- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #307.521
Tsk ederimgule gule ıyı gunlerde kullan canım eksıkler tamamlanor gıder ıns
hep tuzak bunlarrr
afıyet olsum canım
olsun illaki hersey tam.llavncak diye bisey yok.dugunden sonrada alinir..zaten zamani.geldikce eksik olani anlarsin gider alirsinbitse bozuldu kırıldı demeyecem de daha ufak tefeklerden aklıma gelmeyenler bile vardır diye düşünüyorum bide uzun zamandır küçük küçük çeyiz yaptığım için acaba bu bende var mıydı diyorum yani elbette ki bi kayıt tutuyorum ama sanki eklemeyi unuttuğum şeyler varmış gibi o kayıtların içine öyle bir his var içimde
tamam anladim abla:))ozaman masallah diyelim takimimiza:))Bu liste takimlarin performans uygulamasi cnm
8 haftalik süreyi kapsiyor
Yuzdesi 0.30 un altinda olan takim ceza aliyor
1 kez nota 2.kez sari kart
2 sari karti olana listeleri yapma cezasi veriliyor 4 hafta boyunca
Dereceye girilirse kartlar siliniyor bu 8 haftalik dönemde
Sadece biz hic nota yada sari kart almadan nazar boncugumuzu korumusuz :)))
masallah nazar degmesınBu liste takimlarin performans uygulamasi cnm
8 haftalik süreyi kapsiyor
Yuzdesi 0.30 un altinda olan takim ceza aliyor
1 kez nota 2.kez sari kart
2 sari karti olana listeleri yapma cezasi veriliyor 4 hafta boyunca
Dereceye girilirse kartlar siliniyor bu 8 haftalik dönemde
Sadece biz hic nota yada sari kart almadan nazar boncugumuzu korumusuz :)))
Safol canımherseyin hayirlisi olsun ins hakkinizda
sen bizi bu hizla gececeksin abla
afiyet olsun
afiyet olsun
afiyet olsun
afiyet olsun.
afiyet olsun
afiyet olsun. Sağlığını ihmal etme tahlil yaptır
afiyet olsun
nazar değmesin
gayette güzel zayıflıyorsun hedefe çok yok
afiyet olsun
afiyet olsun.
inşallah tşk ederim
afiyet olsun
ceyiz işi bitmez, eve girince bile bi eksik çıkar hep
kendisimi biberon istiyor?
Iyi geceleriyi geceler hanimlar:)
kuzum gencsin tatildesin keyfini cikarsanayok abla bende cumartesinden beri böyle bi aptallık var çok afedersin hiç bişey yapasım yok akşama kadar yatıyorum dalışı çok severim aslında ama ona bile üşeniyorum bu günlerde
senin tatilde bile olsan abartacagini hic sanmam :))Şarkı dinlemiyom ki şarkı söylüyom
Bir de denize giriyorum
Motive edeyim etmesine de ben de demotive oldum... toptan mod is tatil
Yiyin gari
Desem de yemeyin
anacim bi gün evde oturda uzun uzun sohbet edelim :)tabanlarim sisene kadar gezdimse demekancak oturdum
cuma günü istedigin biseyi abartmadan yiyebilirsin cnm ama haftaici kacamak yapilmiyorIyi geceler .bugünkü menüm
Biberli yumurta(1)
1 dilim peynir
1.6 dilim tbe
4 5 yeşil zeytin
2 kuru kayısı
4 ceviz
Ara öğün 11.30 sütlü nescafe
Öğlen yemeği 14.00
8 yk taze fasulye yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim tbe (yine kendim yaptim)
Ara öğün 16.30
Bir kaç dilim şeftali
Burda bir cıs yedim söylemeyim
Akşam yemeği
Yine öğlenin aynısı
Su 2.5 lt
Spor yok
Keşke diyeti bozmasaydım ama gözüm döndü resmen .ah bende durumlar bu .ne yapacam bu tatlı yeme isteğiyle ben.
