- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #307.881
Canım şeker orucunda pirinç patates yok ki...vala ben ornek menulerden ileerliycrmm cnm pirinc patates sıkıntı olabilir belki ama rutin diyet listesi gibi cok katı kurallari yok 2 ile 6 kilo arasında veriyormus herkes bklm bizden kac gidecek bismillah dedim ben
cok sükür yemedim Ama Sonuc yinede kötühemen o elindeki tatlıyı yavaşça yere bırak ve oradan hızlıca uzaklaş
Merhaba, amin Insallahmerhabalar kızlar
herkese mutlu huzurlu bir gün diliyorum
tabi kendime de
Çok uzun canım, anlattıkça yeniden yaşamış gibi oluyorum, en iyisi akla getirmemek.. olurda benzeri konular açılır anılarım canlanırsa yazarım.Ne yaşadınz ki canm bu kadar
Doğum günü kutlu olsun canım oğlunun, nice mutlu yaşları olsun inşaallah.Selam kızlar bugün ergen oğlumun doğum günüonu bugün tatmin etmemiz gerekiyor yoksa zaten hazırda bekliyor kimse beni sevmiyor triplerine girmeye
AVM gidicez akşamda annemler gelicek geceye doğru görüşürüz ♥ ♥
Marka ve özelliğe göre karar verirdim canım..Bi düdüklüye bin lira verir misiniz kızlar
Oyy kuzum çok geçmiş olsunkızlar kusura bakmayın bu hafta hep dünkü menüm diye gittim dün kardeşimin doğumgünüydü kuzenlerle parka gittik. kızım bi bisikletliyle çarpıştı göz kapağı açılmış. hastaneye koştuk ayy çok kötüydü. bisikletliyle çarpıştı gözünü tutup bağırdı ki kızım kolay kolay düşmeye çarpmaya ağlamaz. Allah dedim büyük bişey. kucağıma bi aldım gözünün içi kan dolu ayy ölecektim o an gözüne bişey saplandı sandım. çok şükür göz kapağını görünce biraz rahatladım. iki hastaneye gittik ilki dikiş olsun dedi bende dikiş olmasa deyince yapıştırma yapıyor bazı hastaneler dedi bizi başka hastaneye yönlendirdi. ikinci hastanede hallettiler. iki dakika uzak kaldı benden sadece. bu sene kreşe başlayacak nasıl yapacam bilmiyorum.
dünkü menümü de yazayım .
sabah 09.00 1 muz
1 sade kahve
öğle yok
akşam 20.00 3 kepçe taze fasulye zeytinyağlı
1 dilim kavun
21.00 1 çatal yaş pasta
su 1-1.5 olmuştur. hava çok serindi dün hç su içmediğim şimdi aklıma geldi.
yok artık@Pnrrr-20 canım hayırlı olsun öncelikle. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Benim ev kalabalık değildi ama kv susmuyordu. Ha bire ay sütün yaramıyor kusuyor. Yok niye altını gece değiştiriyorsun. Yok sütün gaz yapıyor. En son dedi sütün batsın senin. Hâlâ susmaz karışır bir şeylere. Ilgileniyorlarsa iyi hoş ama. Çoluk çocuk gıcık oluyor. Benim de eltim gelirdi 3 çocukla güya yardıma. Bir yandan yapılır bir yandan dağılırdı. Of ne günlerdi yeminle çok kötü oldum. Ama gelip geçici şeyler. Sonrası huzur. Sessiz sakin bebişle oh miss. Bebekten çok başkaları yoruyor
Gecmis olsunAnaaaamm fazla tatil yaramadı bana hasta uyandım bugün
Migren, astım atakları, çene kulak ağrısı şarkı söyleyemiyommm
Kağıt kürek derken ne abla oSlm kizlar
Biraz once geldim eve cok yorgunum
Birazdanda disari cikmam lazim kağıt kürek isleri var
Aksami erken kapatmayi unutmayin :)))
A.selam Kolay gelsin almanyanin kagit isleri bitermiSlm kizlar
Biraz once geldim eve cok yorgunum
Birazdanda disari cikmam lazim kağıt kürek isleri var
Aksami erken kapatmayi unutmayin :)))
Is yeri icin belediyeden nerde oturduguma dair belge almam lazim cnmKağıt kürek derken ne abla o
Valla öyleA.selam Kolay gelsin almanyanin kagit isleri bitermi
Yarin bi suprizmi gelecekBugün güzel bir eksi gördum malum ptesi sabit olunca sevindim inşallah yarında güzel olur
Yarın bizde arkadaşın doğum gününü kutlayacagiz bakalım
insallah yarina daha guzelini soylesin :))şeyler söyledi
yok guzelim niye oyle olsunmurtayı yağda yaptım bugün, yağda yapınca tartıya olumsuz etkisi oluyor diye yemedim
arada, yaninda baska karbon olmadan yenebilir bencePatates hakkında ne düşünüyosnuz kızlar? Actifryda pişmiş bir orta boy pate yenileblr mi
Allah korumus cok gecmis olsun cnmkızlar kusura bakmayın bu hafta hep dünkü menüm diye gittim dün kardeşimin doğumgünüydü kuzenlerle parka gittik. kızım bi bisikletliyle çarpıştı göz kapağı açılmış. hastaneye koştuk ayy çok kötüydü. bisikletliyle çarpıştı gözünü tutup bağırdı ki kızım kolay kolay düşmeye çarpmaya ağlamaz. Allah dedim büyük bişey. kucağıma bi aldım gözünün içi kan dolu ayy ölecektim o an gözüne bişey saplandı sandım. çok şükür göz kapağını görünce biraz rahatladım. iki hastaneye gittik ilki dikiş olsun dedi bende dikiş olmasa deyince yapıştırma yapıyor bazı hastaneler dedi bizi başka hastaneye yönlendirdi. ikinci hastanede hallettiler. iki dakika uzak kaldı benden sadece. bu sene kreşe başlayacak nasıl yapacam bilmiyorum.
dünkü menümü de yazayım .
sabah 09.00 1 muz
1 sade kahve
öğle yok
akşam 20.00 3 kepçe taze fasulye zeytinyağlı
1 dilim kavun
21.00 1 çatal yaş pasta
su 1-1.5 olmuştur. hava çok serindi dün hç su içmediğim şimdi aklıma geldi.
tmm cnm gelirim diyorsan cikmaabla ben biraz kendime geldim. izin almayayım bu hafta da giremezsem öyle izin alayım olur mu. kilo vermişim de biraz:)
cokmu stres yapiyosun acaba cnmBen bisey anlamadim bu haftadan cokmu hataliydim arkadaslar menü lerde? Bu kadarda olmasi normal mi? En azindan azda olsa eksi olmazmiydi?
Yarin nasil olur fark edermi sanmiyorum Ama suan 63.2 geldimve demotive oldum
yemekleri kendimi yapıyormuşBi düdüklüye bin lira verir misiniz kızlar
dogum günü kutlu mutlu olsun paşanın cnmSelam kızlar bugün ergen oğlumun doğum günüonu bugün tatmin etmemiz gerekiyor yoksa zaten hazırda bekliyor kimse beni sevmiyor triplerine girmeye
AVM gidicez akşamda annemler gelicek geceye doğru görüşürüz ♥ ♥
gecmis olsun kuzum ruzgarda falanmi kaldinAnaaaamm fazla tatil yaramadı bana hasta uyandım bugün
Migren, astım atakları, çene kulak ağrısı şarkı söyleyemiyommm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?