- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #307.801
Kiz ne işi vqr o kadar insanin bu kadar uzun sure ne kqdar dusuncesizlermis cidden esin degilde onlqr gitseler daha iyi sanki ayip ya ilk kez duyuyom bole biseh hadi anneni ablani bi nebze anldm ama teyzen çocukları vs cok gerksiz Allah sabir ve kolaylık versnKizlarr giremiyorm pek ev curcuna cok fenayiz biraz abarti oldu esimde sinirlendi patlicak az kaldi, birine bisi dicek diye korkuyorumevde suanda 2 teyzem 3 cocuklari annem anneannem ben esim ve bebisle 10 kisi 60m2 evdeyiz. Evin alti ustune geldi ve normalde cuma teyzemler cocuklari anneannem gitcekti daha uzun kalcaklarmis sanirim. Yarin sabah da ablamla yegenim geliyor nasil olcak bilmiyorm. Esimde dedi ben gidicem bikacgun biyerlere yoksa birine patliycam. Halbuki okadar cok ilgileniyor seviyorki bebegimizi cok degisik duygular icinde hic gidesi yok biliyorm. Direk dert anlatir gbi oldu ama dolunca uyuyamayinca buraya gelip icimi dokiym dedim
afiyet olsun canımSABAH 11.00
2 çatal yaş pasta
ÖĞLEN 14.00
2 tb ekmeğiyle peynirli tost
ARA 16.30
1 bardak sütlü kahve
AKŞAM 19.00
1 kase şehriye çorbası
5 kaşık tavuk sote
2 bardak ayran
Su 2-2.5 litre arası
MasAllah canım çok şükür sağlıkla gelmiş ya çok sevindim ikinizin de iyi olmasınaBide bebisle dogumla ilgili yaziyim dedim. Cok sukur saglikliyiz isitme testini gectik topuk kani alindi sorun cikmadi hafif sarilik vardi onuda atlattik. Yarinda saglik ocagina gidicez insallah. Emiyor cok guzel hatta sutum baya geliyor dun sagdim bugun sagdim buzluga attim masallah diyim.
Dogumda cok zordu gece suyum geldi gittik kendi sancilarim hafif hafif basladi ama yetersiz kaldi saat 8civari acilmam 1 cm kadardi bebegin kafasi yukardaydi baya dogum cok uzun surebillir suyunda gelmis sezeryan olabillir dediler korkuttular bizi ama tabi normal denicez dediler sonra suni sanci verdiler saat 10 11 civari cektigim sancilar acayipti yani o ara acilmam 3-4 cm oldu sonra 12 civari 5 cm oldu hatta epidural istiyodm ben normal dogumda ebeye dedim o an doktor gelmiyomu epidural icin diye bi bakti ebe 1 civariydi saat acilmam 6-7 cm di gec kalindi artik epidural icin dediler zaten saat 15:19 da dogum gerceklesti cok sukur Allahima aldim yavrumu kucagima. Cok guzel bi duyguymus Anne olmak gercekten anlatilamaz yani :)
Kiz ne işi vqr o kadar insanin bu kadar uzun sure ne kqdar dusuncesizlermis cidden esin degilde onlqr gitseler daha iyi sanki ayip ya ilk kez duyuyom bole biseh hadi anneni ablani bi nebze anldm ama teyzen çocukları vs cok gerksiz Allah sabir ve kolaylık versn
Pnrrr-12 canım hayırlı olsun öncelikle. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Benim ev kalabalık değildi ama kv susmuyordu. Ha bire ay sütün yaramıyor kusuyor. Yok niye altını gece değiştiriyorsun. Yok sütün gaz yapıyor. En son dedi sütün batsın senin. Hâlâ susmaz karışır bir şeylere. Ilgileniyorlarsa iyi hoş ama. Çoluk çocuk gıcık oluyor. Benim de eltim gelirdi 3 çocukla güya yardıma. Bir yandan yapılır bir yandan dağılırdı. Of ne günlerdi yeminle çok kötü oldum. Ama gelip geçici şeyler. Sonrası huzur. Sessiz sakin bebişle oh miss. Bebekten çok başkaları yoruyor
afiyet olsun canım
MasAllah canım çok şükür sağlıkla gelmiş ya çok sevindim ikinizin de iyi olmasına
Kuzum annene soyle teyzenlerle konuşsun usulüyleKizlarr giremiyorm pek ev curcuna cok fenayiz biraz abarti oldu esimde sinirlendi patlicak az kaldi, birine bisi dicek diye korkuyorumevde suanda 2 teyzem 3 cocuklari annem anneannem ben esim ve bebisle 10 kisi 60m2 evdeyiz. Evin alti ustune geldi ve normalde cuma teyzemler cocuklari anneannem gitcekti daha uzun kalcaklarmis sanirim. Yarin sabah da ablamla yegenim geliyor nasil olcak bilmiyorm. Esimde dedi ben gidicem bikacgun biyerlere yoksa birine patliycam. Halbuki okadar cok ilgileniyor seviyorki bebegimizi cok degisik duygular icinde hic gidesi yok biliyorm. Direk dert anlatir gbi oldu ama dolunca uyuyamayinca buraya gelip icimi dokiym dedim
Neyse hepsi gecti bitti pinarim saglikla huzurla büyüsün paşa ins.Bide bebisle dogumla ilgili yaziyim dedim. Cok sukur saglikliyiz isitme testini gectik topuk kani alindi sorun cikmadi hafif sarilik vardi onuda atlattik. Yarinda saglik ocagina gidicez insallah. Emiyor cok guzel hatta sutum baya geliyor dun sagdim bugun sagdim buzluga attim masallah diyim.