baslangic icin guzel ama daha iyi olabilir :)Menü
Sabah (9:30)
4 YK nesfit 150ml süt
Öğle (13:00)
1 kepçe mercimek çorbası
5 YK dağ mantari közlenmiş
Akşam(20:00)
1/2 döner dürüm
1 bardak ayran
Su:3 lt 15000 adım ama süresi yok o yüzden 0 puan
amin. Cnm ins.kurtarmıs abla bastan olması en ıyısı ıns en kısa zamanda hayırlısından bırı cıkar karsısına oglununda kızınında
cok gecmis olsun cnm pisik disten olurablacım dun telı elıme aldım okuyup alıntı yaparken kucuk kızım uyandı su aralar pek keyfı yok mız mız bır halde gunduzlerı zaten hıc bakamıyorum tele hıc durmuyor aksamda uyandı ateslıydı ılac ıcır uyut derken mutfagı toparladım o uyurken tekrardan uyandı sabahcıydık zaten saat bası uyandık o yuzden menumu dun yazamadım. Su andada farklı bır durumumuz yok gene uyumuyor sımdı ayagımda hafıften sallıyorum sanırım hem dıs sıkıntımız var hemde popomuzda pısık var bıraz, sureklı kucak ıstıyor anlayacagın ama burda aktıf olup yazısmak banada ıyı gelıyor uc dort haftada alıstım sıze elıme telı alınca ılk buray bı bakıyırum kımler neler yemıs kım napmıs dıye
bence canin zayiflamayi daha cok istiyordur :))))benım ıstah neden kapanmıyor acaba hala gozum abur cuburda pofff sımdı bu saatte canım bıseyler yemek ıstıyor
hele şükürGeldim abla inşallah evde misafir hengamesi vardi atlattim cok sukur abla
ekmek olmayinca pilavmi yiyorduk cnm :)) kabak yogurtla guzel olurMenüm
10.00
Sade Türk kahvesi
11.00
İki lokma yumurta
Yarım su bardağı süt
18.00
Bir fincan şade Türk kahvesi
20.00
Beş kaşık kabak yemeği
Üç kaşık pilav ( ekmeğim bitmişti pilav yedim maalesef )
2 lt kadar su herkese afiyet olsun arkadaşlar
kilosu az olupta takintili olanlara cok imreniyorumok kız ben takıntılıyım her sabah tartılıyorum 100-200 gram alıp alıp veriyorum ama sıkıntıyı mideme yapıyorum
tatlim kaysilari sabah ac karna yersen wc icin daha etkiliKahvalti 9.30
1 haslanmis yumurta
5 zeytin
3 parca beyaz peynir
5 dilim salatalik
Yarim kirmizi Paprika
1 yesil cay
Sicak Suya kuru kayisi koydum, suyu icip kayisilari yedim.
Ara 12.30
Sütlü kahve
Aksam 17.00
Salata
Yarim balik
Saat 22.00
Sade Türk kahvesi
30 dk leslie Power Walk = 105
14 bölgesel= 42
60 dk normal Tempo yürüyüs= 60
Toplam : 207 puan @bi prenses annesi
yok kizzz senin baslangic kilon benim hedefim bile degilbizi bu hizla gececeksin abla
o az eksi cumaya coook olacak degilmiHandandandan neler yapıyorsun rakıbem ben aktıf olamayınca yarıs psıkolojısıne bır turlu gıremedım ama azda olsa eksıdeyım cumaya bırazdaha artar ıns sende durumlar ne sormaya korksamda
kuzum gencsin tatildesin keyfini cikarsana
ablacım bu takıntı bende kilomun çok olduğu dönemden kaldı 15-16 kilo vermeye o kadar uğraşınca bi daha o kadar tırmalamamak için kilo almamaya çalışıyorum fazlacakilosu az olupta takintili olanlara cok imreniyorum
Ben 50 kilo verdim ama hâlâ o takinti yokablacım bu takıntı bende kilomun çok olduğu dönemden kaldı 15-16 kilo vermeye o kadar uğraşınca bi daha o kadar tırmalamamak için kilo almamaya çalışıyorum fazlaca
keşke kaçırmasaydın abla ipin ucunuBen 50 kilo verdim ama hâlâ o takinti yok
Takima ilk basladigimda 6 ayi sifir kacamakla gecirdim emek emek verdim ama yine akillanmiyorum
Keşke cnm ama bi birakinca toparliyamiyorum kendimi ayni agir yasamdakiler gibikeşke kaçırmasaydın abla ipin ucunu
Abla ya şuan Asya'yı uyuttum takıma girmek için mücadele ediyorum resmen ,çünkü kubrada muhabbet etmek istiyor hatta balkonda çadır kuralım 3 yavruya yetmeye çalışmak ve kv gerçekten zormuşNorth River
Fitt_anne
askrhpozitif
Rakiplerim ne yapiyonuz
boylede sessiz sesiz hic cekismeli zevkli olmuyorki
Olsun cnm eylülde hava daha guzel oluyorbelki bizde o zaman gidecez
Ben ne yapayim onceki işi biakmistim 2 haftadir tekrar basladim
Evde oldugum dönemde bol bol kilo aldim
Bayram sonrasi uçtum
Şimdi tekrar basladim bakalim, motivasyonum gitmezse simdilik iyi gidiyor :)) cuma basladim
Sen ne yaptin aynimisin daha
ayyy yok abla o kadar değildir yahu onlar apayrı bir boyutKeşke cnm ama bi birakinca toparliyamiyorum kendimi ayni agir yasamdakiler gibi
Hemen mesajlarına bakıp buluyorum o eksiyiRakiplerimin gözünden kacmistir bidaha yazayim
Nazar etmeyin bugun cok guzel eksi gördüm
North River
askrhpozitif
Fitt_anne
Poni sende yarista varmiydin canikom :))
Poni Bon
Aradım ama bulamadım kaç Gr daha eksilmişsin, Gr eksildimi dimi abla kg değildir kesinBugun cok guzel eksi gördüm tuu tuu masallah
Bu 3 günde biraz giderse cuma cok guzel olacak ins.
