Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar slmmmm ...

Herkese iyi haftalar süper pazartesiler diliyorumm Benım haftam çok iğrenç başladı...İstanbuldan gelen denetleme ekibi sahaya çıktı perşembeye lkadar burdalarmış...Ofis ne gergin ne gergin :18::18::18:

Neyse gelelim düne;

Dün saat 10:30 gıbı kalktım normal bı kahvaltı yaptım şöyle ki ;

1 Domates
2 yk kesik peynırı
10 15 zeytın (Onume tabakla konunca kaybedıyorum kendımı )
1 bardak çay
1 yumurta beyazı
2 dılım cavdar ekmegı

Sonra annem babam abım temızlık yapmaya basladılar...annem her 15 gunde bır oldugu gıbı koltukların yerını degıstırdı.:44: Bugun ıcın annemın mısafırlerı gelecekmıs mahalleden komsular.Borek kurabıye felan yaptırdı bana Olcak işmi yyaaawww...

Börek yaptım Tatlı kurabiye yaptım krep yaptım ırmık tatlısı yaptım kısır yaptım ... Yedımmı ? Evt yedım ama sadece tadı nasıl olmus dıe bakmak ıcın yedım...Bide guzel yapmısım kı sormayım

Bide üstüne köyden yengemın annesı geldı ben yer ocagında kızartmayı sevıyorum dıe kadıncagız kızartma yapmıs gondermıs 1 tabak.Onu yedım masallah Bide annem cumartesı gunu yaprak sarması yapmıs bayılırımmmmm...Gece eve cok gec gıttıgım ıcın yıyememıstım artık kızartmayıda yıyınce onu yemedım...Ama acayıp aklımda kaldı

Özet olarak ;

Öğle;
1 parmak uzunlugunda borek
1 kucuk kurabıye

Akşam;

1 tabak patates kızartması
(Dolmalar ruyama gırdı aksam )

Su;
1,5 lıtre

yarım saat yuruyus....

Evet nette yoktu 2 hafta sonra hastalık gelince gelemedim sorunlar sıkıntılar..Neyse şükür geçti =))) amin inş. canım..Misafir olarak arada ceeee yaparım =))) Görüşmek üzere Herkese Başarılar Arkadaşlar..

Delta Fuşya Deluxe Ultra Pilates Set + Egzersiz Multi-Set - UPEMS*9 - Spor ve Fitness - Hepsiburada.com

Cnm burdakinin aynısı malzemeleri... Cd kuzende vardı o sıkılıp yapmadı bana verdi dün hepsini

Topla ısım olmaz ama o lastık varya acayıp ıse yarayan bısey kesınlıkle kullanılmalı

Gel cnm hep gel gene paylasımda bulun kendı aramızdakı yarısmaya katıl...Mayısa kadar en cok kılo verene hedıye var

Delta Fuşya Deluxe Ultra Pilates Set + Egzersiz Multi-Set - UPEMS*9 - Spor ve Fitness - Hepsiburada.com

Cnm burdakinin aynısı malzemeleri... Cd kuzende vardı o sıkılıp yapmadı bana verdi dün hepsini

süpermiş herşey var çokta iyi almışsın fiyat olarak
yanlız benim dambılım ve twisterim var onlara gerek yok
zaten onlarda plateste pek işe yaramıyor sanırım tam bilmiyorum ama :44::44::44::44:
bana cd de lazım tabii alıcam korkuyorum sıkılırım kalır diye boşa para vermek istemiyorum

eda geçmişi yeni okudum çok geçmiş olsun canım

çok teşekkür ederim fadime abla

kızlar çok mutluyum 98.4 oldum bu sabah cumaya 97 rakamlar görürüm inşallah

teşekkür ederim canım güzel sözlerin için..
ama asıl ben şükrediyorum Allahıma onu benim karşıma çıkarttıgı için..
ben arasam tarasam dünyada ondan iyisini bulamazdım..
8 yıl flört ardından evlendim 2. yılımızdayız evliliğimizn ama her geçen gün daha çok sevdiğimi hissediyorum
bugün duygusala bağladım

ha buarada bende istanbulda yaşanmaz diyenlerdenim.. güzel birşehir ama gezmek için..
yaşamak için değil.

menün çok güzel agır hiçbirşey yok
akşamıda çorbayla kapatman harika olmuş..
geçmiş olsunn ihmal etme
sinir sıkışması olabilir.. yag bezesi olabilir..
ama doktora göstermekte fayda var..
iyi yaptın emar çekilmekle

:))) bu anneler yokmuu insanı deli ediyolarrr :)))
anca yemek anca tatlı börek :))

kızlarr buarada unutmadan söyliyim
eşim haftaya 1 haftalıgına şehir dışına gitcek
ben sanırım annemde kalırım
eger laptopu almazsa alacagım yanıma sorun yok vınn ile girerim
ama eşim alırsa laptopu yanınaa ben annemde internet yok
haftaya belli olur eger alırsa 1 hafta giremicem bilginiz olsun özellikle kaptancım sen bilgin olsun

ok cnm aldım hafızaya

vaaaay süpermiş yawww =)) ödül ne

Bu arada bu sabah tartıda 77,2 gördüm süper hissediyorum kendimi =)) Doğum kilosundan 2,5 kilocuk kaldı Mart 12 ye kadar 75 olmak istiyorum

vaaaay süpermiş yawww =)) ödül ne

Bu arada bu sabah tartıda 77,2 gördüm süper hissediyorum kendimi =)) Doğum kilosundan 2,5 kilocuk kaldı Mart 12 ye kadar 75 olmak istiyorum

