Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

olsun illaki hersey tam.llavncak diye bisey yok.dugunden sonrada alinir..zaten zamani.geldikce eksik olani anlarsin gider alirsin
tamam anladim abla:))ozaman masallah diyelim takimimiza:))

masallah nazar degmesın
Safol canım

yok abla bende cumartesinden beri böyle bi aptallık var çok afedersin hiç bişey yapasım yok akşama kadar yatıyorum dalışı çok severim aslında ama ona bile üşeniyorum bu günlerde
kuzum gencsin tatildesin keyfini cikarsana
Şarkı dinlemiyom ki şarkı söylüyom
Bir de denize giriyorum

Motive edeyim etmesine de ben de demotive oldum... toptan mod is tatil

Yiyin gari

Desem de yemeyin

senin tatilde bile olsan abartacagini hic sanmam :))
tabanlarim sisene kadar gezdimse demek ancak oturdum
anacim bi gün evde oturda uzun uzun sohbet edelim :)
cuma günü istedigin biseyi abartmadan yiyebilirsin cnm ama haftaici kacamak yapilmiyor

O zaman aksami tek yogurtla gecirecektin
baslangic icin guzel ama daha iyi olabilir :)
kurtarmıs abla bastan olması en ıyısı ıns en kısa zamanda hayırlısından bırı cıkar karsısına oglununda kızınında
amin. Cnm ins.
cok gecmis olsun cnm pisik disten olur

Zaten gelmedigimiz zaman aklimiz burda kalmiyorsa takim ruhu yoktur demektir :))
benım ıstah neden kapanmıyor acaba hala gozum abur cuburda pofff sımdı bu saatte canım bıseyler yemek ıstıyor
bence canin zayiflamayi daha cok istiyordur :))))
Geldim abla inşallah evde misafir hengamesi vardi atlattim cok sukur abla
hele şükür
ekmek olmayinca pilavmi yiyorduk cnm :)) kabak yogurtla guzel olur

Yanilmiyorsam dün menü yazmadin sen
ok kız ben takıntılıyım her sabah tartılıyorum 100-200 gram alıp alıp veriyorum ama sıkıntıyı mideme yapıyorum
kilosu az olupta takintili olanlara cok imreniyorum
tatlim kaysilari sabah ac karna yersen wc icin daha etkili

Balik kizartmamiydi niye az yedin
bizi bu hizla gececeksin abla
yok kizzz senin baslangic kilon benim hedefim bile degil
Handandandan neler yapıyorsun rakıbem ben aktıf olamayınca yarıs psıkolojısıne bır turlu gıremedım ama azda olsa eksıdeyım cumaya bırazdaha artar ıns sende durumlar ne sormaya korksamda
o az eksi cumaya coook olacak degilmi

ablacım bu takıntı bende kilomun çok olduğu dönemden kaldı 15-16 kilo vermeye o kadar uğraşınca bi daha o kadar tırmalamamak için kilo almamaya çalışıyorum fazlaca
Ben 50 kilo verdim ama hâlâ o takinti yok
Takima ilk basladigimda 6 ayi sifir kacamakla gecirdim emek emek verdim ama yine akillanmiyorum

Kolay gelsin balım, sen ne kilolar vermişsin, gene verirsin. Kendimizi suçlamak yerine kabul etmek en güzeli(söylene bak..), dikkat etmeyince şlopppp diye kilo alan insanlar olabiliriz ama vermeyi de biliyoruz sonuçta. İş temposu Da iyi gelir zaman hızlı geçerken kilo vermek daha az stres yaratıyor.
Bana gelirsek... burayı bırakınca ve ben gibi yemek yemeyi seven bir kaç kanki yapınca tabii hemencik aldım arada ipimi tutmaya çalıştığım oldu ama bir gün sürdü.. bu sabah 72.6 idim. Tırsıyorum kendimden
Bu arada gruptaki yarışmacı arkadaşlara da başarılar dilerim

Menüm

Kahvaltı 12,30
2 yumurtali dereotlu yulaf kepeği unu ile omlet
5 zeytin
Bir kibrit kutusu kadar peynir
Domates salatalık
1 parça helva

18.00
1 tane mücver
1 kase domates salatasi

21.00
1 yumurta ile kıymalı yumurta
Azıcık peynir
4 zeytin
Salatalık
2 dilim ekmek

sütlü türk kahvesi icicem biraz sonra

Bol su ,spor olarakta kizlarimla parkta yürüyüş yarım saat

Hay maşallah kaç günlük alıntı bunlar ben tam geçmiş yapmayı beceremiyorum bir türlü ..geçmiş geçmişte kalmıştır bana göre

Ben sormadan bana akıl verilmesinden hiç hoslanmam bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…