- Konu Sahibi Handandandan
-
- #307.301
Baya olmuş yaşın kaçtı canm
Ne iyi olur bende iki çocukluym kaynanam acımıyor sen acırsın belki ablaaaUtanmazsan gelem de ben yapam
Tamam abla ben Salı yaparım yada Pazartesi sabah erkenden eşim uyurken tartılıp eşim gittikten sonra yazarım. Sorun olmaz. Ben Pazartesi tartısını çok önemli değil diye düşünmüştüm kural diye düşünmemiştim bilemedim önemli olduğunuTmm cnm sen bilirsin ama takim kurallarindan taviz veremiyoz ne yazikki
Yoksa herkes bi mazaret sunar ortada kural kalmaz
Arada bir onemli bisey olurda pazartesi bildirimi aksarsa anlayis gosterebiliriz
Tek yapabilecegim o zaman sali gunleri bildirim yap sen
konuştuk abla konuşmasına ama konuşulanlar ve uygulananlar bir olmuyor. Evet seviyor muyum çok o seviyor mu kimseye kefil olamam tabi babamın oğlu değil sonuçta(yeri geliyor ona bile güven olmuyor) ama evet sevdiğini düşünüyorum sevmekten ziyade değer verdiğini saydığını kararlarıma saygı gösterdiğini biliyorum ama işte şu ara işlerindeki sıkıntıdan dolayı olsun bikaç özel sebepten olsun bi süre daha evlenmeye ertelememiz lazım diyor. Yani bende biraz fazla etkileniyorum. Sonuçta belli bi yaştayım ve bir çok arkadaşım şu sıra evleniyor evlenenler doğum yaptılar vs eee bilirsin Türkiye'de toplum baskısı da yüksek bi düğün nişan cemiyetine giremiyorum bu yüzden sürekli eee sen ne zaman evlenceksin sorusunu duymamak için çünkü insanlar bir şey söylerken karşıdakinin durumunu bilmeden yorum yapıyorlar eee bende hali ile inciniyorum. O yüzden de artık düğün ve nişanlara katılmıyorum bayramlarda minimum şekilde ziyarette bulunuyorum ve evlilik konusunun geçtiği yerden koşar adım kaçıyorum
İş bahane gibi sanki kırılma sakın. Biz evlendik ailelerden destek görmedik birikmişte yoktu pek. İki sene deli gibi düğün borcu ödedik cepte ilk aylar 30 lira bile kalmıyordu ayın 15nde.yaşın genç ama 8 yıl çok uzun bir zaman ciddi ciddi konuşmalısın evlilik konusunu26 canım
Eşine neyki ya bu kadar karışıyor sana. Kıskanıyorsa da içine atsın arkadaşş biraz sesin çıksın gızzzTamam abla ben Salı yaparım yada Pazartesi sabah erkenden eşim uyurken tartılıp eşim gittikten sonra yazarım. Sorun olmaz. Ben Pazartesi tartısını çok önemli değil diye düşünmüştüm kural diye düşünmemiştim bilemedim önemli olduğunu
Ah canım ahh çıkmıyor işte ben öyle ses edemem Ne derse tamam derim ama belli etmeden işimi yürütürümEşine neyki ya bu kadar karışıyor sana. Kıskanıyorsa da içine atsın arkadaşş biraz sesin çıksın gızzz
Bdv nedir canım sorması ayıpBugün bdv ye takıldım fazla atarlandım sanırm
İyi gecelerMakineyi yerlestirdim
Sohbete yarin devam ederiz kizlar yatmam lazim
Lutfen artik menulerde karbonlara dikkat edin
Bi bakmisiniz cuma gelivermis
Iyi gecelerrr
yok canım bahane olduğunu düşünmüyorum şu şekilde anlatayım birinin yanında çalışmıyor evde kendi işini yapıyor ve işleri iyi gittiği dönemde aşırı miktarda para biriktirdi ama o para biriktiği dönemde ben yeni mezundum evlilik düşüncem yoktu bi süre kendi ayaklarım üstünde durmak istedim. Evlilik mevzuları ikimiz içinde gündeme kesin olarak gelmemişti ki işleri bozuldu henüz de toplayamadı tırmaladığını görüyorum biliyorum ama sonuca ulaşamadığını da biliyorum çünkü işini az çok biliyorum bende içindeyim ondan yani ben sadece çok fazla toplum baskısından sıkılmış vaziyetteyimİş bahane gibi sanki kırılma sakın. Biz evlendik ailelerden destek görmedik birikmişte yoktu pek. İki sene deli gibi düğün borcu ödedik cepte ilk aylar 30 lira bile kalmıyordu ayın 15nde.yaşın genç ama 8 yıl çok uzun bir zaman ciddi ciddi konuşmalısın evlilik konusunu
