- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #307.721
Ponicigim kesinlikle haklısın çok stresliyim Zor tuyorum kendimi ama tutuyorumHiç sanmıyom
Sen çikiletelara dayanamıcaksınzaten çok duygusalsn abla
Fitt_anne Dilek çok stresli strestn arada sağlam yiyor
@nanekekik Bahar çabuk pes ediyor bünyeside kendi gibi gıcık zaten
Merve hiç uğramıyo zaten kararsız gibi başlasam mı başlamasam mı kilo vermeye diye düşünüp duruyor 1 ay geçer karar verene kadar
Ben tam motiveyim yıl sonundaböyleyim
Hadi bakalım hodri meydan
Biraz nette bakındım kuzum güvenilir gelmedi bana dakuzum bi ev ve araba sahibi olma sistemi ama benimde kafamda çok oturmadı
Bı simit yedim sırf vucud diyete alışıp kitlenmesin diyeevde de biberonun başına bir iş gelebilir sonuçta anlayacak yaşta tamam annecim alacağız bugün bundan iç diyerek alıştırma bardağı ile basla bence yaz okulunda alissa bile evde yine sistemini sürdürmek kster sen evde müdahale etmelisin, onun seni yönetmesine izin verme
bende çok zor durumlarda ucu bir arada ise yarıyor
sana şimdi birşey diyemeyeceğim malum kardeş geldi şimdi müdahale edersen ters tepe bilir sonuçta kardeşi görüp hala bebekmkalmak için biberon onun yandaşı durumunda keşke doğum öncesi cozebilseydiniz
poğaça simit kim kim yedi :)
Utumden çok memnunum Philips kazanlı ama ta 8 yıl önce 450 ye almıştım şimdi piyasa ne hiç bilmiyorum ama philipsin kazansiz utulerinin buhar basıncına göre yorumlarına bak annemin öyle birşey kazansiz çok güzel açıyor oda
kötü olduğun için çekmesin ki birşeyi bence sınav olarak düşün zorluklarda nasıl kararlar alacaksın belki bu konuda sınavın bu
senin msji Zuhal ablanın alıntıda gördüm niye etiket olmadı ki bana
Neyse sen kv yi bosver enişte ile bir kavgaya bakar senin depresyon
liste mi yaomis acaba bu var bu yok diye sarımsak dovecegi ile dovmek lazım onun zihniyetini
kuzu daha küçük ama gunduz uykusu gelişimi için çok önemli gündüz uyumadihi için vücudu yorgun olup gecede sağlıklı uyuyamıyor bı dönem benim sipada öyle idi zamanla düzene girdi uyku çizelgesi diye bir yöntem vardı şimdi yazarını hatırlayamadım uyumasa bile o sureci yatakta geçirip sakin kalmasını sağlayarak belli saate vucudunu alistiriyorsun sonra zaten o uyku saati olarak algılıyor o süreci
kız Niran sen erken mi evlendin sen böyle lafları duyacak insan değilsin yada sonradan mı gözün açıldı
ya Allahim şanslı kulunum diyorum bunları duydukça benim kv de biz çektik siz cekmeyin diye dolanır pesimizde
yarım ekmek hamurunu anlamadım ki ben :) erken kapatmissin
ilk defa duydum canım iyi araktormak gerekli sonra tosun banka donmesin para kolay kazanılmiyor
Haklısın kuzum bebekten önce alıştırsam iyiydi ama şimdi hiç vakti değilevde de biberonun başına bir iş gelebilir sonuçta anlayacak yaşta tamam annecim alacağız bugün bundan iç diyerek alıştırma bardağı ile basla bence yaz okulunda alissa bile evde yine sistemini sürdürmek kster sen evde müdahale etmelisin, onun seni yönetmesine izin verme
bende çok zor durumlarda ucu bir arada ise yarıyor
sana şimdi birşey diyemeyeceğim malum kardeş geldi şimdi müdahale edersen ters tepe bilir sonuçta kardeşi görüp hala bebekmkalmak için biberon onun yandaşı durumunda keşke doğum öncesi cozebilseydiniz
