Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar benim eşim yeni bir püskevit getirdi..hani şu kaslı adamlar reklamını yapıyo ..biscolata pia...muhteşem bişeyyy..

çok iyi gidiyor ben goji berry aldım yulaf kepegi aldım bitmişti .kızım 1 ayda 5 kilo verdi
oooo hakkatenmi..maaşallah yaakızında gelseydi ya topiğe..daha iyi konsantre olurdu..bende yulaf kepeği var ama goji berry almam lazım..sende wc sorunu oldumu?

Fulyacım azcıkta benım ıcın uyuycaktım Azım ve ıradeyle devam eder dıyetın ıns cnmm...Sende kullerınden doguyosun gel yanlız bırakma benı sıyamumda katıldı aramıza ooohhh bı eksık hopıs kaldı oda bı gaza gelebılse

Nagıscım valla dedıgın gıbı o kadar yapıp ucundan azcık tatmamak olmazdı merak ettım bı kere nasıl olmus dıe ...Tattım baktım pekte guzel olmus yaww :)

Sabah kahvaltıdan sonra anca acıktım yanımda tavuk sote ve haslama sebze vardı usendım onları yapmaya azcıkta cnm tatlı cektı saldırmıyım dıe kendıme meyve salatası hazırladım...

1 muz
1 elma
1 armut
1 kıvı
200 ml çilekli süt
1 avuc k fleks kırmızı meyvelı

sanırım bıraz abarttım ama tatlı ıhtıyacımı aldı en azından

valla gazım çok...beni izlemeye devam et murç

kızlar benim eşim yeni bir püskevit getirdi..hani şu kaslı adamlar reklamını yapıyo ..biscolata pia...muhteşem bişeyyy..

onun altı sert puskevıtmı soksa kekmı kız ben denemedım daha ama o yakısıklılar ıcın 1 lerelıgıne denıycem...Onlar adama dıyetını bozdurur be yaww

onun altı sert puskevıtmı soksa kekmı kız ben denemedım daha ama o yakısıklılar ıcın 1 lerelıgıne denıycem...Onlar adama dıyetını bozdurur be yaww

manyak bişeee murç..üç kat..en altı kek, ara jöle en üst çikilata...benim favorim franbuazlısı...dene , pişman olmazsın..ben şimdi eşimi aradım , gelirkene kaslı adamların püskevitınden getir dedim..adam teli yüzüme kapattıı hahahaaa

fadime okuuuuuuuuuuuuuu:.CİNSEL GÜCÜN KAYNAĞI

Goji Asya tıbbında yer alan başlıca cinsel güç arttırıcı bitkidir. Efsanevi olarak cinsel arzuyu tetiklediğine inanılır. Eski bir Çin atasözü evinden ve karısından uzaklara gitmek zorunda olan erkekler için “Kim ki evinden yüz kilometre uzağa gidecekse Goji yememelidir!” der.

Modern bilimsel çalışmalar ise Goji’nin kandaki testosteron seviyesini belirgin bir şekilde arttırarak her iki cinste de cinsel gücü arttırdığını göstermektedir.

.

hahayy sesli güldüm sana dese aynı şeyi sende kapardın hopişim
fadime hopişin dediği etkiyi gösterdiyse bizde yiyek bacımmm
bende öğle yemekleri için k fleks falan alsam mı diye düşünüyorum deneyen var mı :44:

ben de merak ettim simdi ama burda yok sanirim

ye bacım sende ye..ama sakın benim gibi kocandan isteme, yoksa elinde telefonla kalakalırsın..kfleks hiç denemedim canım biz henüz o aşamaya gelmedik..halihazırda püskevit deniyoruz

Ben geldim kurs bitti bugün yumurta çizdim çok tatlı oldular sticker yapıp yeğenimin odasındaki kapıya yapıştırcam

Kursta asansörde 15 dakika mahsur kaldım :44: 20 dakkalık molayı 25 dakikada bitirdim
1 limonlu çay
1 bisküvi form çikolatalı yulaflı

eve geldim

1 kase mercimek çorba
1 dilim kepek ekmek

3 tanecik kayısı (wc sorunum için) ıslayıp içtim...

36 34 beden ahhh bi olaydım az kaldı az 3 kilo sonra 36

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…