- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #307.941
İyi akşamlar canım bosver bazısı kendi çocuğunu hiç görmez sen çocuğundan eminsen takma kimseyi herkesin eğitim şekli farklıIyi aksamlar kızlar.bebek görmeye gittik.ben çok duygusalnolacagimdan bahsetmiştim sizlere.fakat olaylar farklı gelişti.benim 8 yaşında oglum var biraz hareketlidir kendisi .ev şahinin tavrı hic hoşuma gitmedi.kendininde 6.5 yaşında oğlu var.haliyle iki oğlan biraz kudurdu.kendi oğluna sakince dur yapma falan derken benim oğluma her seferinde ismini daha sesli söyleyerek uyardı.tavirlari hic hoş değildi.bir ara laf sokacaktım ama lohusa diye bişey demedim
Bende onları lohusaylen ağırlamıştım öyle da.vranmadim ama .en son sen bu cocugun enerhisini almak icin bir yere gonder falan dedi.tamam benim oglum hareketlidir ama abartılacak kadar yaramazlık yapmadı ve ben hep uyardım. Çocuğumla ilgili bir anneyim.hep tepesindeyim.zaten kadın bir değişik sırf bana geldi diye gittim.kendi kaybetti beni.neyse baya doldum eve geldim oğluma patladım.
Perşembe tartı öncesi menüsü olmamış canım afiyet olsunBugünkü menüm.sabah 09.00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
5 6 kiraz
Ara öğün 11.30 1 şeftali
Misafirlikte bir kase felak köftesi
1 sigara böreği
Tatlılardan uzel durdum ben.buyuk başarı
Akşam 19.00
1 çupra balık
Yarım dilim ekmek
Roka
Su unuttum ne kadar içtim
Spor yok
Pınarım Rabbim anali babalı büyütsün
Yakışıklı nasıl sen nasılsın doğum nasıl geçti bı ara tüm detayları ile anlatsana merak ediyorum
Ah bu doğum olunca yaşanan kargaşa sıkıntı faydam olur diye olan kalabalık sıkıntı ve stresten başka bişey değil..
Sen sabırlı ve geniş ol bu süreçte nasıl olsa ayaklaninca bebisinle başbaşa kalırsınız düzenini otutturursun...En büyük tavsiyem anın tadını çıkar dış etkenler bu güzel ve tekrarı olmayan günlerini kacirmana sebeb olmasın
Pnrrr-12 şimdi okudum doğum hikayeni yeniden yaşıyormuş gibi hissettim
Çok şükür geç olmuş ama sağlıkla kucağına almışsın pınar
Kız tartildinmi doğumda kaç kilo gitmiş acaba gerçi ödem vardır daha
Gözün aydın canm güle güle büyüt bebişini
Anne anneanne teyzenler fırsat bu fırsat diye beraber vakit geçirmek istiyorlar anlaşılan ama evde yeni doğum yapmş bi anne ve eşide var. Bence topluca anneaennede kalsın herkes gündüz gelir gider büyükler anneannene söyle milleti toplasın götürsüm benm misafirm olun diye
fasulye bahcenindi.biraz az cikti.kaynanamda cogaltmak ocin patates felan koymus.hatta patates nerdeyse fasulyeden coktu:)) sectim ocinden biraz.
allah kolaylin ve sabir versin.onlarin dusunmesi lazim.kucucuk evde ust uste 10 kisi ne demek.
saglikla buyur insallah.lohusalik depresyonu var.biseyi kafana takma.insallah evdekiler yuzunden sende olmazsin..bende aksine evde yalniz kaliyorum diye depresyona girmistim.halbuki kaynanam ustumde oturuyo.esim bi isi ciktigi zaman arkasindan agliyodum.kim gelip giderse agliyodum .simdi aklima geldikce cok guluyorum..ama ozaman baska duygular icindesin.
senin kaynanada bi degisikmis.tobe tobe.
hic bi fikrim yok canim
Tekrardan allah anali babali büyütsün ins.
