- 7 Mart 2016
- 2.102
- 5.226
- 83
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #307.341
Afiyet olsunMenumu yazip mutfağı topliyim
Kahvaltı 13.00
1 kase menemen
Bir dilim beyaz peynir
5 zeytin
Domates salatalık
Közlenmiş yeşil biber 6 tane
2 dilim ekmek
1 parça helva
17.00
1 kase yulaf ezmesi sütlü azcikta kurumeyva fistikla tatlandirdim
22.30 akşam yemeği
1 tabak yoğurtlu kabak sote
2 kaşık bulgur pilavı
Salata
Bol su spor yok
benim hayalimdeki anne kesinlikleHayalimdeki kayınvalide hatta anne
Her zaman böyle canım, kızlarda böyleydi.. uykusunu alıyor, oyuna başlıyor.niye öyle canım, her zaman mı o kadar erken uyanıyor bi sıkıntısı mı var da uyanıyor
sende bendensinBenimki bağımlılık derecesinde canım... Hani sorarlar ya bir adaya düşsen yanına alacağın 3 şey nedir diye...benimkinin 2 si yumurta ve yoğurt olurdu...
o zaman sende o uyur uyumaz yat balım uykusuz kalmaHer zaman böyle canım, kızlarda böyleydi.. uykusunu alıyor, oyuna başlıyor.
Öyle yapıyorum zaten canım, başka türlü ayakta kalamam zateno zaman sende o uyur uyumaz yat balım uykusuz kalma
Geçti mi tiksinmen canımsende bendensin
ben de bayılırım yumurta ve yoğurda
herşeyin yanına muhakkak yoğurt yerim sabah da yumurtasız kahvaltı yapamam
hatta hamileyken yumurtadan çok tiksinmiştim, çok üzülmüştüm acaba doğumdan sonra tiksintim geçmez mi,
çok şükür geçti canımGeçti mi tiksinmen canım
Bu forumun bir derdim var topiği canım bdv kısaltmasıBdv nedir canım sorması ayıp
Hakkında hayırlısı olsun canmyok canım bahane olduğunu düşünmüyorum şu şekilde anlatayım birinin yanında çalışmıyor evde kendi işini yapıyor ve işleri iyi gittiği dönemde aşırı miktarda para biriktirdi ama o para biriktiği dönemde ben yeni mezundum evlilik düşüncem yoktu bi süre kendi ayaklarım üstünde durmak istedim. Evlilik mevzuları ikimiz içinde gündeme kesin olarak gelmemişti ki işleri bozuldu henüz de toplayamadı tırmaladığını görüyorum biliyorum ama sonuca ulaşamadığını da biliyorum çünkü işini az çok biliyorum bende içindeyim ondan yani ben sadece çok fazla toplum baskısından sıkılmış vaziyetteyim
Hadi ya bizimki oğlunu aramıyor bile 2 ayda bir ararsa ne ala hiç eşimin yanında olmadılar destek vermediler hiç. eşimde soğumuş onlardan ama duyduğuma göre sebebi benmişim evlenince soğumuşş adamBaşkanlığını ben yapabilirim...o derece yaka silktim
Her yaz oğlunu hastayım bahanesine (benden daha sağlıklı) çağırıyor, dizinin dibinde otutturuyor, bakalım gelmesine ne zaman izin verecek...
Resmi tatil olayı şaşırttı milleti ama mefkuşumaaaaaa dün pazartesiydi di miiiii
tatil olunca dün sanki pazar gibi geldi bana iyi mi tartılmadım o yüzden
ben de aynından yapıyorum
mesela karatay yaptığım dönem diyet yapmayacaksın herşeyden yiyeceksin ekmeği kesmek neymiş onun da bi faydası vardır falan diyordu ve onun yanında yemeğimi yerken zorlanıyordum resmen
bu sefer ona hiç çaktırmadım
canım istemiyor dedim
tiroid hastalarının ekmekten uzak durması gerekiyormuş falan dedim kendi bildiğimi okudum
her konuda da böyleyim çünkü yanlışsa da yaptığım kendim deneyimlemeliyim birisi söyleyince vazgeçmiyorum ben yapmaktan
O zaman tartışma çıkmıyor canım çünkü erkeklerde ben ne dersem odur gibi bir düşünce yapısı var ve değiştirmek çok zor. Benimki zorla yediriyor canım hatta bazen herkese söylüyor beni. hiç bişey yemiyorum ona göre, en ufak bişeyde yemezsen böyle olursun diye suçluyor
bizde de o var
zorla tıkıyor ağzıma bazen
ama tiroid falan deyince akan sular duruyor bizde
hamileliğimde çok sıkıntı yaşadığımız için bu sebepten ekmek zaralıymış deyince bişe demedi
