Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kiz ne işi vqr o kadar insanin bu kadar uzun sure ne kqdar dusuncesizlermis cidden esin degilde onlqr gitseler daha iyi sanki ayip ya ilk kez duyuyom bole biseh hadi anneni ablani bi nebze anldm ama teyzen çocukları vs cok gerksiz Allah sabir ve kolaylık versn

Bide bebisle dogumla ilgili yaziyim dedim. Cok sukur saglikliyiz isitme testini gectik topuk kani alindi sorun cikmadi hafif sarilik vardi onuda atlattik. Yarinda saglik ocagina gidicez insallah. Emiyor cok guzel hatta sutum baya geliyor dun sagdim bugun sagdim buzluga attim masallah diyim.

Dogumda cok zordu gece suyum geldi gittik kendi sancilarim hafif hafif basladi ama yetersiz kaldi saat 8civari acilmam 1 cm kadardi bebegin kafasi yukardaydi baya dogum cok uzun surebillir suyunda gelmis sezeryan olabillir dediler korkuttular bizi ama tabi normal denicez dediler sonra suni sanci verdiler saat 10 11 civari cektigim sancilar acayipti yani o ara acilmam 3-4 cm oldu sonra 12 civari 5 cm oldu hatta epidural istiyodm ben normal dogumda ebeye dedim o an doktor gelmiyomu epidural icin diye bi bakti ebe 1 civariydi saat acilmam 6-7 cm di gec kalindi artik epidural icin dediler zaten saat 15:19 da dogum gerceklesti cok sukur Allahima aldim yavrumu kucagima. Cok guzel bi duyguymus Anne olmak gercekten anlatilamaz yani :)

Pnrrr-12 canım hayırlı olsun öncelikle. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Benim ev kalabalık değildi ama kv susmuyordu. Ha bire ay sütün yaramıyor kusuyor. Yok niye altını gece değiştiriyorsun. Yok sütün gaz yapıyor. En son dedi sütün batsın senin. Hâlâ susmaz karışır bir şeylere. Ilgileniyorlarsa iyi hoş ama. Çoluk çocuk gıcık oluyor. Benim de eltim gelirdi 3 çocukla güya yardıma. Bir yandan yapılır bir yandan dağılırdı. Of ne günlerdi yeminle çok kötü oldum. Ama gelip geçici şeyler. Sonrası huzur. Sessiz sakin bebişle oh miss. Bebekten çok başkaları yoruyor

SABAH 11.00
2 çatal yaş pasta

ÖĞLEN 14.00
2 tb ekmeğiyle peynirli tost

ARA 16.30
1 bardak sütlü kahve

AKŞAM 19.00
1 kase şehriye çorbası
5 kaşık tavuk sote
2 bardak ayran

Su 2-2.5 litre arası
afiyet olsun canım
MasAllah canım çok şükür sağlıkla gelmiş ya çok sevindim ikinizin de iyi olmasına

Aynen esimde oyle diyor zaten annenin ablanin basimin ustunde yeri var otekilerde oyle ama bukadarda uzun olmaz diye ama soylenmezki kendileri dusunmedikten sonra
Neyse artk hayirlisi bakalm ne olcak

Ay sorma cnm aynen bebekten cok baskalari yoruyor bu dogru gercekten. Bende biliyorm gelip gecicek ama suanda cok kotu etkiliyor ister istemez Allahim insallah hersey yoluna girer

Kuzum annene soyle teyzenlerle konuşsun usulüyle
bide cocuklarla kucucuk evde ne isleri var o kadar uzun zaman

Neyse hepsi gecti bitti pinarim saglikla huzurla büyüsün paşa ins.

Kuzum annene soyle teyzenlerle konuşsun usulüyle
bide cocuklarla kucucuk evde ne isleri var o kadar uzun zaman

Bende oyle dedim esim birak bosver dedi ben gidicem bikacgun dedi normalde tek teyzem gelcekti oda cocuklari birakip gelcekti cnku biri 16 biri 10 yaslarinda boyle olunca bide oteki teyzemi cocuguda 9 yaslarinda durmadan didisiyorlar ses tangirti oluyor ama insan kendisi dusunur bende soliyememki kimsenin yuzune

Sen istisnasın ablam senin gibi kaynana dostlar başına

Müzik dinliorum bende cnm uyku tutmadı ne izliorsn

Ben rahatsızım canım bi filmi beğendimse bir kere izlemem İncir Reçeli 2yi izledim 3.izleyişim
Canım benimmmmmm Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Darısı doğum yapacak ve anne olmak isteyen herkesin başına inşallah

Esin niye gitsin evinden tatlim sizin en guzel zamanlariniz
Annenden cekinecek degilsin ya
Sen dinle beni konuş annenle
Maksat yardimsa annenle ablan yeter
Annen cok kalabalik olduk kiz yeni dogum yapti ev kucuk biz gitsekmi acaba desin

Amin canimmm benim cok sagolasin

Esin niye gitsin evinden tatlim sizin en guzel zamanlariniz
Annenden cekinecek degilsin ya
Sen dinle beni konuş annenle
Maksat yardimsa annenle ablan yeter
Annen cok kalabalik olduk kiz yeni dogum yapti ev kucuk biz gitsekmi acaba desin

Haklisin abla annemle konussam iyi olcak oda pek anlayisli degil daha teyzeme kal diye israr ediyor cnku beni yanlis anlar diyede korkuyorm bakalm nolcak artk hayirlisi

SABAH 11.00
2 çatal yaş pasta

ÖĞLEN 14.00
2 tb ekmeğiyle peynirli tost

ARA 16.30
1 bardak sütlü kahve

AKŞAM 19.00
1 kase şehriye çorbası
5 kaşık tavuk sote
2 bardak ayran

Su 2-2.5 litre arası
Yarin daha erken kapatmaya calis cnm bide karbona dikkat et

Amin canimmm benim cok sagolasin

Haklisin abla annemle konussam iyi olcak oda pek anlayisli degil daha teyzeme kal diye israr ediyor cnku beni yanlis anlar diyede korkuyorm bakalm nolcak artk hayirlisi
Onlar ince dusunmuyorsa
Hatirlatmak zorundasin cnm
Herseyin bi münasibi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…