Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ben de söylüyorum canım. ilk başta kv ailemi bazı hesaba almama durumları oldu. görüşmedim bir süre. sonra dedim anne görüşmemek de içime sinmiyor ama sen bunları yapınca canım çok sıkıldı dedim. bana neler etti. eşimi doldurup doldurup üstüme saldı. yılmadım:) görüşmeyi azalttım ama görüştüğümüzde de normal davranıyordum.o benim yüzüme bile bakmıyordu:) anne ben içimde tutup sana kinlenmek istemiyorum ama ben sizi bu kadar sayarken ailemi saymamanız canımı sıktı dedim. ben sana küs değilim sen de bana boş yere surat asma böyle böyle birbirimize yakın olabiliriz dedim. düzeldi çok şükür:) beni yeni tanıyan insanlar önce huyumu garipser sonra çok sever şimdi de eşim vasıtasıyla tanıştığım 3-4 yıllık bir arkadaşım bana küstü. o da döner geri biliyorum beraber tatile gittik benim kızımdan 3 yaş büyük oğlu var. benim kızım onun oğluyla oynamak istediğinde hep müdahale etti. sen annenein yanına git teyzem bilmem ne dedi. kızım oğlunun yanına doğru yüzerken gel annem bu tarafta yüz falan dedi. neden?ilk gün ikiside birbirinin koluna vurdu diye. tatilde dedim. canım çocuklar arasında olur böyle şeyler ki senin oğlun 3 yaş büyük benimki daha 3 yaşında ben dert etmiyorsam sen hiç dert etme. bir kavga ederler bir oynarlar dedim. yok bu devam etti. tatilden döndük iki gün sonra bana gelmek istedi. canım çocuklar konusunda hassassın sanırım tatilde böyle böyle durumlar canımı sıktı. çocuklar okula başlayınca görüşelim dedim. bana küstü yapacak bişey yok
benimki de öyle der hep ya D:
güzel menü canım

Acik sözlülügünü Cok sevdim

İyiki yaptı, artık hiç üzülmüyorum... Neden biliyor musun, iletişimi kestim, üzerimden kv,kp, eş ailesi sorumluluğu kalktı... Ne halleri varsa görsünler benden uzak..
Ne yaşadınz ki canm bu kadar

Allah korumuş canm
Tefalin bir kaşk yağla pişiren makinesi sıcak havayla pişiriyor mantıken
21 gün ne ki göz açık kapayana kadar geçer kolay gelsinn Allah sabırlar versin
İlk evin yeri ayrı gerçekten bizim ilk 3 yıl oturduğumz ev kiraydı ama bnm için özel bi yeri var hala

allah korumus .bi sadaka ver canim.kazayi belayi onler.gecmis olsun.
ayy kiyamam.ilk goz agrin sonucta.
Ben bisey anlamadim bu haftadan cokmu hataliydim arkadaslar menü lerde? Bu kadarda olmasi normal mi? En azindan azda olsa eksi olmazmiydi?
Yarin nasil olur fark edermi sanmiyorum Ama suan 63.2 geldim ve demotive oldum
vucudun kirilma noktasidir canim.direnc gonteriyo bence.sen devam et.geri kilo vermeye baslarsin.
Bi düdüklüye bin lira verir misiniz kızlar
ben vermem

allah korumus .bi sadaka ver canim.kazayi belayi onler.gecmis olsun.
ayy kiyamam.ilk goz agrin sonucta.
vucudun kirilma noktasidir canim.direnc gonteriyo bence.sen devam et.geri kilo vermeye baslarsin.
ben vermem
bilmiyorum acaba Leslie den kaynaklimi hergün yapiyorum
odem cayi olarak ne iciyosunuz?hangi caylar odem atiyor
Yesil cay 1 ci sirada Bende ödem atmada

Geçmiş olsun tatlım

Ahhh kuzum benim yaa çabuk çekşyor nazarı demek

A.selam dogum günü kutlu olsun nice yaslara

doğum günü kutlu olsun kuzum hayırlı güzel sağlıklı nice yaşlar dilerim

Her gün yapmak dogru degil cnm haftada 1-2 gün bos birakmak lazim kaslarin kendini onarmasi dinlenmesi icin

Bazilarina spor sislik yapiyor, banada
o yuzden perşembe yaapmazdim ben
Ama dilege eksi getirir
Kişi kendini test etmesi lazim
evet kaptanım bana kesinlikle artı getiriyor kas yapıyorum zaar

Yeni firsat buldum menü yazmaya. Canim cok tatli cekiyor
Birde bir sorum olcak. Yürüyüs leslie bölgesel hergün yapiyorum kaslarda yorulma oluyor tabi. Haftada ne kadar yapmak dogru acaba yanlis mi yapiyorum hergün spor yapmakla?
hemen o elindeki tatlıyı yavaşça yere bırak ve oradan hızlıca uzaklaş

cook gecmış olsun canım Allah korumus afıyet olsun menunde canım
Bi düdüklüye bin lira verir misiniz kızlar
nee bın lıra mı vermem canım ya
dogum gunu kutlu olsun canım oglunun

Geçmiş olsun canım, dikiş attırmayarak iyi yapmışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…