Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hahahayyytt..yiyin yiyin hepiniz yiyin..ben sana yollayayım bacım kargoyınan

bak sen.. niye bu kadar heveslisin bakayim bana puskevit yedirmeye?
yemicem iste :18: bu hafta kacamak yohhh
esimle spora gidiyoruz simdi. cikista da sauna'ya nefes alamayip panik ataktan olecegimi biliyorum ama olsun denemek istiyorum..
karnim da davul gibi ya ne guzel incelmisti gobus, simdi yine sismisim. az once mezura ile olctum. aglamak istiyorum

ne güzel söylemiş ah bunu yapabilsek öfkenimiz kinimiz bitiriyor hep bizi
nol du sana ne güzel giidyordun bu haftayı iyi değerlendirelim yaza şunun şurasında ne kaldııı :18::18::18:
ben 40 istemiyorummm olcaksam 38 olayım bariii 36da az gelir 38 iyidir iyi
kızlar benim eşim yeni bir püskevit getirdi..hani şu kaslı adamlar reklamını yapıyo ..biscolata pia...muhteşem bişeyyy..
kız ne biscolatası
ayy reklamlarını bile sevmiyorum insanın canını istetmek için herşeyi yapıyorlar ben artık marketlerde abur cubur reyonlarını teyet geçiyorummm
senin adamın üstüne otur öldür

evet azcık fazla olmuş sankii muzu eklemeseydin keşke yada k fleksi
neymiş oo gojiiii hemen istiyorum ben ondannnnn

sabah 2 dilim ekmek ekmeklerine üzerine sürdüğüm az labne peynir bir haşlama yumurtaa bir parça helva

ara sade kahve

öğle bir tabak pırasa yemeği 2 dilim ekmek

ara bir parça bitter çikolata şekersiz kahve

akşam 2 tane küçücük dolma biber içlerinde en fazla 1 yk pirinç vardır çok küçüklerdi ve yoğurt

su henüz 1.5 litre bir bardak yeşil çay

spor 5milin 1 mili leslie 25 dakika stepperde adımlama gecede 3 mil leslie yapıcam

Hicran düğün hazırlıklarında buraa pek ugrayamıyor...Bızde dugun hazırlıgında dıye cok ses cıkarmıyoruz yoksa hııııı

Hmmm bende o hazırlığa başlasam ah ahhh daha abiye beğenicem ya

Şunlardan birini istiyorum ama bu kiloyla şimdilik hayal

akşam: 1 kase şehriyeli sütlü çorba
1 kase pırasa bol limonlu

sağdaki gül kurusu olan güzelmiş bence topuklu ayakkabıyla gıyersen kılonuda saklar...Sen nerde abıye gıyıcen cnm o tarıhe kadar hırs yap barı ıse yarasın

Kızlar kabaklı fırında mucver yapsam olurmu acaba yaa...Diyet unla yapsam bol sebzelı olarmı kıne ?

22 nisanda ablamın düğününde... yaklaşık 1buçuk 2 ay var 5 kilo fazlam var

Bende ortadakine cesaret edemem göğüslerim büyük benim

ortadaki çok güzelll

ayy ben çok severim yağı az koyup tam buğday unuyla yaparsan fazlada yemezsen bişey olmaz bencee
bende şimdi bir parça daha bitter çikolata yedimmm
abarttım bugün yine evde olunca dayanamıyor insan onu anladım
allahtan yüzde 70 kakaolu bitter çikolata ama yinede fazla kaçtı bugünnn

3-4 tane lokum attım minik ağzıma pişman olup 40 dakka spor yaptım bütün vücudum kendine geldi ama sporu yemekten hemen sonra yapınca mide bulantısı ve baş dönmesi yaşadım halada geçmedi...
Ortadakine cesaret lazım okdr dekolte giyemem heralde ya:44:

ben geldim topik, esimle spora gittik 1saat 45dk bu kez ve ilk kez acayip eglendik birbirimize yardim ettik o bana farkli aletleri gosterdi ben ona bacak egzersizi aletlerini gosterdim yanyana falan yaptik cok gulduk ya harika gecti.. oiy hasta degilken dunya tatlisi oluyor benim kocisim ya kocis dedim yani dusunun artik, bir sirinlikler bir sirinlikler bugun.. neyse saunaya girecektik girmedik acayip acikmistik eve donduk acilen
bugunku menume ek:
tofu, buharda pismis brokoli, bol salata. hepsi yagsiz ve tuzsuz.
bugun harika gecti kizlar. geceyi de atlattim mi super.....

offfff mucver :18: en sevdigim yemeklerden biri mucver.. ama yillardir yemedim :18:

bende yapıcam spor ama gece 48 dakka leslie yapıcammmm
göğsünü biraz kapatırırsın canım nolucak bence ortadaki elbise çok güzel ama sen bilirsin tabiii

evet canım öyleymiş bakalım bende ertelettim
bakalım hayırlısı olursa olur olmazsa ozaman bakacaz artık
gitmeye niyetim yok zaten kuşumm

kızlar benim eşim yeni bir püskevit getirdi..hani şu kaslı adamlar reklamını yapıyo ..biscolata pia...muhteşem bişeyyy..

ayy ben hiç yemedim deniyimm :)))

delisin sennn
adamın yüzüne kaslı adamların bisküvisi denirmiii

kızlarrr bu akşamçok hafif yedim sadede ekmeksiz ıspanak ve karnıbahar yogurtlıu
misafirlerim vardı onlara yemekler yaptım ben sadece sebze yedim :)

ortadakine bayıldım bayıldım
sen terziye rütüş attırırsın cnm kapatır dekolteyi
akşam yemedim desem yalan olur annem kuru patlıcan dolması yapmış 1 tane yedim
oğlumlada 5-6 adet mısır cipsi yedim

Evet aslında aynı kumaştan göğüs kısmını kapattırabilirim çok değil ama en azından taşcak gibi görünmesini engellerim...

Evli hatunlar bakın burda ne var sizin için

Bitter Çikilata Hopişle Beyazbuluta gelsin ahhh o bitter ahhhhh

Zebranın bile diyet yapanı makbüldür

Çocuğum var spor yapamıyorum diyeenler bununda suyu çıktı yapın artık bak onlar yapıyor

Buda benim için gelsin Kırık kalpler sokağında inecek var...

Son düzenleme:
Kari Katurler supermıs Özellikle solucanlara bayıldım

Herkese Günaydın Mutlu bir salı olsun herkeslere Bu arada herkesın SEVGİLİLER GÜNÜ Kutlu olsun

günaydın kızlar dün kendimize dukan yaşpasta yaptık çok güzel olmuştu hem diyet yapıp hemde haftada 1 dukana uygun malzemeyle bazen puding bazen pasta iyi gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…