- Konu Sahibi Handandandan
-
- #308.121
vauvvv süpersin maşallah
Cuma 74.3
Bugün 72.3
Fark -2 (% 2.7)
tamam kuzum ben baya normal diyet yaptım verebilmek için pazartesiye göre 1,3 gitti resmenKuzum tartılmadım bu hafta
kendime izin verdim bu haftalık bi kafamı rahatlatmak istedim açıkcası
ama öğünlerim aynı gidiyor sadece iki gün kaçamağım oldu
bu hafta o da olmaycak inşallah
canım benim berbat hafta geçirmek konusunda aynıyız... sıkma canınıKızlar cok özür dilerim berbat bi hafta geçirdim.
Gecen hafta 57.3
Bugün 56.2
Fark 1.1
%1.92
canım hayırdır ne oldu ?Kızlar cok özür dilerim berbat bi hafta geçirdim.
Gecen hafta 57.3
Bugün 56.2
Fark 1.1
%1.92
Kaptan "iyi kilo verenler mezun oldu, takımın yüzdesini düşürmeyelim" diyince ekstra gayret gösterdim.
dahada iyi olcak insallah..bu zamana kadar pes etmediysen artik hic etmezsin.yolu yariladin.Oh masAllah cnm bende mutfagi toparldm bulaşık makinesini çalıştırdım simdi de çamaşır katliycam vala evin her yeri iş kaynıyor resmen
Cok teşekkür ederim canımgerçekten arada bi bıkkınlık gelse de geriye dönüp bakınca insan iyi ki pes etmemişim dio benim göbeğim baya toparland hic gidecegini sanmıyordm afedersn çıplak aynaya bakinca birqz daha düzeldi görüntü
bende kiloyu az verdim diye uzuluyosun sandiydim dim dimEksim iyi ama gelemeyince suclu hissediyorum kendimi
Ama boya badana bitti simdi parkeler yapilacak esyalari yerlestiremiyoruz onun icin her yer heryerde evde çıldırıcam. Isin kötü yanı isyerindede ortalik karıştı
muhteşemsin canım harika gerçektennnKaptan "iyi kilo verenler mezun oldu, takımın yüzdesini düşürmeyelim" diyince ekstra gayret gösterdim.
çok iyi kuzum 1,3tamam kuzum ben baya normal diyet yaptım verebilmek için pazartesiye göre 1,3 gitti resmen
ama öyle meyve kuruyemiş vs hiçbirşey yemedim
sebzeyi bile kısıtlı yedim
moral bozukluğundan paylaşamadım ama tam dukan yaptım bu hafta
kolay gelsin inş tez vakitte biter rahat edersinEksim iyi ama gelemeyince suclu hissediyorum kendimi
Ama boya badana bitti simdi parkeler yapilacak esyalari yerlestiremiyoruz onun icin her yer heryerde evde çıldırıcam. Isin kötü yanı isyerindede ortalik karıştı
Bi bende etkili değil galibaleslie çok etkili canım ya
Leslie değilde callanetics daha iyi sıkılaştırıyormuş canımmuhteşemsin canım harika gerçektennnbende Leslie başlıcam sıkılaşmak için sanırım
70 leri sende gordun bu hafta:)darisi 60 lara insallahSelam kizlar bir ara siteye giremedim açmadı sayfayi sonrada dışarı ciktim gorumcemin kucuk oğlu ayağıni kirmis aksam gecmis olsuna gidicez 10 gun olmuştu ogrendgimizde gittim ona oyuncak aldım geldim evdi isti derken anva
Gecen cuma 81, 8
Bugun: 79
Fark 2.8
Yuzde 3,42
tovbe tovbee daha nolsun 1kilodan bile fazla vermissin.bunun neresi berbat.bide ozur diliyosun...hem
Kuzum çalışıyorum nasil olacak bugünaskrhpozitif Mefkurem CurukElma ben acele dışarı çıkmak zorunda kaldım kızlar listeye yardım edemeyeceğim
hiç duymadım canım saol bakıcam mutlakaLeslie değilde callanetics daha iyi sıkılaştırıyormuş canım
Canım paylaşmıştım video linklerini geçen haftalarda, 4 aşama.hiç duymadım canım saol bakıcam mutlaka
Afiyt olsun canm. Ben kızımn 2 ay aşılarını yaptırdm sabah sonra geldim kahvaltı ordan düdüklü bakmaya gittik (netten aldım) yeni akşam yemeği yedik çok yorgunum işler duruyor kızım biraz keyifsiz. Bugün çabuk geçtiKizlar ben hala çay keyfi yapiorum sizler napiosnz
Bravo
merhabalar kızlarNorth River Mefkurem
kilo bildirimim
geçen cuma 59.1 (aslında pazartesi 59.8 dim )
bu gün 58.5
fark 600
yüzde %1.015
Güzel tebriklerrKilo bildirimi
Geçen hafta 68.7
Bu hafta 67.9
Fark -0.8
Vuu harika
Cuma 74.3
Bugün 72.3
Fark -2 (% 2.7)
Bncede ödemdir ayrıca boyun kaçtı cnmGeçen hafta:46.9
Bu hafta: 47.3
Fark:+400
Ama iki gündür çok düzensiz ve fazla uyuyorum ondan ödemim vardır diye düşünüyorum çünkü suratım bile şiş sürekli kızlar
Bire yakın yüzden var daha ne olsunGünaydın
Kusura bakmayın arkadaşlar bu hafta bi katkım olamadı sizlere
Gecen Cuma : 63.2
Bu Hafta : 62.6
Fark : - 600
Yüzde : 0,95
Olsun haftaya daha iyi verirsinGecen cuma 75
Bu cuma 74.5
Fark 500
Yuzde0.70
Bu hafta az gıttı cok uzgunum ya
6lara hoşgeldinhellooooo
geçen hafta 70.00
bugün 69.1
fark 900
yüzde 1.28
Bnde yeni kek kalıbı aldm onu deneyeceğim 1 dilm yesek ne olur kiBende kızları kurstan aldım geldım kahvaltı yaptık cay ıcıyorum bende ısler benımde kaynıyor valla canım kızlar pogaca ve kek ıstıyorlarmıs esımde soylenıyordu yapmıyorsun su aralar dıye mutfaga gırecegım bende bırazdan guzel kokukarla doyup yemeyecegım artık
Süper yağ yakımınIyi günleri kizlar bugünkü kilom 94.yalniz ben 1.7 kg yağdan vermişim. Kas artışın olmuş.cok mutlu oldum. Ben yine de yüzdeyi kilodan hesaplayın dimi
Geçen hafta 95.4 bu hafta 94
Yüzde %1.46 düşüş
Gene de çok iyi cnm tbrHayırlı cumalar gençler
Önce kilo bildirimim yapiyim ..
Geçen hafta 92.7
Bu hafta 91.6
Yüzde 1.18
Her hafta eksi olmak guzel ama eskiden gördüğüm eksileri gorememek kötü tabii
SüperrKızlar cok özür dilerim berbat bi hafta geçirdim.
Gecen hafta 57.3
Bugün 56.2
Fark 1.1
%1.92
Harika eksiSelam kizlar bir ara siteye giremedim açmadı sayfayi sonrada dışarı ciktim gorumcemin kucuk oğlu ayağıni kirmis aksam gecmis olsuna gidicez 10 gun olmuştu ogrendgimizde gittim ona oyuncak aldım geldim evdi isti derken anva
Gecen cuma 81, 8
Bugun: 79
Fark 2.8
Yuzde 3,42
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?