poğaça simit kim kim yedi :)
Utumden çok memnunum Philips kazanlı ama ta 8 yıl önce 450 ye almıştım şimdi piyasa ne hiç bilmiyorum ama philipsin kazansiz utulerinin buhar basıncına göre yorumlarına bak annemin öyle birşey kazansiz çok güzel açıyor oda
kötü olduğun için çekmesin ki birşeyi bence sınav olarak düşün zorluklarda nasıl kararlar alacaksın belki bu konuda sınavın bu
senin msji Zuhal ablanın alıntıda gördüm niye etiket olmadı ki bana
Neyse sen kv yi bosver enişte ile bir kavgaya bakar senin depresyon
liste mi yaomis acaba bu var bu yok diye sarımsak dovecegi ile dovmek lazım onun zihniyetini
kuzu daha küçük ama gunduz uykusu gelişimi için çok önemli gündüz uyumadihi için vücudu yorgun olup gecede sağlıklı uyuyamıyor bı dönem benim sipada öyle idi zamanla düzene girdi uyku çizelgesi diye bir yöntem vardı şimdi yazarını hatırlayamadım uyumasa bile o sureci yatakta geçirip sakin kalmasını sağlayarak belli saate vucudunu alistiriyorsun sonra zaten o uyku saati olarak algılıyor o süreci
kız Niran sen erken mi evlendin sen böyle lafları duyacak insan değilsin yada sonradan mı gözün açıldı
ya Allahim şanslı kulunum diyorum bunları duydukça benim kv de biz çektik siz cekmeyin diye dolanır pesimizde
yarım ekmek hamurunu anlamadım ki ben :) erken kapatmissin
ilk defa duydum canım iyi araktormak gerekli sonra tosun banka donmesin para kolay kazanılmiyor
İlk defa duydum kabağın gaz yaptığını ilginçEvet. Otomatik ev cikmistsk ederim. Kabak Cok seviyorum Ama gaz yapiyor Bende normal mi?
banada canımBiraz nette bakındım kuzum güvenilir gelmedi bana da
Afiyet olsun kuzumMenü
Sabah(9:30)
1 dilim ekmek
1 üçgen dilim omlet
Kapya biber domates salatalık
1 kk peynir
1 ceviz
5 zeytin
Öğle(14:30)
1/2 döner dürüm
Ayran
İkindi(16:40)
1 cb leblebi
1 tane protein bar
Kahve
Su: 2 lt geçti şuan spor: 35dk Leslie 5k 15dk Leslie floor @bi prenses annesi 225 puan
Bacım bebek zor değil ve okadar büyük bir mutluluk ki onunla gecirdigim an hamdolsun diyorum...Korkutma gözümü dilekk
Kesinlikle aralarında az yaş olupda buyutenlere helal olsun diyorum abla büyük ihtimalle huniyi takip gezmislerdir o süreçteişin gercekten zor cnm Allah kolaylik versin ama yinede digerlerinin küçük olmamasi buyuk avantaj
Benimkiler cocuklarin arasi gibi Onlarda 2-3yasinda olsalar ne yapacaktin
aynen guzelim artik yüzsüz oldum iyice heralde
Aldigimiz gibi veririzde :))
Ama sende de tehlike çanları caliyor daha fazla artmadan onlemini al
Istersen gel takima
yazmadimkiiii
Cuma supriz olsun
Ama cokda beklentiye girip hayal kirikligina ugramayin
valla bu zamanda senin gibi gelini bulmuş daha ne istiyor :))) gitsin biraz kayningilde kalsin
bende bana niye cevap vermemis dediydim :))) sonradan yazmışın
sonra bosa gidermesem iyiydi ama
yorum yok
ohh ne guzel işler bitmis erkenden
Sporda geliyorsa eksilerin habercisidir :))
Canım benim Eminevim 40-50 yılın firması.... Eğer bu dediğin birkaç yıllık ise sakın güvenip para bağlama derimA AskguzeldirHandandandan @nanekekik Bdvye de konu açmıştım canlarım orda da anlattım sistemi az önce temsilci ile konuştuğumda bana aşağıdaki bilgileri verdi sistem böyle Eminevime benziyor bu arada aynı mantık