İyi geceler ablacımMakineyi yerlestirdim
Sohbete yarin devam ederiz kizlar yatmam lazim
Lutfen artik menulerde karbonlara dikkat edin
Bi bakmisiniz cuma gelivermis
Iyi gecelerrr
Mefkusum bı ağlaması vardı cadının sanırsın biyeri koptu ama bana gelince keyfi yerine grliyordu .üzerimden tır geçmiş gibiyim genesenin icin bence guzel cnm
Ama meyve 2 öğün olunca helva olmasada olurmus
Ne yaptin dinlenebildinmi biraz
Cocuklar durdumu yolda
o zaman daha dikkat etmen gerekiyor demekki tatlim
Lutfen hedefini tutturmaya calis
bende senelerdir böyle cnm
Belki gece yemelerimde bu yuzdendir
aksine badem de cok faydali cnm
gecen sene baktirmistim cnm
Meyve suyu gibi bisey ictim oncesi sonrasi olctuler bikac sefer normal cikti
Burda insilun direnci falan bildikleri yok
Seker normal cikiyorsa sorun yok diyolar
acilinden bu kiza birini bulmamiz lazim
pek geçe kalmisin dilegim
bencede oku cnm
Listeye girmek istiyosan kurallara uyup bol paylasim yapman lazim
sabah niye yumurta yesillik falan eklemiyorsun cnm
Baligin yaninda salata yokmuydu
Spor yapmiyomusun
bende seni nedense nişanlı diye hatirladim :))
bugünü patates günü ilan etmisin heralde cnm
Sen yakinda kan testi yaptirdinmiydi
corba yerine tavuk salata yesen daha dogru secim olurdu
kuzum kendinize guzel bi aksam hazirla neden kirildigini sakin sakin anlatmaya calis ama suclamadan
Izine cikmak istiyomusun cuma günü
gündüz bisey yemeyip sadece aksam yemen pek iyi degil cnm
Tek öğün bile olsa öğlen yense daha iyi olur
yemeseydim sabahı zor ederdim çünkü çok geç yatıyoruz canimBence bu saatten sonra akşam yemeği yeme canım ya, çok geç
afiyet olsun canım iyi kurtarmissin genedeSABAH 12.00
2 kk peynir
4 zeytin
ÖĞLEN YOK
ARA 16.35
1 bardak sütlü kahve
AKŞAM 20.00
3 tane küçük balık ( kizartilmisti)
1 tane minik biber
Su sayamadım ama az oldu
Canım hamile olabilirmisin,ben gündüz hiç uyuma alışkanlığim yokken uyuya kalıyordum halsizlikte var ilk belirtilerim bunlardi hamileliğinin..Iyi geceler kızlar alıntıları sabah yanıtlarım bu ara yorgunluktan başımı alamıyorum ya niyeyse yataga yattgm anda uyuyasim geliyor gündüz de uyudummenüm
Kahvaltı
1 dilim tbe
1 çatal peynir
1 haşlanmış yumurta
Orta boy patates haslama soğanlı
4 zeytin
2 dilim sucuk
2 kaşık yoğurt
Çay
Domates salatalık
Aralar
1 kase yoğurt
Kiraz
Kayısı
Akşam
Patlıcan köz 6 kaşık kadar
1 köfte
Cacık
3 kaşık patates haşlama
Su 2 lt anca olmuştur
Spor yok halimde yok
Herkese iyi geceler kızlar yarin görüşürüz spor bildirimlerini de kaydetmemisim bugün yarin geçmiş yapıp kaydederim artk eksik olanları soylersinz
Canım hayırdır çok geç vakite kalmış akşam yemeğinMenumu yazip mutfağı topliyim
Kahvaltı 13.00
1 kase menemen
Bir dilim beyaz peynir
5 zeytin
Domates salatalık
Közlenmiş yeşil biber 6 tane
2 dilim ekmek
1 parça helva
17.00
1 kase yulaf ezmesi sütlü azcikta kurumeyva fistikla tatlandirdim
22.30 akşam yemeği
1 tabak yoğurtlu kabak sote
2 kaşık bulgur pilavı
Salata
Bol su spor yok
Afiyet olsun canım, patates haşlama sadece 1 öğününde olsaydı keşke...Iyi geceler kızlar alıntıları sabah yanıtlarım bu ara yorgunluktan başımı alamıyorum ya niyeyse yataga yattgm anda uyuyasim geliyor gündüz de uyudummenüm
Kahvaltı
1 dilim tbe
1 çatal peynir
1 haşlanmış yumurta
Orta boy patates haslama soğanlı
4 zeytin
2 dilim sucuk
2 kaşık yoğurt
Çay
Domates salatalık
