- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #307.821
iyi sabah etmişsin aç kalmışsın resmen ,tarti ne dedi peki bu durumaDünkü menüm
10:00=== 2 kase çökelek salatası
Su 2 lt geçmiştir.
Dün çocuklarla sahile indik oradan arkadaşıma geçtim, akşam eve 9 gibi geldim, o saatten sonrada birşey yemek istemedim, hemen yattım zaten, menümü de bu nedenle yazamadım.
akşam kaçta yatiyorsun arkadasim uykunu alabiliyor musunuz peki4:50 den beri bebeğimle ayaktayız
benim anam öyle genelde doktorlar bilmez o bilirya aynen bi de akıl verme gibi olmuyor bizim genelde ben bilirim sen nerden bileceksn kıvamında konultuğu için eşim sağolsun hiç hoşuma gitmiyor
bazen bak doktorlar bile bunu savunuyor dediğim şeylerde offfff yanlışşşşşş diye diretebiliyor hatta
kesinlikle köstek değil destekle insan gaza gelir ..bence seni motive etmeye de çalışıyor olabilir
hani sen daraltma kendini kafan rahat olsun ben seni böyle de seviyorum deyip huzurlu lman için yapıyordur
benimki tam tersine eleştirerek gaza getireceğini zanneder
ama ben de iltifatla gaza gelirim
galiba enerjisi düşük nazara geliyor benim kız maşallah pek güzel dikkat çekiyor dışarı çıkınca akşamda ağlama krizine giriyor resmentatlım akşam saatlerin niye o kadar geç oluyor
biraz öne çeksen süper olur
afiyet olsun
Bende şuan çok çirkinim mesalaOlabilir canım evet ama şunu anladımki insan kendinden memnun olmayınca hiç bir şeyden yada hiç kimseden mutlu olamıyor. Zayıfken çok daha pozitiftim mesela şuan sinir küpüyüm
İyi şeyler söyledi canımiyi sabah etmişsin aç kalmışsın resmen ,tarti ne dedi peki bu duruma
Bende bebeğimle birlikte uyuyorum genelde canım, en geç 10 da uykudayımakşam kaçta yatiyorsun arkadasim uykunu alabiliyor musunuz peki
once 1 ayi halledelim de cnm sonra yine eylul hedefi koyariz
Bizde izine gidecek olursak eylul ortasi o zamana baya vermek istiyorum
1 aylik hedefin kac
sabah çökelek oldugu icin peynir yerine yumurta yesen daha iyiydi cnm
Erken yemişin ama ekmek icin yanlis günü seçmişsin
Sizin zamanlarınız öyleymiş zaten canım, annem de 52 yaşında, 15 inde evlenmiş, beni 16 yaşında doğurmuş... 15 inde evli yada nişanlı olmayana "evde kaldı" gözüyle bakılan bir dönem maalesef..ben kendimi bi yerlerden atayim
Bende öyleyimdir cnm hatta esimde sevdgimiz filmi sıkılmadan defalarca izlerizBen rahatsızım canım bi filmi beğendimse bir kere izlemem İncir Reçeli 2yi izledim3.izleyişim
Canım benimmmmmm Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Darısı doğum yapacak ve anne olmak isteyen herkesin başına inşallah
Onlar ince dusunmuyorsa
Hatirlatmak zorundasin cnm
Herseyin bi münasibi var
Pnrrr-12 hayırlı olsun bebeğin canım, Rabbim analı babalı büyütsün...
Eşinin evden gitmesi, misafirler ile konuşmaktan daha büyük saygısızlık olur misafirlere.... Konuşmak daha masum...
Ayrıca eşin giderse kırılırlar ve bunun lafını ederler gelecekte canım.
Ayrıca yanında olması gereken 1. kişi eşin, neden o gitsin ki...
İyiymiş ozaman yoksa fena,dün erken yattı benim findigim sabah 7den beri ayaktayız ama ben 4 yattım gözümden uyku akıyorİyi şeyler söyledi canım
Bende bebeğimle birlikte uyuyorum genelde canım, en geç 10 da uykudayım
Pınarım Rabbim anali babalı büyütsünHaklisin abla ben bugun esimle konuscam gene gitmek yerine konusalim annemle diyr yada ben konusiym diye
Amin canim sagolasin insallah.
