- 19 Ekim 2010
- 2.186
- 1.302
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #30.781
Cnmm hosgeldın...Tabı sen uzun sure kılo bıldırımı yapmayınca otomatıkman lısteden cıkardık senı ...esıne ve bebegıne cok uzuldum allah sıfa versın...En azından bı hbr cakabılseydın bıze gerı donmek uzere ayrıldı yapardık senı.Tekrardan devam ederdık...Sen gene arada ugra ama bıze unutma bızı
Delta Fuşya Deluxe Ultra Pilates Set + Egzersiz Multi-Set - UPEMS*9 - Spor ve Fitness - Hepsiburada.com
Cnm burdakinin aynısı malzemeleri... Cd kuzende vardı o sıkılıp yapmadı bana verdi dün hepsini
Evet nette yoktu 2 hafta sonra hastalık gelince gelemedim sorunlar sıkıntılar..Neyse şükür geçti =))) amin inş. canım..Misafir olarak arada ceeee yaparım =))) Görüşmek üzere Herkese Başarılar Arkadaşlar..
Delta Fuşya Deluxe Ultra Pilates Set + Egzersiz Multi-Set - UPEMS*9 - Spor ve Fitness - Hepsiburada.com
Cnm burdakinin aynısı malzemeleri... Cd kuzende vardı o sıkılıp yapmadı bana verdi dün hepsini
eda geçmişi yeni okudum çok geçmiş olsun canım
kızlar çok mutluyum 98.4 oldum bu sabah cumaya 97 rakamlar görürüm inşallah
canım benim kıyamam ya üzülmemek elde değil biliyorum. nasıl bir ilişkin vardı bilmiyorum ama bundan sonra hakettiğin gibi biri çıkar karşına hayırlısıyla. biz ne yaparsak yapalım kendimizi de parçalasak herşey kısmet. üzüldüm senin adına. inşallah sağlıklı düşünerek atlatırsın bu günleri.
canım sen de kendine iyi bak şu ankarayı bir ben göremedim herhalde =) çok merak diyorum
vay be ne eşler var sucuklu yumurtalar falanlar filanlarallah daha iyi etsin sizi canım. akşamda maaşallah kaçırmışsın yani muzlu pudingler falan hemde 2 kase hemde utanmadan üstüne canga fıstıklı çikolata. parçalarım seni eddaa çabuk spor yap
valla öyle oldu beyazbulut akşamda mis gibi uyudum inanki.
katılıyorum sana canım. içten dua edince de insan çok rahatlıyor ve gerçekten faydası oluyor. kalbi temiz tutmak lazım. herşeyin hayırlısı.
ahahah güldürdün beni canımsın yaeşin çok şanslı senin gibi hayat dolu sıcak kanlı iyi niyetli bir insan karşısına çıktığı için.
canım buralara geldin demek he.. ohh sonunda biri daha anladı istanbulun kargaşasının çekilmez olduğunu. evlenince burd ayaşamak istemediğimi söylüyorum ehrkes ağzı açık yüzüme bakıyor. ne var sanki burda ya insanlık kalmadı huzur kalmadı. hani ajda pekkanın şarkısı var ya '' herşey mal mülk herşey para pul, dostlukmuş sevgiymiş ara bul '' aynen öyle işte.. neyse gezmek için tatiliçin sevkli bir şehir burası. sen de güzel vakit geçirdiysen ne mutlu sana arkadaşım.
günaydın kızlaaaaaaaar şimdi kendimden bahsediyim.
sabah kalktım suyumu içtim. kaplarıma yemeklerimi koydum. dükkana geldim temizlik yaptım pc başına geçtim.
bu günkü menüm;
sabah : bol su.
öğlen : 1 porsiyon türlü yemeği ve 1 kase yoğurt. 2 dilim kepek ekmeği.
ara : 1 bardak kahve ile form bisküvi
akşam : bir kase çorba.
