- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #307.701
1 tane yedim niye diye sor sabah sabit çıktım ben eksi bekliyodum vücudum şaşırtmak içinsende 2 cocukla kv le vs. Yakinda depresyona girersin
kuzucum sonraki yazdiklarinida okudum gercekten sacmalamişinyok kötü insanim vs. Ne alaka yaa
Böyle diyerek onlarin galip gelmesine, hayatina el koymalarina izin vermis oluyosun
Icinden nasil geliyorsa öyle davran onlara
Sen uzulecegine onlar üzülsün
Onlar senin icin degerlimide seni uzmelerine izin veriyosun
Güçlü dur, işine gelmiyosa sen dişla onlari
Cokta tinnnnn (felsefen bu olsun :)))
O kiloda olsam bana cok zevk verirdi abiye secmek
10 kiloyu tutturabilmem icin her hafta 2 kilo bile versem yetmiyor
Her hafta ayni oranda vermekde zor zaten
Bu genclerle baş etmiliyim
sabah ac karna yag ictinmi cnm
Kabagin siskinlik yaptigini hic duymadim
benimki euro diye bisey alti yakmiyor cok memnunum
Umarim simitleri cocuklar yemistir sadece
kuzum bi ev ve araba sahibi olma sistemi ama benimde kafamda çok oturmadıİlk defa duydum neymiş acaba
evde de biberonun başına bir iş gelebilir sonuçta anlayacak yaşta tamam annecim alacağız bugün bundan iç diyerek alıştırma bardağı ile basla bence yaz okulunda alissa bile evde yine sistemini sürdürmek kster sen evde müdahale etmelisin, onun seni yönetmesine izin vermeDört yaşını doldurdu maşallah bu hafta teyzesi☺Dişleri zaten biraz bozulmaya meyilli artık yaz okula başladı orda alışır diye umuyorum canım
bende çok zor durumlarda ucu bir arada ise yarıyorEv cikamiyorum ve rahatsiz hissediyorum kendimi bu defa kahvede ise yaramadi
sana şimdi birşey diyemeyeceğim malum kardeş geldi şimdi müdahale edersen ters tepe bilir sonuçta kardeşi görüp hala bebekmkalmak için biberon onun yandaşı durumunda keşke doğum öncesi cozebilseydinizbenim büyük kız 5 yaşını bitirdi nisan ayında, hala biberonla içiyor sütünü
meyve suyu, su, ayran vs herşeyi bardakla içiyor ama sütü biberonla içecek başka türlü keyif almıyor çocuk ne yaptıysam da vazgeçiremedim ben de bıraktım yakasını
poğaça simit kim kim yedi :)Selam kızlar kahvaltiyi parkta yapmak istedi çocuklar bende tamam dedim pastanedende simit poğaça aldim güzel oldu gönülleri oldu en azından...
Şimdide kızı yıkadım yatırıp postaneye gidecem dogum parasını alicam ,kuzen evlenocek ütü almak istiyorum ona,kullandığınız tavsiye ettiğiniz bir marka varmi kizlar
kötü olduğun için çekmesin ki birşeyi bence sınav olarak düşün zorluklarda nasıl kararlar alacaksın belki bu konuda sınavın buçalıştım..... adımları attım evrakları tamamladım
Allah tan korkmazın birine takıldı kaldı
aslında çok kolay bir iş hemen olması lazımdı ama demek hayırlısı buymuş çekeceğim var demek ki
diyorum demek ben kötü insanım ondan Allah da çektiriyor çabalarım sonuçsuz kalıyor
gidesim var uzaklaraaaa
senin msji Zuhal ablanın alıntıda gördüm niye etiket olmadı ki bana
Büyük kızım okula gidecek. Kvde ne kiiyice iletişmimizde koptu kilo vermemem için bi sebep yok çok şükür artk
Kızımı okula bırakıp yürüyüşe çıkarım diyorum.
Biz pikniğe gidiyorz kızlar çok severim hergün gitsek sıkılmam
liste mi yaomis acaba bu var bu yok diye sarımsak dovecegi ile dovmek lazım onun zihniyetiniaynen öyle ya bi de onca şeyi görmeyip bunun yokluğunu farketmesi dehşet bişe ya
kuzu daha küçük ama gunduz uykusu gelişimi için çok önemli gündüz uyumadihi için vücudu yorgun olup gecede sağlıklı uyuyamıyor bı dönem benim sipada öyle idi zamanla düzene girdi uyku çizelgesi diye bir yöntem vardı şimdi yazarını hatırlayamadım uyumasa bile o sureci yatakta geçirip sakin kalmasını sağlayarak belli saate vucudunu alistiriyorsun sonra zaten o uyku saati olarak algılıyor o süreciRahatsız değil canım, uyanma saatini git gide erkene alıyor..vay halime
kız Niran sen erken mi evlendin sen böyle lafları duyacak insan değilsin yada sonradan mı gözün açıldıBenim ailem de beyaz eşyalar, halılar ve perdeleri almıştı...tabi diğer kız çeyizleri de...kv oturma grubu da almadık diye bir sürü laf etti.. düğünden sonra gititm memleketlerine, meğer orda kıza bı sandıkta çeyizi, verirlermiş..mutfak eşyalarını da akrabalar eş dost tamamlarmış...