Ama esin hakli bu konuda bukadari normal degil. Eve bir Bebek gitince maksimum 1 hafta kalinabilir oda bir kisi Benim gözümde Anne abla falan. Yatistirmaya calisabilirsin
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım sabrına ve ıradene hayran kaldım su anda
oncelıkle gecmış olsun canım saglıcakla buyut bebegını ama esın haklı canım ya o kadar ınsanın yardımdan cok zararı olur senın sımdı dınlenmem bebgınle rahat rahat vakıt gecırmen lazım annenı ve ablanı anlarım yardımlarıda olur zaten ama teyzenlere bır anlam veremedım acıkcası nasıl rahat edıyorlar esının evden gıtmesı cok sacma bence rn guzel gunlerınız ve bırdaha gerı gelmıyor
afıyet olsun canım
ayy gozumun onunden dogum yaptıgım anlar dogum sonrası gectı sımdı cok mutlu oldum canım ıkınız adına evet annelık ve o duygular anlatılamıyo Allahım ısteyen herkese nasıp etsın
neyse canım srn canını sıkma bak masallah sutun ıyıymıs sıkıntı olmasın stresten falan aman dıyım takma
afıyet olsun canım
bende bırı severken ıcımden okurum kucuk cımcımemı o halde bıle bır yere gıdıo gelınce bı huzursuzluk olur gece uyumayız falan
Kusura bakma canim ama topluca düsüncesizlik gelenlerde. Gelenler bana göre destek degil daha Cok yorucu oluyorlar. Bence anlamayan bir Insana güzelce anlatmak gerekir.
Ya haklısın canim.insanlar bir garip olmuş evine gelen bir insana öyle mi davranılır.cocuklar dışarı çıkıp bisiklet sürmek istedi.bende apartmanın icinde surun dedim .neyse bunlar çıktılar.sonra diğer oğlan ağlayarak eve geldi.anneeee o beni bıraktı diye.ama nasil ağlıyor çok korkarmış nerden bileyim ben baştan desene..benim oglum alışıktır bakkala okula kendi gidip gelir.kadin nerdeyse oğluma patlayacaktı.cocyklari eve tıkıyorlar veriyorlar eline tablet telefon sonra bizler çok rahat anne babalarız gibi tavır sergiliyorlar.ben oğlumun yıllarca peşinden koştum heryeri öğretmeye çalıştım.yeri geldi yemek yapamadım evim pis kaldi.İyi akşamlar canım bosver bazısı kendi çocuğunu hiç görmez sen çocuğundan eminsen takma kimseyi herkesin eğitim şekli farklı
Aynen olmadi ama öğlen evden bisey yemeden çıktım.firsat olmadi.orda yiyebilecegim en uygun bunlar vardi.kucuk kaseydicanimPerşembe tartı öncesi menüsü olmamış canım afiyet olsun
Gittikleri yerde 3 metre ötedeki apartmanYa haklısın canim.insanlar bir garip olmuş evine gelen bir insana öyle mi davranılır.cocuklar dışarı çıkıp bisiklet sürmek istedi.bende apartmanın icinde surun dedim .neyse bunlar çıktılar.sonra diğer oğlan ağlayarak eve geldi.anneeee o beni bıraktı diye.ama nasil ağlıyor çok korkarmış nerden bileyim ben baştan desene..benim oglum alışıktır bakkala okula kendi gidip gelir.kadin nerdeyse oğluma patlayacaktı.cocyklari eve tıkıyorlar veriyorlar eline tablet telefon sonra bizler çok rahat anne babalarız gibi tavır sergiliyorlar.ben oğlumun yıllarca peşinden koştum heryeri öğretmeye çalıştım.yeri geldi yemek yapamadım evim pis kaldi.
Canım diyorum ya Herkesin bi düzeni var takılma cidden tablet telefon bende vermem ama dışarı bende yanliz bırakmıyorum malesef zaman kötü göz önünden ayırmaya gelmiyor.. Ben genelde çok sıkıntı olan ortamlara ya bi daha gitmiyorum ya da ağızlarının payını veriyorum sende öyle yapYa haklısın canim.insanlar bir garip olmuş evine gelen bir insana öyle mi davranılır.cocuklar dışarı çıkıp bisiklet sürmek istedi.bende apartmanın icinde surun dedim .neyse bunlar çıktılar.sonra diğer oğlan ağlayarak eve geldi.anneeee o beni bıraktı diye.ama nasil ağlıyor çok korkarmış nerden bileyim ben baştan desene..benim oglum alışıktır bakkala okula kendi gidip gelir.kadin nerdeyse oğluma patlayacaktı.cocyklari eve tıkıyorlar veriyorlar eline tablet telefon sonra bizler çok rahat anne babalarız gibi tavır sergiliyorlar.ben oğlumun yıllarca peşinden koştum heryeri öğretmeye çalıştım.yeri geldi yemek yapamadım evim pis kaldi.
