- Konu Sahibi Handandandan
-
- #308.221
canım zaten ben çok fazla bakliyat tüketirim. Kırmızı et tavuk balık da çok tüketirim. ona rağmen eksiklik varCanım ilaca gerek yok.
Bulgur ve nohutu artır, git tahlil yaptır sonra... ilaç kullanmadığına inandıramazsın doktorları.
Evet abla yata yata buyuyor ıyıce acıl bışey yapmak lazım leslıe hıc denemedım bı deneyeyım barıYata yata ne büyürmüş
O popo kalkmadan nasil eriyecek
Onceki hafta yuruyuslerin vardi bu hafta bosverdin
En azindan haftada 4 gün min. 45 dk olmasi lazim cnm ozellikle az kiloda
Yürüyüş sevmiyosan leslie yap :))
Nohut ve bulgurun B12 değeri çok yüksek... bunları tüketmene rağmen düşükse ilaca devam et o zaman canımcanım zaten ben çok fazla bakliyat tüketirim. Kırmızı et tavuk balık da çok tüketirim. ona rağmen eksiklik var
Afıyet olsun canım10:00=== 1 haşlama yumurta
1 kk peynir
20 adet yeşil zeytin
Domates, salatalık
1/4 ananas ( çok mu oldu, bilemedim)
15:00=== 3 adet etli biber dolma
1 kase salata
1 kase yoğurt
3 lt su
Çok severim canım hafta en az birer kere yerim ikisinide ki en az diyorumNohut ve bulgurun B12 değeri çok yüksek... bunları tüketmene rağmen düşükse ilaca devam et o zaman canım
Hiç sorma şaşkınım halaPonicim Boncum sen mezun mu oldun hanimmişşşş
Hoşgeldin aramıza
Aramıza hoşgeldin kediloviçAdı: kedilovic
Yaşı:30
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:2 cocuk, 2.5 yas ve 3.5 aylik
Emziriyormusun: evet
Meslek:
Şu anda çalışıyomusun: hayir
Boy:165
Kilo:69.7
Hedef:60
Daha önce başka takımda yarıştımı :3. Takim
Kilo alma nedeniniz : Gebelikte cok yidim
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Ankarada yasiyorum, kamu calisaniyim suan izindeyim.
61 le falan ayrilmistim izne sanirim
Fissler aldm ya alman tankı dediler bilirsin :) set aldm 1300 verdm yemeği de kendi yapıyormuştugcee cok guzel cnm masallah cok iyi gidiyorsun
Ama takimdan cok uzaksin cnm
tekrar listeye hosgeldin bebegimmm
Böyle guzel eksileri ilerdede bekliyoruzgecen haftasonun iyi gecmedigi halde çok guzel rakam
olsunnnnncok guzel cnm daha ne olsun
Bugün sporada baslamisin bide seker orucu eminim haftaya daha iyi olacak
yarina kadar gezmeyemi gittilerki
superrrrr tatlim cok sevindim senin adina
hedef tutmasada yinede guzel cnm
Yuzden 1 i gectigi icin kabul
aman yarabbimmmmmveremiyom diyen nirana bakin hele harikaaaaaaa tatlim
Inan cok mutlu oldummmmm
2 kilo verdigin icinmi acaba
koruma icin bu arti cok normal ve guzel cnm hem zaten ödem var diyosun
ponicikkk ne guzel bi eksiiiii coook tebrikler cnm ayni performansi bekliyorum listedeyken
kilona göre cok az degil tatlim yuzden 1 e yaklasiyor tabiki katkın oldu
Bu hafta leslie 5 k yi yapsana
haticem eksi olman tabiki guuzel cnm
Ama bu hafta kacamaklarin vardi yanlis hatirlamiyosam pek sporda yapmadin
insan azmedip vazgecmedikten sonra verilmicek kilo yok tatlim
Seninde ilk hedefe az kalmis
Hadi birazdaha gayret :))))
dun aksam menun oyle olmasaydi eminim daha iyi olurdu cnm yinede guzel gitmis tebrikler
cok guzel eksi cnm tebrikler
kacamaklardan göremiyor olabilirmisin dilek
Yinede guzel cnm
Ama cepte olan 2 kilo nereye kacti
hilalll harikasin cnm
Sen en iyisi izine cik is yerinden
Isler bitene kadar tatile git :))
sorumlulugunu bilen dusunceli cekirgem
vavvv merveee gizli gizli nasil verdin kizzzzcok guzel baslangic tatlim
gecmis olsun cnm
Dudukluye kac para verdin
Gözün aydn cnmBu arada kizlar bugün tahlil sonuclarimi aldim cok mutluyum bütün değerlerim normalmiş glikoz insülin b12 demir vs en cok insulinden korkuyordum acikcasi şükür ki cok guzel çıktı