diyelim ki yarın bunlara gittim anlaştık 35bin liralık bir araba almak istiyorum dedim imzaları attık bana 35bin için 1 aydan 18 aya kadar zaman veriyorlar ve her ayın başında bir önceki ayın çekilişi yapılıyor. Adam bana dedi ki mesela temmuzda anlaştık ağustosun 8inde çekiliş yapıcaz siz 25 kişilik bir gruptasınız diyelim. 25 ismin bulunduğu bir fanus var bide temmuzdan aralığa kadar 6 ayın yazılı olduğu bir fanus var. Önce talihliyi çekiyoruz mesela A Beyin adı fanustan çıktı sonra ayların olduğu fanustan bi ay çekiliyor atıyorum o da ekim çıktı. A bey Ekim ayında temsilcisine gidiyor gerekli evrakları öğreniyor ekim ayında o evraklar hazırlanıyor arabayı da buluyor kasım ayında da arabasına kavuşuyor. Ama bu çekiliş de 1. ayda çıkabileceği gibi 18. ayda da çıkabilir kesinliği yok yani. Ama 18. ayın sonunda hala sen çıkmadınsa 18 ay sonra sana 35bini veriyor diyor ki git al arabanı
afiyet olsun canımDünkü menüm
Sabah 09.00 1 muz
1 sade kahve
Öğle yok
Akşam 20.00 yarım döner
1 bardak ayran
Ara 1 muz
Su 2 olmuştur
haklısın cnmyetersiz olmuş canım bence
düğün ne zaman canım
ben hep buralardayım :)
-800 daha mı tahmin sadece
güzel olmuş canım
çok az olmus çok çok az bence
ohh olsun sana listeye girince depresyona girmenin bedeli
Yuhh ona neymiş be ay ne saçma bence herkes kimi ezebilecegini gözüne kestirip öyle davranıyor
ben gitmiyor die rahat takiliyordm geriye döndüm mecburAynı benmde öyle oluyor alıntılae gidiyo zatn son sayfaya gelene kadar dileğin dediği gibi geçmiş geçmişte kalıyor
alıntılarim uçtu malesrfişin gercekten zor cnm Allah kolaylik versin ama yinede digerlerinin küçük olmamasi buyuk avantaj
Benimkiler cocuklarin arasi gibi Onlarda 2-3yasinda olsalar ne yapacaktin
aynen guzelim artik yüzsüz oldum iyice heralde
Aldigimiz gibi veririzde :))
Ama sende de tehlike çanları caliyor daha fazla artmadan onlemini al
Istersen gel takima
yazmadimkiiii
Cuma supriz olsun
Ama cokda beklentiye girip hayal kirikligina ugramayin
valla bu zamanda senin gibi gelini bulmuş daha ne istiyor :))) gitsin biraz kayningilde kalsin
bende bana niye cevap vermemis dediydim :))) sonradan yazmışın
sonra bosa gidermesem iyiydi ama
yorum yok
ohh ne guzel işler bitmis erkenden
Sporda geliyorsa eksilerin habercisidir :))
yok kizartma degildi. Bazen Hic yiyesim olmuyor. Hele kahvalti zorla yapiyorum. Canim hep tatli biseyler cekiyor sanirim adet yaklastigindan
afiyet olsun bayanlar
tskler
günaydin
ellerine saglik
günaydin
yanlis anlama ama bu yastan sonra iyi degil. Dislerinede zarar verir. Onun yerine onun yasina göre türkcede ismini bilmiyorum degisik agizli seyler var.
tskler
afiyet olsun
günaydin
günaydinoh hadi darisi basimiza
a.selam
merhaba, neden kendini öyle hissediyorsun? Is arkadaslarinlami sorun yasiyorsun?
ben beko kullaniyorum cnm idare eder ama ölürse kazanlı istiyorumSelam kızlar kahvaltiyi parkta yapmak istedi çocuklar bende tamam dedim pastanedende simit poğaça aldim güzel oldu gönülleri oldu en azından...