Anldm tartıya etki etmez inşAllahAynen olmadi ama öğlen evden bisey yemeden çıktım.firsat olmadi.orda yiyebilecegim en uygun bunlar vardi.kucuk kaseydicanim
Anldm tartıya etki etmez inşAllah
Canım diyorum ya Herkesin bi düzeni var takılma cidden tablet telefon bende vermem ama dışarı bende yanliz bırakmıyorum malesef zaman kötü göz önünden ayırmaya gelmiyor.. Ben genelde çok sıkıntı olan ortamlara ya bi daha gitmiyorum ya da ağızlarının payını veriyorum sende öyle yap
Biz küçük bir ilçede yaşıyoruz canim.cok şükür bir çok yere göre sorunsuz bir yer.herkes herkesi bilir.oglanin okulu benim okulum karsilkli evimizlede arası 10 dk yürüyerek.zaten tüm çocuklar bisikletle gider gelir.bende gecen seneye kadar oğlumun hep peşindeydim o nereye ben oraya.sonra kizim olunca bazı şeyler eskisi kadar rahat değil tabi.baska bir yerde olsaydık böyle davranamzdimCanım diyorum ya Herkesin bi düzeni var takılma cidden tablet telefon bende vermem ama dışarı bende yanliz bırakmıyorum malesef zaman kötü göz önünden ayırmaya gelmiyor.. Ben genelde çok sıkıntı olan ortamlara ya bi daha gitmiyorum ya da ağızlarının payını veriyorum sende öyle yap
aman canım bosver oyle ınsanları herkesın bır egıtım seklı var her cocuk sakın olacak dıye bır kuralda yok haraketlı cocugun annesı ılgılenıyor cocuguna mudahale edıyorsa ben o mısafırın cocuguna bısey dıyemem ev sahıplıgıdırIyi aksamlar kızlar.bebek görmeye gittik.ben çok duygusalnolacagimdan bahsetmiştim sizlere.fakat olaylar farklı gelişti.benim 8 yaşında oglum var biraz hareketlidir kendisi .ev şahinin tavrı hic hoşuma gitmedi.kendininde 6.5 yaşında oğlu var.haliyle iki oğlan biraz kudurdu.kendi oğluna sakince dur yapma falan derken benim oğluma her seferinde ismini daha sesli söyleyerek uyardı.tavirlari hic hoş değildi.bir ara laf sokacaktım ama lohusa diye bişey demedim
Bende onları lohusaylen ağırlamıştım öyle da.vranmadim ama .en son sen bu cocugun enerhisini almak icin bir yere gonder falan dedi.tamam benim oglum hareketlidir ama abartılacak kadar yaramazlık yapmadı ve ben hep uyardım. Çocuğumla ilgili bir anneyim.hep tepesindeyim.zaten kadın bir değişik sırf bana geldi diye gittim.kendi kaybetti beni.neyse baya doldum eve geldim oğluma patladım.
sagol canımvar öyle yüzsüzler canım beraber otururken bnm kp de benimle küs olurdu annemlere ablamlara yüzsüzce çıkar gelirdi
yok canım tuketmicem örnek menüler de hic yok patates pirinç zaten
saol cnm insAllah
Afiyet olsun canım
afıyet olsun canımBugünkü menüm.sabah 09.00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
5 6 kiraz
Ara öğün 11.30 1 şeftali
1 sigara böreği
Akşam 19.00
1 çupra balık
Yarım dilim ekmek
Roka
Spor yok
bırazda uzakta oturmaları bu kadar kalmalarına neden olmus o zaman neyse canım hızlıca gelıp gecer esınlede cabucak kavusursun ıns lohusalıkta es en cok aranan yanında olmasını ıstedıgın kısı oluyorKizlar hepinizde cok sagolun tek tek yazmak isterdim ama biliyorsunuz durumlari :) bi sure daha gecsin daha cok gelirim insallah. Bu arada esim bugun aksam arkadasinda kalicak ablamda gelince yatck yerde olmadigindan hemde bunaldigindan gidiym dedi tabi benide bi hüzün kapladi insallah sütumu etkilemez. Yarin 1 teyzem 1 cocugu olan gidicek oteki teyzem ablam yegenimve anneannemde pazartesi gidicekler sanırım Annem kalicak birtek pazartesiden sonra. Bugun saglik ocgina gittik geldk hersey yolunda sukur.
