Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kolay gelsin
Gecen cuma 75
Bu cuma 74.5
Fark 500
Yuzde0.70
Bu hafta az gıttı cok uzgunum ya
tebrikler
inşallaj

Bi an once diyet basari öyküleri kısmında bende hikayemi paylaşmak istiyorum insAllah ya nerden nereye diorum bazen tarti hatasını geçelim 100 kg diorum ben 99 garanti vardım çünki su ana kadsr 18.4 kg gitmiş hicte azimsanacak bi kilo degil en azindan benim icin bekarken de vermistim aslinda yine tahmini aymi zaman dilimlerindr 18 kilo vermistim ben yqvas veriyorum ama uzun sure korumustym kilomu dogum yapana kadar tabiki ilk hedef 75 yaptım son 6.6 kg kaldi insAllah sonrasında 70 i görmek istiyorum diyetisyenin dedigi rakam 67-68 birakalim diyene kqdar birqkmayi düşünmüyorum
Paylaşmak istedim hem kendime hem size moral olsun die

Kizlar ben hala çay keyfi yapiorum sizler napiosnz
bende isleri bitirdim.uzandim koltuga.sporumuda yaptim.ohh rahatladim.ustumden bi yuk kalkti:))
başladım ama tam yapabilip yapamadığıma emin değilim
o nasil oluyo
yukardaki baslangic kilonu felan gordum.tamda diyodum nerdeyse 20 kilo vermis buyuk basari felan diye..sende bunlari yazmissin tamda...tebrikler buyuk bi basari ve azim:)

Oh masAllah cnm bende mutfagi toparldm bulaşık makinesini çalıştırdım simdi de çamaşır katliycam vala evin her yeri iş kaynıyor resmen
Cok teşekkür ederim canım gerçekten arada bi bıkkınlık gelse de geriye dönüp bakınca insan iyi ki pes etmemişim dio benim göbeğim baya toparland hic gidecegini sanmıyordm afedersn çıplak aynaya bakinca birqz daha düzeldi görüntü

masallah canım 20 kılo hıcte az bır rakam degıl tabıkı daha vereceksın b3n senın azmıne ve ıstegıne emınım ıns bende en kısa surede ılk hexefe ulasırım
kayninişimin kahve makinasını tamire götürücem ben çıkıyorum minnoşlar akşam yemeğe çıkacağız. akşama kadar eve gelirim muhtemelen. o zaman bakıcam sizin kilolarınıza da:)
kolay gelsın canım

Bende kızları kurstan aldım geldım kahvaltı yaptık cay ıcıyorum bende ısler benımde kaynıyor valla canım kızlar pogaca ve kek ıstıyorlarmıs esımde soylenıyordu yapmıyorsun su aralar dıye mutfaga gırecegım bende bırazdan guzel kokukarla doyup yemeyecegım artık

masallah canım 20 kılo hıcte az bır rakam degıl tabıkı daha vereceksın b3n senın azmıne ve ıstegıne emınım ıns bende en kısa surede ılk hexefe ulasırım
kolay gelsın canım
Saol cnm sen pes etmezsen bence ulaşırsn sen hep pes ettiginden ötürü ulaşamıyordun guncel kilonu da profikin altina eklesene

Afiyet olsun canım kolay gelsin simdiden bende yapmıyorum en son yaptgm sey sütlaç kokusu yeteri kadar doyurucu olur bence de bende saglik ocagina gidicem islerimi halledersem sonuclarimi almaya

Saol cnm sen pes etmezsen bence ulaşırsn sen hep pes ettiginden ötürü ulaşamıyordun guncel kilonu da profikin altina eklesene
Evet kararlı olamıyorum ben ya su ıkı uc haftadır bı ıstek var bırakmak ıstemıyorum tamam guncelı yazıyorum sımdı

Iyi günleri kizlar bugünkü kilom 94.yalniz ben 1.7 kg yağdan vermişim. Kas artışın olmuş.cok mutlu oldum. Ben yine de yüzdeyi kilodan hesaplayın dimi
Geçen hafta 95.4 bu hafta 94
Yüzde %1.46 düşüş
Gayet guzel canım yagdan gıtmesı cok guzeltebrıkler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…