Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Af Afiyet olsun

Hayalimdeki kayınvalide hatta anne
benim hayalimdeki anne kesinlikle Mefkurem
ben hamileyken şiddetli baş ağrısı ve hareketlerde yavaşlama sebebiyle pazar günü öğlene doğru hastaneye gitmiştim ve sadece bi tane devlet hastanesinde mr vardı açık, ben de büyük kızım perişan olmasın diye anneme bıraktım
ve hastanede oradan oraya koşturuyoruz sürekli serum veriyorlar mr için bi tonn işlem gereki hamile olduğum için, eşimi aramış annem niye bu kadar kaldınız ne zaman geleceksiniz diye sormuş
eşim köpürmüştü ya sanki keyfimize mi gitmiyoruz eve zaten canımız çıktı stresliyiz niye böyle yapıyor sana diye çok üzülmüştü ben tabii onun üzüntüsü ne ki kahrolmuştum
işimiz bitip anneme kızımı almaya gittiğimde ağzının ucuyla eee ne oldu diye sorup kızımı elime tutuşturdu resmen hadi alın gidin der gibi

Benimki bağımlılık derecesinde canım... Hani sorarlar ya bir adaya düşsen yanına alacağın 3 şey nedir diye...benimkinin 2 si yumurta ve yoğurt olurdu...
sende bendensin
ben de bayılırım yumurta ve yoğurda
herşeyin yanına muhakkak yoğurt yerim sabah da yumurtasız kahvaltı yapamam
hatta hamileyken yumurtadan çok tiksinmiştim, çok üzülmüştüm acaba doğumdan sonra tiksintim geçmez mi,

Geçti mi tiksinmen canım

Bdv nedir canım sorması ayıp
Bu forumun bir derdim var topiği canım bdv kısaltması
Hakkında hayırlısı olsun canm
Başkanlığını ben yapabilirim...o derece yaka silktim

Her yaz oğlunu hastayım bahanesine (benden daha sağlıklı) çağırıyor, dizinin dibinde otutturuyor, bakalım gelmesine ne zaman izin verecek...
Hadi ya bizimki oğlunu aramıyor bile 2 ayda bir ararsa ne ala hiç eşimin yanında olmadılar destek vermediler hiç. eşimde soğumuş onlardan ama duyduğuma göre sebebi benmişim evlenince soğumuşş adam
aaaaaa dün pazartesiydi di miiiii
tatil olunca dün sanki pazar gibi geldi bana iyi mi tartılmadım o yüzden
Resmi tatil olayı şaşırttı milleti ama mefkuşum
kızıyor dikkat edelim lütfenn kurallara

Yok artık kızlar bu ney ya kocanız anneniz mi ağza tıkıştırmak nedir ben gelemem öyle şeye neyi yiyip yemeyeceğime karışamaz karışmaz zatn eşim
Ara ara bel ağrısı çekiyordum doğumdan sonra kalmıştı ama birden kitlendim
Geçmiş olsn canm benmde belim bacaklarım sabahları çok ağrıyor ayaklarımn üzerine de basamıyorum ağrıdan
Vicdan marketlerde satılan birşey olsaydı keşkee

Anlamadım canim
yani kizar
afiyet olsun
günaydin hosgeldin
Gunaydin kizlar

Ogleden sonra görüşürüz

Herkes menusune dikjat etsin
günaydin
günaydın kızlar
günaydin
Günaydınn kızlarr bugünkü planlarınız nedir?

Ben bi istayon (çarşı) turu atmak istiyorum akşam yemeğinden sonra onun dışında rutin bitmeyen ev işleri
Günaydin bi aksilik cikmazsa bugun evdeyim Hic disari cikasim yok hava zateb berbat. Ev isleri zaten bitmiyor onlari halleerim ancak. Belki bi disari yürüyüs icin cikabilirim

Bebegim 7 aylık canim
allah bagislasin canim:)
Günaydınn kızlarr bugünkü planlarınız nedir?

Ben bi istayon (çarşı) turu atmak istiyorum akşam yemeğinden sonra onun dışında rutin bitmeyen ev işleri
gunaydin:) dun kaynanamla yaprak toplamistik.bugunde onlari saracaz:)firsat buldukca buraya girmeye caliscam.

canım mezun oldum ya onun da rahatlığından yoksa atlamazdım pazartesiyi de cumayı da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…