Poni Bon zaten burda birinin evi olsa boyle olmazdik ama anneannem teyzelerim denizliden geldi 10 saat otobusle. Annemde Almanyadan geldi o yuzden o ihtimalde yok.
Menünüz çok güzel.Perşembe Menüm
10.00
3 ceviz
15.00 gibi
Tavada 2 yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Dereotu
18.15
Ton balikli peynirli salata
Ayran
İçinde olduğun durumu elbette sen daha iyi bilirsn cnm herkes kendi açısından bakıyor olaya Rabbim korusun evlatlarımızıBiz küçük bir ilçede yaşıyoruz canim.cok şükür bir çok yere göre sorunsuz bir yer.herkes herkesi bilir.oglanin okulu benim okulum karsilkli evimizlede arası 10 dk yürüyerek.zaten tüm çocuklar bisikletle gider gelir.bende gecen seneye kadar oğlumun hep peşindeydim o nereye ben oraya.sonra kizim olunca bazı şeyler eskisi kadar rahat değil tabi.baska bir yerde olsaydık böyle davranamzdim
Amin canim.aynen herkes kendi acısından bakar tabiki.tavrini öğrenmiş oldum.cunku hep görüşmek istiyor benimle.ben pek yüz vermiyorum.oncede benzer davranmıştı ama bu sefer iyice abarttı.ben böyle tiplerin çok iyi anne havalarına gicik oluyorum. Yok ben su biberon markasını aldım sende ondan al falan.ki gordum tezgahta diğer markalarda vardi.en pahalısını söylüyor bana..yok aaaaa mama mi veriyorsun ben oğlumu anne sütüyle besledim falan(bana geldigi zaman).eeee şimdi sende mama veriyorsun yeni bebeğneİçinde olduğun durumu elbette sen daha iyi bilirsn cnm herkes kendi açısından bakıyor olaya Rabbim korusun evlatlarımızı
Ay her zmn var o tipler kiz bosver vala uzak dur mumkun mertebe hatta bnm de bi tanıdık vardi ne yapsam ondan görüp yapmışım gibi bi havalar herseyin en iyisini o bilmeler falan kullanmaya da çalıştı biraz kendileri afedersn oyuncak alırım ondan görmüş olurum bi ara derin dondurucu aldm ki artk her evin ihtiyacı oldu ondan görüp almış oldum sanki ilk onda vardi hic gormemistik artik mesafrmi koydum uzagim rahatim arada mrb mrbAmin canim.aynen herkes kendi acısından bakar tabiki.tavrini öğrenmiş oldum.cunku hep görüşmek istiyor benimle.ben pek yüz vermiyorum.oncede benzer davranmıştı ama bu sefer iyice abarttı.ben böyle tiplerin çok iyi anne havalarına gicik oluyorum. Yok ben su biberon markasını aldım sende ondan al falan.ki gordum tezgahta diğer markalarda vardi.en pahalısını söylüyor bana..yok aaaaa mama mi veriyorsun ben oğlumu anne sütüyle besledim falan(bana geldigi zaman).eeee şimdi sende mama veriyorsun yeni bebeğne
Ay neyse baya gerilmisim.kusura bakmayin.neyseki eski komsularim d baya gicik oldu.baya gözgöze geldik onlarla
Meyve serbest sanirim.sut peki.Iyi akşamlar kızlar menümü verip hemen alintilarima dönüyorum
Şekersiz 1. Gün ben instagramdaki bi diyetisyenin seker orucunu uyguluyorum karatayin ki kadar kati degil bu arada o yuzden gözüm kesti iki ana iki ara olarak bitiricrm gunleri su ana kadar iyiydi
Kahvaltı 10
1 dilim tbe
Domates
Salatalık
Marul
Maydanoz
2 kk beyaz peynir
6 zeytin
Cay
Aralar
1 kase yoğurt
12 kiraz
Bi avuç vişne
1 kupa yeşil çay
Akşam 19
7-8 kaşık bamya yemeği
Bol salata
1 dilim kızarmış cok tahıllı ekmek
4 kaşık yoğurt
Su 2.5 litreyi gecer
Spor yok
En sevmediğim insan tipi.kendini afeedersin bisey sananlar.kime bu havaları .hava da onca ne oluyor.eziklikleri açığa cikiyor. Ben yapı itibariyle eskiden beri öyle laf sokamam.aklima laf gelmez.sayisalciyiz ondan mi bilmemAy her zmn var o tipler kiz bosver vala uzak dur mumkun mertebe hatta bnm de bi tanıdık vardi ne yapsam ondan görüp yapmışım gibi bi havalar herseyin en iyisini o bilmeler falan kullanmaya da çalıştı biraz kendileri afedersn oyuncak alırım ondan görmüş olurum bi ara derin dondurucu aldm ki artk her evin ihtiyacı oldu ondan görüp almış oldum sanki ilk onda vardi hic gormemistik artik mesafrmi koydum uzagim rahatim arada mrb mrb
sutte var cnm ara öğündeMeyve serbest sanirim.sut peki.
