- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #307.361
SABAH üşeniyorum kahvaltı yapmayasenin icin bence guzel cnm
Ama meyve 2 öğün olunca helva olmasada olurmus
Ne yaptin dinlenebildinmi biraz
Cocuklar durdumu yolda
o zaman daha dikkat etmen gerekiyor demekki tatlim
Lutfen hedefini tutturmaya calis
bende senelerdir böyle cnm
Belki gece yemelerimde bu yuzdendir
aksine badem de cok faydali cnm
gecen sene baktirmistim cnm
Meyve suyu gibi bisey ictim oncesi sonrasi olctuler bikac sefer normal cikti
Burda insilun direnci falan bildikleri yok
Seker normal cikiyorsa sorun yok diyolar
acilinden bu kiza birini bulmamiz lazim
pek geçe kalmisin dilegim
bencede oku cnm
Listeye girmek istiyosan kurallara uyup bol paylasim yapman lazim
sabah niye yumurta yesillik falan eklemiyorsun cnm
Baligin yaninda salata yokmuydu
Spor yapmiyomusun
bende seni nedense nişanlı diye hatirladim :))
bugünü patates günü ilan etmisin heralde cnm
Sen yakinda kan testi yaptirdinmiydi
corba yerine tavuk salata yesen daha dogru secim olurdu
kuzum kendinize guzel bi aksam hazirla neden kirildigini sakin sakin anlatmaya calis ama suclamadan
Izine cikmak istiyomusun cuma günü
gündüz bisey yemeyip sadece aksam yemen pek iyi degil cnm
Tek öğün bile olsa öğlen yense daha iyi olur
Aynen canım :)Mefkusum bı ağlaması vardı cadının sanırsın biyeri koptu ama bana gelince keyfi yerine grliyordu .üzerimden tır geçmiş gibiyim gene☹ yemeseydim sabahı zor ederdim çünkü çok geç yatıyoruz canim
afiyet olsun canım iyi kurtarmissin genede
Canım hamile olabilirmisin,ben gündüz hiç uyuma alışkanlığim yokken uyuya kalıyordum halsizlikte var ilk belirtilerim bunlardi hamileliğinin..
Yada kan B12 değerlerinmi düştü acaba bı tahlil yaptirsan
anaaa bende mezuniyetten sanırım canım
aaaa mezuniyetten dolayı mıJasminium84 ben sevdim bu mezuniyet işini senelerdir şu forumdayım bi türlü almak nasip olmamıştı proluğu enaa pek bi mutlu oldum
muhtemelen mezuniyet nedeni ile canım bizden bi ikimiz mezun olmuştuk sanırım geçen haftaki mezunlara da verilmiş yeni bi sistem geldi sanırm bununla alakalıaaaa mezuniyetten dolayı mı
ayyy ne güzel işmiş yaaa ben de daha bi sevdim bak şimdi
sabah 10
2 yumurta omlet
kk peynir
salatalik
13 badem
14:30
1 yarim ay karpuz
10-15 beyaz leblebi
aksam 18:30
4 .5 kasik tavuklu bulgur pilavi
salata
su 2 lt
spor 20dk tempolu yuruyus 30 dk bantda kosu 220 puan @bi prenses annesi
doydum abla doydum :)ekmeksiz abartmadan sade doner eti salatayla yiyebilirsin cnm tabi tartiya yakin olmasa iyi olur tuzlu oldugu icin ödem yapabilir
Dün fazla almisim işten gelince cok actim yemek yoktu onu yedim bende
bugun icin guzel cnm ama yarindan itibaren sislik yapacak seyler yeme
bunlar artik istemiyorda digerleri evlenirse onlardan gelir :))
Ama onlara enerjimde sabrimda kalmicak heralde
o nedenmis bahar hanim
Daha yemelere doyamadinmi
tabi ki canım diyoruz ya iyi olsunlar yeterCanım benim ki sadece latifeydi... Hayatımda olan hiç kimseden beklentim yok, çocuklarımı yaşlanınca bana baksınlar diye değil çocukları sevdiğim için istedim, ben görevimi bilirim, şimdiki hedefim çocuklarımı iyi yetiştirmek... Gerisi ne getirirse kader derim, üzmem de kendimi...
Evet kızlar mezun olan ve bizim bilmediğimiz bazı kriterlere uyanlara veriliyor yeni başladıanaaa bende mezuniyetten sanırım canım
hee kriterleri bilmiyorum canım ben mezuniyet diye biliyordum yalnızcaEvet kızlar mezun olan ve bizim bilmediğimiz bazı kriterlere uyanlara veriliyor yeni başladı
on nomero iş yapmışlar o zamanmuhtemelen mezuniyet nedeni ile canım bizden bi ikimiz mezun olmuştuk sanırım geçen haftaki mezunlara da verilmiş yeni bi sistem geldi sanırm bununla alakalı
ayyy süperrdoydum abla doydum :)
tabi ki canım diyoruz ya iyi olsunlar yeter
Evet kızlar mezun olan ve bizim bilmediğimiz bazı kriterlere uyanlara veriliyor yeni başladı
neler yapabiliyor ki prolar acepdurun yazı şeklimle falan oynayam
valla bende tam bilmiyorum kuzum ama şuan BDV ye bakıyorum kaç ziyaretçi var onu görebiliyorum parantez içindeneler yapabiliyor ki prolar acep
ayyy evet o da nasıl göz yoruyor ama bi andavalla bende tam bilmiyorum kuzum ama şuan BDV ye bakıyorum kaç ziyaretçi var onu görebiliyorum parantez içinde
şşimdi baıyorum arıyorum prolar neler yapabiliyor diye canımayyy evet o da nasıl göz yoruyor ama bi anda
zaten oradan anladım ne oluyor forum değişmiş dedim bi baktım pro olmuşum
Gizlenebiliyorsunneler yapabiliyor ki prolar acep
bize biraz anlatsana abla neler yapılıyor nasıl oluyor abla biz küçüküz daha yeniyiz bilmiyoruz ablaGizlenebiliyorsun
Çık çık mis gibi dışarda yürümesi ne güzel.yani kizar
afiyet olsun
günaydin hosgeldin
günaydin
günaydin
Günaydinbi aksilik cikmazsa bugun evdeyim Hic disari cikasim yok hava zateb berbat. Ev isleri zaten bitmiyor onlari halleerim ancak. Belki bi disari yürüyüs icin cikabilirim
Oh kolay gelsin benmde kızım istiyor bende yarın sarıyım bariallah bagislasin canim:)
gunaydin:) dun kaynanamla yaprak toplamistik.bugunde onlari saracaz:)firsat buldukca buraya girmeye caliscam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?