Hala başına kakarım eşimin... Anasının dilinin cezasını oğlu çekiyor.
ya Allahim şanslı kulunum diyorum bunları duydukça benim kv de biz çektik siz cekmeyin diye dolanır pesimizdeKV lik makamı o kadar yüksek ve yüce bir makam ki, her şeyi kendine hak görmek lazım... değil mi?
KV bı de dert yanıyor, kv lik yapamıyormuş... eskiden kv ler fenayken gelinlik yapmış, şimdi gelinler fena iken kaynana imiş...
yarım ekmek hamurunu anlamadım ki ben :) erken kapatmissin08:00=== 2 kk peynir
1 kase çökelek salatası
15:30=== 4 yk kabak yemeği
3 kase cacık
1 adet biberli ekmek(yarım ekmek hamuru)
Su 2 lt oldu, geçer muhtemelen.
ilk defa duydum canım iyi araktormak gerekli sonra tosun banka donmesin para kolay kazanılmiyorKızlar size birşey soracağım
nasipse bir araba almak düşüncem var ama banka faizleri malumunuz babam geçen birevim/birarabam sisteminden bahsetti bende bugün arayıp bilgi aldım biraz ama bilmediğim bir sistem olduğu için bişeye de karar veremedim sizler bu sistemi biliyor musunuz ? Hatta şimdi BDV'de de konu açacağım
bebe bisküvisi gereksiz olmuş canım yerine bitter yada ne biliyim meyve olabilirdiSabah 2 dilim tam bugday ekmeği
1 tk fıstık ezmesi
1 dilim Ezine
2 zeytin
Öğle şekersiz çay
2 bebe bisküvisi
Akşam 5 de. 5 tane köfte
2 kşk makarna
Salata
Eminevim mi dediğin?Kızlar size birşey soracağım
nasipse bir araba almak düşüncem var ama banka faizleri malumunuz babam geçen birevim/birarabam sisteminden bahsetti bende bugün arayıp bilgi aldım biraz ama bilmediğim bir sistem olduğu için bişeye de karar veremedim sizler bu sistemi biliyor musunuz ? Hatta şimdi BDV'de de konu açacağım
Abla doğum yapacak üç ayı kaldı canım bu kilo hep başa bela ya simdi yeniden doğum sonrası derdi saracakAfiyett olsun. Ablan naptı bahar baya iyi vermişti kilo
Ilk defa duydum .iyice araştırın.paranizi kaptirmayinKızlar size birşey soracağım
nasipse bir araba almak düşüncem var ama bankafaizleri malumunuz babam geçen birevim/birarabam sisteminden bahsetti bende bugün arayıp bilgi aldım biraz ama bilmediğim bir sistem olduğu için bişeye de karar veremedim sizler bu sistemi biliyor musunuz ? Hatta şimdi BDV'de de konu açacağım
Yarım pide yedim gibi düşün, yada 1 lahmacun gibiYarım ekmek hamurunu anlamadım ki ben :) erken kapatmissin
Yarım pide yedim gibi düşün, yada 1 lahmacun gibi
22 nişan, 23 düğün canım... şimdiki aklıma göre erken değil, çok çok erken...kız Niran sen erken mi evlendin sen böyle lafları duyacak insan değilsin yada sonradan mı gözün açıldı
Ne demek, sıfır mı aldım
Anladım demek canım :)Ne demek, sıfır mı aldım
Çok denedim ama gündüz uykusuna alıştıramadımkuzu daha küçük ama gunduz uykusu gelişimi için çok önemli gündüz uyumadihi için vücudu yorgun olup gecede sağlıklı uyuyamıyor bı dönem benim sipada öyle idi zamanla düzene girdi uyku çizelgesi diye bir yöntem vardı şimdi yazarını hatırlayamadım uyumasa bile o sureci yatakta geçirip sakin kalmasını sağlayarak belli saate vucudunu alistiriyorsun sonra zaten o uyku saati olarak algılıyor o süreci
Çok cahil kalmaşım...Anladım demek canım :)
Benim 25 Nişan 26 düğün ama hep fenaydim ben bizde ablam çok ezildi ben evin delisi olarak kendimi siyirdim o işten sanırım ondan ama cidden hani ne var 23 iyi filan deniyor ya değil bence çok şey fark ediyor o 3-4 yaştan22 nişan, 23 düğün canım... şimdiki aklıma göre erken değil, çok çok erken...
Laf yeme sebebim, saygı hasebiyle susmak...
Ancak bir söz vardır "açtırma kutuyu, söyletme kötüyü" diye.... Anlayacağın ben böyle değildim, yaşarken oldum..
Yok kız ne cahilliği smile ararken çıktıÇok cahil kalmaşım...
Kaç yaşındasın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?