- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #308.081
kolay gelsinŞuan için bildirimler çok iyi darısı diğerlerine ben gidip bir aydır erteledigim mutfak dolapları ve fayansini sileyim( heryeri sildim mutfak gözümde büyüdü) annemden veto yedim kendi işlerini bitir daha aysinin evi var düğün öncesi bir temizleyin bizim ev var camlar dolaplar diye saydirdikendimi an itibariyle külkedisi gibi hissettim neyse ben çalışırken onlar benim evi yapiyordu hep bu işler sıra ile kaldiriyim totoyu
tebriklerGecen cuma 75
Bu cuma 74.5
Fark 500
Yuzde0.70
Bu hafta az gıttı cok uzgunum ya
inşallajtebrikler canim haftaya 70 leei gorursun kesin:)
uzulme rakibem.yinede cok iyi eksi sonicta.simdi seni yenmis oldum dimi:)))
sagol canim:))
sagol canim.
korumada kilo vermek :)cok iyi tebrikler.
tebrikler canim:)
masallah cok iyi tebrikler
arkadaslarin soyledigi gibi odemdir.
sonunda 80 ler gelmis")
gunaydin canim.eksi sonucta haftaya daha cok verirsin:)
başladım ama tam yapabilip yapamadığıma emin değilimgüzel gidiyor cnm simdilik eksi görmek daha da motive etti sen basladkn mi
Tskler cnm
Nie yasaklı şeyler mi yedin bugun yeniden başlamış say kendini nolcak istiyorsan olurbaşladım ama tam yapabilip yapamadığıma emin değilim
bende isleri bitirdim.uzandim koltuga.sporumuda yaptim.ohh rahatladim.ustumden bi yuk kalkti:))Kizlar ben hala çay keyfi yapiorum sizler napiosnz
o nasil oluyobaşladım ama tam yapabilip yapamadığıma emin değilim
yukardaki baslangic kilonu felan gordum.tamda diyodum nerdeyse 20 kilo vermis buyuk basari felan diye..sende bunlari yazmissin tamda...tebrikler buyuk bi basari ve azim:)Bi an once diyet basari öyküleri kısmında bende hikayemi paylaşmak istiyorum insAllah ya nerden nereye diorum bazen tarti hatasını geçelim 100 kg diorum ben 99 garanti vardım çünki su ana kadsr 18.4 kg gitmiş hicte azimsanacak bi kilo degil en azindan benim icin bekarken de vermistim aslinda yine tahmini aymi zaman dilimlerindr 18 kilo vermistim ben yqvas veriyorum ama uzun sure korumustym kilomu dogum yapana kadar tabiki ilk hedef 75 yaptım son 6.6 kg kaldi insAllah sonrasında 70 i görmek istiyorum diyetisyenin dedigi rakam 67-68 birakalim diyene kqdar birqkmayi düşünmüyorum
Paylaşmak istedim hem kendime hem size moral olsun die
60 lari gormussun canim tebriklerhellooooo
geçen hafta 70.00
bugün 69.1
fark 900
yüzde 1.28
Oh masAllah cnm bende mutfagi toparldm bulaşık makinesini çalıştırdım simdi de çamaşır katliycam vala evin her yeri iş kaynıyor resmenbende isleri bitirdim.uzandim koltuga.sporumuda yaptim.ohh rahatladim.ustumden bi yuk kalkti:))
o nasil oluyo
yukardaki baslangic kilonu felan gordum.tamda diyodum nerdeyse 20 kilo vermis buyuk basari felan diye..sende bunlari yazmissin tamda...tebrikler buyuk bi basari ve azim:)
masallah canım 20 kılo hıcte az bır rakam degıl tabıkı daha vereceksın b3n senın azmıne ve ıstegıne emınım ıns bende en kısa surede ılk hexefe ulasırımBi an once diyet basari öyküleri kısmında bende hikayemi paylaşmak istiyorum insAllah ya nerden nereye diorum bazen tarti hatasını geçelim 100 kg diorum ben 99 garanti vardım çünki su ana kadsr 18.4 kg gitmiş hicte azimsanacak bi kilo degil en azindan benim icin bekarken de vermistim aslinda yine tahmini aymi zaman dilimlerindr 18 kilo vermistim ben yqvas veriyorum ama uzun sure korumustym kilomu dogum yapana kadar tabiki ilk hedef 75 yaptım son 6.6 kg kaldi insAllah sonrasında 70 i görmek istiyorum diyetisyenin dedigi rakam 67-68 birakalim diyene kqdar birqkmayi düşünmüyorum
Paylaşmak istedim hem kendime hem size moral olsun die
kolay gelsın canımkayninişimin kahve makinasını tamire götürücem ben çıkıyorum minnoşlar akşam yemeğe çıkacağız. akşama kadar eve gelirim muhtemelen. o zaman bakıcam sizin kilolarınıza da:)
Saol cnm sen pes etmezsen bence ulaşırsn sen hep pes ettiginden ötürü ulaşamıyordunmasallah canım 20 kılo hıcte az bır rakam degıl tabıkı daha vereceksın b3n senın azmıne ve ıstegıne emınım ıns bende en kısa surede ılk hexefe ulasırım
kolay gelsın canım
Afiyet olsun canım kolay gelsin simdiden bende yapmıyorum en son yaptgm sey sütlaçBende kızları kurstan aldım geldım kahvaltı yaptık cay ıcıyorum bende ısler benımde kaynıyor valla canım kızlar pogaca ve kek ıstıyorlarmıs esımde soylenıyordu yapmıyorsun su aralar dıye mutfaga gırecegım bende bırazdan guzel kokukarla doyup yemeyecegım artık
Evet kararlı olamıyorum ben ya su ıkı uc haftadır bı ıstek var bırakmak ıstemıyorum tamam guncelı yazıyorum sımdıSaol cnm sen pes etmezsen bence ulaşırsn sen hep pes ettiginden ötürü ulaşamıyordunguncel kilonu da profikin altina eklesene
Temız cıkar ıns sonuclarAfiyet olsun canım kolay gelsin simdiden bende yapmıyorum en son yaptgm sey sütlaçkokusu yeteri kadar doyurucu olur bence de bende saglik ocagina gidicem islerimi halledersem sonuclarimi almaya
Gayet guzel canım yagdan gıtmesı cok guzeltebrıklerIyi günleri kizlar bugünkü kilom 94.yalniz ben 1.7 kg yağdan vermişim. Kas artışın olmuş.cok mutlu oldum. Ben yine de yüzdeyi kilodan hesaplayın dimi
Geçen hafta 95.4 bu hafta 94
Yüzde %1.46 düşüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?