Oda saygisizlik olucak haklisin ama ben bi nebze evde sigamicagimiz icinde gitti 1 kisi senin yanina yatar der diyip durumu kurtarmyi dusunuyorm ole bi durumda.. Tabi annemle konusucam yinede bilsin cocuklardan rahatsiz oldugunu.
Zaten yanimda olmayi o daha cok istiyor ama birine laf soleyip kircam diyr gidiym diyor bende en cok buna uzuluyorum
Dunku olayda teyzemin 1 kizi var 16 yas civarinda aksam odaya bikac övez gibi sinekler girmis basladi yok ben burda yatamam aglicam smdi napcam ben uyuyamam demeye. Biyandan ben dustaydim cocuklarn cisi gelmis onlar kavga ediyor kapi onunde tuvalete vurup duruyorlar. Esim dedi nerdeyse cikip o kizada S***** G** (Defol) nerde kaliyorsan kal dicektm cok doldum dedi. Ki esim sinirli korkuyorm bidha boyle bi durumda tutmazsa kendini cok kotu olucaz diye. O yuzden diyorm onada en iyisi sen git, nasil diyim teyzemlere smdi siz gidin diye annemle konussam oda yanlis anlicak gibime geliyor of cok karisik durumdayim..
günaydın cnm vala olmus mu o kadar sayfaKizlar Gunaydin 2 gündür pertim cıkmış haldeyim ancak firsat buldum da geldim. 65 sayfa gecmis nedir arkadas yahu nettiniz sizzz
Günaydın canım iyi uykular ikinize deGünaydın kızlar bugün erkenciyiz ama gözümden uyku akıyor bebişi uyutuyum yatıcam hemen
Pazartesi göre sabitim abla yani 700gr eksiyim halasende böyle insanciklari adam yerinemi koyuyon kuzum
lutfen genelleme yapmayalimben gelin ne getirdi neyi vardi hic bilmem hic sormadim da :)) banane
once 1 ayi halledelim de cnm sonra yine eylul hedefi koyariz
Bizde izine gidecek olursak eylul ortasi o zamana baya vermek istiyorum
1 aylik hedefin kac
sabah çökelek oldugu icin peynir yerine yumurta yesen daha iyiydi cnm
Erken yemişin ama ekmek icin yanlis günü seçmişsin
cumaya göre mi pazartesiye goremi sabitsin
Bu sasirtmayi cuma yapiyoruz dilek tartiya 2 kala degil
hayir olsun ins.
Seni yenecem diye mi sariliyodun acaba
miktar az da olsa makarna biskuvi olmamis cnm
sabah guzelde 2 gündür doner dürüm yiyon cnm
Bari ekmeksiz yiyeydin
Spor guzel olmus
ben kendimi bi yerlerden atayim
kuzum bence hic bulasma
siz öbür dünyaya yatirim yapiyosunuzherkesin harci degil gercekten cnm
sabah guzel oglen olmamis cnm
heralde beraberdiniz oglen olmamis cnm heleki tartiya 2 kala
hepsi gayet guzel cnm
dilek ne diyim cnm
Biz gercekten eski azimli hirsli disiplinli 9. takim degiliz heralde
Carsamba günü kacamak yapiliyor
Bu menuleri görünce cok mutlu oluyorum
AHhhh işte bilseler iki güzel söze tava geliriz ama nerdeeeeiyi sabah etmişsin aç kalmışsın resmen ,tarti ne dedi peki bu duruma
akşam kaçta yatiyorsun arkadasim uykunu alabiliyor musunuz peki
benim anam öyle genelde doktorlar bilmez o bilir
kesinlikle köstek değil destekle insan gaza gelir ..
Benimki de bugün bişey dedi unuttum şimdiEspiri yapıyor güya "şayet ben memnun olsaydım kilodan kesinlikle senin için zayiflamazdim dedim ..bazen tam bi kazma oluyor gonlumun efendisi
galiba enerjisi düşük nazara geliyor benim kız maşallah pek güzel dikkat çekiyor dışarı çıkınca akşamda ağlama krizine giriyor resmenbende yemek yiyemiyorum hatta yapamıyorum bile ,bugün evdeydin keyfide yerindeydi oyuzden nazardan mi dedim acaba
Bende şuan çok çirkinim mesala
Gözün aydın canm güle güle büyüt bebişiniAmin insallah abla cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?