Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Boyun uzun olduğu için olabilir

çok az yemişsin be kuzum
afiyet olsun

tatlım akşam saatlerin niye o kadar geç oluyor
biraz öne çeksen süper olur
afiyet olsun

afiyet olsun canım

emin ol evlendikten sonra bile eksiğin devam ediyor
evlendikten sonra epey bi süre eksik tamamladım ben :)

sarımsak döveceğin var mı

görümcemin çeyizi tam takımmış eksiksiz şahane bi çeyizi varmış kayıvalidesi tutmuş ama senin sarımsak döveceğin yok diye bir ton laf etmiş evleneceği zaman
böyle konularda aklıma hep sarımsak döveceği gelir o yüzden

afiyet olsun canım

afiyet olsun tatlım ama kahvaltı daha besleyici olsa şahane olur

Olabilir canım evet ama şunu anladımki insan kendinden memnun olmayınca hiç bir şeyden yada hiç kimseden mutlu olamıyor. Zayıfken çok daha pozitiftim mesela şuan sinir küpüyüm

Sağol tatlım

Valla tek kabakla midem bulanırdı beyaz ekmek yemek istemedim abla zaten pilav yediğime pişmanım sabah yüzüm ellerim şişmişti bana hiç yaramıyor pirinç bu dünkü menüm her gün düzenli yazıyorum artık

Sağol tatlım inşallah herkes hedefine en kısa sürede ulaşır bardakla süt içmiyor biberona alışmış canım benim de hoşuma gidiyor halen bebekmiş gibi hissediyorum

Afiyet olsun canım

haklısın abla regle yakın ben hep böyle oluyorum aşmaya çalışıyorum elbette ama
10 gun var daha olmadim abla
Hiç sevmiyor hemde...

Canım uygulayabilmenin sırrı gerçekten istemekte saklı...
evet haklısın

Maşallah canım amın cumlemızın cocugunu..
Oglanı buyutmussun nasılsa bebek ozlemıde varmıs dusunuyormısın bırdaha hamıle kalmayı
Yok canım art arda olduğu için biraz ara vermek istiyorum belki ilerde kısmet olursa düşünürüm o anki ruh halimle ne olur bilmem

Canım nedir bu imza işi bana açıklar mısın, cahil kalmayalım.

Ya pro üyelerin bu yazdığın yazıların altında çıkan bi kısım North River de falan da var ama benimkini kimsecikler görmüyor sanırım
Ben göremiyorum canım

bosver kız eksik hiç bitmez inan Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın gerisi boş
Valla bitmiyorudu canım
emin ol evlendikten sonra bile eksiğin devam ediyor
evlendikten sonra epey bi süre eksik tamamladım ben :)
Hem havan var hem rende şeklinde var evlenebilir miyim hakim hanım

tamam izin verdim o zaman evlenebilirsin ama bi görümcemin kayınvalidesine sormak gerek, büyük başkan o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…