Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afıyet olsun canım

afiyet olsun
Normalde Kolay kilo veren bi insanim. Pazartesi moralimi bozdu kendi sucumdu tabi

Hay masallahhh kuzum bana bunlarla gelin
Menü gayet guzel hatta fasulyeyi patatesi olmadan 1 tabak yiyebilirdin

Ben instagramda bi diyetisyenin örnek listelerini uygulycm bklm aklıma yattı masAllah abla baya hırslısın bu haftakı eksini merakla bekliyorum

Ben instagramda bi diyetisyenin örnek listelerini uygulycm bklm aklıma yattı masAllah abla baya hırslısın bu haftakı eksini merakla bekliyorum
Seker orucumu yaptiriyor diyetisyen

Bende merak ediyorum
Ins. Gönlümdeki gibi olur

Instagramda Bende Birini takip ediyorum. Bayan istedigini tika basa yiyor ama belirli bi saate kadar. Spor olarak Sadece yürüyüs yapiyor. O sekilde kilo Vermeide baslamis.

Seker orucumu yaptiriyor diyetisyen

Bende merak ediyorum
Ins. Gönlümdeki gibi olur
belli aralıklarla şekersiz 21 gün etkinligi yapıor toplu kendj de menu paylaşıyor hqtta bugun basladi normalde online diyet programlari falan da var da ben uzaktan izliorum su anlkk
İnsAllah ablacım
Instagramda Bende Birini takip ediyorum. Bayan istedigini tika basa yiyor ama belirli bi saate kadar. Spor olarak Sadece yürüyüs yapiyor. O sekilde kilo Vermeide baslamis.
Onu bilemicem cnm hangi hesap ki

Isim verilebiliyormu?

Kizlarr giremiyorm pek ev curcuna cok fenayiz biraz abarti oldu esimde sinirlendi patlicak az kaldi, birine bisi dicek diye korkuyorum evde suanda 2 teyzem 3 cocuklari annem anneannem ben esim ve bebisle 10 kisi 60m2 evdeyiz. Evin alti ustune geldi ve normalde cuma teyzemler cocuklari anneannem gitcekti daha uzun kalcaklarmis sanirim. Yarin sabah da ablamla yegenim geliyor nasil olcak bilmiyorm. Esimde dedi ben gidicem bikacgun biyerlere yoksa birine patliycam. Halbuki okadar cok ilgileniyor seviyorki bebegimizi cok degisik duygular icinde hic gidesi yok biliyorm. Direk dert anlatir gbi oldu ama dolunca uyuyamayinca buraya gelip icimi dokiym dedim

Allahtan cipsler sevmediklerimden

Cips konusunda düşmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…