- Konu Sahibi Handandandan
-
- #30.821
hahahayyytt..yiyin yiyin hepiniz yiyin..ben sana yollayayım bacım kargoyınan
ne güzel söylemiş ah bunu yapabilsek öfkenimiz kinimiz bitiriyor hep bizi
valla nagicim trafik berbat. hele bir de o metrobüs yok mu işkence tıkış pıkış binmek için herkül olmak lazım anca itiyorsun insanları. çelik kallkan luşanıcam yakıdna zaten akraba olmamak için.
ah canım benim ya senin hedefine çok az kalmış çok sevindim. senin derdin 34-36 benim derdim 40 beden olmak =(( kursta başarılar dilerim menün güzel.
maaşallah arkadaşım on parmağında on marifetmişsin sen eellerine sağlık da o parmaklar yemeği yaptıktan sonra ellemese daha güzel olucaktı
sen de benim gibi lezzetin kokusuna dayanamıyorsun dimi. dün akşam ben de annemin yaptığı kabak pastasından haksız kazanç sağladım. 2 dilim yedim
ne demek edacım allah ömür boyu mutlu etsin inşallah. hepimizi herkesi. hep öyle dua ediyorum şems-i tebrizinin 40 kuralından biri var ya hep o aklıma geliyor çok seviyorum o sözü;
''Şu dünya bir dağ gibidir. Ona nasıl seslenirsen o da sana sesleri öyle aksettirir.
Ağzından hayırlı bir laf çıkarsa, hayırlı laf yankılanır.
Şer çıkarsa, sana gerisin geri şer yankılanır.
Öyleyse kim ki senin hakkında kötü konuşur, sen o insan hakkında kırk gün kırk gece sadece güzel sözler et.
Kırk günün sonunda göreceksin her şey değişmiş olacak.
Senin gönlün değişirse dünya değişir''
herekes mutlu olsun inşallah. bu arada doktorda bacağım için yağ bezesi olabilri dedi. ay bide onla uğraşıcam ki ben tıbbi operasyonlardan çok korkan bir insanım bakıcaz artık. babam da henüz dükkana gelmedi bu gün hastane işi yatıcak gibi gözüküyor =((
nol du sana ne güzel giidyordun bu haftayı iyi değerlendirelim yaza şunun şurasında ne kaldııı :18::18::18:Gunaydin kizlar,
Felaket bir bas agrisi ile uyandimsimdi kahvaltim bitti ilac alicam.. 2 saat sonra da spora gidiyoruz esim bugun izinli o yuzden beraberiz. Superdi sabah uyaninca 1 saat kadar tembellik yaptik sarilip konustuk vs Pazartesi keyfi yeni bisey bizim literaturde o yuzden garipsedim tabi simdi Mursh beni oldurecek
Kizlar yine 90lari gormusum hem de neredeyse 91 olacakmis.............. Haftasonu kitliktan cikmis gibi yedim malesef. Bugun kati bir diyete basladim. Yani kati dedigim sok diyet gibi degil.. Sadece artik kacamak yok. Kola yok (itiraf ediyorum 2 haftadir koli koli kola aliyoruz eve benim yuzumden), tatli yok (dun midem bulanana kadar cikolata yedim...), meyve sebze ve bol spor var. Esime de tembihledim eve benim diyetimi bozduracak birsey almicak, cani isterse disaridayken yiyip gelecek, ama bana asla caktirmayacak :26:sozlestik...
Moralim bozuk tabi ama kullerimden dogmak icin de bir firsat oldu. Kendime kizinca bir sure iyi motive oluyorum. Gecen sefer artilarda ciktigimda da boyle olmustu ertesi hafta 2 kilo vermistim azmedip. Yine ayni performansi bekliyorum kendimden. Her gun de buraya yediklerimi yazicam. Siz de elestirin birsey gorurseniz....
Bugun sadece kahvalti yaptim henuz ama olsun yazayim:
1 haslanmis yumurta
2 yesil zeytin
domates
salatalik
1 kupa sutlu cay
tebrik ederim canim cok sevindim harika gidiyorsun sendeki motivasyonun yarisi bende olsa simdi ahh ah, ben de mi kedim uzerine yemin etsem ne yapsam :44:
ahh ah ben 38 bedeni gectim 40 beden olsam bile mutlu olcamgerci insanoglu doyumsuzdur muhtemelen 40 beden oldugumda ben de 36/38e goz dikerim
sana de tebrikler
topigin basari orani oldukca artti son zamanlarda herkes motive olmus durumda bir ben kalmisimben de bugun basladim bakalim hayirlisi
ben 40 istemiyorummmellerine sağlık murccum valla bu kadar yapıpta ucundan tatmadan bırakanı nadirdir sanırım kendini tutabilenede helal olsun demek lazım
valla fulyacım sıktımı gidiyo kilolar azıcık koyverdimi geliyo hep diyorum bu haksızlık bir haftada 1 kilo veriyoruz 2 gün yedik mi alıyoruz
bende çoğunluğa katılıyorum değil 38-36 / 40 bedene insem göbek atarım :119: :124:
kız ne biscolatasıkızlar benim eşim yeni bir püskevit getirdi..hani şu kaslı adamlar reklamını yapıyo ..biscolata pia...muhteşem bişeyyy..
