- Konu Sahibi Handandandan
-
- #307.601
İnşallah bu sefer nasipse seneye canımdüğün ne zaman canım
Evet canım pcden giriyorumCanım sen PC den mi giriyorsun , ben PC den girince görüyorum ama telden göremiyorum kimseyi
Aaaaaaaaa hemen hazırlayayım sıcak çayımda var mis gibi papatyada ister misiniz efenimSlmmmm millettt
Ben kalkali cook oldu :)) 5 de kalktim 5.30 da evden ciktim
İş çıkış saatleri belli olmuyor
İş olmadimi gonderiyolar
Ama 3 saatte su icmeye bile vakit bulamadim baya yorulmuşum
Gecede uyuyamamistim 2 saat uykuyla gittim
Heralde cok kosturunca baya aciktim
Ama bisey hazirlama halim yok
Kim kahvaltiya cagiriyor beni
Yada yatagima getirsin
Vuu baya erkenci minik normalde de erken kalkıyordı de mi bugünnbaya etken uyanmş rahatsızlığı mı var acaba4:50 den beri bebeğimle ayaktayız
Aynı benmde öyle oluyor alıntılae gidiyo zatn son sayfaya gelene kadar dileğin dediği gibi geçmiş geçmişte kalıyorGünaydın kızlar
Benim alıntılar durduk yere uçmuş resmen
Niye böyle oldu ki ya pofff bugünün işini yarına bırakmanin zararları işte spor bildirimleri için iki gün geriye giderim artık
Yok artıksarımsak döveceğin var mı
görümcemin çeyizi tam takımmış eksiksiz şahane bi çeyizi varmış kayıvalidesi tutmuş ama senin sarımsak döveceğin yok diye bir ton laf etmiş evleneceği zaman
böyle konularda aklıma hep sarımsak döveceği gelir o yüzden
işin gercekten zor cnm Allah kolaylik versin ama yinede digerlerinin küçük olmamasi buyuk avantajAbla ya şuan Asya'yı uyuttum takıma girmek için mücadele ediyorum resmen ,çünkü kubrada muhabbet etmek istiyor hatta balkonda çadır kuralım 3 yavruya yetmeye çalışmak ve kv gerçekten zormuş
aynen guzelim artik yüzsüz oldum iyice heraldeKolay gelsin balım, sen ne kilolar vermişsin, gene verirsin. Kendimizi suçlamak yerine kabul etmek en güzeli(söylene bak..), dikkat etmeyince şlopppp diye kilo alan insanlar olabiliriz ama vermeyi de biliyoruz sonuçta. İş temposu Da iyi gelir zaman hızlı geçerken kilo vermek daha az stres yaratıyor.
Bana gelirsek... burayı bırakınca ve ben gibi yemek yemeyi seven bir kaç kanki yapınca tabii hemencik aldımarada ipimi tutmaya çalıştığım oldu ama bir gün sürdü.. bu sabah 72.6 idim. Tırsıyorum kendimden
Bu arada gruptaki yarışmacı arkadaşlara da başarılar dilerim
yazmadimkiiiiAradım ama bulamadım kaç Gr daha eksilmişsin, Gr eksildimi dimi abla kg değildir kesin
valla bu zamanda senin gibi gelini bulmuş daha ne istiyor :))) gitsin biraz kayningilde kalsinBende şu sıra yardımcılığını yapabilirim
Beni eskiler bilit kv karşı pek merhametliyimdir aslında, ama bebekten sonra helede yaka silkeletmeye başladı
Bı iki örnek veriyim,3. çocuğum kitabını yazacak deneyimim varbu rağmen bana akıl vermesi ve bişey diyincede suratını asmasina deli oluyorum..
Birde en uyuz olduğum olay sürekli biri gelsin otursun benle istiyor, ben diyorum anne istediğin biyer varsa ben götürüyum akşam almaya gelirim ama o istiyorki rahatım bozulmasın onlar gelsin...
