- Konu Sahibi Handandandan
-
- #30.761
tahlil sonuçları çok kötü çıkmadı canım
ama evet dediğin gibi tek bir sperm bile olsa ondan bebek olabiliyomuş
bunda sperm 186 milyon çıktı
bakalım biraz beklicek herhalde bebiş için benim öyle zaten acelem yoktu
hem o ara zayıflarım belki
bakalım hayırlısı artık
iyigeceler buarada
moreli bozulan canı sıkılan kendini yanlıs hisseden bütün arkadaşlarıma
hayat güzel kızlar allah sağlık versin gerisi fasa fiso inanın
herşey geliipp geçiyor zaman allah kalplerimizi iman sevgiyle doldursun
sağlığımız huzurumuz olsun yeter
neyse muhteşemmmm menümü yazayım sizeee
sabah 2 dilim ekmek bir tane yumurta ve biraz beyaz peyniri karıştırıp çok az yağda pişirdim
bir tane salatalık
ara yok kahvaltı malum pazar geç oldu
öğle 3 kaşık makarna haşlama karnıbahar yoğurt şekersiz kahve
sonra eşimimn müsterisine gittik hem ziyaret hem ticaret hesabııı
orda bir bir fincan şekersiz nescafe 2 bardak çay 2 tane inceciiik tarçınlı yuvarlak bisküvi bir tane taş gibi kurabiye yedim hazırdı küçüktüü
sonra eve geliş balık yaptık yanında salata ama ekmek yedim hemde çokkk tam buğdaydı ama ne olursa olsun yedim
ama sporumu yaptıım
sabah 3 mil leslie 48 dakika biraz öncede 25 dakika stepperde adımladım
2 litre su bir bardak yeşil çayyy
iyigeceler buarada
Bugün gittim kendime plates seti aldım 15 dakika plates yaptım okdr rahatladıki vücudum bugün spora doydu. Az önce tayt giydim herkes bacaklarınmı inceldi ne güzel duruyorlar dedi bi şımardımDoğru yolda gidiyorum son 5 kilo
Eveeet bir hayat dersimin daha sonuna geldim... Kimseye güvenmiceksini bir kez daha deneyerek öğrendim... Evet yüzümü güldüren o sevgiliyle yollarımı çok kötü bi şekilde ayırdım...Geçmiş olsun kelimesi galiba bu günler için geçerli de geçmiyor bunu çok ama çok iyi öğrendim...
canlarım ankaradayımpersembe donucek ozamana kadar kendınıze nıyı bakın hepınızı opuyorum....
bugünkğ menğm
sabah kahvaltıda
beyaz peynir
sucuklu kaşarlı yumurta eşime yaptırdım :)
2 bardak çay
ara yok
öğle yok
ara yok
akşam saat 18: da
1 tabak patates yemeği
ızgara et
marul salatası
domates + ince yeşil biber
çay
yemek sonrası 2 kase muzlu puding
biraz önce canga fıstıklı çikolata
gerşye bakıyorumda yemişmide yemişimmmm
sabah spor yapmak en iyisi bence güne dinç başlıyorsun bütün gün öyle gidiyor eğer
akşama bırakırsam hiç canım istemiyor kalıyoor
iyigeceler buarada
yarım saat önce eşim yatmıştı..
şimdi içerki odadan beni arıyo gel uyuyamıyorumm
gidim kocemin yanına uyutiyim
görüşürüz kızlar iyigeceler
günaydın kızlar haftasonu gelemedim istanbuldaydım anam yok yok ben yaşayamam o şehirde bursanın gözünü seveyim
cumartesi üsküdardan vapura bir binersin eminönünde inip bütün kapalı çarşı mısırçarşısı,ayasofya,sultan ahmet derkennnn ne kadar yürüdüğünü bilmezsin ama peşine galata köprüsünde balık ekmek yiyip devamına karaköy güllüoğlunda bir tabak tatlı yersin
sonrada eve dönersin cumartesi abarttım ama pazar normaldi hatta sıkı bir kahvaltıdean sonra bir iki lokma atıştırma dışında bişey yemedim :)
eddoşum Rabbim gönlünüze göre versin bebiş olayını
büşracımm hiçç üzülme amasyanın bardağı biri olmassa biri daha boşverrr giden gitsin
fadime abla tebrikler devamı gelir inş
unuttuğum herkesss öpüyorum gelirim birazdan
bu arada dereceye girdiğimiz için bütün takımı kutlarım böyle devam
günaydın kızlaaaaaaaar şimdi kendimden bahsediyim.
sabah kalktım suyumu içtim. kaplarıma yemeklerimi koydum. dükkana geldim temizlik yaptım pc başına geçtim.
bu günkü menüm;
sabah : bol su.