senin adamın üstüne otur öldür
evet azcık fazla olmuş sankii muzu eklemeseydin keşke yada k fleksiFulyacım azcıkta benım ıcın uyuycaktımAzım ve ıradeyle devam eder dıyetın ıns cnmm...Sende kullerınden doguyosun gel yanlız bırakma benı sıyamumda katıldı aramıza ooohhh bı eksık hopıs kaldı oda bı gaza gelebılse
Nagıscım valla dedıgın gıbı o kadar yapıp ucundan azcık tatmamak olmazdı merak ettım bı kere nasıl olmus dıe ...Tattım baktım pekte guzel olmus yaww :)
Sabah kahvaltıdan sonra anca acıktım yanımda tavuk sote ve haslama sebze vardı usendım onları yapmaya azcıkta cnm tatlı cektı saldırmıyım dıe kendıme meyve salatası hazırladım...
Eki Görüntüle 346031
1 muz
1 elma
1 armut
1 kıvı
200 ml çilekli süt
1 avuc k fleks kırmızı meyvelı
sanırım bıraz abarttım ama tatlı ıhtıyacımı aldı en azından
neymiş oo gojiiii hemen istiyorum ben ondannnnnfadime okuuuuuuuuuuuuuu:.CİNSEL GÜCÜN KAYNAĞI
Goji Asya tıbbında yer alan başlıca cinsel güç arttırıcı bitkidir. Efsanevi olarak cinsel arzuyu tetiklediğine inanılır. Eski bir Çin atasözü evinden ve karısından uzaklara gitmek zorunda olan erkekler için Kim ki evinden yüz kilometre uzağa gidecekse Goji yememelidir! der.
Modern bilimsel çalışmalar ise Gojinin kandaki testosteron seviyesini belirgin bir şekilde arttırarak her iki cinste de cinsel gücü arttırdığını göstermektedir.
.
Hicran takımdan çıktımı? nerelerde?
ortadaki çok güzelllHmmm bende o hazırlığa başlasam ah ahhh daha abiye beğenicem ya
Eki Görüntüle 346251 Eki Görüntüle 346252 Eki Görüntüle 346253
Şunlardan birini istiyorum ama bu kiloyla şimdilik hayal
akşam: 1 kase şehriyeli sütlü çorba
1 kase pırasa bol limonlu
sağdaki gül kurusu olan güzelmiş bence topuklu ayakkabıyla gıyersen kılonuda saklar...Sen nerde abıye gıyıcen cnm o tarıhe kadar hırs yap barı ıse yarasın
Kızlar kabaklı fırında mucver yapsam olurmu acaba yaa...Diyet unla yapsam bol sebzelı olarmı kıne ?
ortadaki çok güzelll
ayy ben çok severim yağı az koyup tam buğday unuyla yaparsan fazlada yemezsen bişey olmaz bencee
bende şimdi bir parça daha bitter çikolata yedimmm
abarttım bugün yine evde olunca dayanamıyor insan onu anladım
allahtan yüzde 70 kakaolu bitter çikolata ama yinede fazla kaçtı bugünnn
sağdaki gül kurusu olan güzelmiş bence topuklu ayakkabıyla gıyersen kılonuda saklar...Sen nerde abıye gıyıcen cnm o tarıhe kadar hırs yap barı ıse yarasın
Kızlar kabaklı fırında mucver yapsam olurmu acaba yaa...Diyet unla yapsam bol sebzelı olarmı kıne ?
Hmmm bende o hazırlığa başlasam ah ahhh daha abiye beğenicem ya
3-4 tane lokum attım minik ağzıma pişman olup 40 dakka spor yaptım bütün vücudum kendine geldi ama sporu yemekten hemen sonra yapınca mide bulantısı ve baş dönmesi yaşadım halada geçmedi...
Ortadakine cesaret lazım okdr dekolte giyemem heralde ya:44:
hahahaaaa...ilk defa duydum ama doğruuuuuu..biz hiç birbirimize çiçeğim böceğim demedik ama şimdi öküzüm diyorum yanii..hahahayyyttsanada çoook geçmiş olsun canım..
canım o ameliyatda çok ufak bişey zaten..ameliyat bile sayılmaz..ama yinede acele etmeyin bencede..doktor nasılolsa böylede olur demiş..hemen bizi bırakıp gitme yaniii
kızlar benim eşim yeni bir püskevit getirdi..hani şu kaslı adamlar reklamını yapıyo ..biscolata pia...muhteşem bişeyyy..
manyak bişeee murç..üç kat..en altı kek, ara jöle en üst çikilata...benim favorim franbuazlısı...dene , pişman olmazsın..ben şimdi eşimi aradım , gelirkene kaslı adamların püskevitınden getir dedim..adam teli yüzüme kapattıı hahahaaa
Hmmm bende o hazırlığa başlasam ah ahhh daha abiye beğenicem ya
ortadakine bayıldım bayıldım
sen terziye rütüş attırırsın cnm kapatır dekolteyi
akşam yemedim desem yalan olur annem kuru patlıcan dolması yapmış 1 tane yedim
oğlumlada 5-6 adet mısır cipsi yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?