Geçen yengeme dedim benim akıl sagligimda kesinlikle bı sorun var yoksa bu kadar sabırlı tahammülü olmaz kimse
bende bana niye cevap vermemis dediydim :))) sonradan yazmışınGünaydın kızlar
Benim alıntılar durduk yere uçmuş resmen
Niye böyle oldu ki ya pofff bugünün işini yarına bırakmanin zararları işte spor bildirimleri için iki gün geriye giderim artık
sonra bosa gidermesem iyiydi amamasallah abla cok iyi azmetmissin.6ay 0 kacamak
yorum yok800 daha mı tahmin sadece
ohh ne guzel işler bitmis erkendenHerkese günaydınkahvaltı bitti sil şupur bitti şimdi kardeşimle kahve içiyorum sonra da spor yapacağız :) başımıza taş yagmazsa
klasik kaynana işte canım, kusur aramak için baktığından herşey batar gözüne
Oooo hadi bakalim o zamanVarım abla -5le
Afiyett olsun. Ablan naptı bahar baya iyi vermişti kiloHerkese günaydınkahvaltı bitti sil şupur bitti şimdi kardeşimle kahve içiyorum sonra da spor yapacağız :) başımıza taş yagmazsa
Hani bi ara iş yeri degistirme durumu yokmuydu cnmMerhabalar kızlar
yoğun olarak çalışıyorum
ve moralim çok bozuk
iş yerimde çok mutsuzum
her gün işkence gibiartık hiçbir şeyden zevk almıyorum
bu yüzden dün akşam giremedim yattım sürekli . kimsenin beni tanımadığı uzak bir yerlere gitmek istiyorum
eylülde eşimin yeğeninin düğünü var onun için de kızlara bana abiye bakmaya başladım
amma da uzun iş
Acayip kilolar veriyor danışanları öncesi sonrası fotolarınıda paylaşıyor devamlı. Kendide 30 kg vermiş biriO da pek sıkıymış yaa
Ahhh keşke tatlişimmmben sana hazırlarım en mükellefinden ve sağlıklısından ablacımm
Gümbür gümbür geliyon maşaallahYok dimemisin :)))) vayyyy superrrr cnm masallah
Devami gelsin insallah
Benimde dunden birazcik eksim olmuş bugun fazla degildi :))))
Sonradan aldiydi ya bide hamile kaldi :)Afiyett olsun. Ablan naptı bahar baya iyi vermişti kilo
Ilk haftayi iyi degerlendirmeliyimGümbür gümbür geliyon maşaallah
Bende kendimi tutuyom artık
kizz bidahami dusunuynnnKorkutma gözümü dilekk
ayyy tesekkur ederim gelin kizimmAaaaaaaaa hemen hazırlayayım sıcak çayımda var mis gibi papatyada ister misiniz efenim
Cok disiplinli demekkiAcayip kilolar veriyor danışanları öncesi sonrası fotolarınıda paylaşıyor devamlı. Kendide 30 kg vermiş biri
valla keşke abla çok iyi olurdukizz bidahami dusunuynnn
ayyy tesekkur ederim gelin kizimmkeske yakin olsaydiniz
Hiç sanmıyomOooo hadi bakalim o zaman
Rakipler fazlalasinca daha zevkli olacak :))
Herkes hedefi tutturursa ne olacak
evet kaptanım çok kolaylıkla olacak iş olmadı tıkandı kaldı.Hani bi ara iş yeri degistirme durumu yokmuydu cnm
Abiye seçmek zor iş :)) nasil bisey dusunuyosun
Haaa bide menu yazmicakmiydin sen
kız güldürdün beniHiç sanmıyom
Sen çikiletelara dayanamıcaksınzaten çok duygusalsn abla
Fitt_anne Dilek çok stresli strestn arada sağlam yiyor
North River Bahar çabuk pes ediyor bünyeside kendi gibi gıcık zaten
Merve hiç uğramıyo zaten kararsız gibi başlasam mı başlamasam mı kilo vermeye diye düşünüp duruyor 1 ay geçer karar verene kadar
Ben tam motiveyim yıl sonundaböyleyim
Hadi bakalım hodri meydan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?