Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

aynen öyle ya bi de onca şeyi görmeyip bunun yokluğunu farketmesi dehşet bişe ya
Benim ailem de beyaz eşyalar, halılar ve perdeleri almıştı...tabi diğer kız çeyizleri de...kv oturma grubu da almadık diye bir sürü laf etti.. düğünden sonra gititm memleketlerine, meğer orda kıza bı sandıkta çeyizi, verirlermiş..mutfak eşyalarını da akrabalar eş dost tamamlarmış...

Hala başına kakarım eşimin... Anasının dilinin cezasını oğlu çekiyor.

bu kayınvalideler gelinlerinden ne ister anlamış değilim
gül gibi geçinip gitmek varken mutlu olmak mutlu etmek varken ne bu kavga
zevki mi alıyorlar, kavgayla mı besleniyorlar nedir

ayyy kuzum yaa
bu arada olan da sana oluyordur gerçi bütün gün ayakta Allah güç kuvvet versin balım
Bende uykuya düşkün değilim, çok sarsılmıyorum açıkçası, yıl içinde çalışırken yorgun düşünce dinlenmek istiyorum ama tatilde bı önemi yok..

bu kayınvalideler gelinlerinden ne ister anlamış değilim
gül gibi geçinip gitmek varken mutlu olmak mutlu etmek varken ne bu kavga
zevki mi alıyorlar, kavgayla mı besleniyorlar nedir
KV lik makamı o kadar yüksek ve yüce bir makam ki, her şeyi kendine hak görmek lazım... değil mi?

KV bı de dert yanıyor, kv lik yapamıyormuş... eskiden kv ler fenayken gelinlik yapmış, şimdi gelinler fena iken kaynana imiş...

Bilirim ve seni çok iyi anlarım canım, sağlık sektörü kadar enerji emici, moral bozucu başka bir sektör yok... 9 yılımı verdim, aynen senin gibiydim... alanımda eğitim olarak üstünlüğe sahibim diye hep mobbing uyguladılar... 9 yılımı yaşanmamış sayıyorum.....

Sende kendinden bilme...ne kadar fitne, fesat, kıskanç varsa sağlık sektöründe...

İnşaallah sende benim gibi kurtulursun, tabi istediğin yere geçerek.

Bende uykuya düşkün değilim, çok sarsılmıyorum açıkçası, yıl içinde çalışırken yorgun düşünce dinlenmek istiyorum ama tatilde bı önemi yok..
İyi bari canım ben çok düşkünüm de uykuya zor geliyor uykusuzluk o yüzden

Allah ıslah etsin ne diyeyim
Hayır kendi de kaynanadan çekmiş ne diye aynı şeyleri başkasına yaşatıyorsun vicdansızlık değil de nedir bu

Allah ıslah etsin ne diyeyim
Hayır kendi de kaynanadan çekmiş ne diye aynı şeyleri başkasına yaşatıyorsun vicdansızlık değil de nedir bu
İyiki yaptı, artık hiç üzülmüyorum... Neden biliyor musun, iletişimi kestim, üzerimden kv,kp, eş ailesi sorumluluğu kalktı... Ne halleri varsa görsünler benden uzak..

Kızlar size birşey soracağım

nasipse bir araba almak düşüncem var ama banka faizleri malumunuz babam geçen birevim/birarabam sisteminden bahsetti bende bugün arayıp bilgi aldım biraz ama bilmediğim bir sistem olduğu için bişeye de karar veremedim sizler bu sistemi biliyor musunuz ? Hatta şimdi BDV'de de konu açacağım

İlk defa duydum neymiş acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…