Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

1 tane yedim niye diye sor sabah sabit çıktım ben eksi bekliyodum vücudum şaşırtmak için yarışa ve diyete devam yoksa

Dört yaşını doldurdu maşallah bu hafta teyzesi☺Dişleri zaten biraz bozulmaya meyilli artık yaz okula başladı orda alışır diye umuyorum canım
evde de biberonun başına bir iş gelebilir sonuçta anlayacak yaşta tamam annecim alacağız bugün bundan iç diyerek alıştırma bardağı ile basla bence yaz okulunda alissa bile evde yine sistemini sürdürmek kster sen evde müdahale etmelisin, onun seni yönetmesine izin verme
Ev cikamiyorum ve rahatsiz hissediyorum kendimi bu defa kahvede ise yaramadi
bende çok zor durumlarda ucu bir arada ise yarıyor
sana şimdi birşey diyemeyeceğim malum kardeş geldi şimdi müdahale edersen ters tepe bilir sonuçta kardeşi görüp hala bebekmkalmak için biberon onun yandaşı durumunda keşke doğum öncesi cozebilseydiniz
poğaça simit kim kim yedi :)
Utumden çok memnunum Philips kazanlı ama ta 8 yıl önce 450 ye almıştım şimdi piyasa ne hiç bilmiyorum ama philipsin kazansiz utulerinin buhar basıncına göre yorumlarına bak annemin öyle birşey kazansiz çok güzel açıyor oda
kötü olduğun için çekmesin ki birşeyi bence sınav olarak düşün zorluklarda nasıl kararlar alacaksın belki bu konuda sınavın bu
senin msji Zuhal ablanın alıntıda gördüm niye etiket olmadı ki bana
Neyse sen kv yi bosver enişte ile bir kavgaya bakar senin depresyon
aynen öyle ya bi de onca şeyi görmeyip bunun yokluğunu farketmesi dehşet bişe ya
liste mi yaomis acaba bu var bu yok diye sarımsak dovecegi ile dovmek lazım onun zihniyetini
Rahatsız değil canım, uyanma saatini git gide erkene alıyor.. vay halime
kuzu daha küçük ama gunduz uykusu gelişimi için çok önemli gündüz uyumadihi için vücudu yorgun olup gecede sağlıklı uyuyamıyor bı dönem benim sipada öyle idi zamanla düzene girdi uyku çizelgesi diye bir yöntem vardı şimdi yazarını hatırlayamadım uyumasa bile o sureci yatakta geçirip sakin kalmasını sağlayarak belli saate vucudunu alistiriyorsun sonra zaten o uyku saati olarak algılıyor o süreci
kız Niran sen erken mi evlendin sen böyle lafları duyacak insan değilsin yada sonradan mı gözün açıldı
ya Allahim şanslı kulunum diyorum bunları duydukça benim kv de biz çektik siz cekmeyin diye dolanır pesimizde
08:00=== 2 kk peynir
1 kase çökelek salatası

15:30=== 4 yk kabak yemeği
3 kase cacık
1 adet biberli ekmek(yarım ekmek hamuru)

Su 2 lt oldu, geçer muhtemelen.
yarım ekmek hamurunu anlamadım ki ben :) erken kapatmissin
ilk defa duydum canım iyi araktormak gerekli sonra tosun banka donmesin para kolay kazanılmiyor

Sabah 2 dilim tam bugday ekmeği
1 tk fıstık ezmesi
1 dilim Ezine
2 zeytin

Öğle şekersiz çay
2 bebe bisküvisi

Akşam 5 de. 5 tane köfte
2 kşk makarna
Salata
bebe bisküvisi gereksiz olmuş canım yerine bitter yada ne biliyim meyve olabilirdi

Menü
Sabah(9:30)
1 dilim ekmek
1 üçgen dilim omlet
Kapya biber domates salatalık
1 kk peynir
1 ceviz
5 zeytin

Öğle(14:30)
1/2 döner dürüm
Ayran

İkindi(16:40)
1 cb leblebi
1 tane protein bar
Kahve

Su: 2 lt geçti şuan spor: 35dk Leslie 5k 15dk Leslie floor @bi prenses annesi 225 puan

Eminevim mi dediğin?

Ilk defa duydum .iyice araştırın.paranizi kaptirmayin

kız Niran sen erken mi evlendin sen böyle lafları duyacak insan değilsin yada sonradan mı gözün açıldı
22 nişan, 23 düğün canım... şimdiki aklıma göre erken değil, çok çok erken...

Laf yeme sebebim, saygı hasebiyle susmak...

Ancak bir söz vardır "açtırma kutuyu, söyletme kötüyü" diye.... Anlayacağın ben böyle değildim, yaşarken oldum..

Çok denedim ama gündüz uykusuna alıştıramadım

Benim 25 Nişan 26 düğün ama hep fenaydim ben bizde ablam çok ezildi ben evin delisi olarak kendimi siyirdim o işten sanırım ondan ama cidden hani ne var 23 iyi filan deniyor ya değil bence çok şey fark ediyor o 3-4 yaştan
Şimdi ben eltime bakıyorum 2 çocukla aksama kadar uğraşıyor yaş daha 22 onun yaşındakiler üniversitede ben onun yaşında asla kaldıramazdim sanırım aklım bı karış havada idi kv o yüzden hep der o daha çocuk her yaptığı normal sayılır diye

A Askguzeldir Handandandan North River Bdvye de konu açmıştım canlarım orda da anlattım sistemi az önce temsilci ile konuştuğumda bana aşağıdaki bilgileri verdi sistem böyle Eminevime benziyor bu arada aynı mantık
diyelim ki yarın bunlara gittim anlaştık 35bin liralık bir araba almak istiyorum dedim imzaları attık bana 35bin için 1 aydan 18 aya kadar zaman veriyorlar ve her ayın başında bir önceki ayın çekilişi yapılıyor. Adam bana dedi ki mesela temmuzda anlaştık ağustosun 8inde çekiliş yapıcaz siz 25 kişilik bir gruptasınız diyelim. 25 ismin bulunduğu bir fanus var bide temmuzdan aralığa kadar 6 ayın yazılı olduğu bir fanus var. Önce talihliyi çekiyoruz mesela A Beyin adı fanustan çıktı sonra ayların olduğu fanustan bi ay çekiliyor atıyorum o da ekim çıktı. A bey Ekim ayında temsilcisine gidiyor gerekli evrakları öğreniyor ekim ayında o evraklar hazırlanıyor arabayı da buluyor kasım ayında da arabasına kavuşuyor. Ama bu çekiliş de 1. ayda çıkabileceği gibi 18. ayda da çıkabilir kesinliği yok yani. Ama 18. ayın sonunda hala sen çıkmadınsa 18 ay sonra sana 35bini veriyor diyor ki git al arabanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…