- Konu Sahibi Handandandan
-
- #307.861
ben de söylüyorum canım. ilk başta kv ailemi bazı hesaba almama durumları oldu. görüşmedim bir süre. sonra dedim anne görüşmemek de içime sinmiyor ama sen bunları yapınca canım çok sıkıldı dedim. bana neler etti. eşimi doldurup doldurup üstüme saldı. yılmadım:) görüşmeyi azalttım ama görüştüğümüzde de normal davranıyordum.o benim yüzüme bile bakmıyordu:) anne ben içimde tutup sana kinlenmek istemiyorum ama ben sizi bu kadar sayarken ailemi saymamanız canımı sıktı dedim. ben sana küs değilim sen de bana boş yere surat asma böyle böyle birbirimize yakın olabiliriz dedim. düzeldi çok şükür:) beni yeni tanıyan insanlar önce huyumu garipser sonra çok severBak tatlım ben de aynı şekilde düşünüyordum niye böyle oluyor herkesle iyiler bana niye bu kadar kötüler
sonra çözdüm, benim içim dışım bir hiçbir zaman politik davranamam ama bakıyorum bugün arkasından konuşuyorlar ertesi gün can ciğerler sonra iki saat sonra başkasının yanında o can ciğer olduğu insanı çekiştiriyorlar
ben bunu yapamadım işte birinin benim hakkımda bişe söylediğini duyduğum an tepki koydum böyle böyle yalnız kalıp herkesin oklarını çektim üstüme ama kendimin doğru olduğunu bildiğim için artık ben mi kötüyüm demiyorum
benimki de öyle der hep yaKV lik makamı o kadar yüksek ve yüce bir makam ki, her şeyi kendine hak görmek lazım... değil mi?
KV bı de dert yanıyor, kv lik yapamıyormuş... eskiden kv ler fenayken gelinlik yapmış, şimdi gelinler fena iken kaynana imiş...
güzel menü canımMenü
Sabah(9:30)
1 dilim ekmek
1 üçgen dilim omlet
Kapya biber domates salatalık
1 kk peynir
1 ceviz
5 zeytin
Öğle(14:30)
1/2 döner dürüm
Ayran
İkindi(16:40)
1 cb leblebi
1 tane protein bar
Kahve
Su: 2 lt geçti şuan spor: 35dk Leslie 5k 15dk Leslie floor @bi prenses annesi 225 puan
Acik sözlülügünü Cok sevdimben de söylüyorum canım. ilk başta kv ailemi bazı hesaba almama durumları oldu. görüşmedim bir süre. sonra dedim anne görüşmemek de içime sinmiyor ama sen bunları yapınca canım çok sıkıldı dedim. bana neler etti. eşimi doldurup doldurup üstüme saldı. yılmadım:) görüşmeyi azalttım ama görüştüğümüzde de normal davranıyordum.o benim yüzüme bile bakmıyordu:) anne ben içimde tutup sana kinlenmek istemiyorum ama ben sizi bu kadar sayarken ailemi saymamanız canımı sıktı dedim. ben sana küs değilim sen de bana boş yere surat asma böyle böyle birbirimize yakın olabiliriz dedim. düzeldi çok şükür:) beni yeni tanıyan insanlar önce huyumu garipser sonra çok severşimdi de eşim vasıtasıyla tanıştığım 3-4 yıllık bir arkadaşım bana küstü. o da döner geri biliyorum beraber tatile gittik benim kızımdan 3 yaş büyük oğlu var. benim kızım onun oğluyla oynamak istediğinde hep müdahale etti. sen annenein yanına git teyzem bilmem ne dedi. kızım oğlunun yanına doğru yüzerken gel annem bu tarafta yüz falan dedi. neden?ilk gün ikiside birbirinin koluna vurdu diye. tatilde dedim. canım çocuklar arasında olur böyle şeyler ki senin oğlun 3 yaş büyük benimki daha 3 yaşında ben dert etmiyorsam sen hiç dert etme. bir kavga ederler bir oynarlar dedim. yok bu devam etti. tatilden döndük iki gün sonra bana gelmek istedi. canım çocuklar konusunda hassassın sanırım tatilde böyle böyle durumlar canımı sıktı. çocuklar okula başlayınca görüşelim dedim. bana küstü yapacak bişey yok
benimki de öyle der hep yaD:
güzel menü canım
Ne yaşadınz ki canm bu kadarİyiki yaptı, artık hiç üzülmüyorum... Neden biliyor musun, iletişimi kestim, üzerimden kv,kp, eş ailesi sorumluluğu kalktı... Ne halleri varsa görsünler benden uzak..