öğleden sonra eğer mümkün olursa işten çıkıcam önce ssk hastanesine gidip 1 aydır orda kalan emar sonucumu alıcam. sağ bacağımın alt kısmı arka tarafta 5-6 cm top şeklinde bir şişlik var 1 senedir geçmiyor emar istedi ortopedi doktoru sonucu almaya gdiemedim. onu halledebilirsem sonra da spora gidicem. ordan da eve inşallah.
Kızlar slmmmm ...
Herkese iyi haftalar süper pazartesiler diliyorummBenım haftam çok iğrenç başladı...İstanbuldan gelen denetleme ekibi sahaya çıktı perşembeye lkadar burdalarmış...Ofis ne gergin ne gergin :18::18::18:
Neyse gelelim düne;
Dün saat 10:30 gıbı kalktım normal bı kahvaltı yaptım şöyle ki ;
1 Domates
2 yk kesik peynırı
10 15 zeytın (Onume tabakla konunca kaybedıyorum kendımı)
1 bardak çay
1 yumurta beyazı
2 dılım cavdar ekmegı
Sonra annem babam abım temızlık yapmaya basladılar...annem her 15 gunde bır oldugu gıbı koltukların yerını degıstırdı.:44: Bugun ıcın annemın mısafırlerı gelecekmıs mahalleden komsular.Borek kurabıye felan yaptırdı banaOlcak işmi yyaaawww...
Börek yaptım Tatlı kurabiye yaptım krep yaptım ırmık tatlısı yaptım kısır yaptım ... Yedımmı ? Evt yedım ama sadece tadı nasıl olmus dıe bakmak ıcın yedım...Bide guzel yapmısım kı sormayım
Bide üstüne köyden yengemın annesı geldı ben yer ocagında kızartmayı sevıyorum dıe kadıncagız kızartma yapmıs gondermıs 1 tabak.Onu yedım masallahBide annem cumartesı gunu yaprak sarması yapmıs bayılırımmmmm...Gece eve cok gec gıttıgım ıcın yıyememıstım artık kızartmayıda yıyınce onu yemedım...Ama acayıp aklımda kaldı
Özet olarak ;
Öğle;
1 parmak uzunlugunda borek
1 kucuk kurabıye
Akşam;
1 tabak patates kızartması
(Dolmalar ruyama gırdı aksam)
Su;
1,5 lıtre
yarım saat yuruyus....
kızlarr buarada unutmadan söyliyim
eşim haftaya 1 haftalıgına şehir dışına gitcek
ben sanırım annemde kalırım
eger laptopu almazsa alacagım yanıma sorun yok vınn ile girerim
ama eşim alırsa laptopu yanınaa ben annemde internet yok
haftaya belli olur eger alırsa 1 hafta giremicem bilginiz olsun özellikle kaptancım sen bilgin olsun
Topla ısım olmaz ama o lastık varya acayıp ıse yarayan bısey kesınlıkle kullanılmalı
Gel cnm hep gel gene paylasımda bulun kendı aramızdakı yarısmaya katıl...Mayısa kadar en cok kılo verene hedıye var
vaaaay süpermiş yawww =)) ödül ne
Bu arada bu sabah tartıda 77,2 gördüm süper hissediyorum kendimi =)) Doğum kilosundan 2,5 kilocuk kaldı Mart 12 ye kadar 75 olmak istiyorum
geçmiş olsun cnm inş iyi sonuçlar alırsın
gerçekten istanbul günü birlik gezilir falan ama uzun soluklu kalamam bursadan istanbula gelmişim 3 saatte istanbulda bir semtten diğerine geçemiyosun 3 saatte
Kızlar teşekkür ederim çabuk atlattım
Bugün en son lise 2de giydiğim daha doğrusu o yıllarda bile 1 yada 2 kere giyebildiğim o dar badyi giydim çok mutlu oldum çokta ince gösterdi
Öyle bi hırs yaptım ki 48i görmeden rahat etmicem bu hafta zaten pantolon almam lazım 36yı görmeden 1kez daha 38 olayım sonra gelsin 36-34 beden
Kursa gidiyorum atıştırdım bişeyler
2 dilim kepek ekmek
light 3gen peynir
1 fincan yeşilçay
1 salatalık yarım domates
Öptüm gelince görüşürüz
Kızlar slmmmm ...
