Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hay masallahhh kuzum bana bunlarla gelin
Menü gayet guzel hatta fasulyeyi patatesi olmadan 1 tabak yiyebilirdin
fasulye bahcenindi.biraz az cikti.kaynanamda cogaltmak ocin patates felan koymus.hatta patates nerdeyse fasulyeden coktu:)) sectim ocinden biraz.
allah kolaylin ve sabir versin.onlarin dusunmesi lazim.kucucuk evde ust uste 10 kisi ne demek.
saglikla buyur insallah.lohusalik depresyonu var.biseyi kafana takma.insallah evdekiler yuzunden sende olmazsin..bende aksine evde yalniz kaliyorum diye depresyona girmistim.halbuki kaynanam ustumde oturuyo.esim bi isi ciktigi zaman arkasindan agliyodum.kim gelip giderse agliyodum .simdi aklima geldikce cok guluyorum..ama ozaman baska duygular icindesin.
senin kaynanada bi degisikmis.tobe tobe.
Patates hakkında ne düşünüyosnuz kızlar? Actifryda pişmiş bir orta boy pate yenileblr mi
hic bi fikrim yok canim

Bende benmki gelmiyor gitmiyor ilgilenmiyor diye dert yanıyordm bu ne böyle dert yanmıcam artık ☺ Allah rabır versn canm

İyiymiş ozaman yoksa fena,dün erken yattı benim findigim sabah 7den beri ayaktayız ama ben 4 yattım gözümden uyku akıyor
Allah kolaylık versin, diğer çocukların kaç yaşında canım, erken yatma şansın yok muydu?

kızlar kusura bakmayın bu hafta hep dünkü menüm diye gittim dün kardeşimin doğumgünüydü kuzenlerle parka gittik. kızım bi bisikletliyle çarpıştı göz kapağı açılmış. hastaneye koştuk ayy çok kötüydü. bisikletliyle çarpıştı gözünü tutup bağırdı ki kızım kolay kolay düşmeye çarpmaya ağlamaz. Allah dedim büyük bişey. kucağıma bi aldım gözünün içi kan dolu ayy ölecektim o an gözüne bişey saplandı sandım. çok şükür göz kapağını görünce biraz rahatladım. iki hastaneye gittik ilki dikiş olsun dedi bende dikiş olmasa deyince yapıştırma yapıyor bazı hastaneler dedi bizi başka hastaneye yönlendirdi. ikinci hastanede hallettiler. iki dakika uzak kaldı benden sadece. bu sene kreşe başlayacak nasıl yapacam bilmiyorum.

dünkü menümü de yazayım .
sabah 09.00 1 muz
1 sade kahve
öğle yok
akşam 20.00 3 kepçe taze fasulye zeytinyağlı
1 dilim kavun

21.00 1 çatal yaş pasta

su 1-1.5 olmuştur. hava çok serindi dün hç su içmediğim şimdi aklıma geldi.

Tekrardan allah anali babali büyütsün ins.
Ama esin hakli bu konuda bukadari normal degil. Eve bir Bebek gitince maksimum 1 hafta kalinabilir oda bir kisi Benim gözümde Anne abla falan. Yatistirmaya calisabilirsin

Sütün mü batsin en Güzeli tek basina olmak

afıyet olsun canım
afıyet olsun canım sabrına ve ıradene hayran kaldım su anda
oncelıkle gecmış olsun canım saglıcakla buyut bebegını ama esın haklı canım ya o kadar ınsanın yardımdan cok zararı olur senın sımdı dınlenmem bebgınle rahat rahat vakıt gecırmen lazım annenı ve ablanı anlarım yardımlarıda olur zaten ama teyzenlere bır anlam veremedım acıkcası nasıl rahat edıyorlar esının evden gıtmesı cok sacma bence rn guzel gunlerınız ve bırdaha gerı gelmıyor
SABAH 11.00
2 çatal yaş pasta

ÖĞLEN 14.00
2 tb ekmeğiyle peynirli tost

ARA 16.30
1 bardak sütlü kahve

AKŞAM 19.00
1 kase şehriye çorbası
5 kaşık tavuk sote
2 bardak ayran

Su 2-2.5 litre arası
afıyet olsun canım
ayy gozumun onunden dogum yaptıgım anlar dogum sonrası gectı sımdı cok mutlu oldum canım ıkınız adına evet annelık ve o duygular anlatılamıyo Allahım ısteyen herkese nasıp etsın
neyse canım srn canını sıkma bak masallah sutun ıyıymıs sıkıntı olmasın stresten falan aman dıyım takma
afıyet olsun canım
bende bırı severken ıcımden okurum kucuk cımcımemı o halde bıle bır yere gıdıo gelınce bı huzursuzluk olur gece uyumayız falan