Walla cnm henuz belırlemedık ama 12 kısıyız herkes 1. olan kısıye ufak ufak hedıyeler ozellıkle kıyafet tarzı bıseyler alıp gonderebılır...Ortak bı karara varırız elbette...Lısteye ekleyemeyız belkı ama bu yarısa katıl derım :)

geçmiş olsun cnm inş iyi sonuçlar alırsın
gerçekten istanbul günü birlik gezilir falan ama uzun soluklu kalamam bursadan istanbula gelmişim 3 saatte istanbulda bir semtten diğerine geçemiyosun 3 saatte

valla nagicim trafik berbat. hele bir de o metrobüs yok mu işkence tıkış pıkış binmek için herkül olmak lazım anca itiyorsun insanları. çelik kallkan luşanıcam yakıdna zaten akraba olmamak için.

ah canım benim ya senin hedefine çok az kalmış çok sevindim. senin derdin 34-36 benim derdim 40 beden olmak =(( kursta başarılar dilerim menün güzel.

maaşallah arkadaşım on parmağında on marifetmişsin sen eellerine sağlık da o parmaklar yemeği yaptıktan sonra ellemese daha güzel olucaktı
sen de benim gibi lezzetin kokusuna dayanamıyorsun dimi. dün akşam ben de annemin yaptığı kabak pastasından haksız kazanç sağladım. 2 dilim yedim

ne demek edacım allah ömür boyu mutlu etsin inşallah. hepimizi herkesi. hep öyle dua ediyorum şems-i tebrizinin 40 kuralından biri var ya hep o aklıma geliyor çok seviyorum o sözü;
''Şu dünya bir dağ gibidir. Ona nasıl seslenirsen o da sana sesleri öyle aksettirir.
Ağzından hayırlı bir laf çıkarsa, hayırlı laf yankılanır.
Şer çıkarsa, sana gerisin geri şer yankılanır.
Öyleyse kim ki senin hakkında kötü konuşur, sen o insan hakkında kırk gün kırk gece sadece güzel sözler et.
Kırk günün sonunda göreceksin her şey değişmiş olacak.
Senin gönlün değişirse dünya değişir''

herekes mutlu olsun inşallah. bu arada doktorda bacağım için yağ bezesi olabilri dedi. ay bide onla uğraşıcam ki ben tıbbi operasyonlardan çok korkan bir insanım bakıcaz artık. babam da henüz dükkana gelmedi bu gün hastane işi yatıcak gibi gözüküyor =((

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar,
Felaket bir bas agrisi ile uyandim simdi kahvaltim bitti ilac alicam.. 2 saat sonra da spora gidiyoruz esim bugun izinli o yuzden beraberiz. Superdi sabah uyaninca 1 saat kadar tembellik yaptik sarilip konustuk vs Pazartesi keyfi yeni bisey bizim literaturde o yuzden garipsedim tabi simdi Mursh beni oldurecek
Kizlar yine 90lari gormusum hem de neredeyse 91 olacakmis.............. Haftasonu kitliktan cikmis gibi yedim malesef. Bugun kati bir diyete basladim. Yani kati dedigim sok diyet gibi degil.. Sadece artik kacamak yok. Kola yok (itiraf ediyorum 2 haftadir koli koli kola aliyoruz eve benim yuzumden), tatli yok (dun midem bulanana kadar cikolata yedim...), meyve sebze ve bol spor var. Esime de tembihledim eve benim diyetimi bozduracak birsey almicak, cani isterse disaridayken yiyip gelecek, ama bana asla caktirmayacak :26: sozlestik...
Moralim bozuk tabi ama kullerimden dogmak icin de bir firsat oldu. Kendime kizinca bir sure iyi motive oluyorum. Gecen sefer artilarda ciktigimda da boyle olmustu ertesi hafta 2 kilo vermistim azmedip. Yine ayni performansi bekliyorum kendimden. Her gun de buraya yediklerimi yazicam. Siz de elestirin birsey gorurseniz....
Bugun sadece kahvalti yaptim henuz ama olsun yazayim:
1 haslanmis yumurta
2 yesil zeytin
domates
salatalik
1 kupa sutlu cay

kızlar çok mutluyum 98.4 oldum bu sabah cumaya 97 rakamlar görürüm inşallah
tebrik ederim canim cok sevindim harika gidiyorsun sendeki motivasyonun yarisi bende olsa simdi ahh ah, ben de mi kedim uzerine yemin etsem ne yapsam :44:

ahh ah ben 38 bedeni gectim 40 beden olsam bile mutlu olcam gerci insanoglu doyumsuzdur muhtemelen 40 beden oldugumda ben de 36/38e goz dikerim
sana de tebrikler
topigin basari orani oldukca artti son zamanlarda herkes motive olmus durumda bir ben kalmisim ben de bugun basladim bakalim hayirlisi

ellerine sağlık murccum valla bu kadar yapıpta ucundan tatmadan bırakanı nadirdir sanırım kendini tutabilenede helal olsun demek lazım

valla fulyacım sıktımı gidiyo kilolar azıcık koyverdimi geliyo hep diyorum bu haksızlık bir haftada 1 kilo veriyoruz 2 gün yedik mi alıyoruz
bende çoğunluğa katılıyorum değil 38-36 / 40 bedene insem göbek atarım :119: :124:

hahahaaaa...ilk defa duydum ama doğruuuuuu..biz hiç birbirimize çiçeğim böceğim demedik ama şimdi öküzüm diyorum yanii..hahahayyyttsanada çoook geçmiş olsun canım..
canım o ameliyatda çok ufak bişey zaten..ameliyat bile sayılmaz..ama yinede acele etmeyin bencede..doktor nasılolsa böylede olur demiş..hemen bizi bırakıp gitme yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…