ayyyy şimdi bunu okusa bi de canıma okur valla
Geçmiş olsn canm benmde belim bacaklarım sabahları çok ağrıyor ayaklarımn üzerine de basamıyorum ağrıdanAra ara bel ağrısı çekiyordum doğumdan sonra kalmıştı ama birden kitlendim
Vicdan marketlerde satılan birşey olsaydı keşkeebenim hayalimdeki anne kesinlikleMefkurem
ben hamileyken şiddetli baş ağrısı ve hareketlerde yavaşlama sebebiyle pazar günü öğlene doğru hastaneye gitmiştim ve sadece bi tane devlet hastanesinde mr vardı açık, ben de büyük kızım perişan olmasın diye anneme bıraktım
ve hastanede oradan oraya koşturuyoruz sürekli serum veriyorlar mr için bi tonn işlem gereki hamile olduğum için, eşimi aramış annem niye bu kadar kaldınız ne zaman geleceksiniz diye sormuş
eşim köpürmüştü ya sanki keyfimize mi gitmiyoruz eve zaten canımız çıktı stresliyiz niye böyle yapıyor sana diye çok üzülmüştü ben tabii onun üzüntüsü ne ki kahrolmuştum
işimiz bitip anneme kızımı almaya gittiğimde ağzının ucuyla eee ne oldu diye sorup kızımı elime tutuşturdu resmen hadi alın gidin der gibi
yani kizarAnlamadım canim
afiyet olsunMenumu yazip mutfağı topliyim
Kahvaltı 13.00
1 kase menemen
Bir dilim beyaz peynir
5 zeytin
Domates salatalık
Közlenmiş yeşil biber 6 tane
2 dilim ekmek
1 parça helva
17.00
1 kase yulaf ezmesi sütlü azcikta kurumeyva fistikla tatlandirdim
22.30 akşam yemeği
1 tabak yoğurtlu kabak sote
2 kaşık bulgur pilavı
Salata
Bol su spor yok
günaydin hosgeldingünaydın kızlar, çok özledim ayyyy sizi
3 gün tatil olup eşim de evde olup iki tane bebe de ciyak ciyak olunca giremedim girdiğim zamanda pertim çıkmış vaziyette olduğum için direkt uyudum kaldım
geçmiş yapayım bi hemen
günaydinGunaydin kizlar
Ogleden sonra görüşürüz
Herkes menusune dikjat etsin
günaydingünaydın kızlar
GünaydinGünaydınn kızlarrbugünkü planlarınız nedir?
Ben bi istayon (çarşı) turu atmak istiyorum akşam yemeğinden sonra onun dışında rutin bitmeyen ev işleri
allah bagislasin canim:)Bebegim 7 aylık canim
gunaydin:) dun kaynanamla yaprak toplamistik.bugunde onlari saracaz:)firsat buldukca buraya girmeye caliscam.Günaydınn kızlarrbugünkü planlarınız nedir?
Ben bi istayon (çarşı) turu atmak istiyorum akşam yemeğinden sonra onun dışında rutin bitmeyen ev işleri
O kurnadan bu kurnaya çirkef sıçramışşş
Hobba
Tet tey
gizz neler oluyo bizede desenee:)))O kurnadan bu kurnaya çirkef sıçramışşş
Hobba
Tet tey
kızz sabah sabah hayırdırO kurnadan bu kurnaya çirkef sıçramışşş
Hobba
Tet tey
canım mezun oldum ya onun da rahatlığından yoksa atlamazdım pazartesiyi de cumayı da :)Bu forumun bir derdim var topiği canım bdv kısaltması
Hakkında hayırlısı olsun canm
Hadi ya bizimki oğlunu aramıyor bile 2 ayda bir ararsa ne ala hiç eşimin yanında olmadılar destek vermediler hiç. eşimde soğumuş onlardan ama duyduğuma göre sebebi benmişim evlenince soğumuşş adam
Resmi tatil olayı şaşırttı milleti ama mefkuşum
kızıyor dikkat edelim lütfenn kurallara
Yok artık kızlar bu ney ya kocanız anneniz mi ağza tıkıştırmak nedirben gelemem öyle şeye neyi yiyip yemeyeceğime karışamaz karışmaz zatn eşim
Geçmiş olsn canm benmde belim bacaklarım sabahları çok ağrıyor ayaklarımn üzerine de basamıyorum ağrıdan
Vicdan marketlerde satılan birşey olsaydı keşkee
hoşbuldumyani kizar
afiyet olsun
günaydin hosgeldin
günaydin
günaydin
Günaydinbi aksilik cikmazsa bugun evdeyim Hic disari cikasim yok hava zateb berbat. Ev isleri zaten bitmiyor onlari halleerim ancak. Belki bi disari yürüyüs icin cikabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?