Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

vala ben ornek menulerden ileerliycrmm cnm pirinc patates sıkıntı olabilir belki ama rutin diyet listesi gibi cok katı kurallari yok 2 ile 6 kilo arasında veriyormus herkes bklm bizden kac gidecek bismillah dedim ben
Canım şeker orucunda pirinç patates yok ki...

Doğum günü kutlu olsun canım oğlunun, nice mutlu yaşları olsun inşaallah.

Oyy kuzum çok geçmiş olsun

yok artık

Benim alıntılar hep gitmiş 11 sularında alıntı yapmıştım şimdi uçmuş tabi o da haklı beni ki bekleyecek
Bayankokosh kızına geçmiş olsun ,ayrıca anlattığın konular da takdir ettim seni açık sözlü olmak çok iyi kendi kalbine yükün olmaz

Ucmelekannesi dün ki menü tartiya yakın olmasa iyiymiş canım aklımda sen kaldın bak o kadar menü arasından

şeyler söyledi
insallah yarina daha guzelini soylesin :))
murtayı yağda yaptım bugün, yağda yapınca tartıya olumsuz etkisi oluyor diye yemedim
yok guzelim niye oyle olsun
Vicik vicik yag olmadiktan sonra :)) aslinda haslanmis yumurtaya bile az zeytinyagi dokmek lazim icindeki bi madde yagla birlesince aktive oluyormus

Patates hakkında ne düşünüyosnuz kızlar? Actifryda pişmiş bir orta boy pate yenileblr mi
arada, yaninda baska karbon olmadan yenebilir bence
Gerci ben patates detoksu haric yememistim
Allah korumus cok gecmis olsun cnm

Gunduz yemiyon ama aksami hep gec yiyorsun
abla ben biraz kendime geldim. izin almayayım bu hafta da giremezsem öyle izin alayım olur mu. kilo vermişim de biraz:)
tmm cnm gelirim diyorsan cikma
Ben bisey anlamadim bu haftadan cokmu hataliydim arkadaslar menü lerde? Bu kadarda olmasi normal mi? En azindan azda olsa eksi olmazmiydi?
Yarin nasil olur fark edermi sanmiyorum Ama suan 63.2 geldim ve demotive oldum
cokmu stres yapiyosun acaba cnm

Haftaya cardiyoyu 45 dk ya cikar istersen
Cunku 20-30dk sonra yag yakimi basliyor
Bi düdüklüye bin lira verir misiniz kızlar
yemekleri kendimi yapıyormuş
dogum günü kutlu mutlu olsun paşanın cnm
Anaaaamm fazla tatil yaramadı bana hasta uyandım bugün

Migren, astım atakları, çene kulak ağrısı şarkı söyleyemiyommm
gecmis olsun kuzum ruzgarda falanmi kaldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…