Herkese iyi haftalar süper pazartesiler diliyorummBenım haftam çok iğrenç başladı...İstanbuldan gelen denetleme ekibi sahaya çıktı perşembeye lkadar burdalarmış...Ofis ne gergin ne gergin :18::18::18:
Neyse gelelim düne;
Dü saat 10:30 gıbı kalktım normal bı kahvaltı yaptım şöyle ki ;
1 Domates
2 yk kesik peynırı
1 bardak çay
1 yumurta beyazı
2 dılım cavdar ekmegı
Sonra annem babam abım temızlık yapmaya basladılar...annem her 15 gunde bır oldugu gıbı koltukların yerını degıstırdı.:44: Bugun ıcın annemın mısafırlerı gelecekmıs mahalleden komsular.Borek kurabıye felan yaptırdı banaOlcak işmi yyaaawww...
Börek yaptım Tatlı kurabiye yaptım krep yaptım ırmık tatlısı yaptım kısır yaptım ... Yedımmı ? Evt yedım ama sadece tadı nasıl olmus dıe bakmak ıcın yedım...Bide guzel yapmısım kı sormayım
Bide üstüne köyden yengemın annesı geldı ben yer ocagında kızartmayı sevıyorum dıe kadıncagız kızartma yapmıs gondermıs 1 tabak.Onu yedım masallahBide annem cumartesı gunu yaprak sarması yapmıs bayılırımmmmm...Gece eve cok gec gıttıgım ıcın yıyememıstım artık kızartmayıda yıyınce onu yemedım...Ama acayıp aklımda kaldı
Özet olarak ;
Öğle;
1 kucuk kurabıye
Akşam;
Su;
1,5 lıtre
yarım saat yuruyus....
teşekkür ederim canım güzel sözlerin için..
ama asıl ben şükrediyorum Allahıma onu benim karşıma çıkarttıgı için..
ben arasam tarasam dünyada ondan iyisini bulamazdım..
8 yıl flört ardından evlendim 2. yılımızdayız evliliğimizn ama her geçen gün daha çok sevdiğimi hissediyorum
bugün duygusala bağladım
ha buarada bende istanbulda yaşanmaz diyenlerdenim.. güzel birşehir ama gezmek için..
yaşamak için değil.
menün çok güzel agır hiçbirşey yok
akşamıda çorbayla kapatman harika olmuş..
geçmiş olsunn ihmal etme
sinir sıkışması olabilir.. yag bezesi olabilir..
ama doktora göstermekte fayda var..
iyi yaptın emar çekilmekle
tebrik ederim canim cok sevindim harika gidiyorsun sendeki motivasyonun yarisi bende olsa simdi ahh ah, ben de mi kedim uzerine yemin etsem ne yapsam :44:kızlar çok mutluyum 98.4 oldum bu sabah cumaya 97 rakamlar görürüm inşallah
ahh ah ben 38 bedeni gectim 40 beden olsam bile mutlu olcamKızlar teşekkür ederim çabuk atlattım
Bugün en son lise 2de giydiğim daha doğrusu o yıllarda bile 1 yada 2 kere giyebildiğim o dar badyi giydim çok mutlu oldum çokta ince gösterdi
Öyle bi hırs yaptım ki 48i görmeden rahat etmicem bu hafta zaten pantolon almam lazım 36yı görmeden 1kez daha 38 olayım sonra gelsin 36-34 beden
Kursa gidiyorum atıştırdım bişeyler
2 dilim kepek ekmek
light 3gen peynir
1 fincan yeşilçay
1 salatalık yarım domates
Öptüm gelince görüşürüz
Kızlar slmmmm ...
Neyse gelelim düne;
Dün saat 10:30 gıbı kalktım normal bı kahvaltı yaptım şöyle ki ;
1 Domates
2 yk kesik peynırı
1 bardak çay
1 yumurta beyazı
2 dılım cavdar ekmegı
Özet olarak ;
Öğle;
1 kucuk kurabıye
Akşam;
Su;
1,5 lıtre
yarım saat yuruyus....
