Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

iyigeceler buarada
moreli bozulan canı sıkılan kendini yanlıs hisseden bütün arkadaşlarıma
hayat güzel kızlar allah sağlık versin gerisi fasa fiso inanın
herşey geliipp geçiyor zaman allah kalplerimizi iman sevgiyle doldursun
sağlığımız huzurumuz olsun yeter

neyse muhteşemmmm menümü yazayım sizeee
sabah 2 dilim ekmek bir tane yumurta ve biraz beyaz peyniri karıştırıp çok az yağda pişirdim
bir tane salatalık
ara yok kahvaltı malum pazar geç oldu
öğle 3 kaşık makarna haşlama karnıbahar yoğurt şekersiz kahve
sonra eşimimn müsterisine gittik hem ziyaret hem ticaret hesabııı
orda bir bir fincan şekersiz nescafe 2 bardak çay 2 tane inceciiik tarçınlı yuvarlak bisküvi bir tane taş gibi kurabiye yedim hazırdı küçüktüü
sonra eve geliş balık yaptık yanında salata ama ekmek yedim hemde çokkk tam buğdaydı ama ne olursa olsun yedim
ama sporumu yaptıım
sabah 3 mil leslie 48 dakika biraz öncede 25 dakika stepperde adımladım
2 litre su bir bardak yeşil çayyy

evet canim cok dogru soyledin

bence o ekmekleri sporda zaten yakmissindir dert etme gayet guzel gidiyorsun

amin canımm
haklısın bende canımı çok sıkmam hayatta başıma gelen şeylere başka insanlara dertlere üzülmem.
hep sağlık isterim Allahtan
ufak tefek şeylere üzülen insanlarada yada hayatta herşeyin para oldugunu düşünen insanlara hep bunu söylerim..
Sağlık olmasa para pul mal ev mülk hepsii boş.sağlık derdinden gerisi hep boş gelir insana . yeterki sağlık olsun..

beyazbulut balık iyiymiştee
keşke ekmek çok yemeseydin işte
balık haftada 2 defa yemek gerekliymiş aslında ben 6 ayda bir yiyorum
oda eşim seçecek ve önüme koyckk
ve sonrasında mğidemi sindirecek birşey yemeliyim koku gelmesin diye
önceden hiç yemezdim şimdi zorluyorum kendimi işte

aslında bu aralar neden bilmem canım mezgit çekiyo yumurtalııı

yarım saat önce eşim yatmıştı..
şimdi içerki odadan beni arıyo gel uyuyamıyorumm
gidim kocemin yanına uyutiyim
görüşürüz kızlar iyigeceler

Bugün gittim kendime plates seti aldım 15 dakika plates yaptım okdr rahatladıki vücudum bugün spora doydu. Az önce tayt giydim herkes bacaklarınmı inceldi ne güzel duruyorlar dedi bi şımardım Doğru yolda gidiyorum son 5 kilo

canım plates setini kaça aldın bende istiyorum çook

günaydın kızlar haftasonu gelemedim istanbuldaydım anam yok yok ben yaşayamam o şehirde bursanın gözünü seveyim
cumartesi üsküdardan vapura bir binersin eminönünde inip bütün kapalı çarşı mısırçarşısı,ayasofya,sultan ahmet derkennnn ne kadar yürüdüğünü bilmezsin ama peşine galata köprüsünde balık ekmek yiyip devamına karaköy güllüoğlunda bir tabak tatlı yersin
sonrada eve dönersin cumartesi abarttım ama pazar normaldi hatta sıkı bir kahvaltıdean sonra bir iki lokma atıştırma dışında bişey yemedim :)
eddoşum Rabbim gönlünüze göre versin bebiş olayını
büşracımm hiçç üzülme amasyanın bardağı biri olmassa biri daha boşverrr giden gitsin
fadime abla tebrikler devamı gelir inş
unuttuğum herkesss öpüyorum gelirim birazdan
bu arada dereceye girdiğimiz için bütün takımı kutlarım böyle devam

canım benim kıyamam ya üzülmemek elde değil biliyorum. nasıl bir ilişkin vardı bilmiyorum ama bundan sonra hakettiğin gibi biri çıkar karşına hayırlısıyla. biz ne yaparsak yapalım kendimizi de parçalasak herşey kısmet. üzüldüm senin adına. inşallah sağlıklı düşünerek atlatırsın bu günleri.

canlarım ankaradayımpersembe donucek ozamana kadar kendınıze nıyı bakın hepınızı opuyorum....

canım sen de kendine iyi bak şu ankarayı bir ben göremedim herhalde =) çok merak diyorum

vay be ne eşler var sucuklu yumurtalar falanlar filanlar allah daha iyi etsin sizi canım. akşamda maaşallah kaçırmışsın yani muzlu pudingler falan hemde 2 kase hemde utanmadan üstüne canga fıstıklı çikolata. parçalarım seni eddaa çabuk spor yap

sabah spor yapmak en iyisi bence güne dinç başlıyorsun bütün gün öyle gidiyor eğer
akşama bırakırsam hiç canım istemiyor kalıyoor

valla öyle oldu beyazbulut akşamda mis gibi uyudum inanki.

