- Konu Sahibi Handandandan
-
- #307.641
merhaba canımmerhaba, neden kendini öyle hissediyorsun? Is arkadaslarinlami sorun yasiyorsun?
oyyy oyyyyyy ne alakası var şimdi kötü insanlıklaçalıştım..... adımları attım evrakları tamamladım
Allah tan korkmazın birine takıldı kaldı
aslında çok kolay bir iş hemen olması lazımdı ama demek hayırlısı buymuş çekeceğim var demek ki
diyorum demek ben kötü insanım ondan Allah da çektiriyor çabalarım sonuçsuz kalıyor
gidesim var uzaklaraaaa
çok haklısın kuzumkuzum ben de iç içe çalışıyorum, her birimin birbiriyle bağlantısı var ve benim sorumlu olduğum konudaki etkileşim içinde olduğum birimin yöneticisiyle ciddi manada problem yaşadım yaşıyorum yaşayacağım muhtemelen
ben sadece uzman o da yönetici olduğu için epey ezmeye çalıştı epey üstlerime şikayet etti arkamdan attı tutturamadı ama
sinirlerimi harap etmişti bi ara, ama baktım olan bana oluyor giden benden gidiyor sadece işime odaklandım işimi en iyi haliyle yapıyorum ki onun ağzına laf vermeyeyim hala üzerime oynuyor ama gayet kibar bi şekilde çat çat cevabımı verdiğim için bunu da herkes gördüğü için kafam çok bu saatten sonra gülüp geçiyorum artık
sen de umursamamaya çalış, hayatında ne kadar yeri olabilir ki ya bu insanların işten çıkınca gerinde bırak bu tipleri
kesmek istiyorsan kes niye olmuyor işte diyorsun bu kadar ince düşünceli olma bu tipleereçok haklısın kuzum
ama elimde değil işte
top yekün gıcık davranıyorlar
selamı sabahı da kesmek istiyorum da olmuyor işte
her gün yüzlerini gördükçe sinirlerim zıplıyor....
teşekkür ederim kuzum içim rahatladı birazoyyy oyyyyyy ne alakası var şimdi kötü insanlıkla
aksine belki de daha iyisi olacağı için Allah izin vermemiştir
ya da gideceğin yerde daha da büyük sıkıntılar yaşayacaktın buna engel olmuştur
sen çok karartmışsın içini balım bu kadar negatif tarafından bakma
her gecenin sabahı vardır diye boşa dememişler
belki bunları çektiriyor ki önüne gelecek fırsatın kıymetini bil diye ya da insan ilişkilerinde der çıkar daha farklı yaklaş diye
bi de bu yönlerinden bakmaya çalış
tabii ki saklıyor inan banateşekkür ederim kuzum içim rahatladı biraz
inşallah içinde güzel hayırlar saklıyordur bu sıkıntılar
evet kuzum haklısınkesmek istiyorsan kes niye olmuyor işte diyorsun bu kadar ince düşünceli olma bu tipleere
ya o yönetici yüzünden bütün birim bana tavır almıştı
ve hiçbirine selam vermiyordum
baya baya tepkimi koydum sadece iş için konuşuyordum
haaaa yine dellendirdikleri oluyor beni ama o anda en yakınıma anlatıyorum rahatlıyorum ve unutuyorum
beni uzun süreli etkilemesine izin vermiyorum
sen de çaba harca yazık günah sana
3-5 kişi yüzünden bu kadar üzülemeye değer mi
sende 2 cocukla kv le vs. Yakinda depresyona girersinHiç sanmıyom
Sen çikiletelara dayanamıcaksınzaten çok duygusalsn abla
@Keseli kanguru Dilek çok stresli strestn arada sağlam yiyor
@nanekekik Bahar çabuk pes ediyor bünyeside kendi gibi gıcık zaten
Merve hiç uğramıyo zaten kararsız gibi başlasam mı başlamasam mı kilo vermeye diye düşünüp duruyor 1 ay geçer karar verene kadar
Ben tam motiveyim yıl sonundaböyleyim
Hadi bakalım hodri meydan
kuzucum sonraki yazdiklarinida okudum gercekten sacmalamişinevet kaptanım çok kolaylıkla olacak iş olmadı tıkandı kaldı.
bu yüzden de mutsuzum biraz .
hayırlısı dedim oturdum yerime ama insanların tavırlarına çok takılıyorum sanırım.
kendimi dışlanmış hissediyorum
asla buraya ait hissetmiyorum artık.
ben ne kötü bir insanım yaaaa
moral bozukluğundan
menü bile yazamadım yani
her şeyden nefret ediyorum...
abiyeden de hiç anlamam kaptanım bilmiyorum ki işte
10 kiloyu tutturabilmem icin her hafta 2 kilo bile versem yetmiyoraha 2 mi
yoksa 2+2 mi
yoksa 2+2+2+..... mi
sabah ac karna yag ictinmi cnmEv cikamiyorum ve rahatsiz hissediyorum kendimi bu defa kahvede ise yaramadi
benimki euro diye bisey alti yakmiyor cok memnunumSelam kızlar kahvaltiyi parkta yapmak istedi çocuklar bende tamam dedim pastanedende simit poğaça aldim güzel oldu gönülleri oldu en azından...
