Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun canım
sagol canım

afıyet olsun canım bende sabah gozu dınmus bır vazıyetteydım masada cıkolatalı bıskuvı var cocuklar aksam yıyıp koymuslar kahvaltıyı hazırlayana kadar elımle beynım savas verdı resmen bır baslasam 1 taneylede dura ayacgımı bıldıgım ıcın hemen kaldırdım paketı ortalıktan
afıyet olsun canım
baya yogun bır gun olmus canım
Sağol tatlım bebeğini de kokla özlemişim diş çıkarma falan okuyunca bir garip oldum
evet her hallerı baska her yasları farklı bır tatlı oluyor ama bebeklık donemlerı hep ozlenıyor sagol canım

afıyet olsun canım

yok canim almayim bu hafta seni bi yeniyimde kutlamak icin yerim artik
afiyet olsun:) tatli yeme istegi derken demekki cis dedigin tatliydi:))
ee ama olmazki sende pek bisey yememissin..aman diyim hastalanirsin bak sonra:))

eksik hic bitmez canim..tam aldim bitti diyosun hoopp bi bakiyosun bisdy bozuldu kirildi felan

Benim oğlan daha biberon içiyor canım dört yaşında maşallah ama bende seviyorum ona süt içirmeyi halen ben içiriyorum. Bebek seviyorum ben baya özlemişim valla içim kıpırdandı Allah bağışlasın kuzucuğu

En iyisini yapmissin canim.benim düşünceli eşim en sevdiğim tatlıyı almış gelmiş birde bana 'ayy unuttum diyettesin dimi diyor'.

Afiyet olsun canım şekerli şeylere bende düşkünüm Ne yazık ki yiyip pişman oluyoruz en iyisi yemeyip mutlu olmak
Aynen bu durumda olmamın sebebi bu.yemege yada ekmeğe çok düşkün biri değilim.hatta uzun bir süre ekmek yemedigim olmistur

eksik hic bitmez canim..tam aldim bitti diyosun hoopp bi bakiyosun bisdy bozuldu kirildi felan
bitse bozuldu kırıldı demeyecem de daha ufak tefeklerden aklıma gelmeyenler bile vardır diye düşünüyorum bide uzun zamandır küçük küçük çeyiz yaptığım için acaba bu bende var mıydı diyorum yani elbette ki bi kayıt tutuyorum ama sanki eklemeyi unuttuğum şeyler varmış gibi o kayıtların içine öyle bir his var içimde

Eksik bitmez canim.birdr mesela yemek takimi aliypruz kullanmadigimiz bir suru ayrintisi oluyor.hem herşeyim tam olsun deme bence sürekli yeni şeyler cikiyor .

Eksik bitmez canim.birdr mesela yemek takimi aliypruz kullanmadigimiz bir suru ayrintisi oluyor.hem herşeyim tam olsun deme bence sürekli yeni şeyler cikiyor .
yaaa onun için çok geç işte canım büyük olan parçaların hepsi tamam küçük olan ıvır zıvırlar kaldı mufakta bide bikaç tekstil ürünü ile süpürge ütü sadece

yaaa onun için çok geç işte canım büyük olan parçaların hepsi tamam küçük olan ıvır zıvırlar kaldı mufakta bide bikaç tekstil ürünü ile süpürge ütü sadece
Gül e Gül e kullan canim.bisey kalmamış ki.ne güzel.hersey gönlünce olsun

Kahvalti 9.30

1 haslanmis yumurta
5 zeytin
3 parca beyaz peynir
5 dilim salatalik
Yarim kirmizi Paprika
1 yesil cay

Sicak Suya kuru kayisi koydum, suyu icip kayisilari yedim.

Ara 12.30
Sütlü kahve

Aksam 17.00
Salata
Yarim balik

Saat 22.00
Sade Türk kahvesi

30 dk leslie Power Walk = 105
14 bölgesel= 42
60 dk normal Tempo yürüyüs= 60
Toplam : 207 puan Fit mutlu anne

Maşallah canım amın cumlemızın cocugunu..
Oglanı buyutmussun nasılsa bebek ozlemıde varmıs dusunuyormısın bırdaha hamıle kalmayı

gule gule ıyı gunlerde kullan canım eksıkler tamamlanor gıder ıns
En iyisini yapmissin canim.benim düşünceli eşim en sevdiğim tatlıyı almış gelmiş birde bana 'ayy unuttum diyettesin dimi diyor'.
hep tuzak bunlarrr
afıyet olsum canım

36 .tur kac zaman dilimi abla?1 hafta mi oluyo
Bu liste takimlarin performans uygulamasi cnm
8 haftalik süreyi kapsiyor
Yuzdesi 0.30 un altinda olan takim ceza aliyor
1 kez nota 2.kez sari kart
2 sari karti olana listeleri yapma cezasi veriliyor 4 hafta boyunca
Dereceye girilirse kartlar siliniyor bu 8 haftalik dönemde
Sadece biz hic nota yada sari kart almadan nazar boncugumuzu korumusuz :)))

herseyin hayirlisi olsun ins hakkinizda
Bugun cok guzel eksi gördüm tuu tuu masallah
Bu 3 günde biraz giderse cuma cok guzel olacak ins.
sen bizi bu hizla gececeksin abla
Sabah 9. 1 tane pişi
Domates salatalık
2 dilim Ezine
Zeytin

Öğle. 3. Sezar salata

AAkşam 6. Et sote
3 yk pilav
Cacık 1 kase
afiyet olsun
afiyet olsun
afiyet olsun
afiyet olsun.
afiyet olsun
afiyet olsun. Sağlığını ihmal etme tahlil yaptır
afiyet olsun
nazar değmesin
gayette güzel zayıflıyorsun hedefe çok yok
afiyet olsun
afiyet olsun.
inşallah tşk ederim
afiyet olsun
ceyiz işi bitmez, eve girince bile bi eksik çıkar hep
kendisimi biberon istiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…