Allah korumuş canmkızlar kusura bakmayın bu hafta hep dünkü menüm diye gittim dün kardeşimin doğumgünüydü kuzenlerle parka gittik. kızım bi bisikletliyle çarpıştı göz kapağı açılmış. hastaneye koştuk ayy çok kötüydü. bisikletliyle çarpıştı gözünü tutup bağırdı ki kızım kolay kolay düşmeye çarpmaya ağlamaz. Allah dedim büyük bişey. kucağıma bi aldım gözünün içi kan dolu ayy ölecektim o an gözüne bişey saplandı sandım. çok şükür göz kapağını görünce biraz rahatladım. iki hastaneye gittik ilki dikiş olsun dedi bende dikiş olmasa deyince yapıştırma yapıyor bazı hastaneler dedi bizi başka hastaneye yönlendirdi. ikinci hastanede hallettiler. iki dakika uzak kaldı benden sadece. bu sene kreşe başlayacak nasıl yapacam bilmiyorum.
dünkü menümü de yazayım .
sabah 09.00 1 muz
1 sade kahve
öğle yok
akşam 20.00 3 kepçe taze fasulye zeytinyağlı
1 dilim kavun
21.00 1 çatal yaş pasta
su 1-1.5 olmuştur. hava çok serindi dün hç su içmediğim şimdi aklıma geldi.
Tefalin bir kaşk yağla pişiren makinesi sıcak havayla pişiriyor mantıkenvala ben ornek menulerden ileerliycrmm cnm pirinc patates sıkıntı olabilir belki ama rutin diyet listesi gibi cok katı kurallari yok 2 ile 6 kilo arasında veriyormus herkes bklm bizden kac gidecek bismillah dedim ben
karpuz ve üzüm ayni anda olmamis cnm corekte olmasaymis daha iyiymis afiyet olsun
ekmek niyetine olabilir cnm actifryda derken ne demek istedin anlamadm ama
günaydın cnm
Afıyet olsun canım cok gecmis olsun olacakla öleceğe care yok ne kadar arkasinda kossanda bazi seyler engellenrmiyor Allah beterindrn korusun
21 gün ne ki göz açık kapayana kadar geçer kolay gelsinn Allah sabırlar versinKızlar bugün şekersiz 21 güne bismillah dedim kahvaltımı yaptım
Simdi çay iciyorum birazdan ev işlerine girisicem ihtiyac duymazsam ara öğün yapmayı düşünmüyorum su ve bitki cayiyla gecistrcrm bklm pazartesiye kadar bi kilocuk daha gitse diyetisyen oncesi kar kardr
İlk evin yeri ayrı gerçekten bizim ilk 3 yıl oturduğumz ev kiraydı ama bnm için özel bi yeri var halaGünaydın kizlar.bugun eski mahalleye gidicez bebek görmeye . Gideceğimiz kişide 7 yıl oturduğum evimi alan kişiler.cok duygusalım.bir çok şeyin ilki o evde yaşandı.insallah orda ağlamam. Çünkü isteyerek satmamistim evimi.(maddiyattan).simdiki evim orda daha güzel bir yerde içide daha güzel ama orayı özlüyorum hemde cok
Tr de ne kadar fiyatlari bilmiyorum ama vermezdimBi düdüklüye bin lira verir misiniz kızlar
allah korumus .bi sadaka ver canim.kazayi belayi onler.gecmis olsun.kızlar kusura bakmayın bu hafta hep dünkü menüm diye gittim dün kardeşimin doğumgünüydü kuzenlerle parka gittik. kızım bi bisikletliyle çarpıştı göz kapağı açılmış. hastaneye koştuk ayy çok kötüydü. bisikletliyle çarpıştı gözünü tutup bağırdı ki kızım kolay kolay düşmeye çarpmaya ağlamaz. Allah dedim büyük bişey. kucağıma bi aldım gözünün içi kan dolu ayy ölecektim o an gözüne bişey saplandı sandım. çok şükür göz kapağını görünce biraz rahatladım. iki hastaneye gittik ilki dikiş olsun dedi bende dikiş olmasa deyince yapıştırma yapıyor bazı hastaneler dedi bizi başka hastaneye yönlendirdi. ikinci hastanede hallettiler. iki dakika uzak kaldı benden sadece. bu sene kreşe başlayacak nasıl yapacam bilmiyorum.
