarda para biriktirdi ama o para biriktiği dönemde ben yeni mezundum evlilik düşüncem yoktu bi süre kendi ayaklarım üstünde durmak istedim. Evlilik mevzuları ikimiz içinde gündeme kesin olarak gelmemişti ki işleri bozuldu henüz de toplayamadı tırmaladığını görüyorum biliyorum ama sonuca ulaşamadığını da biliyorum çünkü işini az çok biliyorum bende içindeyim ondan yani ben sadece çok fazla toplum baskısından sıkılmış vaziyetteyim

Mefkusum bı ağlaması vardı cadının sanırsın biyeri koptu ama bana gelince keyfi yerine grliyordu .üzerimden tır geçmiş gibiyim gene
Bence bu saatten sonra akşam yemeği yeme canım ya, çok geç
yemeseydim sabahı zor ederdim çünkü çok geç yatıyoruz canim
SABAH 12.00
2 kk peynir
4 zeytin

ÖĞLEN YOK

ARA 16.35
1 bardak sütlü kahve

AKŞAM 20.00
3 tane küçük balık ( kizartilmisti)
1 tane minik biber

Su sayamadım ama az oldu
afiyet olsun canım iyi kurtarmissin genede
Canım hamile olabilirmisin,ben gündüz hiç uyuma alışkanlığim yokken uyuya kalıyordum halsizlikte var ilk belirtilerim bunlardi hamileliğinin..
Yada kan B12 değerlerinmi düştü acaba bı tahlil yaptirsan

Menumu yazip mutfağı topliyim

Kahvaltı 13.00
1 kase menemen
Bir dilim beyaz peynir
5 zeytin
Domates salatalık
Közlenmiş yeşil biber 6 tane
2 dilim ekmek
1 parça helva

17.00
1 kase yulaf ezmesi sütlü azcikta kurumeyva fistikla tatlandirdim

22.30 akşam yemeği
1 tabak yoğurtlu kabak sote
2 kaşık bulgur pilavı
Salata

Bol su spor yok

Canım hayırdır çok geç vakite kalmış akşam yemeğin

Afiyet olsun canım, patates haşlama sadece 1 öğününde olsaydı keşke...

Birde nasıl yediğini merak ettim patatesi, bildiğimiz haşlanmış şekliyle mı yiyorsun, farklı bir şeyler ekliyor musun canım

Haftanın 3 günü niye yok canım

bence gelinlere de çocuklara da fazla anlam yuklemeyin kendi işlerini yardıma cagirmayip halledebilselee opte başına koy
Canım benim ki sadece latifeydi... Hayatımda olan hiç kimseden beklentim yok, çocuklarımı yaşlanınca bana baksınlar diye değil çocukları sevdiğim için istedim, ben görevimi bilirim, şimdiki hedefim çocuklarımı iyi yetiştirmek... Gerisi ne getirirse kader derim, üzmem de kendimi...

aksine badem de cok faydali cnm

Bademin etkisini ben kendim görmedim açıkçası...

Her sabah ceviz tükettiğim haftalarda iyi eksi geliyordu, bademden öyle olmadı.

Meyve suyu gibi bisey ictim oncesi sonrasi olctuler bikac sefer normal cikti
Burda insilun direnci falan bildikleri yok
Seker normal cikiyorsa sorun yok diyolar
Sonuçların duruyorsa özelden atarsan, Türkiye deki uygulamalara göre birşeyler diyebilirim...

Sonuçlar referans değerlerinin arasında olunca normal diyip çıkıyorlar işin içinden ama öyle değil işte... Normal denen sonucunda normal olmayanı var...

Canım üzülmeni istemem ama bende bahane gibi düşündüm.. ayrıca yıllar evvel evlilik düşünüyor olması hala düşündüğünü göstermez, belki fikir değişikliği olmuştur, senin anlamanı bekliyordur..

Hem evlenirken herşeyin 4 4 lük yapılması şart değil ki...zamanla herşey olur, senden çalışıyorsun, takside bağlanır biç on şey, 2 tane koltuk takımı alamazsın bir tane alırsın...ne bileyim, bana iyi kokular gelmedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…