Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

iyi sabah etmişsin aç kalmışsın resmen ,tarti ne dedi peki bu duruma
4:50 den beri bebeğimle ayaktayız
akşam kaçta yatiyorsun arkadasim uykunu alabiliyor musunuz peki
benim anam öyle genelde doktorlar bilmez o bilir
kesinlikle köstek değil destekle insan gaza gelir ..
Benimki de bugün bişey dedi unuttum şimdiEspiri yapıyor güya "şayet ben memnun olsaydım kilodan kesinlikle senin için zayiflamazdim dedim ..bazen tam bi kazma oluyor gonlumun efendisi
tatlım akşam saatlerin niye o kadar geç oluyor
biraz öne çeksen süper olur
afiyet olsun
galiba enerjisi düşük nazara geliyor benim kız maşallah pek güzel dikkat çekiyor dışarı çıkınca akşamda ağlama krizine giriyor resmen bende yemek yiyemiyorum hatta yapamıyorum bile ,bugün evdeydin keyfide yerindeydi oyuzden nazardan mi dedim acaba
Olabilir canım evet ama şunu anladımki insan kendinden memnun olmayınca hiç bir şeyden yada hiç kimseden mutlu olamıyor. Zayıfken çok daha pozitiftim mesela şuan sinir küpüyüm
Bende şuan çok çirkinim mesala

once 1 ayi halledelim de cnm sonra yine eylul hedefi koyariz
Bizde izine gidecek olursak eylul ortasi o zamana baya vermek istiyorum
1 aylik hedefin kac

1 aylık hedefim 10 kg olsun, geçen Cuma itibariyle başlamış sayıyorum, 16 Ağustos hedef günüm

sabah çökelek oldugu icin peynir yerine yumurta yesen daha iyiydi cnm
Erken yemişin ama ekmek icin yanlis günü seçmişsin

Yumurtayı yağda yaptım bugün, yağda yapınca tartıya olumsuz etkisi oluyor diye yemedim.

Biberli ekmeğide uzun süredir yaptırmıyordum, çocuklar yerken bende dayanamadım, yanlış gün oldu ama tartıda gördüğüm eksiye güvendim herhalde...

ben kendimi bi yerlerden atayim
Sizin zamanlarınız öyleymiş zaten canım, annem de 52 yaşında, 15 inde evlenmiş, beni 16 yaşında doğurmuş... 15 inde evli yada nişanlı olmayana "evde kaldı" gözüyle bakılan bir dönem maalesef..

Son düzenleme:
Pnrrr-12 hayırlı olsun bebeğin canım, Rabbim analı babalı büyütsün...

Eşinin evden gitmesi, misafirler ile konuşmaktan daha büyük saygısızlık olur misafirlere.... Konuşmak daha masum...

Ayrıca eşin giderse kırılırlar ve bunun lafını ederler gelecekte canım.

Ayrıca yanında olması gereken 1. kişi eşin, neden o gitsin ki...

Bende öyleyimdir cnm hatta esimde sevdgimiz filmi sıkılmadan defalarca izleriz hukumet kadin düğün dernek en son müslüme takmistk mesela dizilere de oyle seksenleri kac jec hatim etmisizdir simdilerde ara ara yesil deniz ve dirilişi izliyoruz ama bunlari daha bi tur bitiremedik

Onlar ince dusunmuyorsa
Hatirlatmak zorundasin cnm
Herseyin bi münasibi var

Haklisin abla ben bugun esimle konuscam gene gitmek yerine konusalim annemle diyr yada ben konusiym diye

Amin canim sagolasin insallah.
Oda saygisizlik olucak haklisin ama ben bi nebze evde sigamicagimiz icinde gitti 1 kisi senin yanina yatar der diyip durumu kurtarmyi dusunuyorm ole bi durumda.. Tabi annemle konusucam yinede bilsin cocuklardan rahatsiz oldugunu.

Zaten yanimda olmayi o daha cok istiyor ama birine laf soleyip kircam diyr gidiym diyor bende en cok buna uzuluyorum

Dunku olayda teyzemin 1 kizi var 16 yas civarinda aksam odaya bikac övez gibi sinekler girmis basladi yok ben burda yatamam aglicam smdi napcam ben uyuyamam demeye. Biyandan ben dustaydim cocuklarn cisi gelmis onlar kavga ediyor kapi onunde tuvalete vurup duruyorlar. Esim dedi nerdeyse cikip o kizada S***** G** (Defol) nerde kaliyorsan kal dicektm cok doldum dedi. Ki esim sinirli korkuyorm bidha boyle bi durumda tutmazsa kendini cok kotu olucaz diye. O yuzden diyorm onada en iyisi sen git, nasil diyim teyzemlere smdi siz gidin diye annemle konussam oda yanlis anlicak gibime geliyor of cok karisik durumdayim..

İyi şeyler söyledi canım

Bende bebeğimle birlikte uyuyorum genelde canım, en geç 10 da uykudayım
İyiymiş ozaman yoksa fena,dün erken yattı benim findigim sabah 7den beri ayaktayız ama ben 4 yattım gözümden uyku akıyor

Pınarım Rabbim anali babalı büyütsün
Yakışıklı nasıl sen nasılsın doğum nasıl geçti bı ara tüm detayları ile anlatsana merak ediyorum
Ah bu doğum olunca yaşanan kargaşa sıkıntı faydam olur diye olan kalabalık sıkıntı ve stresten başka bişey değil..
Sen sabırlı ve geniş ol bu süreçte nasıl olsa ayaklaninca bebisinle başbaşa kalırsınız düzenini otutturursun...En büyük tavsiyem anın tadını çıkar dış etkenler bu güzel ve tekrarı olmayan günlerini kacirmana sebeb olmasın

Pazartesi göre sabitim abla yani 700gr eksiyim hala
Ablam haklısın ama diğer öğünlerde dengelemeyi çalıştım simiti bence hala sizi yenerim ben

Günaydınn
Dün pikniğe gittik orda kapı komşularmzla karşılaştık gerçi hep gider onlar,sohbet çay derken eve 10da geldik. Dün pikniğe giderken aldığımız kompostoluk vişnelerle eriklerle uğraştık gece 2de baya yorulmuştm yattığımda. Bitmedi bugün onlarla uğraşıcaz. Tek başıma yürüyüşe gitmek istiyorum bi de. Sizler napıyosunuz bugün??

Dünkü emz.anne menüm
11.00
1 yumurtalı mantar
1 d tb ekmekği
2 d peynir
Domates

14.00
Sütlü kahve
1 incir

17.30
Izgara tavuk
Salata
3 üçgen d karpuz
15 kadar minik üzüm
1 tk zeytnyağıyla közlenmiş patlıcan

20.00
Komşmn yaptığı çörekten 1 dilim ekmek kadar yedim (yemesem iyi olacaktı çok acıkmıştım)

AHhhh işte bilseler iki güzel söze tava geliriz ama nerdeeee
Balım benim büyük kızın da yıldızı çok düşüktür hemencecik nazara gelir dışarıdayken de bol bol oku, biri seviyorken falan bile sen içinden oku

Amin insallah abla cok sukur
Gözün aydın canm güle güle büyüt bebişini
Anne anneanne teyzenler fırsat bu fırsat diye beraber vakit geçirmek istiyorlar anlaşılan ama evde yeni doğum yapmş bi anne ve eşide var. Bence topluca anneaennede kalsın herkes gündüz gelir gider büyükler anneannene söyle milleti toplasın götürsüm benm misafirm olun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…