- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #307.541
Bende şu sıra yardımcılığını yapabilirimBaşkanlığını ben yapabilirim...o derece yaka silktim
Her yaz oğlunu hastayım bahanesine (benden daha sağlıklı) çağırıyor, dizinin dibinde otutturuyor, bakalım gelmesine ne zaman izin verecek...
Bebekten dolayı kuzum bu sıra huysuzCanım hayırdır çok geç vakite kalmış akşam yemeğin
Canım nedir bu imza işi bana açıklar mısın, cahil kalmayalım.Aynen Yasemin yabi pro olduk görmemişlerin proluğu olmuş tutmuş profilini baştan yapmış
Bende biraz eksideyim ama çok fazla değil canım, kaptanın verdiği hedefi tutturamam diye ödüm kopuyorHandandandan neler yapıyorsun rakıbem ben aktıf olamayınca yarıs psıkolojısıne bır turlu gıremedım ama azda olsa eksıdeyım cumaya bırazdaha artar ıns sende durumlar ne sormaya korksamda
Ben göremiyorum canımaşağıda charles darwinin sözü var ya canım o kısım imza
3 ün kapsamını daraltarak yapmayı deneyeceğim, 8-16 değilde, 6-18 olarak uygulamayı düşünüyorum.3 ü zaten yapiyosun cnm :))
olabilir canım bakicaz bklm saolasinAfiyet olsun canım kan değerlerin düşmüş olabilir bende öyleyim maalesef ilaç başladı doktor
aynen bahar vala öyle snrm yattkca yatasi geliyor insanınay bayılırım bu sezercige
korkmaz canım
amanın buralar karışmışbir Zuhal ablanın dediği gibi ayarlardan diğeri ise pcden girince görünüp telden girince görünmüyor
çok iyi hiç 87 gibi değil
beynim yandı
kolay gelsin canım
ooo süper süper
canım yapma bak ben bir türlü geriye dikiş tutmadim
tabanlarim sisene kadar gezdimse demekancak oturdum
evet @ekim2009 tatil ne oldu , oğlanın sınav aciklandimi hadi gel artık
@Pnrrr-20 ilk bebek abla şuan pınar ve bebiş tanışma asamasindalardir , huyunu suyunu çözecek ,uykusu düzene girecek ayy bak ben gene bebek fikrinden soğudum ama kokusu yeter
kesinlikle kanndegerlerine baktır ama bitkin hissedip kalkmadikca üstüne daha yorgun oluyor insan
aşk olsun yeseydin rakibim
ablan star :)
6 hafta bazende 5 hafta canım değişiyor ama bizim hiç notamiz olmadı zaten
afiyet olsun canımIyi geceler .bugünkü menüm
Biberli yumurta(1)
1 dilim peynir
1.6 dilim tbe
4 5 yeşil zeytin
2 kuru kayısı
4 ceviz
Ara öğün 11.30 sütlü nescafe
Öğlen yemeği 14.00
8 yk taze fasulye yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim tbe (yine kendim yaptim)
Ara öğün 16.30
Bir kaç dilim şeftali
Burda bir cıs yedim söylemeyim
Akşam yemeği
Yine öğlenin aynısı
Su 2.5 lt
Spor yok
Keşke diyeti bozmasaydım ama gözüm döndü resmen .ah bende durumlar bu .ne yapacam bu tatlı yeme isteğiyle ben.