öğlen : 1 porsiyon türlü yemeği ve 1 kase yoğurt. 2 dilim kepek ekmeği.
ara : 1 bardak kahve ile form bisküvi
akşam : bir kase çorba.
öğleden sonra eğer mümkün olursa işten çıkıcam önce ssk hastanesine gidip 1 aydır orda kalan emar sonucumu alıcam. sağ bacağımın alt kısmı arka tarafta 5-6 cm top şeklinde bir şişlik var 1 senedir geçmiyor emar istedi ortopedi doktoru sonucu almaya gdiemedim. onu halledebilirsem sonra da spora gidicem. ordan da eve inşallah.
menün çok güzl murch
kahvaltın öğle yemeğin tam diyetlik akşamda yememişsin oh
benim bugünkü menğmm
sabah
peynirli kuymak
2 fincan çay
ekmek yok
ara yok
öğle 2 parça tavuk kızartması
1 dilim ekmek
ara yok
akşam
1 capuccino
2 peksimet
su fazla içmedim gün içinde
çook sevindim yaaa
OFFFFF oturdum bu saatte kellogs k bar yedim 90 kalori + eti form limon lifli kepekli bisküwi yedim offfüstünede 2 tane dukan poğaçası yedim, durum vahim... Neyseki bugün spora gitmiştim. Ama bu gece yeme işi beni mahvetti
((((((((((((((((((((((
Bu arada pilatese yazıldım, haftada 2 gün 1er saat gidicem, bakalım işe yarayacakmı...
Eveeet bir hayat dersimin daha sonuna geldim... Kimseye güvenmiceksini bir kez daha deneyerek öğrendim... Evet yüzümü güldüren o sevgiliyle yollarımı çok kötü bi şekilde ayırdım...Geçmiş olsun kelimesi galiba bu günler için geçerli de geçmiyor bunu çok ama çok iyi öğrendim...
Selam..Gelmeyeli ay oldu biliyorum valla geçmişe bakmadım ama muhtemel gruptan atıldım çooooooooook özür diliyorum Murhs gerçekten gelemedim..Bir kaç hafta net yoktu sonra oğlum rahatsızlandı eşim rahatsızlandı astım has. çevirdi ağır geçti rahatsızlıkları( kendimi bile unuttum inanın tekrar özür dilerim..Herkese başarılar diliyorum..
BU arada da bu sabah tartıya çıktım 77,7 ye inmişim 3/ 4 kilo kaldı doğum kilosundan..SOnra inş. diğerlerini de vereceğim..Görüşmek üzere..
Kızlar deliricemmmmmmmmmmm,70.7 kg çıkıyorum, 3 günde 700 gram arttım. Erkek arkadaşım, hastalığım yüzünden bedenin kaybettiği mineral ve kanı şimdi yerine getirmeye çalıştığı için kilolu çıktığımı söylüyor :/ Geçici bir şey dedi ama çok moralim bozuk..
iyigeceler buarada
Bugün gittim kendime plates seti aldım 15 dakika plates yaptım okdr rahatladıki vücudum bugün spora doydu. Az önce tayt giydim herkes bacaklarınmı inceldi ne güzel duruyorlar dedi bi şımardımDoğru yolda gidiyorum son 5 kilo
kızlar çok mutluyum 98.4 oldum bu sabah cumaya 97 rakamlar görürüm inşallah
Saol mursh... ilişkim kısaydı 2buçuk ay olmuştu ama dostluğumuz 2yılı geçmişti işte en kötü kısmıda dostluğumuz kalmadı.. Gerçekten kendime özgüvenim geldi... Tekrar söyleyeyim Bir kadının en seksi yeri ÖZGÜVENİ'dir...
Plates setini 40 tl ye aldım içinde herşey var indirimdeydi 79dan 40a düşmüş çokta istyodum bulmuşken aldım renklerinide ben seçtim her parçanın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?