Fit mutlu anne annesi tatlım bu şeker orucunda san pirinç patates falan yok di mi sadece paketli gıdalardan ve koladan falan uzak durun demiş başka bişe yazmıyor da kafam karıştı
vala ben ornek menulerden ileerliycrmm cnm pirinc patates sıkıntı olabilir belki ama rutin diyet listesi gibi cok katı kurallari yok 2 ile 6 kilo arasında veriyormus herkes bklm bizden kac gidecek bismillah dedim ben
karpuz ve üzüm ayni anda olmamis cnm corekte olmasaymis daha iyiymis afiyet olsun
Patates hakkında ne düşünüyosnuz kızlar? Actifryda pişmiş bir orta boy pate yenileblr mi
ekmek niyetine olabilir cnm actifryda derken ne demek istedin anlamadm ama
Gunaydınlar kızlarr
günaydın cnm
Afıyet olsun canım cok gecmis olsun olacakla öleceğe care yok ne kadar arkasinda kossanda bazi seyler engellenrmiyor Allah beterindrn korusun

Kızlar bugün şekersiz 21 güne bismillah dedim kahvaltımı yaptım
Simdi çay iciyorum birazdan ev işlerine girisicem ihtiyac duymazsam ara öğün yapmayı düşünmüyorum su ve bitki cayiyla gecistrcrm bklm pazartesiye kadar bi kilocuk daha gitse diyetisyen oncesi kar kardr

Kusura bakma canim ama topluca düsüncesizlik gelenlerde. Gelenler bana göre destek degil daha Cok yorucu oluyorlar. Bence anlamayan bir Insana güzelce anlatmak gerekir.

Sütün mü batsin en Güzeli tek basina olmak
bence de. ama temizlik için bir yardımcı şart. benim sezeryan dikişim patladı o yüzden. daha 4-5 günlük bebeği görmeye geliyorlardı. deli gibi kalktım temizlik yapayım dedim. bana gelen kadının oğlu hastalanmıştı annem de hayatta elini vurmaz işe güce. ilk 2-3 gün de kv yaptı. 4.gün kv de annem de gelmedi zaten. misafir gelecek diye kalktım yerleri sildim ve bir ağrı iki gün sonra iltihap akıyor doktor dikişin açılmış zorlamışsın kendini dedi. o zaman tabi yerin dibine batsın temizliği dedim ama çok geçti. senin işine gücüne karışmayacak bir temizlik ve ufak tefek işler yapacak kadın şart bence

meyve de mi yemiyorsun canım

Seker orucumu yaptiriyor diyetisyen

Bende merak ediyorum
Ins. Gönlümdeki gibi olur
abla ben biraz kendime geldim. izin almayayım bu hafta da giremezsem öyle izin alayım olur mu. kilo vermişim de biraz:)

Günaydın kizlar.bugun eski mahalleye gidicez bebek görmeye . Gideceğimiz kişide 7 yıl oturduğum evimi alan kişiler.cok duygusalım.bir çok şeyin ilki o evde yaşandı.insallah orda ağlamam. Çünkü isteyerek satmamistim evimi.(maddiyattan).simdiki evim orda daha güzel bir yerde içide daha güzel ama orayı özlüyorum hemde cok
Gunaydınlar kızlarr

Günayyyydınnnn kızlar
Kendimi acayip ac hissediyorum az daha uyuyup uyanrsam bklm tartı ne söyleyecek
Zaten kan verip gelmeden bisey yiyemem
günaydin
Kizlar Gunaydin 2 gündür pertim cıkmış haldeyim ancak firsat buldum da geldim. 65 sayfa gecmis nedir arkadas yahu nettiniz sizzz
günaydin
Günaydın kızlar bugün erkenciyiz ama gözümden uyku akıyor bebişi uyutuyum yatıcam hemen
günaydin
günaydin afiyet olsun
Gunaydınlar kızlarr
hünaydin
cok gecmis olsun allah korumus. Afiyet olsun
hadi bakalim Insallah Cok güzel Sonuc alirsin
temizlik tabiki olur öyle Bende Esim Annem ablam degismeli yapiyordu. yatili istemem Cok Sükür cokta güzel gecti hep bi sikinti olmadi iki hamileligimde. Aile Bas basa kalip o güzel anlari birlikte sakin sekilde yasayabilmeli bana göre. Allahtan hayirlisi tabiki herkesin fikri ayridir
Günaydin ilk yuva ayridir. Benim evimde öyle duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…