- 19 Ekim 2010
- 2.186
- 1.302
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #30.741
aynen oyle tatlimiyi olmana da sevindim ucuz atlattin gercekten de
emeğim yokkiKızlar hem takım olarak hem bıreyselde dereceye gırmısız emegı gecen herkese teşekkürler....:103::112::122:Aynı yempoda devam kızlar ...
aaaaa...noldukinee????Eveeet bir hayat dersimin daha sonuna geldim... Kimseye güvenmiceksini bir kez daha deneyerek öğrendim... Evet yüzümü güldüren o sevgiliyle yollarımı çok kötü bi şekilde ayırdım...Geçmiş olsun kelimesi galiba bu günler için geçerli de geçmiyor bunu çok ama çok iyi öğrendim...
OFFFFF oturdum bu saatte kellogs k bar yedim 90 kalori + eti form limon lifli kepekli bisküwi yedim offfüstünede 2 tane dukan poğaçası yedim, durum vahim... Neyseki bugün spora gitmiştim. Ama bu gece yeme işi beni mahvetti
((((((((((((((((((((((
Bu arada pilatese yazıldım, haftada 2 gün 1er saat gidicem, bakalım işe yarayacakmı...
aaaaa...noldukinee????
Eveeet bir hayat dersimin daha sonuna geldim... Kimseye güvenmiceksini bir kez daha deneyerek öğrendim... Evet yüzümü güldüren o sevgiliyle yollarımı çok kötü bi şekilde ayırdım...Geçmiş olsun kelimesi galiba bu günler için geçerli de geçmiyor bunu çok ama çok iyi öğrendim...
Ufak tartışmalar büyüdü benim tepkime birde onun ki eklenince bitti... Hani bi söz varya aşk bitki isimleriyle başlar hayvan isimleriyle biter diye... Bizimki biraz öyle oldu... Yarın p.tesi yeni sıkı bir diyet beni bekliyor üzüldüm ama geçti...
Bugünkü menüm:
1 saat spor yaptım
sabah: 1 tane dukan poğaçası
öğle: 1 tabak cevizli peynirli tavuk ızgaralı salata
ara: sahlep ve cappucino
akşam: bademli tavuk salatası
salla bu yaşlarda olur öyle şeylerr
iyiki bitmiş diyeceksin ilerde karşına öylee birisi çıkacakki dogru insanı bulunca geçmişindekileri iyiki bıraktıgına şükredeceksin..
üzülme sakınn
güzelsözmüşşş evet önce aşkım çiçeğim böceğim
sonra it köpek
doksan dukanmı yapıyon sen
bugünkğ menğm
sabah kahvaltıda
beyaz peynir
sucuklu kaşarlı yumurta eşime yaptırdım :)
2 bardak çay
ara yok
öğle yok
ara yok
akşam saat 18: da
1 tabak patates yemeği
ızgara et
marul salatası
domates + ince yeşil biber
çay
yemek sonrası 2 kase muzlu puding
biraz önce canga fıstıklı çikolata
gerşye bakıyorumda yemişmide yemişimmmm
bende de b12 eksikligi vardi bir aralar bayadir baktirmadim. folik asit ne zamandir iciyorsun? sanirim bebis calismalarindan once baslamak gerekiyormus ben de baslayayim diyorum yakin zamanda.. gerci esim pek orali olmuyor is ciddiye binince korktu birazbuarada kızlar bende demir eksikliği var kendimi bildim bileli
bu aralar demir + b12 + folit asit içeriğinde olan ilaç içiyorum (gyno ferro)
acaba ondanmı iştahım açık
sen de benim gibi aksam olunca cosanlardansin edda ben yarindan itibaren yine aksam cozutmalarini kesiyorum hatta gozum yerse isvec yapcam ama bilmiyorum spor yapiyorum ya istahim baya artti
bende de b12 eksikligi vardi bir aralar bayadir baktirmadim. folik asit ne zamandir iciyorsun? sanirim bebis calismalarindan once baslamak gerekiyormus ben de baslayayim diyorum yakin zamanda.. gerci esim pek orali olmuyor is ciddiye binince korktu biraz
ilerde bebek olursa eper demir eksikliği ve folit asşit eksiliği kötü sonuçlar dogururmuş.. folik asiti 1 aydır ara ara içiyodum aklıma geldikçe 1 paket bitmedi..
ama işte şimdi dediğim üçünün bir arada oldugu ilaca başladım 1 hafta oldu..
buarada kızlar eşimle kontrole gittik biz
eşimde varikosel var dedi ama ileri derece değil başlangıçmış.. ve bu sperm sayısında azalma neden olurmuş..
eşimi demiştim size pinpiriklidir 2 ay olmayınca hemen doktora oyüzden koştu :)))
neyse tutturdu ameliyat olcam olma diyorum doktorlarda şuan erken diyo bu şekildede olurmuş.. bakalım beni şimdi onunla uığraşıyorum ertelettim ama aklında hala :)
günaydın kızlaaar ben de bu sabah erkenden kalktım 8 de. Leydiyi de aldım koşuya çıktık kültür fizik hareketleri yaptım çok iyi geldi sabah sabah kendimi zinde hissettim. Ama görenler demiştir ki bu kız koşuyor köpek zayıflamış ahah.
Dün de öğleden sonra spora gittim terledim epey. Öğle yemeği yemedim dün ama akşam biraz yediklerimi kaçırdım gibi. kahvaltı yaptım çok çeşitliydi. neyse bu sabah kurtardım.
bu günkü menüm;
Sabah 500 ml su. 2 dilim kepek ekmeği. biraz örgü peynir biraz reçel .1 bardak şekersiz çay.
Öğlen: Annem kabak pastası yapmş harika gözüküyor öğlen yemeği yemicem bir dilim pasta yicem.
Akşam: 1 kase çorba.
canım günaydın süpersin valla helal sana ben de sabahı tercih ettim tembellik etmedim =)
en azindan senin esin istekliymis benimkinin odu patliyor resmen
siz calismalari hizlandirin o zaman canim bu aralar madem oyle bir durum var. gerci tip gayet gelisti artik sifir spermden bile cocuk yapiyor insanlar.
haklisin canim ben de esim biraz sakinlesince () tahlillerimi yaptircam ne lazimsa kullanmaya baslarim ama sanirim bizim icin henuz hala biraz erken..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?