Aralar
1 kase yoğurt
Kiraz
Kayısı
Akşam
Patlıcan köz 6 kaşık kadar
1 köfte
Cacık
3 kaşık patates haşlama
Su 2 lt anca olmuştur
Spor yok halimde yok
Herkese iyi geceler kızlar yarin görüşürüz spor bildirimlerini de kaydetmemisim bugün yarin geçmiş yapıp kaydederim artk eksik olanları soylersinz ❣
Haftanın 3 günü niye yok canımEşimle ilgili tabiki. Bu aralar yine coşmuş durumda haftanın 3 günü yok. Diğer günler ya misafir çağırıyor ya dışarı çıkıyoruz. Hiç bir şekilde muhabbet sohbet yok. Sadece çay getir kahve götür. Bişey söylüyorum ters ters bakıyor ya cevap vermiyor ya dalga geçiyor. Güya şaka yapıyormuş. Sürekli telefon elinde kurtlar vadisinin repliklerini ezberlemiş oyunculardan önce söylüyor konuşmalarıtövbe yarabbim ağlanacak halime gülüyorum da.. daha birsürü şey var da anlattıkça canım sıkılıyor ben bu adamı bi düzene sokup öyle geleyim kızlar siz de sormuşsunuz sağolun. Handandandan @eceboce @CurukElma
Canım benim ki sadece latifeydi... Hayatımda olan hiç kimseden beklentim yok, çocuklarımı yaşlanınca bana baksınlar diye değil çocukları sevdiğim için istedim, ben görevimi bilirim, şimdiki hedefim çocuklarımı iyi yetiştirmek... Gerisi ne getirirse kader derim, üzmem de kendimi...bence gelinlere de çocuklara da fazla anlam yuklemeyin kendi işlerini yardıma cagirmayip halledebilselee opte başına koy
aksine badem de cok faydali cnm
Sonuçların duruyorsa özelden atarsan, Türkiye deki uygulamalara göre birşeyler diyebilirim...Meyve suyu gibi bisey ictim oncesi sonrasi olctuler bikac sefer normal cikti
Burda insilun direnci falan bildikleri yok
Seker normal cikiyorsa sorun yok diyolar
konuştuk abla konuşmasına ama konuşulanlar ve uygulananlar bir olmuyor. Evet seviyor muyum çok o seviyor mu kimseye kefil olamam tabi babamın oğlu değil sonuçta(yeri geliyor ona bile güven olmuyor) ama evet sevdiğini düşünüyorum sevmekten ziyade değer verdiğini saydığını kararlarıma saygı gösterdiğini biliyorum ama işte şu ara işlerindeki sıkıntıdan dolayı olsun bikaç özel sebepten olsun bi süre daha evlenmeye ertelememiz lazım diyor. Yani bende biraz fazla etkileniyorum. Sonuçta belli bi yaştayım ve bir çok arkadaşım şu sıra evleniyor evlenenler doğum yaptılar vs eee bilirsin Türkiye'de toplum baskısı da yüksek bi düğün nişan cemiyetine giremiyorum bu yüzden sürekli eee sen ne zaman evlenceksin sorusunu duymamak için çünkü insanlar bir şey söylerken karşıdakinin durumunu bilmeden yorum yapıyorlar eee bende hali ile inciniyorum. O yüzden de artık düğün ve nişanlara katılmıyorum bayramlarda minimum şekilde ziyarette bulunuyorum ve evlilik konusunun geçtiği yerden koşar adım kaçıyorum
Canım üzülmeni istemem ama bende bahane gibi düşündüm.. ayrıca yıllar evvel evlilik düşünüyor olması hala düşündüğünü göstermez, belki fikir değişikliği olmuştur, senin anlamanı bekliyordur..yok canım bahane olduğunu düşünmüyorum şu şekilde anlatayım birinin yanında çalışmıyor evde kendi işini yapıyor ve işleri iyi gittiği dönemde aşırı miktarda para biriktirdi ama o para biriktiği dönemde ben yeni mezundum evlilik düşüncem yoktu bi süre kendi ayaklarım üstünde durmak istedim. Evlilik mevzuları ikimiz içinde gündeme kesin olarak gelmemişti ki işleri bozuldu henüz de toplayamadı tırmaladığını görüyorum biliyorum ama sonuca ulaşamadığını da biliyorum çünkü işini az çok biliyorum bende içindeyim ondan yani ben sadece çok fazla toplum baskısından sıkılmış vaziyetteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?