Gunaydin kizlar,
Felaket bir bas agrisi ile uyandimsimdi kahvaltim bitti ilac alicam.. 2 saat sonra da spora gidiyoruz esim bugun izinli o yuzden beraberiz. Superdi sabah uyaninca 1 saat kadar tembellik yaptik sarilip konustuk vs Pazartesi keyfi yeni bisey bizim literaturde o yuzden garipsedim tabi simdi Mursh beni oldurecek
Kizlar yine 90lari gormusum hem de neredeyse 91 olacakmis.............. Haftasonu kitliktan cikmis gibi yedim malesef. Bugun kati bir diyete basladim. Yani kati dedigim sok diyet gibi degil.. Sadece artik kacamak yok. Kola yok (itiraf ediyorum 2 haftadir koli koli kola aliyoruz eve benim yuzumden), tatli yok (dun midem bulanana kadar cikolata yedim...), meyve sebze ve bol spor var. Esime de tembihledim eve benim diyetimi bozduracak birsey almicak, cani isterse disaridayken yiyip gelecek, ama bana asla caktirmayacak :26:sozlestik...
Moralim bozuk tabi ama kullerimden dogmak icin de bir firsat oldu. Kendime kizinca bir sure iyi motive oluyorum. Gecen sefer artilarda ciktigimda da boyle olmustu ertesi hafta 2 kilo vermistim azmedip. Yine ayni performansi bekliyorum kendimden. Her gun de buraya yediklerimi yazicam. Siz de elestirin birsey gorurseniz....
Bugun sadece kahvalti yaptim henuz ama olsun yazayim:
1 haslanmis yumurta
2 yesil zeytin
domates
salatalik
1 kupa sutlu cay
tebrik ederim canim cok sevindim harika gidiyorsun sendeki motivasyonun yarisi bende olsa simdi ahh ah, ben de mi kedim uzerine yemin etsem ne yapsam :44:
ahh ah ben 38 bedeni gectim 40 beden olsam bile mutlu olcamgerci insanoglu doyumsuzdur muhtemelen 40 beden oldugumda ben de 36/38e goz dikerim
sana de tebrikler
topigin basari orani oldukca artti son zamanlarda herkes motive olmus durumda bir ben kalmisimben de bugun basladim bakalim hayirlisi
hahahaaaa...ilk defa duydum ama doğruuuuuu..biz hiç birbirimize çiçeğim böceğim demedik ama şimdi öküzüm diyorum yanii..hahahayyyttUfak tartışmalar büyüdü benim tepkime birde onun ki eklenince bitti... Hani bi söz varya aşk bitki isimleriyle başlar hayvan isimleriyle biter diye... Bizimki biraz öyle oldu... Yarın p.tesi yeni sıkı bir diyet beni bekliyor üzüldüm ama geçti...
canım o ameliyatda çok ufak bişey zaten..ameliyat bile sayılmaz..ama yinede acele etmeyin bencede..doktor nasılolsa böylede olur demiş..hemen bizi bırakıp gitme yaniiiilerde bebek olursa eper demir eksikliği ve folit asşit eksiliği kötü sonuçlar dogururmuş.. folik asiti 1 aydır ara ara içiyodum aklıma geldikçe 1 paket bitmedi..
ama işte şimdi dediğim üçünün bir arada oldugu ilaca başladım 1 hafta oldu..
buarada kızlar eşimle kontrole gittik biz
eşimde varikosel var dedi ama ileri derece değil başlangıçmış.. ve bu sperm sayısında azalma neden olurmuş..
eşimi demiştim size pinpiriklidir 2 ay olmayınca hemen doktora oyüzden koştu :)))
neyse tutturdu ameliyat olcam olma diyorum doktorlarda şuan erken diyo bu şekildede olurmuş.. bakalım beni şimdi onunla uığraşıyorum ertelettim ama aklında hala :)
....Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)
hoppidicik .....fulya????.
ooooo kimleri görüyorum fadime sultanhopiş nerdesin sen
hahahaa...kaçmazzzefendim bebisim
ooooo kimleri görüyorum fadime sultan
hahahaa...kaçmazzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?