sabah 09.00 1 muz
1 sade kahve
öğle yok
1 dilim kavun
21.00 1 çatal yaş pasta
ayy kiyamam.ilk goz agrin sonucta.Günaydın kizlar.bugun eski mahalleye gidicez bebek görmeye . Gideceğimiz kişide 7 yıl oturduğum evimi alan kişiler.cok duygusalım.bir çok şeyin ilki o evde yaşandı.insallah orda ağlamam. Çünkü isteyerek satmamistim evimi.(maddiyattan).simdiki evim orda daha güzel bir yerde içide daha güzel ama orayı özlüyorum hemde cok
vucudun kirilma noktasidir canim.direnc gonteriyo bence.sen devam et.geri kilo vermeye baslarsin.Ben bisey anlamadim bu haftadan cokmu hataliydim arkadaslar menü lerde? Bu kadarda olmasi normal mi? En azindan azda olsa eksi olmazmiydi?
Yarin nasil olur fark edermi sanmiyorum Ama suan 63.2 geldimve demotive oldum
ben vermemBi düdüklüye bin lira verir misiniz kızlar
bilmiyorumallah korumus .bi sadaka ver canim.kazayi belayi onler.gecmis olsun.
ayy kiyamam.ilk goz agrin sonucta.
vucudun kirilma noktasidir canim.direnc gonteriyo bence.sen devam et.geri kilo vermeye baslarsin.
ben vermem
Yesil cay 1 ci sirada Bende ödem atmadaodem cayi olarak ne iciyosunuz?hangi caylar odem atiyor
Geçmiş olsun tatlımkızlar kusura bakmayın bu hafta hep dünkü menüm diye gittim dün kardeşimin doğumgünüydü kuzenlerle parka gittik. kızım bi bisikletliyle çarpıştı göz kapağı açılmış. hastaneye koştuk ayy çok kötüydü. bisikletliyle çarpıştı gözünü tutup bağırdı ki kızım kolay kolay düşmeye çarpmaya ağlamaz. Allah dedim büyük bişey. kucağıma bi aldım gözünün içi kan dolu ayy ölecektim o an gözüne bişey saplandı sandım. çok şükür göz kapağını görünce biraz rahatladım. iki hastaneye gittik ilki dikiş olsun dedi bende dikiş olmasa deyince yapıştırma yapıyor bazı hastaneler dedi bizi başka hastaneye yönlendirdi. ikinci hastanede hallettiler. iki dakika uzak kaldı benden sadece. bu sene kreşe başlayacak nasıl yapacam bilmiyorum.
sabah 09.00 1 muz
1 sade kahve
öğle yok
1 dilim kavun
21.00 1 çatal yaş pasta
Ahhh kuzum benim yaa çabuk çekşyor nazarı demekafıyet olsun canım
afıyet olsun canım sabrına ve ıradene hayran kaldım su anda
oncelıkle gecmış olsun canım saglıcakla buyut bebegını ama esın haklı canım ya o kadar ınsanın yardımdan cok zararı olur senın sımdı dınlenmem bebgınle rahat rahat vakıt gecırmen lazım annenı ve ablanı anlarım yardımlarıda olur zaten ama teyzenlere bır anlam veremedım acıkcası nasıl rahat edıyorlar esının evden gıtmesı cok sacma bence rn guzel gunlerınız ve bırdaha gerı gelmıyor
afıyet olsun canım
ayy gozumun onunden dogum yaptıgım anlar dogum sonrası gectı sımdı cok mutlu oldum canım ıkınız adına evet annelık ve o duygular anlatılamıyo Allahım ısteyen herkese nasıp etsın
neyse canım srn canını sıkma bak masallah sutun ıyıymıs sıkıntı olmasın stresten falan aman dıyım takma
afıyet olsun canım
bende bırı severken ıcımden okurum kucuk cımcımemı o halde bıle bır yere gıdıo gelınce bı huzursuzluk olur gece uyumayız falan
A.selam dogum günü kutlu olsun nice yaslaraSelam kızlar bugün ergen oğlumun doğum günüonu bugün tatmin etmemiz gerekiyor yoksa zaten hazırda bekliyor kimse beni sevmiyor triplerine girmeye
AVM gidicez akşamda annemler gelicek geceye doğru görüşürüz