Şimdide kızı yıkadım yatırıp postaneye gidecem dogum parasını alicam ,kuzen evlenocek ütü almak istiyorum ona,kullandığınız tavsiye ettiğiniz bir marka varmi kizlar
afiyet olsun canım08:00=== 2 kk peynir
1 kase çökelek salatası
15:30=== 4 yk kabak yemeği
3 kase cacık
1 adet biberli ekmek(yarım ekmek hamuru)
Su 2 lt oldu, geçer muhtemelen.
sistemlerini cok bilmiorum cnm birevimde uzaktn tanıdık çalışıyor ama ne kadar güvenilir bilmiorum hakknda hayrlisi insAllahKızlar size birşey soracağım
nasipse bir araba almak düşüncem var ama banka faizleri malumunuz babam geçen birevim/birarabam sisteminden bahsetti bende bugün arayıp bilgi aldım biraz ama bilmediğim bir sistem olduğu için bişeye de karar veremedim sizler bu sistemi biliyor musunuz ? Hatta şimdi BDV'de de konu açacağım
miktarlar az olsa da makarna ve biakuvi yerine baska şeyler olabilirdi cnmSabah 2 dilim tam bugday ekmeği
1 tk fıstık ezmesi
1 dilim Ezine
2 zeytin
Öğle şekersiz çay
2 bebe bisküvisi
Akşam 5 de. 5 tane köfte
2 kşk makarna
Salata
Afiyet olsun canımMenü
Sabah(9:30)
1 dilim ekmek
1 üçgen dilim omlet
Kapya biber domates salatalık
1 kk peynir
1 ceviz
5 zeytin
Öğle(14:30)
1/2 döner dürüm
Ayran
İkindi(16:40)
1 cb leblebi
1 tane protein bar
Kahve
Su: 2 lt geçti şuan spor: 35dk Leslie 5k 15dk Leslie floor @bi prenses annesi 225 puan
Al benden de o kadar22 nişan, 23 düğün canım... şimdiki aklıma göre erken değil, çok çok erken...
Laf yeme sebebim, saygı hasebiyle susmak...
Ancak bir söz vardır "açtırma kutuyu, söyletme kötüyü" diye.... Anlayacağın ben böyle değildim, yaşarken oldum..
Afiyet olsunIyı aksamlar kızlarrr
10.00
Sade nescafe
14.30
6 yk kısır
1tane tuzlu kurabıye
1 tane kucuk pogaca
Domates salatalık
Aksam yok
19.30 turk kahvesı
Su 1.5 lıtre anca
Canım benim Eminevim 40-50 yılın firması.... Eğer bu dediğin birkaç yıllık ise sakın güvenip para bağlama derim
Afıyet olsun canım güzel olmuşIyi aksamlar kızlar.burda yağmur yağıyor sanki kış a yi.toprak kokusu büyüleyici.ozlemisiz
Bugün kü menüm
Sabah 09.00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
5 siyah zeytin
Semiz otu
3 ceviz
Ara öğün 11.30 1 şeftali
Öğlen yemeği 14.00
Salata(ton balığı,haslanmis yesil mercimek,domates,sogan,bol marul) butun aile yedik cok doyurucu
1 dilim ekmek
Ara öğün 16.30 4 5 kiraz
Akşam yemeği
Öğlenin aynısı (bizimkiler çok svdi yeniden yaptim.benimde işime geldi.hem kolay hem lezzetli)
Su 2 lt
Spor 70 dakika eliptik bisiklet
70×4=280 puanFit mutlu anne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?