- Konu Sahibi Handandandan
-
- #307.841
fasulye bahcenindi.biraz az cikti.kaynanamda cogaltmak ocin patates felan koymus.hatta patates nerdeyse fasulyeden coktu:)) sectim ocinden biraz.Hay masallahhh kuzumbana bunlarla gelin
Menü gayet guzel hatta fasulyeyi patatesi olmadan 1 tabak yiyebilirdin
allah kolaylin ve sabir versin.onlarin dusunmesi lazim.kucucuk evde ust uste 10 kisi ne demek.Kizlarr giremiyorm pek ev curcuna cok fenayiz biraz abarti oldu esimde sinirlendi patlicak az kaldi, birine bisi dicek diye korkuyorumevde suanda 2 teyzem 3 cocuklari annem anneannem ben esim ve bebisle 10 kisi 60m2 evdeyiz. Evin alti ustune geldi ve normalde cuma teyzemler cocuklari anneannem gitcekti daha uzun kalcaklarmis sanirim. Yarin sabah da ablamla yegenim geliyor nasil olcak bilmiyorm. Esimde dedi ben gidicem bikacgun biyerlere yoksa birine patliycam. Halbuki okadar cok ilgileniyor seviyorki bebegimizi cok degisik duygular icinde hic gidesi yok biliyorm. Direk dert anlatir gbi oldu ama dolunca uyuyamayinca buraya gelip icimi dokiym dedim
saglikla buyur insallah.lohusalik depresyonu var.biseyi kafana takma.insallah evdekiler yuzunden sende olmazsin..bende aksine evde yalniz kaliyorum diye depresyona girmistim.halbuki kaynanam ustumde oturuyo.esim bi isi ciktigi zaman arkasindan agliyodum.kim gelip giderse agliyodum .simdi aklima geldikce cok guluyorum..ama ozaman baska duygular icindesin.Bide bebisle dogumla ilgili yaziyim dedim. Cok sukur saglikliyiz isitme testini gectik topuk kani alindi sorun cikmadi hafif sarilik vardi onuda atlattik. Yarinda saglik ocagina gidicez insallah. Emiyor cok guzel hatta sutum baya geliyor dun sagdim bugun sagdim buzluga attim masallah diyim.
Dogumda cok zordu gece suyum geldi gittik kendi sancilarim hafif hafif basladi ama yetersiz kaldi saat 8civari acilmam 1 cm kadardi bebegin kafasi yukardaydi baya dogum cok uzun surebillir suyunda gelmis sezeryan olabillir dediler korkuttular bizi ama tabi normal denicez dediler sonra suni sanci verdiler saat 10 11 civari cektigim sancilar acayipti yani o ara acilmam 3-4 cm oldu sonra 12 civari 5 cm oldu hatta epidural istiyodm ben normal dogumda ebeye dedim o an doktor gelmiyomu epidural icin diye bi bakti ebe 1 civariydi saat acilmam 6-7 cm di gec kalindi artik epidural icin dediler zaten saat 15:19 da dogum gerceklesti cok sukur Allahima aldim yavrumu kucagima. Cok guzel bi duyguymus Anne olmak gercekten anlatilamaz yani :)
senin kaynanada bi degisikmis.tobe tobe.@Pnrrr-20 canım hayırlı olsun öncelikle. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Benim ev kalabalık değildi ama kv susmuyordu. Ha bire ay sütün yaramıyor kusuyor. Yok niye altını gece değiştiriyorsun. Yok sütün gaz yapıyor. En son dedi sütün batsın senin. Hâlâ susmaz karışır bir şeylere. Ilgileniyorlarsa iyi hoş ama. Çoluk çocuk gıcık oluyor. Benim de eltim gelirdi 3 çocukla güya yardıma. Bir yandan yapılır bir yandan dağılırdı. Of ne günlerdi yeminle çok kötü oldum. Ama gelip geçici şeyler. Sonrası huzur. Sessiz sakin bebişle oh miss. Bebekten çok başkaları yoruyor
hic bi fikrim yok canimPatates hakkında ne düşünüyosnuz kızlar? Actifryda pişmiş bir orta boy pate yenileblr mi