güldürdün beni kaptanımCumaya kilitlendim kuzumcnm bisey yemek isterse aklima senin beni tuttugun geliyor yemiyorum
ben begendim cnm
Salona gitmiyonmu daha
doğum günü kutlu olsun kuzum hayırlı güzel sağlıklı nice yaşlar dilerimSelam kızlar bugün ergen oğlumun doğum günüonu bugün tatmin etmemiz gerekiyor yoksa zaten hazırda bekliyor kimse beni sevmiyor triplerine girmeye
AVM gidicez akşamda annemler gelicek geceye doğru görüşürüz ♥ ♥
evet kaptanım bana kesinlikle artı getiriyor kas yapıyorum zaarHer gün yapmak dogru degil cnm haftada 1-2 gün bos birakmak lazim kaslarin kendini onarmasi dinlenmesi icin
Bazilarina spor sislik yapiyor, banada
o yuzden perşembe yaapmazdim ben
Ama dilege eksi getirir
Kişi kendini test etmesi lazim
hemen o elindeki tatlıyı yavaşça yere bırak ve oradan hızlıca uzaklaşYeni firsat buldum menü yazmaya. Canim cok tatli cekiyor
Birde bir sorum olcak. Yürüyüs leslie bölgesel hergün yapiyorum kaslarda yorulma oluyor tabi. Haftada ne kadar yapmak dogru acaba yanlis mi yapiyorum hergün spor yapmakla?
cook gecmış olsun canım Allah korumus afıyet olsun menunde canımkızlar kusura bakmayın bu hafta hep dünkü menüm diye gittim dün kardeşimin doğumgünüydü kuzenlerle parka gittik. kızım bi bisikletliyle çarpıştı göz kapağı açılmış. hastaneye koştuk ayy çok kötüydü. bisikletliyle çarpıştı gözünü tutup bağırdı ki kızım kolay kolay düşmeye çarpmaya ağlamaz. Allah dedim büyük bişey. kucağıma bi aldım gözünün içi kan dolu ayy ölecektim o an gözüne bişey saplandı sandım. çok şükür göz kapağını görünce biraz rahatladım. iki hastaneye gittik ilki dikiş olsun dedi bende dikiş olmasa deyince yapıştırma yapıyor bazı hastaneler dedi bizi başka hastaneye yönlendirdi. ikinci hastanede hallettiler. iki dakika uzak kaldı benden sadece. bu sene kreşe başlayacak nasıl yapacam bilmiyorum.
sabah 09.00 1 muz
1 sade kahve
öğle yok
1 dilim kavun
21.00 1 çatal yaş pasta
nee bın lıra mı vermem canım yaBi düdüklüye bin lira verir misiniz kızlar
dogum gunu kutlu olsun canım oglununSelam kızlar bugün ergen oğlumun doğum günüonu bugün tatmin etmemiz gerekiyor yoksa zaten hazırda bekliyor kimse beni sevmiyor triplerine girmeye
AVM gidicez akşamda annemler gelicek geceye doğru görüşürüz ♥ ♥
Geçmiş olsun canım, dikiş attırmayarak iyi yapmışsın.kızlar kusura bakmayın bu hafta hep dünkü menüm diye gittim dün kardeşimin doğumgünüydü kuzenlerle parka gittik. kızım bi bisikletliyle çarpıştı göz kapağı açılmış. hastaneye koştuk ayy çok kötüydü. bisikletliyle çarpıştı gözünü tutup bağırdı ki kızım kolay kolay düşmeye çarpmaya ağlamaz. Allah dedim büyük bişey. kucağıma bi aldım gözünün içi kan dolu ayy ölecektim o an gözüne bişey saplandı sandım. çok şükür göz kapağını görünce biraz rahatladım. iki hastaneye gittik ilki dikiş olsun dedi bende dikiş olmasa deyince yapıştırma yapıyor bazı hastaneler dedi bizi başka hastaneye yönlendirdi. ikinci hastanede hallettiler. iki dakika uzak kaldı benden sadece. bu sene kreşe başlayacak nasıl yapacam bilmiyorum.
sabah 09.00 1 muz
1 sade kahve
öğle yok
1 dilim kavun
21.00 1 çatal yaş pasta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?