afiyet olsun canımMenü
Sabah (9:30)
4 YK nesfit 150ml süt
Öğle (13:00)
1 kepçe mercimek çorbası
5 YK dağ mantari közlenmiş
Akşam(20:00)
1/2 döner dürüm
1 bardak ayran
Su:3 lt 15000 adım ama süresi yok o yüzden 0 puan
saol cnm aynen çok sıcaklar bana yaramıyor geçmiş olsun kuzumaafıyet olsun canım
ay ne guzel maşallah
afıyet olsun balkonda cay keyfı guzel olur sıgarayı hıc dusunme bıle canım
afıyet olsun canım
cok guzel canım masallah
afıyet olsun canım
eksı candırrr
anne evınden aabıt donmek guzel hedef ını tutturursun ıns
cumaya telafı edersın canım
tok karna tabıkı bu kılo normal eksıdesındır kesın
masallah canım nesen daım olsun
masallah cokguzel
tebrıkler canım
tevrıkler canım
gecmıs olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsyn canım
adıyet olsun canım
afıyet olsun rakıbem
afıyet olsun abla
afıyet olsun canım
ooo benım yerımede bır dılım yeseydın canım
Afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
cok ıyı gorunuyorsun canım kılo verdıkce daha cok mutlu olup sevıneceksın
hakkında hayırlısı canım ıns hersey ıstedıgın gıbı olur
allah kurtarmıs abla bastan olması en ıyısı ıns en kısa zamanda hayırlısından bırı cıkar karsısına oglununda kızınında
masalllah hedefe konsantre yola devam dıyorsun abla
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım bu esler bızım ıyılıgımızı mı kotulugumuzumu ıstıyor acaba ben cozemedım
sagol canım
ablacım dun telı elıme aldım okuyup alıntı yaparken kucuk kızım uyandı su aralar pek keyfı yok mız mız bır halde gunduzlerı zaten hıc bakamıyorum tele hıc durmuyor aksamda uyandı ateslıydı ılac ıcır uyut derken mutfagı toparladım o uyurken tekrardan uyandı sabahcıydık zaten saat bası uyandık o yuzden menumu dun yazamadım. Su andada farklı bır durumumuz yok gene uyumuyor sımdı ayagımda hafıften sallıyorum sanırım hem dıs sıkıntımız var hemde popomuzda pısık var bıraz, sureklı kucak ıstıyor anlayacagın ama burda aktıf olup yazısmak banada ıyı gelıyor uc dort haftada alıstım sıze elıme telı alınca ılk buray bı bakıyırum kımler neler yemıs kım napmıs dıye
afıyet olsun canım
benım ıstah neden kapanmıyor acaba hala gozum abur cuburda pofff sımdı bu saatte canım bıseyler yemek ıstıyor
afıyet olsun canım yaz mevsımı sana yaramadı bence havalar senı yoruyor heralde gıt tahlıl ver bakalım ne cıkacak sonuclar
afoyet olsum canım
afiyet olsun canımMenüm
10.00
Sade Türk kahvesi
11.00
İki lokma yumurta
Yarım su bardağı süt
18.00
Bir fincan şade Türk kahvesi
20.00
Beş kaşık kabak yemeği
Üç kaşık pilav ( ekmeğim bitmişti pilav yedim maalesef )
2 lt kadar su herkese afiyet olsun arkadaşlar
bosver kız eksik hiç bitmez inan Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın gerisi boşSon bi 3500 liralık çeyizim kalmış beğendiğim ürünlerin ortalama bi fiyatını çıkardım kızlar ya bu çeyiz olayım başladığından beri harcamadığım para kalmadı hala 3500 lira çıkabiliyor şaşıyorum ki illa ki vardır unuttuğum bişey
afiyet olsun canımKahvalti 9.30
1 haslanmis yumurta
5 zeytin
3 parca beyaz peynir
5 dilim salatalik
Yarim kirmizi Paprika
1 yesil cay
Sicak Suya kuru kayisi koydum, suyu icip kayisilari yedim.
Ara 12.30
Sütlü kahve
Aksam 17.00
Salata
Yarim balik
Saat 22.00
Sade Türk kahvesi
30 dk leslie Power Walk = 105
14 bölgesel= 42
60 dk normal Tempo yürüyüs= 60
Toplam : 207 puanFit mutlu anne
saol cnmherseyin hayirlisi olsun ins hakkinizda
sen bizi bu hizla gececeksin abla
afiyet olsun
afiyet olsun
afiyet olsun
afiyet olsun.
afiyet olsun
afiyet olsun. Sağlığını ihmal etme tahlil yaptır
afiyet olsun
nazar değmesin
gayette güzel zayıflıyorsun hedefe çok yok
afiyet olsun
afiyet olsun.
inşallah tşk ederim
afiyet olsun
ceyiz işi bitmez, eve girince bile bi eksik çıkar hep
kendisimi biberon istiyor?
afiyet olsun canımMenüm
Kahvaltı 12,30
2 yumurtali dereotlu yulaf kepeği unu ile omlet
5 zeytin
Bir kibrit kutusu kadar peynir
Domates salatalık
1 parça helva
18.00
1 tane mücver
1 kase domates salatasi
21.00
1 yumurta ile kıymalı yumurta
Azıcık peynir
4 zeytin
Salatalık
2 dilim ekmek
sütlü türk kahvesi icicem biraz sonra
Bol su ,spor olarakta kizlarimla parkta yürüyüş yarım saat
kız naptin bisey yememissin ki afiyet olsun diyeyimDünkü menüm
10:00=== 2 kase çökelek salatası
Su 2 lt geçmiştir.
