- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #30.801
halen bitmedimii???kışında hiç çekilmez inşaat işleri..senin dukan nasıl gidiyor fadime??bende tekrar yapıcam dukanı.kızlar üstkatımda inşaat sesleri bugün evin şapı atılıyor .bir bitsede kurtulsam
ben burdayımda sen nerelerdesin kız
halen bitmedimii???kışında hiç çekilmez inşaat işleri..senin dukan nasıl gidiyor fadime??bende tekrar yapıcam dukanı.
ağır misafirim var benim..babanem yanımda ama yarın gidiyo..bende kar demeden kış demeden spora başlıyorum inşallah..
kızlar benim eşim yeni bir püskevit getirdi..hani şu kaslı adamlar reklamını yapıyo ..biscolata pia...muhteşem bişeyyy..
oooo hakkatenmi..maaşallah yaaçok iyi gidiyor ben goji berry aldım yulaf kepegi aldım bitmişti .kızım 1 ayda 5 kilo verdi
senin adamın üstüne otur öldür
valla gazım çok..Fulyacım azcıkta benım ıcın uyuycaktımAzım ve ıradeyle devam eder dıyetın ıns cnmm...Sende kullerınden doguyosun gel yanlız bırakma benı sıyamumda katıldı aramıza ooohhh bı eksık hopıs kaldı oda bı gaza gelebılse
...
kızlar benim eşim yeni bir püskevit getirdi..hani şu kaslı adamlar reklamını yapıyo ..biscolata pia...muhteşem bişeyyy..
valla gazım çok...beni izlemeye devam et murç
onun altı sert puskevıtmı soksa kekmı kız ben denemedım daha ama o yakısıklılar ıcın 1 lerelıgıne denıycem...Onlar adama dıyetını bozdurur be yaww
onun altı sert puskevıtmı soksa kekmı kız ben denemedım daha ama o yakısıklılar ıcın 1 lerelıgıne denıycem...Onlar adama dıyetını bozdurur be yaww
manyak bişeee murç..üç kat..en altı kek, ara jöle en üst çikilata...benim favorim franbuazlısı...dene , pişman olmazsın..ben şimdi eşimi aradım , gelirkene kaslı adamların püskevitınden getir dedim..adam teli yüzüme kapattıı hahahaaa
hahahayyytt..yiyin yiyin hepiniz yiyin..ben de merak ettim simdiama burda yok sanirim
ben de merak ettim simdiama burda yok sanirim
ye bacım sende ye..ama sakın benim gibi kocandan isteme, yoksa elinde telefonla kalakalırsın..hahayy sesli güldüm sana dese aynı şeyi sende kapardın hopişim
fadime hopişin dediği etkiyi gösterdiyse bizde yiyek bacımmm
bende öğle yemekleri için k fleks falan alsam mı diye düşünüyorum deneyen var mı :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?