Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Başkanlığını ben yapabilirim...o derece yaka silktim

Her yaz oğlunu hastayım bahanesine (benden daha sağlıklı) çağırıyor, dizinin dibinde otutturuyor, bakalım gelmesine ne zaman izin verecek...
Bende şu sıra yardımcılığını yapabilirim
Beni eskiler bilit kv karşı pek merhametliyimdir aslında, ama bebekten sonra helede yaka silkeletmeye başladı
Bı iki örnek veriyim,3. çocuğum kitabını yazacak deneyimim var bu rağmen bana akıl vermesi ve bişey diyincede suratını asmasina deli oluyorum..
Birde en uyuz olduğum olay sürekli biri gelsin otursun benle istiyor, ben diyorum anne istediğin biyer varsa ben götürüyum akşam almaya gelirim ama o istiyorki rahatım bozulmasın onlar gelsin...
Geçen yengeme dedim benim akıl sagligimda kesinlikle bı sorun var yoksa bu kadar sabırlı tahammülü olmaz kimse

Handandandan neler yapıyorsun rakıbem ben aktıf olamayınca yarıs psıkolojısıne bır turlu gıremedım ama azda olsa eksıdeyım cumaya bırazdaha artar ıns sende durumlar ne sormaya korksamda
Bende biraz eksideyim ama çok fazla değil canım, kaptanın verdiği hedefi tutturamam diye ödüm kopuyor

Afiyet olsun canım kan değerlerin düşmüş olabilir bende öyleyim maalesef ilaç başladı doktor
olabilir canım bakicaz bklm saolasin
aynen bahar vala öyle snrm yattkca yatasi geliyor insanın
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
saol cnm aynen çok sıcaklar bana yaramıyor geçmiş olsun kuzuma
afiyet olsun canım
bosver kız eksik hiç bitmez inan Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın gerisi boş
afiyet olsun canım
saol cnm
afiyet olsun canım
kız naptin bisey yememissin ki afiyet olsun diyeyim
4:50 den beri bebeğimle ayaktayız
Hasta falan mi hyrdr cnm

__ SPOR LİSTESİ __

Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe

BiprensesAnnesi 195 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Eceboce 180 + -- + -- + 90 + -- + -- + --
Ücmelekannesi 60 + -- + -- + -- + --+ -- + --
Dream00 138 + 140 + 135 + 207 + 207 + -- + --
Medine66 220 + -- + -- + 220 + -- + -- + --
Umkay16 -- + -- + 210 + -- + -- + -- + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --

Kızlar eksik olanlar soylerse sevinirim

Akşam 5 ten sonra birşey yememe kuralım var canım, o nedenle yiyemedim.

Hasta değil canım şükürler olsun, hergüne rutin başlangıcımız...
O kuralı bi de ben uygulasam keşke
Aman hasta olmasın da şükür duzene girer insAllah uykuyu sevmiyor o zmn minik

Ben 50 kilo verdim ama hâlâ o takinti yok
Takima ilk basladigimda 6 ayi sifir kacamakla gecirdim emek emek verdim ama yine akillanmiyorum
masallah abla cok iyi azmetmissin.6ay 0 kacamak
Abla ya şuan Asya'yı uyuttum takıma girmek için mücadele ediyorum resmen ,çünkü kubrada muhabbet etmek istiyor hatta balkonda çadır kuralım 3 yavruya yetmeye çalışmak ve kv gerçekten zormuş
allah kolaylik versin canim.3 cocukla zor
sagol canim:)
Aradım ama bulamadım kaç Gr daha eksilmişsin, Gr eksildimi dimi abla kg değildir kesin
gumbur gumbur geliyo mefrus abla:)))korkun bence
Canım nedir bu imza işi bana açıklar mısın, cahil kalmayalım.
al bendende okadar cok soru sordugum icin utandim bunu soramadim artik

Ben sormadan bana akıl verilmesinden hiç hoslanmam bende
ya aynen bi de akıl verme gibi olmuyor bizim genelde ben bilirim sen nerden bileceksn kıvamında konultuğu için eşim sağolsun hiç hoşuma gitmiyor
bazen bak doktorlar bile bunu savunuyor dediğim şeylerde offfff yanlışşşşşş diye diretebiliyor hatta

sorma sormaaa bi pro olduk takımı karıştırdık

bence seni motive etmeye de çalışıyor olabilir
hani sen daraltma kendini kafan rahat olsun ben seni böyle de seviyorum deyip huzurlu lman için yapıyordur
benimki tam tersine eleştirerek gaza getireceğini zanneder
ama ben de iltifatla gaza gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…