Şimdide kızı yıkadım yatırıp postaneye gidecem dogum parasını alicam ,kuzen evlenocek ütü almak istiyorum ona,kullandığınız tavsiye ettiğiniz bir marka varmi kizlar
sağolasın kuzum Allah razı olsuntabii ki saklıyor inan bana
bir diziden alınmış söz aklıma geldi "her dert dermanıyla gelir, sen derde değil derdin içindeki dermana bak"
sen dua etmeye devam et
Allah iç huzuru versin ilk önce sana sonra da bol sabır versin
haklıyı da haksızı da görüyor Allah sen rahat ol
Demekki senin arkadasligini haketmiyolarmis :))evet kuzum haklısın
ne bileyim işte güzel güzel geçinelim arkadaş olalım fln istiyordum ben
olmadı olamadı buna üzüldüm
haklısın kuzum ben de sadece işime bakayım
tatlım işyerinde arkadaşlık olmaz bunu asla unutmaevet kuzum haklısın
ne bileyim işte güzel güzel geçinelim arkadaş olalım fln istiyordum ben
olmadı olamadı buna üzüldüm
haklısın kuzum ben de sadece işime bakayım
Evet canım gitme bence de benimkide öyle sadece sütü içer meyve suyunu bardakla. ayran falan içmez zaten yemek yemiyor devam sütü bende üstüne gitmiyorumbenim büyük kız 5 yaşını bitirdi nisan ayında, hala biberonla içiyor sütünü
meyve suyu, su, ayran vs herşeyi bardakla içiyor ama sütü biberonla içecek başka türlü keyif almıyor çocuk ne yaptıysam da vazgeçiremedim ben de bıraktım yakasını
sağol kaptanım çok teşekkür ederimsende 2 cocukla kv le vs. Yakinda depresyona girersin
kuzucum sonraki yazdiklarinida okudum gercekten sacmalamişinyok kötü insanim vs. Ne alaka yaa
Böyle diyerek onlarin galip gelmesine, hayatina el koymalarina izin vermis oluyosun
Icinden nasil geliyorsa öyle davran onlara
Sen uzulecegine onlar üzülsün
Onlar senin icin degerlimide seni uzmelerine izin veriyosun
Güçlü dur, işine gelmiyosa sen dişla onlari
Cokta tinnnnn (felsefen bu olsun :)))
O kiloda olsam bana cok zevk verirdi abiye secmek
10 kiloyu tutturabilmem icin her hafta 2 kilo bile versem yetmiyor
Her hafta ayni oranda vermekde zor zaten
Bu genclerle baş etmiliyim
sabah ac karna yag ictinmi cnm
Kabagin siskinlik yaptigini hic duymadim
benimki euro diye bisey alti yakmiyor cok memnunum
Umarim simitleri cocuklar yemistir sadece
ne demek balım cümlemizden razı olsun Allahsağolasın kuzum Allah razı olsun
çok iyi geldi sözlerin teşekkür ederim canım arkadaşım
he yaw benim de 1 tane arkadaşım vardı benimki de ayrıldı...tatlım işyerinde arkadaşlık olmaz bunu asla unutma
olanlar da istisnalar hariç hep bi menfaat ilişkisi, menfaat yoksa bile sabun köpüğü gibi bugün iyi yarın kanlı bıçaklılar
yaşadım gördüm
300 küsür kişilik bir yerde çalışıyorum sadece tek bi tane arkadaşım diyebileceğim birisi oldu herşeyimi paylaştığım o kadar
o da işten ayrıldı
çok sağol canım arkadaşımne demek balım cümlemizden razı olsun Allah
sen iyi olda keşke
Allah gönül ferahlığı ve bol sabır ve güç versin sana
Baska bisey yemeyip tek süt mü iciyor cnmEvet canım gitme bence de benimkide öyle sadece sütü içer meyve suyunu bardakla. ayran falan içmez zaten yemek yemiyor devam sütü bende üstüne gitmiyorum
çok sağol kaptanım iyi ki varsınDemekki senin arkadasligini haketmiyolarmis :))
biliyor musun ben böyle daha huzurluyum, çünkü bizimkiler çok fena samimi görünüp ağzından laf alıp bunu dedikodu malzemesi haline getirip seni cümle aleme rezil edebilecek potansiyelde kötülerhe yaw benim de 1 tane arkadaşım vardı benimki de ayrıldı...
kaldım tek başıma
sende iyiki varsın bitanemçok sağol canım arkadaşımiyi ki varsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?