en güzeli bosverEn sevmediğim insan tipi.kendini afeedersin bisey sananlar.kime bu havaları .hava da onca ne oluyor.eziklikleri açığa cikiyor. Ben yapı itibariyle eskiden beri öyle laf sokamam.aklima laf gelmez.sayisalciyiz ondan mi bilmemsonra akşam aklıma gelir üzülürüm.bu yıllarca böyle devam etti 35 yaşındayım.son 2 3 senedir laf sokabiliyorum o da her zaman değil.ama yok bundan sonra tavrım çok farklı olacak.hep üzülen olmaktan yoruldum
oglen et yemissin keske aksam sebze yeseydin.afiyet olsun.Sabah 1 dilim tb ekmeği
Krem peynir üzerine
Öğle. Tavuk şiş 8 tane tavuk parçası.
Salata
Ayran
Akşam 5. Et döner
Ayran
Pilav 1 kaşık aldım
arkadaslarin dedigi gibi cok az yiyosun.afiyet olsun.09:00=== 2 haşlama yumurta
1 kk peynir
10 adet yeşil zeytin
15:00=== 4 yk kabak yemeği
1 kase yoğurt
Su 2 lt, daha da içerim
afiyet olsun.Emz.anne menüm
10.30
1 d çok tahıllı ekmek
1 ceviz
3 d peynir 3 zeytin
Domates salatalık
Ara
5 vişne
2 erik
Akşam 16.30
Yoğurtlu köz patlıcan
4 yk kuru fasulye
Az şekerli vişne kompostosu
Su 2 lt
Spor 30 dk bantta yürüyüş
afiyet olsun.bende aksam icin tonbalikli salata yedim:))Perşembe Menüm
10.00
3 ceviz
15.00 gibi
Tavada 2 yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Dereotu
18.15
Ton balikli peynirli salata
Ayran
afiyet olsun:)Iyi akşamlar kızlar menümü verip hemen alintilarima dönüyorum
Şekersiz 1. Gün ben instagramdaki bi diyetisyenin seker orucunu uyguluyorum karatayin ki kadar kati degil bu arada o yuzden gözüm kesti iki ana iki ara olarak bitiricrm gunleri su ana kadar iyiydi
Kahvaltı 10
1 dilim tbe
Domates
Salatalık
Marul
Maydanoz
2 kk beyaz peynir
6 zeytin
Cay
Aralar
1 kase yoğurt
12 kiraz
Bi avuç vişne
1 kupa yeşil çay
Akşam 19
7-8 kaşık bamya yemeği
Bol salata
1 dilim kızarmış cok tahıllı ekmek
4 kaşık yoğurt
Su 2.5 litreyi gecer
Spor yok
afiyet olsun oglen icin yediklerinden birinden biri olmasaydi daha iyiydi bence.Bugünkü menüm.sabah 09.00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
5 6 kiraz
Ara öğün 11.30 1 şeftali
1 sigara böreği
Akşam 19.00
1 çupra balık
Yarım dilim ekmek
Roka
Spor yok
az kalmis 3 gun daha sabret.Kizlar hepinizde cok sagolun tek tek yazmak isterdim ama biliyorsunuz durumlari :) bi sure daha gecsin daha cok gelirim insallah. Bu arada esim bugun aksam arkadasinda kalicak ablamda gelince yatck yerde olmadigindan hemde bunaldigindan gidiym dedi tabi benide bi hüzün kapladi insallah sütumu etkilemez. Yarin 1 teyzem 1 cocugu olan gidicek oteki teyzem ablam yegenimve anneannemde pazartesi gidicekler sanırım Annem kalicak birtek pazartesiden sonra. Bugun saglik ocgina gittik geldk hersey yolunda sukur.
Poni Bon zaten burda birinin evi olsa boyle olmazdik ama anneannem teyzelerim denizliden geldi 10 saat otobusle. Annemde Almanyadan geldi o yuzden o ihtimalde yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?