katılıyorum sana canım. içten dua edince de insan çok rahatlıyor ve gerçekten faydası oluyor. kalbi temiz tutmak lazım. herşeyin hayırlısı.

yarım saat önce eşim yatmıştı..
şimdi içerki odadan beni arıyo gel uyuyamıyorumm
gidim kocemin yanına uyutiyim
görüşürüz kızlar iyigeceler

ahahah güldürdün beni canımsın ya eşin çok şanslı senin gibi hayat dolu sıcak kanlı iyi niyetli bir insan karşısına çıktığı için.

canım buralara geldin demek he.. ohh sonunda biri daha anladı istanbulun kargaşasının çekilmez olduğunu. evlenince burd ayaşamak istemediğimi söylüyorum ehrkes ağzı açık yüzüme bakıyor. ne var sanki burda ya insanlık kalmadı huzur kalmadı. hani ajda pekkanın şarkısı var ya '' herşey mal mülk herşey para pul, dostlukmuş sevgiymiş ara bul '' aynen öyle işte.. neyse gezmek için tatiliçin sevkli bir şehir burası. sen de güzel vakit geçirdiysen ne mutlu sana arkadaşım.

günaydın kızlaaaaaaaar şimdi kendimden bahsediyim.

sabah kalktım suyumu içtim. kaplarıma yemeklerimi koydum. dükkana geldim temizlik yaptım pc başına geçtim.
bu günkü menüm;

sabah : bol su.

öğlen : 1 porsiyon türlü yemeği ve 1 kase yoğurt. 2 dilim kepek ekmeği.

ara : 1 bardak kahve ile form bisküvi

akşam : bir kase çorba.

öğleden sonra eğer mümkün olursa işten çıkıcam önce ssk hastanesine gidip 1 aydır orda kalan emar sonucumu alıcam. sağ bacağımın alt kısmı arka tarafta 5-6 cm top şeklinde bir şişlik var 1 senedir geçmiyor emar istedi ortopedi doktoru sonucu almaya gdiemedim. onu halledebilirsem sonra da spora gidicem. ordan da eve inşallah.

geçmiş olsun cnm inş iyi sonuçlar alırsın
gerçekten istanbul günü birlik gezilir falan ama uzun soluklu kalamam bursadan istanbula gelmişim 3 saatte istanbulda bir semtten diğerine geçemiyosun 3 saatte

Kızlar teşekkür ederim çabuk atlattım
Bugün en son lise 2de giydiğim daha doğrusu o yıllarda bile 1 yada 2 kere giyebildiğim o dar badyi giydim çok mutlu oldum çokta ince gösterdi
Öyle bi hırs yaptım ki 48i görmeden rahat etmicem bu hafta zaten pantolon almam lazım 36yı görmeden 1kez daha 38 olayım sonra gelsin 36-34 beden

Kursa gidiyorum atıştırdım bişeyler

2 dilim kepek ekmek
light 3gen peynir
1 fincan yeşilçay
1 salatalık yarım domates

Öptüm gelince görüşürüz

Cnm senın menunde gayet ıyı tebrıkler

çook sevindim yaaa

Bende bende

Cnmm gece gec saatlere kadar oturma bence gece daha cok tatlı cekıyor ınsanın canı

Yaaaa çok üzüldüm cnmmm ben sizi nişanlı biliyordum yanlıs bılıyormusum heralde.Hakkınızda hayırlısı olsun cnm zor bı donem ıns sorunlarınızı cozer devam edersınız.Atlattım felan demıssın ama sımdılık oyle hıssedıyorsun bence ılerde acıyacak canın uyarayım dedım Gercı ılıskınız ne kadarlıktı nasıl bı durumdaydınız bılemıyorum .Ama ne olursa olsun ayrılın yada tekarardan bırlesın herseyın en guzelı senın olsun

Cnmm hosgeldın...Tabı sen uzun sure kılo bıldırımı yapmayınca otomatıkman lısteden cıkardık senı ...esıne ve bebegıne cok uzuldum allah sıfa versın...En azından bı hbr cakabılseydın bıze gerı donmek uzere ayrıldı yapardık senı.Tekrardan devam ederdık...Sen gene arada ugra ama bıze unutma bızı

Cnm erkek arkadasın bılımsel acıklamayı yapmıs ıcın rahat olsun...Sporla dıyetle gıder kılolar 700 800 gr lara takılma...İstikrar onemlı bılıyorsun....

Kesınlıkle katılıyorum cnmmm :)

Bende merak ettım cnm ne kadara altın plates setını ?

kızlar çok mutluyum 98.4 oldum bu sabah cumaya 97 rakamlar görürüm inşallah

Tebrıklerrr

Saol mursh... ilişkim kısaydı 2buçuk ay olmuştu ama dostluğumuz 2yılı geçmişti işte en kötü kısmıda dostluğumuz kalmadı.. Gerçekten kendime özgüvenim geldi... Tekrar söyleyeyim Bir kadının en seksi yeri ÖZGÜVENİ'dir...

Plates setini 40 tl ye aldım içinde herşey var indirimdeydi 79dan 40a düşmüş çokta istyodum bulmuşken aldım renklerinide ben seçtim her parçanın...

çok iyiymiş ne parçaları var içinede söylermisin ve cd varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…