Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İyi akşamlar canım bosver bazısı kendi çocuğunu hiç görmez sen çocuğundan eminsen takma kimseyi herkesin eğitim şekli farklı

Bugünkü menüm.sabah 09.00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
5 6 kiraz

Ara öğün 11.30 1 şeftali

Misafirlikte bir kase felak köftesi
1 sigara böreği
Tatlılardan uzel durdum ben.buyuk başarı

Akşam 19.00
1 çupra balık
Yarım dilim ekmek
Roka

Su unuttum ne kadar içtim
Spor yok

Perşembe tartı öncesi menüsü olmamış canım afiyet olsun

Tekrardan allah anali babali büyütsün ins.
Ama esin hakli bu konuda bukadari normal degil. Eve bir Bebek gitince maksimum 1 hafta kalinabilir oda bir kisi Benim gözümde Anne abla falan. Yatistirmaya calisabilirsin
Kusura bakma canim ama topluca düsüncesizlik gelenlerde. Gelenler bana göre destek degil daha Cok yorucu oluyorlar. Bence anlamayan bir Insana güzelce anlatmak gerekir.

Kizlar hepinizde cok sagolun tek tek yazmak isterdim ama biliyorsunuz durumlari :) bi sure daha gecsin daha cok gelirim insallah. Bu arada esim bugun aksam arkadasinda kalicak ablamda gelince yatck yerde olmadigindan hemde bunaldigindan gidiym dedi tabi benide bi hüzün kapladi insallah sütumu etkilemez. Yarin 1 teyzem 1 cocugu olan gidicek oteki teyzem ablam yegenimve anneannemde pazartesi gidicekler sanırım Annem kalicak birtek pazartesiden sonra. Bugun saglik ocgina gittik geldk hersey yolunda sukur.

Poni Bon zaten burda birinin evi olsa boyle olmazdik ama anneannem teyzelerim denizliden geldi 10 saat otobusle. Annemde Almanyadan geldi o yuzden o ihtimalde yok.

İyi akşamlar canım bosver bazısı kendi çocuğunu hiç görmez sen çocuğundan eminsen takma kimseyi herkesin eğitim şekli farklı
Ya haklısın canim.insanlar bir garip olmuş evine gelen bir insana öyle mi davranılır.cocuklar dışarı çıkıp bisiklet sürmek istedi.bende apartmanın icinde surun dedim .neyse bunlar çıktılar.sonra diğer oğlan ağlayarak eve geldi.anneeee o beni bıraktı diye.ama nasil ağlıyor çok korkarmış nerden bileyim ben baştan desene..benim oglum alışıktır bakkala okula kendi gidip gelir.kadin nerdeyse oğluma patlayacaktı.cocyklari eve tıkıyorlar veriyorlar eline tablet telefon sonra bizler çok rahat anne babalarız gibi tavır sergiliyorlar.ben oğlumun yıllarca peşinden koştum heryeri öğretmeye çalıştım.yeri geldi yemek yapamadım evim pis kaldi.

Gittikleri yerde 3 metre ötedeki apartman

Canım diyorum ya Herkesin bi düzeni var takılma cidden tablet telefon bende vermem ama dışarı bende yanliz bırakmıyorum malesef zaman kötü göz önünden ayırmaya gelmiyor.. Ben genelde çok sıkıntı olan ortamlara ya bi daha gitmiyorum ya da ağızlarının payını veriyorum sende öyle yap

Anldm tartıya etki etmez inşAllah
Biz küçük bir ilçede yaşıyoruz canim.cok şükür bir çok yere göre sorunsuz bir yer.herkes herkesi bilir.oglanin okulu benim okulum karsilkli evimizlede arası 10 dk yürüyerek.zaten tüm çocuklar bisikletle gider gelir.bende gecen seneye kadar oğlumun hep peşindeydim o nereye ben oraya.sonra kizim olunca bazı şeyler eskisi kadar rahat değil tabi.baska bir yerde olsaydık böyle davranamzdim

aman canım bosver oyle ınsanları herkesın bır egıtım seklı var her cocuk sakın olacak dıye bır kuralda yok haraketlı cocugun annesı ılgılenıyor cocuguna mudahale edıyorsa ben o mısafırın cocuguna bısey dıyemem ev sahıplıgıdır
sagol canım
afıyet olsun canım
bırazda uzakta oturmaları bu kadar kalmalarına neden olmus o zaman neyse canım hızlıca gelıp gecer esınlede cabucak kavusursun ıns lohusalıkta es en cok aranan yanında olmasını ıstedıgın kısı oluyor

