Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kesinlkle katılıyorum

kız güldürdün beni
zorla güldüm yani hiç gülemememe rağmen

Büyük kızım okula gidecek. Kvde ne ki iyice iletişmimizde koptu kilo vermemem için bi sebep yok çok şükür artk
Kızımı okula bırakıp yürüyüşe çıkarım diyorum.

Biz pikniğe gidiyorz kızlar çok severim hergün gitsek sıkılmam

Akillandin yani
Hadi bakalim kim tutar seni :)) sadece beni gecemezsin o baska

evet kuzum haklısın
inşallah benimkilere de izin vermez Allah
İŞ meselesiyle ilgili benim de canımı sıkmaya çalışıyorlar
çok samimiyetsiz çıkarcı dedikoducu ayrımcılar

Baskalari nasil davranirsa davransin
Bu senin degerli oldugun gercegini degistirmezki bitanecim
hepsi birden cephe alıp tavırlı hareket edince ister istemez sorunun kendimde olduğunu düşünüyorum kaptanım.
sorunlu olan benim dmek ki diyorum

hepsi birden cephe alıp tavırlı hareket edince ister istemez sorunun kendimde olduğunu düşünüyorum kaptanım.
sorunlu olan benim dmek ki diyorum
Bak tatlım ben de aynı şekilde düşünüyordum niye böyle oluyor herkesle iyiler bana niye bu kadar kötüler
sonra çözdüm, benim içim dışım bir hiçbir zaman politik davranamam ama bakıyorum bugün arkasından konuşuyorlar ertesi gün can ciğerler sonra iki saat sonra başkasının yanında o can ciğer olduğu insanı çekiştiriyorlar
ben bunu yapamadım işte birinin benim hakkımda bişe söylediğini duyduğum an tepki koydum böyle böyle yalnız kalıp herkesin oklarını çektim üstüme ama kendimin doğru olduğunu bildiğim için artık ben mi kötüyüm demiyorum

Denedim tatlım kendisi böyle tercih ediyor zorla olmaz. zaten yemek yemediği için sinirli bir çocuk bu defa sütü de istemez diye üstüne gitmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…