- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #307.681
Hakikaten az oldu canım, eve geldiğimde midem kazınıyordu, kendimi zor tuttum...hemen yatağa attım kendimiçok az olmus çok çok az bence
aynen öyle ya bi de onca şeyi görmeyip bunun yokluğunu farketmesi dehşet bişe yaBöyle böyle kendilerinden nefret ettirirler, sana ne gelinin sarmısak döveceğinden..
ayyy kuzum yaaGündüz uyumadığı için yorgun düşüyor canım.
Rahatsız değil canım, uyanma saatini git gide erkene alıyor..Vuu baya erkenci minik normalde de erken kalkıyordı de mi bugünnbaya etken uyanmş rahatsızlığı mı var acaba
Benim ailem de beyaz eşyalar, halılar ve perdeleri almıştı...tabi diğer kız çeyizleri de...kv oturma grubu da almadık diye bir sürü laf etti.. düğünden sonra gititm memleketlerine, meğer orda kıza bı sandıkta çeyizi, verirlermiş..mutfak eşyalarını da akrabalar eş dost tamamlarmış...aynen öyle ya bi de onca şeyi görmeyip bunun yokluğunu farketmesi dehşet bişe ya
bu kayınvalideler gelinlerinden ne ister anlamış değilimBenim ailem de beyaz eşyalar, halılar ve perdeleri almıştı...tabi diğer kız çeyizleri de...kv oturma grubu da almadık diye bir sürü laf etti.. düğünden sonra gititm memleketlerine, meğer orda kıza bı sandıkta çeyizi, verirlermiş..mutfak eşyalarını da akrabalar eş dost tamamlarmış...
Hala başına kakarım eşimin... Anasının dilinin cezasını oğlu çekiyor.
Bende uykuya düşkün değilim, çok sarsılmıyorum açıkçası, yıl içinde çalışırken yorgun düşünce dinlenmek istiyorum ama tatilde bı önemi yok..ayyy kuzum yaa
bu arada olan da sana oluyordur gerçi bütün gün ayakta Allah güç kuvvet versin balım
KV lik makamı o kadar yüksek ve yüce bir makam ki, her şeyi kendine hak görmek lazım... değil mi?bu kayınvalideler gelinlerinden ne ister anlamış değilim
gül gibi geçinip gitmek varken mutlu olmak mutlu etmek varken ne bu kavga
zevki mi alıyorlar, kavgayla mı besleniyorlar nedir
Bilirim ve seni çok iyi anlarım canım, sağlık sektörü kadar enerji emici, moral bozucu başka bir sektör yok... 9 yılımı verdim, aynen senin gibiydim... alanımda eğitim olarak üstünlüğe sahibim diye hep mobbing uyguladılar... 9 yılımı yaşanmamış sayıyorum.....Merhabalar kızlar
yoğun olarak çalışıyorum
ve moralim çok bozuk
iş yerimde çok mutsuzum
her gün işkence gibiartık hiçbir şeyden zevk almıyorum
bu yüzden dün akşam giremedim yattım sürekli . kimsenin beni tanımadığı uzak bir yerlere gitmek istiyorum
eylülde eşimin yeğeninin düğünü var onun için de kızlara bana abiye bakmaya başladım
amma da uzun iş
Bende mi takılsam size 7 haftada 14 kilo ile...(okulların açılacağı haftayı baz alıyorum, 2 Eylül)Oooo hadi bakalim o zaman
Rakipler fazlalasinca daha zevkli olacak :))
Herkes hedefi tutturursa ne olacak
İyi bari canım ben çok düşkünüm de uykuya zor geliyor uykusuzluk o yüzdenBende uykuya düşkün değilim, çok sarsılmıyorum açıkçası, yıl içinde çalışırken yorgun düşünce dinlenmek istiyorum ama tatilde bı önemi yok..
Allah ıslah etsin ne diyeyimKV lik makamı o kadar yüksek ve yüce bir makam ki, her şeyi kendine hak görmek lazım... değil mi?
KV bı de dert yanıyor, kv lik yapamıyormuş... eskiden kv ler fenayken gelinlik yapmış, şimdi gelinler fena iken kaynana imiş...
İyiki yaptı, artık hiç üzülmüyorum... Neden biliyor musun, iletişimi kestim, üzerimden kv,kp, eş ailesi sorumluluğu kalktı... Ne halleri varsa görsünler benden uzak..Allah ıslah etsin ne diyeyim
Hayır kendi de kaynanadan çekmiş ne diye aynı şeyleri başkasına yaşatıyorsun vicdansızlık değil de nedir bu
sanırım telefon girişinde görünmüyormuş canımBen hiç kimsenin imzasını görmüyorum canım o zaman
Olabilir canım, bende telefondan giriyorum zatensanırım telefon girişinde görünmüyormuş canım
Kafan rahatsa ohhhh şahane o zamanİyiki yaptı, artık hiç üzülmüyorum... Neden biliyor musun, iletişimi kestim, üzerimden kv,kp, eş ailesi sorumluluğu kalktı... Ne halleri varsa görsünler benden uzak..
Afiyet olsun tatlım08:00=== 2 kk peynir
1 kase çökelek salatası
15:30=== 4 yk kabak yemeği
3 kase cacık
1 adet biberli ekmek(yarım ekmek hamuru)
Su 2 lt oldu, geçer muhtemelen.
İlk defa duydum neymiş acabaKızlar size birşey soracağım
nasipse bir araba almak düşüncem var ama banka faizleri malumunuz babam geçen birevim/birarabam sisteminden bahsetti bende bugün arayıp bilgi aldım biraz ama bilmediğim bir sistem olduğu için bişeye de karar veremedim sizler bu sistemi biliyor musunuz ? Hatta şimdi BDV'de de konu açacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?