Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evet kararlı olamıyorum ben ya su ıkı uc haftadır bı ıstek var bırakmak ıstemıyorum tamam guncelı yazıyorum sımdı
devamı gelir insAllah
Temız cıkar ıns sonuclar
insAllah cnm
Iyi günleri kizlar bugünkü kilom 94.yalniz ben 1.7 kg yağdan vermişim. Kas artışın olmuş.cok mutlu oldum. Ben yine de yüzdeyi kilodan hesaplayın dimi
Geçen hafta 95.4 bu hafta 94
Yüzde %1.46 düşüş
tebrikler cnm yagdan gitmesi super bklm pazartesi bana ne dicrk diyetisyen
Hayırlı cumalar gençler
Önce kilo bildirimim yapiyim ..
Geçen hafta 92.7
Bu hafta 91.6
Yüzde 1.18

Her hafta eksi olmak guzel ama eskiden gördüğüm eksileri gorememek kötü tabii
tebrikler cnm sonucta eksiisin

Sitemi yavaş bugun sanki begeni yapmam bile saniyeler alıyor ilginc
Daha sonra geliyim , çamaşır aticam makinaya yemek yok iş çok aksamada eltimler gelir ,kayinvaldem benle yaşadığı için her cuma gelirler ve cuma benim için göz açıp kapayinca geliverirseverim kaynimi farkındadır ben olmasam bütün dengelerin altüst olacağını nasilmi çünkü benden başkası kesinlikle çekmez kayinvaldemin nazini mizmizligini onun karısı hiç çekmiyor senede bir birkaç günlüğüne gider karısı burnundan getirir onuda ..oyuzden büyük nimetim onun için

Iyi günleri kizlar bugünkü kilom 94.yalniz ben 1.7 kg yağdan vermişim. Kas artışın olmuş.cok mutlu oldum. Ben yine de yüzdeyi kilodan hesaplayın dimi
Yüzde %1.46 düşüş
Çok güzel canım, tebrikler

Insallah canim en kısa zamanda ulaşırsın hedefine.1 kilo yag 4 paket 250 gramlık margarin gibi düşünürsek 18 kilo yu gözünde canlandır bir ne kadar büyük başarı.darisu hepimize

site cok yavas cnm.. Elti konusunda bisey diyemeyecrgim ya cok çektim zamaninda kp yannda oturuuken
Insallah canim en kısa zamanda ulaşırsın hedefine.1 kilo yag 4 paket 250 gramlık margarin gibi düşünürsek 18 kilo yu gözünde canlandır bir ne kadar büyük başarı.darisu hepimize
aynrn cnm cok tsk ederim destegin icin
Kızlar cok özür dilerim berbat bi hafta geçirdim.
Gecen hafta 57.3
Bugün 56.2
Fark 1.1
%1.92
Tebrikler rakibem beni gectin kilona göre süper eksi yüzden beni gecti dogal olarak

bu kadar kilo veren birisi hedefe gelmeden pes etmez. Tebrikler
hellooooo
geçen hafta 70.00
bugün 69.1
fark 900
yüzde 1.28
tebrikler gayet iyi
Yüzde %1.46 düşüş
tebrikler çok güzel bi sonuç
Hayırlı cumalar gençler
Önce kilo bildirimim yapiyim ..
Geçen hafta 92.7
Bu hafta 91.6
Yüzde 1.18

Her hafta eksi olmak guzel ama eskiden gördüğüm eksileri gorememek kötü tabii
tebrikler çok iyi
Kızlar cok özür dilerim berbat bi hafta geçirdim.
Gecen hafta 57.3
Bugün 56.2
Fark 1.1
%1.92
cok güzel bi sonuç tebrikler

tovbe tovbee daha nolsun 1kilodan bile fazla vermissin.bunun neresi berbat.bide ozur diliyosun...hem kilona gore baya bi vermissin yani.bence sevinmen lazim:)))
Tartı sonucun gayet güzel canım

Uğrayamıyorsun diye mi özür diledin?
site cok yavas cnm.. Elti konusunda bisey diyemeyecrgim ya cok çektim zamaninda kp yannda oturuuken
aynrn cnm cok tsk ederim destegin icin

Tebrikler rakibem beni gectin kilona göre süper eksi yüzden beni gecti dogal olarak
Eksim iyi ama gelemeyince suclu hissediyorum kendimi
Ama boya badana bitti simdi parkeler yapilacak esyalari yerlestiremiyoruz onun icin her yer heryerde evde çıldırıcam. Isin kötü yanı isyerindede ortalik karıştı

Eksim iyi ama gelemeyince suclu hissediyorum kendimi
Ama boya badana bitti simdi parkeler yapilacak esyalari yerlestiremiyoruz onun icin her yer heryerde evde çıldırıcam. Isin kötü yanı isyerindede ortalik karıştı
gayet güzel gitmiş maşallah

kuzum naptın nasılsın benim gibi kilo almadın değil mi
Kuzum tartılmadım bu hafta
kendime izin verdim bu haftalık bi kafamı rahatlatmak istedim açıkcası
ama öğünlerim aynı gidiyor sadece iki gün kaçamağım oldu
bu hafta o da olmaycak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…