İçinde olduğun durumu elbette sen daha iyi bilirsn cnm herkes kendi açısından bakıyor olaya Rabbim korusun evlatlarımızı

İçinde olduğun durumu elbette sen daha iyi bilirsn cnm herkes kendi açısından bakıyor olaya Rabbim korusun evlatlarımızı
Amin canim.aynen herkes kendi acısından bakar tabiki.tavrini öğrenmiş oldum.cunku hep görüşmek istiyor benimle.ben pek yüz vermiyorum.oncede benzer davranmıştı ama bu sefer iyice abarttı.ben böyle tiplerin çok iyi anne havalarına gicik oluyorum. Yok ben su biberon markasını aldım sende ondan al falan.ki gordum tezgahta diğer markalarda vardi.en pahalısını söylüyor bana..yok aaaaa mama mi veriyorsun ben oğlumu anne sütüyle besledim falan(bana geldigi zaman).eeee şimdi sende mama veriyorsun yeni bebeğne
Ay neyse baya gerilmisim.kusura bakmayin.neyseki eski komsularim d baya gicik oldu.baya gözgöze geldik onlarla

Ay her zmn var o tipler kiz bosver vala uzak dur mumkun mertebe hatta bnm de bi tanıdık vardi ne yapsam ondan görüp yapmışım gibi bi havalar herseyin en iyisini o bilmeler falan kullanmaya da çalıştı biraz kendileri afedersn oyuncak alırım ondan görmüş olurum bi ara derin dondurucu aldm ki artk her evin ihtiyacı oldu ondan görüp almış oldum sanki ilk onda vardi hic gormemistik artik mesafrmi koydum uzagim rahatim arada mrb mrb

Meyve serbest sanirim.sut peki.

En sevmediğim insan tipi.kendini afeedersin bisey sananlar.kime bu havaları .hava da onca ne oluyor.eziklikleri açığa cikiyor. Ben yapı itibariyle eskiden beri öyle laf sokamam.aklima laf gelmez.sayisalciyiz ondan mi bilmem sonra akşam aklıma gelir üzülürüm.bu yıllarca böyle devam etti 35 yaşındayım.son 2 3 senedir laf sokabiliyorumo da her zaman değil.ama yok bundan sonra tavrım çok farklı olacak.hep üzülen olmaktan yoruldum

Meyve serbest sanirim.sut peki.
sutte var cnm ara öğünde
en güzeli bosver üzme kendini

Kızlar selam bugün hiç gelemedim abimin eşinin doktor kontrolü vardı abimde yanında gidemicek diye sabah çok erken onunla gittim. Hastanede de doktorun acil sezeryanı varmış uzunca bekledik. Sonra kbb a randevu oldu falan derken. Kahvaltıda yapamamıştık bide ben sabaha karşı 3-4 gibi uyumuştum erken kalkınca hepsi o kadar vurdu ki beni migrenim tuttu. Eve geldikten sonra hızlıca bi kahvaltı yapıp saat 13.00 gibi bi uyudum akşam 18.30da uyandım sonrada abimlere yemeğe gittik falan derken yeni geldim eve nasılsınız bakalım

Sabah 1 dilim tb ekmeği
Krem peynir üzerine

Öğle. Tavuk şiş 8 tane tavuk parçası.
Salata
Ayran

Akşam 5. Et döner
Ayran
Pilav 1 kaşık aldım
oglen et yemissin keske aksam sebze yeseydin.afiyet olsun.
09:00=== 2 haşlama yumurta
1 kk peynir
10 adet yeşil zeytin

15:00=== 4 yk kabak yemeği
1 kase yoğurt

Su 2 lt, daha da içerim
arkadaslarin dedigi gibi cok az yiyosun.afiyet olsun.
afiyet olsun.
Perşembe Menüm

10.00
3 ceviz

15.00 gibi
Tavada 2 yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Dereotu

18.15
Ton balikli peynirli salata
Ayran
afiyet olsun.bende aksam icin tonbalikli salata yedim:))
afiyet olsun:)
afiyet olsun oglen icin yediklerinden birinden biri olmasaydi daha iyiydi bence.
az kalmis 3 gun daha sabret.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…