Hay maşallah kaç günlük alıntı bunlarafıyet olsun canım
ay ne guzel maşallah
afıyet olsun balkonda cay keyfı guzel olur sıgarayı hıc dusunme bıle canım
afıyet olsun canım
cok guzel canım masallah
afıyet olsun canım
eksı candırrr
anne evınden aabıt donmek guzel hedef ını tutturursun ıns
cumaya telafı edersın canım
tok karna tabıkı bu kılo normal eksıdesındır kesın
masallah canım nesen daım olsun
masallah cokguzel
tebrıkler canım
tevrıkler canım
gecmıs olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsyn canım
adıyet olsun canım
afıyet olsun rakıbem
afıyet olsun abla
afıyet olsun canım
ooo benım yerımede bır dılım yeseydın canım
Afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
cok ıyı gorunuyorsun canım kılo verdıkce daha cok mutlu olup sevıneceksın
hakkında hayırlısı canım ıns hersey ıstedıgın gıbı olur
allah kurtarmıs abla bastan olması en ıyısı ıns en kısa zamanda hayırlısından bırı cıkar karsısına oglununda kızınında
masalllah hedefe konsantre yola devam dıyorsun abla
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım bu esler bızım ıyılıgımızı mı kotulugumuzumu ıstıyor acaba ben cozemedım
sagol canım
ablacım dun telı elıme aldım okuyup alıntı yaparken kucuk kızım uyandı su aralar pek keyfı yok mız mız bır halde gunduzlerı zaten hıc bakamıyorum tele hıc durmuyor aksamda uyandı ateslıydı ılac ıcır uyut derken mutfagı toparladım o uyurken tekrardan uyandı sabahcıydık zaten saat bası uyandık o yuzden menumu dun yazamadım. Su andada farklı bır durumumuz yok gene uyumuyor sımdı ayagımda hafıften sallıyorum sanırım hem dıs sıkıntımız var hemde popomuzda pısık var bıraz, sureklı kucak ıstıyor anlayacagın ama burda aktıf olup yazısmak banada ıyı gelıyor uc dort haftada alıstım sıze elıme telı alınca ılk buray bı bakıyırum kımler neler yemıs kım napmıs dıye
afıyet olsun canım
benım ıstah neden kapanmıyor acaba hala gozum abur cuburda pofff sımdı bu saatte canım bıseyler yemek ıstıyor
afıyet olsun canım yaz mevsımı sana yaramadı bence havalar senı yoruyor heralde gıt tahlıl ver bakalım ne cıkacak sonuclar
afoyet olsum canım
Ben sormadan bana akıl verilmesinden hiç hoslanmam bendeben de aynından yapıyorum
mesela karatay yaptığım dönem diyet yapmayacaksın herşeyden yiyeceksin ekmeği kesmek neymiş onun da bi faydası vardır falan diyordu ve onun yanında yemeğimi yerken zorlanıyordum resmen
bu sefer ona hiç çaktırmadım
canım istemiyor dedim
tiroid hastalarının ekmekten uzak durması gerekiyormuş falan dedim kendi bildiğimi okudum
her konuda da böyleyim çünkü yanlışsa da yaptığım kendim deneyimlemeliyim birisi söyleyince vazgeçmiyorum ben yapmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?