Dün çocuklarla sahile indik oradan arkadaşıma geçtim, akşam eve 9 gibi geldim, o saatten sonrada birşey yemek istemedim, hemen yattım zaten, menümü de bu nedenle yazamadım.
Hasta falan mi hyrdr cnm4:50 den beri bebeğimle ayaktayız
kız naptin bisey yememissin ki afiyet olsun diyeyim
Hasta falan mi hyrdr cnm
O kuralı bi de ben uygulasam keşkeAkşam 5 ten sonra birşey yememe kuralım var canım, o nedenle yiyemedim.
Hasta değil canım şükürler olsun, hergüne rutin başlangıcımız...
Oyy masallah ablaRakiplerimin gözünden kacmistir bidaha yazayim
Nazar etmeyin bugun cok guzel eksi gördüm
@nanekekik
askrhpozitif
Fitt_anne
Poni sende yarista varmiydin canikom :))
@Poni Bon
masallah abla cok iyi azmetmissin.6ay 0 kacamakBen 50 kilo verdim ama hâlâ o takinti yok
Takima ilk basladigimda 6 ayi sifir kacamakla gecirdim emek emek verdim ama yine akillanmiyorum
allah kolaylik versin canim.3 cocukla zorAbla ya şuan Asya'yı uyuttum takıma girmek için mücadele ediyorum resmen ,çünkü kubrada muhabbet etmek istiyor hatta balkonda çadır kuralım 3 yavruya yetmeye çalışmak ve kv gerçekten zormuş
sagol canim:)Kolay gelsin balım, sen ne kilolar vermişsin, gene verirsin. Kendimizi suçlamak yerine kabul etmek en güzeli(söylene bak..), dikkat etmeyince şlopppp diye kilo alan insanlar olabiliriz ama vermeyi de biliyoruz sonuçta. İş temposu Da iyi gelir zaman hızlı geçerken kilo vermek daha az stres yaratıyor.
Bana gelirsek... burayı bırakınca ve ben gibi yemek yemeyi seven bir kaç kanki yapınca tabii hemencik aldımarada ipimi tutmaya çalıştığım oldu ama bir gün sürdü.. bu sabah 72.6 idim. Tırsıyorum kendimden
Bu arada gruptaki yarışmacı arkadaşlara da başarılar dilerim
gumbur gumbur geliyo mefrus abla:)))korkun benceAradım ama bulamadım kaç Gr daha eksilmişsin, Gr eksildimi dimi abla kg değildir kesin
al bendende okadarCanım nedir bu imza işi bana açıklar mısın, cahil kalmayalım.
Hiç sevmiyor hemde...Aman hasta olmasın da şükür duzene girer insAllah uykuyu sevmiyor o zmn minik
O kuralı bi de ben uygulasam
ya aynen bi de akıl verme gibi olmuyor bizim genelde ben bilirim sen nerden bileceksn kıvamında konultuğu için eşim sağolsun hiç hoşuma gitmiyorBen sormadan bana akıl verilmesinden hiç hoslanmam bende
sorma sormaaa bi pro olduk takımı karıştırdıkay bayılırım bu sezercige
korkmaz canım
amanın buralar karışmışbir Zuhal ablanın dediği gibi ayarlardan diğeri ise pcden girince görünüp telden girince görünmüyor
çok iyi hiç 87 gibi değil
beynim yandı
kolay gelsin canım
ooo süper süper
canım yapma bak ben bir türlü geriye dikiş tutmadim
tabanlarim sisene kadar gezdimse demekancak oturdum
evet @ekim2009 tatil ne oldu , oğlanın sınav aciklandimi hadi gel artık
@Pnrrr-20 ilk bebek abla şuan pınar ve bebiş tanışma asamasindalardir , huyunu suyunu çözecek ,uykusu düzene girecek ayy bak ben gene bebek fikrinden soğudum ama kokusu yeter
kesinlikle kanndegerlerine baktır ama bitkin hissedip kalkmadikca üstüne daha yorgun oluyor insan
aşk olsun yeseydin rakibim
ablan star :)
6 hafta bazende 5 hafta canım değişiyor ama bizim hiç notamiz olmadı zaten
bence seni motive etmeye de çalışıyor olabilirBenimki de zayıf sever canım zaten kendisi baya fit maşallah. Önceleri sorun yapıyordu şimdilerde ben seni böyle de seviyorum demeye başladı Buda beni sinirlendiriyor. Hani sen zayıflayamıyorsun kesinleşti artık kabul edelim der gibi geliyor ne dese batıyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?