- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #308.101
devamı gelir insAllahEvet kararlı olamıyorum ben ya su ıkı uc haftadır bı ıstek var bırakmak ıstemıyorum tamam guncelı yazıyorum sımdı
insAllah cnmTemız cıkar ıns sonuclar
tebrikler cnm yagdan gitmesi super bklm pazartesi bana ne dicrk diyetisyenIyi günleri kizlar bugünkü kilom 94.yalniz ben 1.7 kg yağdan vermişim. Kas artışın olmuş.cok mutlu oldum. Ben yine de yüzdeyi kilodan hesaplayın dimi
Geçen hafta 95.4 bu hafta 94
Yüzde %1.46 düşüş
tebrikler cnm sonucta eksiisinHayırlı cumalar gençler
Önce kilo bildirimim yapiyim ..
Geçen hafta 92.7
Bu hafta 91.6
Yüzde 1.18
Her hafta eksi olmak guzel ama eskiden gördüğüm eksileri gorememek kötü tabii
Tebrikler tatlım, gayet güzel bir eksi.hellooooo
geçen hafta 70.00
bugün 69.1
fark 900
yüzde 1.28
Çok güzel canım, tebriklerIyi günleri kizlar bugünkü kilom 94.yalniz ben 1.7 kg yağdan vermişim. Kas artışın olmuş.cok mutlu oldum. Ben yine de yüzdeyi kilodan hesaplayın dimi
Yüzde %1.46 düşüş
Insallah canim en kısa zamanda ulaşırsın hedefine.1 kilo yag 4 paket 250 gramlık margarin gibi düşünürsek 18 kilo yu gözünde canlandır bir ne kadar büyük başarı.darisu hepimizeBi an once diyet basari öyküleri kısmında bende hikayemi paylaşmak istiyorum insAllah ya nerden nereye diorum bazen tarti hatasını geçelim 100 kg diorum ben 99 garanti vardım çünki su ana kadsr 18.4 kg gitmiş hicte azimsanacak bi kilo degil en azindan benim icin bekarken de vermistim aslinda yine tahmini aymi zaman dilimlerindr 18 kilo vermistim ben yqvas veriyorum ama uzun sure korumustym kilomu dogum yapana kadar tabiki ilk hedef 75 yaptım son 6.6 kg kaldi insAllah sonrasında 70 i görmek istiyorum diyetisyenin dedigi rakam 67-68 birakalim diyene kqdar birqkmayi düşünmüyorum
Paylaşmak istedim hem kendime hem size moral olsun die
tovbe tovbee daha nolsun 1kilodan bile fazla vermissin.bunun neresi berbat.bide ozur diliyosun...hem kilona gore baya bi vermissin yani.bence sevinmen lazim:)))Kızlar cok özür dilerim berbat bi hafta geçirdim.
Gecen hafta 57.3
Bugün 56.2
Fark 1.1
%1.92
Tartı sonucun gayet güzel canımKızlar cok özür dilerim berbat bi hafta geçirdim.
Gecen hafta 57.3
Bugün 56.2
Fark 1.1
%1.92
site cok yavas cnm.. Elti konusunda bisey diyemeyecrgim ya cok çektim zamaninda kp yannda oturuukenSitemi yavaş bugun sanki begeni yapmam bile saniyeler alıyor ilginc
Daha sonra geliyim , çamaşır aticam makinaya yemek yok iş çok aksamada eltimler gelir ,kayinvaldem benle yaşadığı için her cuma gelirler ve cuma benim için göz açıp kapayinca geliverirseverim kaynimi farkındadır ben olmasam bütün dengelerin altüst olacağını nasilmi çünkü benden başkası kesinlikle çekmez kayinvaldemin nazini mizmizligini onun karısı hiç çekmiyor senede bir birkaç günlüğüne gider karısı burnundan getirir onuda ..oyuzden büyük nimetim onun için
aynrn cnm cok tsk ederim destegin icinInsallah canim en kısa zamanda ulaşırsın hedefine.1 kilo yag 4 paket 250 gramlık margarin gibi düşünürsek 18 kilo yu gözünde canlandır bir ne kadar büyük başarı.darisu hepimize
Tebrikler rakibem beni gectin kilona göre süper eksi yüzden beni gecti dogal olarakKızlar cok özür dilerim berbat bi hafta geçirdim.
Gecen hafta 57.3
Bugün 56.2
Fark 1.1
%1.92
sağolasın balım çok iyi geldi bu rakam banaÇok güzel canım, tebrikler
bu kadar kilo veren birisi hedefe gelmeden pes etmez. TebriklerBi an once diyet basari öyküleri kısmında bende hikayemi paylaşmak istiyorum insAllah ya nerden nereye diorum bazen tarti hatasını geçelim 100 kg diorum ben 99 garanti vardım çünki su ana kadsr 18.4 kg gitmiş hicte azimsanacak bi kilo degil en azindan benim icin bekarken de vermistim aslinda yine tahmini aymi zaman dilimlerindr 18 kilo vermistim ben yqvas veriyorum ama uzun sure korumustym kilomu dogum yapana kadar tabiki ilk hedef 75 yaptım son 6.6 kg kaldi insAllah sonrasında 70 i görmek istiyorum diyetisyenin dedigi rakam 67-68 birakalim diyene kqdar birqkmayi düşünmüyorum
Paylaşmak istedim hem kendime hem size moral olsun die
tebrikler gayet iyihellooooo
geçen hafta 70.00
bugün 69.1
fark 900
yüzde 1.28
tebrikler çok güzel bi sonuçIyi günleri kizlar bugünkü kilom 94.yalniz ben 1.7 kg yağdan vermişim. Kas artışın olmuş.cok mutlu oldum. Ben yine de yüzdeyi kilodan hesaplayın dimi
Yüzde %1.46 düşüş
tebrikler çok iyiHayırlı cumalar gençler
Önce kilo bildirimim yapiyim ..
Geçen hafta 92.7
Bu hafta 91.6
Yüzde 1.18
Her hafta eksi olmak guzel ama eskiden gördüğüm eksileri gorememek kötü tabii
cok güzel bi sonuç tebriklerKızlar cok özür dilerim berbat bi hafta geçirdim.
Gecen hafta 57.3
Bugün 56.2
Fark 1.1
%1.92
tovbe tovbee daha nolsun 1kilodan bile fazla vermissin.bunun neresi berbat.bide ozur diliyosun...hem kilona gore baya bi vermissin yani.bence sevinmen lazim:)))
Tartı sonucun gayet güzel canım
Uğrayamıyorsun diye mi özür diledin?
Eksim iyi ama gelemeyince suclu hissediyorum kendimisite cok yavas cnm.. Elti konusunda bisey diyemeyecrgim ya cok çektim zamaninda kp yannda oturuuken
aynrn cnm cok tsk ederim destegin icin
Tebrikler rakibem beni gectin kilona göre süper eksi yüzden beni gecti dogal olarak
leslie çok etkili canım ya
Aynen canım ya.. Leslie ye başladım onun etkisi oldu bence.
kuzum naptın nasılsın benim gibi kilo almadın değil mibaşladım ama tam yapabilip yapamadığıma emin değilim
gayet güzel gitmiş maşallahEksim iyi ama gelemeyince suclu hissediyorum kendimi
Ama boya badana bitti simdi parkeler yapilacak esyalari yerlestiremiyoruz onun icin her yer heryerde evde çıldırıcam. Isin kötü yanı isyerindede ortalik karıştı
Kuzum tartılmadım bu haftakuzum naptın nasılsın benim gibi kilo almadın değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?