- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #307.661
Baskalari nasil davranirsa davransinçok sağol kaptanım iyi ki varsın
ne güzel sözler bunlar teveccühünüz efenim
Kesinlkle katılıyorumbiliyor musun ben böyle daha huzurluyum, çünkü bizimkiler çok fena samimi görünüp ağzından laf alıp bunu dedikodu malzemesi haline getirip seni cümle aleme rezil edebilecek potansiyelde kötüler
herkes bana soğuk nevale gözüyle bakıyor ama çok da merak ediyorlar özelhayatımı ne yaşadığımı ama ağzımı açmadığım kimseye malzeme vermediğim için kendi ürettikleriyle yetiniyorlar
sadece bilmelerini istediğim şeyler hakkında konuşuyorum beni işimle vurmaya çalışıyorlar ama onu da henüz beceremediler inşallah ALlahım hiç bi zaman da izin vermez buna, o yüzden de üzülmüyorum
tek başına olmak kuru, kötü kalabalıktan her zaman daha iyidir
kız güldürdün beni
zorla güldüm yani hiç gülemememe rağmen
Büyük kızım okula gidecek. Kvde ne kisende 2 cocukla kv le vs. Yakinda depresyona girersin
kuzucum sonraki yazdiklarinida okudum gercekten sacmalamişinyok kötü insanim vs. Ne alaka yaa
Böyle diyerek onlarin galip gelmesine, hayatina el koymalarina izin vermis oluyosun
Icinden nasil geliyorsa öyle davran onlara
Sen uzulecegine onlar üzülsün
Onlar senin icin degerlimide seni uzmelerine izin veriyosun
Güçlü dur, işine gelmiyosa sen dişla onlari
Cokta tinnnnn (felsefen bu olsun :)))
O kiloda olsam bana cok zevk verirdi abiye secmek
10 kiloyu tutturabilmem icin her hafta 2 kilo bile versem yetmiyor
Her hafta ayni oranda vermekde zor zaten
Bu genclerle baş etmiliyim
sabah ac karna yag ictinmi cnm
Kabagin siskinlik yaptigini hic duymadim
benimki euro diye bisey alti yakmiyor cok memnunum
Umarim simitleri cocuklar yemistir sadece
Akillandin yani
Büyük kızım okula gidecek. Kvde ne kiiyice iletişmimizde koptu kilo vermemem için bi sebep yok çok şükür artk
Kızımı okula bırakıp yürüyüşe çıkarım diyorum.
Biz pikniğe gidiyorz kızlar çok severim hergün gitsek sıkılmam
Umursamamaya calismerhaba canım
evet kuzum iş ark. sorun yaşıyorumn
evet kuzum haklısınbiliyor musun ben böyle daha huzurluyum, çünkü bizimkiler çok fena samimi görünüp ağzından laf alıp bunu dedikodu malzemesi haline getirip seni cümle aleme rezil edebilecek potansiyelde kötüler
herkes bana soğuk nevale gözüyle bakıyor ama çok da merak ediyorlar özelhayatımı ne yaşadığımı ama ağzımı açmadığım kimseye malzeme vermediğim için kendi ürettikleriyle yetiniyorlar
sadece bilmelerini istediğim şeyler hakkında konuşuyorum beni işimle vurmaya çalışıyorlar ama onu da henüz beceremediler inşallah ALlahım hiç bi zaman da izin vermez buna, o yüzden de üzülmüyorum
tek başına olmak kuru, kötü kalabalıktan her zaman daha iyidir
inaşallah kuzum başka yolu yok zaten gidemiyorum daUmursamamaya calis
hepsi birden cephe alıp tavırlı hareket edince ister istemez sorunun kendimde olduğunu düşünüyorum kaptanım.Baskalari nasil davranirsa davransin
Bu senin degerli oldugun gercegini degistirmezki bitanecim
ah ah eşim de aynısını söylüyor ama işte herhalde bu bendeki öz güven eksikliğisende iyiki varsın bitanem
sen kendi değerinin farkına varmalısın sadece tek sıkıntı bu
çok az yemişsin be kuzum
afiyet olsun
ahhh be canım yaa
eee sonra kaçta uyuyor peki
Evet abla yemek yemeyi sevmedi bir kaç doktora gösterdim mide ultrason falan çektirdim çok şükür bir sağlık sorunu yok kendisi isteyene kadar üstelemeyin dedi doktorlarBaska bisey yemeyip tek süt mü iciyor cnm
Bak tatlım ben de aynı şekilde düşünüyordum niye böyle oluyor herkesle iyiler bana niye bu kadar kötülerhepsi birden cephe alıp tavırlı hareket edince ister istemez sorunun kendimde olduğunu düşünüyorum kaptanım.
sorunlu olan benim dmek ki diyorum
özgüvenini yükseltecek şeylere yoğunlaş lütfenah ah eşim de aynısını söylüyor ama işte herhalde bu bendeki öz güven eksikliği
o arada hiç uyumuyor muAz oldu haklısın
Akşam 8 en geç 9 da uyumuş oluyor canım
Denedim tatlım kendisi böyle tercih ediyor zorla olmaz. zaten yemek yemediği için sinirli bir çocuk bu defa sütü de istemez diye üstüne gitmiyorum.yok kizartma degildi. Bazen Hic yiyesim olmuyor. Hele kahvalti zorla yapiyorum. Canim hep tatli biseyler cekiyor sanirim adet yaklastigindan
afiyet olsun bayanlar
tskler
günaydin
ellerine saglik
günaydin
yanlis anlama ama bu yastan sonra iyi degil. Dislerinede zarar verir. Onun yerine onun yasina göre türkcede ismini bilmiyorum degisik agizli seyler var.
tskler
afiyet olsun
günaydin
günaydinoh hadi darisi basimiza
a.selam
merhaba, neden kendini öyle hissediyorsun? Is arkadaslarinlami sorun yasiyorsun?
Ben hiç kimsenin imzasını görmüyorum canım o zamanYa pro üyelerin bu yazdığın yazıların altında çıkan bi kısım [COLOR=#33cc33] N [/COLOR] nanekekik de falan da var ama benimkini kimsecikler görmüyor sanırım
Hayır canım, gündüz uykumuz yok, sadece akşam 8 sabah 5o arada hiç uyumuyor mu4 ile 8 arası?
uykuyu pek sevmiyor demek kiHayır canım, gündüz uykumuz yok, sadece akşam 8 sabah 5
Böyle böyle kendilerinden nefret ettirirler, sana ne gelinin sarmısak döveceğinden..klasik kaynana işte canım, kusur aramak için baktığından herşey batar gözüne
Gündüz uyumadığı için yorgun düşüyor canım.uykuyu pek sevmiyor demek ki
neyseki akşam erken yatıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?