Dogumda cok zordu gece suyum geldi gittik kendi sancilarim hafif hafif basladi ama yetersiz kaldi saat 8civari acilmam 1 cm kadardi bebegin kafasi yukardaydi baya dogum cok uzun surebillir suyunda gelmis sezeryan olabillir dediler korkuttular bizi ama tabi normal denicez dediler sonra suni sanci verdiler saat 10 11 civari cektigim sancilar acayipti yani o ara acilmam 3-4 cm oldu sonra 12 civari 5 cm oldu hatta epidural istiyodm ben normal dogumda ebeye dedim o an doktor gelmiyomu epidural icin diye bi bakti ebe 1 civariydi saat acilmam 6-7 cm di gec kalindi artik epidural icin dediler zaten saat 15:19 da dogum gerceklesti cok sukur Allahima aldim yavrumu kucagima. Cok guzel bi duyguymus Anne olmak gercekten anlatilamaz yani :)
Kuzum annene soyle teyzenlerle konuşsun usulüyle
bide cocuklarla kucucuk evde ne isleri var o kadar uzun zaman
Amin insallah abla cok sukurNeyse hepsi gecti bitti pinarim saglikla huzurla büyüsün paşa ins.
Afiyet olsun ablacımCarsamba Menüm
13.00 - 14.00 falandi heralde
2 yumurtali 2 ince dilim pastirmali omlet
Peynir
Salata
21.45
Baharatli 1 kase yogurt
Sen istisnasın ablam senin gibi kaynana dostlar başınasende böyle insanciklari adam yerinemi koyuyon kuzum
lutfen genelleme yapmayalimben gelin ne getirdi neyi vardi hic bilmem hic sormadim da :)) banane
once 1 ayi halledelim de cnm sonra yine eylul hedefi koyariz
Bizde izine gidecek olursak eylul ortasi o zamana baya vermek istiyorum
1 aylik hedefin kac
sabah çökelek oldugu icin peynir yerine yumurta yesen daha iyiydi cnm
Erken yemişin ama ekmek icin yanlis günü seçmişsin
cumaya göre mi pazartesiye goremi sabitsin
Bu sasirtmayi cuma yapiyoruz dilek tartiya 2 kala degil
hayir olsun ins.
Seni yenecem diye mi sariliyodun acaba
miktar az da olsa makarna biskuvi olmamis cnm
sabah guzelde 2 gündür doner dürüm yiyon cnm
Bari ekmeksiz yiyeydin
Spor guzel olmus
ben kendimi bi yerlerden atayim
kuzum bence hic bulasma
siz öbür dünyaya yatirim yapiyosunuzherkesin harci degil gercekten cnm
sabah guzel oglen olmamis cnm
heralde beraberdiniz oglen olmamis cnm heleki tartiya 2 kala
hepsi gayet guzel cnm
dilek ne diyim cnm
Biz gercekten eski azimli hirsli disiplinli 9. takim degiliz heralde
Carsamba günü kacamak yapiliyor
Bu menuleri görünce cok mutlu oluyorum
Müzik dinliorum bende cnm uyku tutmadı ne izliorsn
Canım benimmmmmm Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Darısı doğum yapacak ve anne olmak isteyen herkesin başına inşallahBide bebisle dogumla ilgili yaziyim dedim. Cok sukur saglikliyiz isitme testini gectik topuk kani alindi sorun cikmadi hafif sarilik vardi onuda atlattik. Yarinda saglik ocagina gidicez insallah. Emiyor cok guzel hatta sutum baya geliyor dun sagdim bugun sagdim buzluga attim masallah diyim.
Esin niye gitsin evinden tatlim sizin en guzel zamanlarinizBende oyle dedim esim birak bosver dedi ben gidicem bikacgun dedinormalde tek teyzem gelcekti oda cocuklari birakip gelcekti cnku biri 16 biri 10 yaslarinda boyle olunca bide oteki teyzemi cocuguda 9 yaslarinda durmadan didisiyorlar ses tangirti oluyor ama insan kendisi dusunur bende soliyememki kimsenin yuzune
Kimmiş o canımInstagramda Bende Birini takip ediyorum. Bayan istedigini tika basa yiyor ama belirli bi saate kadar. Spor olarak Sadece yürüyüs yapiyor. O sekilde kilo Vermeide baslamis.
Ben rahatsızım canım bi filmi beğendimse bir kere izlemem İncir Reçeli 2yi izledim3.izleyişim
Canım benimmmmmm Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Darısı doğum yapacak ve anne olmak isteyen herkesin başına inşallah
Esin niye gitsin evinden tatlim sizin en guzel zamanlariniz
Annenden cekinecek degilsin ya
Sen dinle beni konuş annenle
Maksat yardimsa annenle ablan yeter
Annen cok kalabalik olduk kiz yeni dogum yapti ev kucuk biz gitsekmi acaba desin
Yarin daha erken kapatmaya calis cnm bide karbona dikkat etSABAH 11.00
2 çatal yaş pasta
ÖĞLEN 14.00
2 tb ekmeğiyle peynirli tost
ARA 16.30
1 bardak sütlü kahve
AKŞAM 19.00
1 kase şehriye çorbası
5 kaşık tavuk sote
2 bardak ayran
Su 2-2.5 litre arası
Onlar ince dusunmuyorsaAmin canimmm benim cok sagolasin
Haklisin abla annemle konussam iyi olcak oda pek anlayisli degil daha teyzeme kal diye israr ediyor cnku beni yanlis anlar diyede korkuyorm bakalm nolcak artk hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?