Maşaallah Allah bağışlasn yavrularını 3 çocuklu hayat nasıl??hosgeldın canım hedef kılona cok yakınsın cabucak verırsın kılolarını ben hatıce 28 yasındayım 3 tane kızım var
evet abla kacamaktan zıyade evet vardı ama spor birturlu yapamıyorum ben totomu kaldırıpta
sevındım sonuclarının ıyı olmasına canım
Spor yok mu niran afiyt olsn10:00=== 1 haşlama yumurta
1 kk peynir
20 adet yeşil zeytin
Domates, salatalık
1 kase salata
1 kase yoğurt
3 lt su
Resim paylaşır mısın canım merak ettimFissler aldm ya alman tankı dediler bilirsin :) set aldm 1300 verdm yemeği de kendi yapıyormuş
Sabah ve akşam 45 er dk Leslie yaptım. Ayrıca yarım saatte vücut egzersizleriSpor yok mu niran afiyt olsn
Hiç sorma şaşkınım halaben 73e düştm en fazla diye hatrlıyodm kısa sürmüş yani 71
vala bilmem abla ama vala halsizim cok sıcaklar bana yaramıyor bence dengemi bozuyorYani senin halsizligin tembelliktenmis öylemi
ayy bi ara bnmde problemim vardi kız nasil normal cıktı bende sasirdm açıkçasıvay bee b12si nadir iyi olan insanlardansındır canım ben hala popomdan iğne yiyorum
saol cnmhosgeldın canım hedef kılona cok yakınsın cabucak verırsın kılolarını ben hatıce 28 yasındayım 3 tane kızım var
evet abla kacamaktan zıyade evet vardı ama spor birturlu yapamıyorum ben totomu kaldırıpta
aaa oylr mi bulgur yerim ara ara da nohut ayda iki ayda anca yapiorum esim cok sevmez dieCanım ilaca gerek yok.
Bulgur ve nohutu artır, git tahlil yaptır sonra... ilaç kullanmadığına inandıramazsın doktorları.
afiyet olsun canım10:00=== 1 haşlama yumurta
1 kk peynir
20 adet yeşil zeytin
Domates, salatalık
1 kase salata
1 kase yoğurt
3 lt su
emilimde sıkıntı varmış o zmn cnm cnm esimde de eksiklik varmis o da vermisti tahlil dun igne yazacak ilac versem yine yükselmez cunki bu durumda dedi eti bulgur pikavi falan sever yer esimdecanım zaten ben çok fazla bakliyat tüketirim. Kırmızı et tavuk balık da çok tüketirim. ona rağmen eksiklik var
leslie dene bence ben diorum sana da sen yapmıyorsun cok fqyda ediyor ben bi ara cok yaoinca sıkıldımEvet abla yata yata buyuyor ıyıce acıl bışey yapmak lazım leslıe hıc denemedım bı deneyeyım barı
afiyet olsun canım da o kek kırıntısı ne kizEmz anne menüm
11.30
1 ceviz
Tere salatalık
2 d peynir 3 zeytin
1 d ekmek
3 üçgen d karpuz
14.00
1 sb sütlü kahve
10 antep fıstığı
17.00
1 yk kadar kek kırıntısı
17.30
5 yk bulgur pilavı
3 yk tavuk
Yoğurtlu köz patlıcan
Su 2.5
Spor 30 dk yürüyüş
Fit mutlu anne bni de spor listesine ekler misin
saol cnmHiç sorma şaşkınım halaben 73e düştm en fazla diye hatrlıyodm kısa sürmüş yani 71
Aramıza hoşgeldin kediloviçben poni bnde 30 yaşındayım 2 kızım var öğretmenim 2015ten beri takımdayım bnde 2 ay önce doğum yaptm ama kilolarımn sebebi hamilelik değil
Fissler aldm ya alman tankı dediler bilirsin :) set aldm 1300 verdm yemeği de kendi yapıyormuş
Gözün aydn cnm
Maşaallah Allah bağışlasn yavrularını 3 çocuklu hayat nasıl??
Spor yok mu niran afiyt olsn
Niye etiket etmiom kız spor yapion daSabah ve akşam 45 er dk Leslie yaptım. Ayrıca yarım saatte vücut egzersizleri
Resim paylaşır mısın canım merak ettim
vala bilmem abla ama vala halsizim cok sıcaklar bana yaramıyor bence dengemi bozuyor
ayy bi ara bnmde problemim vardi kız nasil normal cıktı bende sasirdm açıkçası
saol cnm
aaa oylr mi bulgur yerim ara ara da nohut ayda iki ayda anca yapiorum esim cok sevmez die
afiyet olsun canım
emilimde sıkıntı varmış o zmn cnm cnm esimde de eksiklik varmis o da vermisti tahlil dun igne yazacak ilac versem yine yükselmez cunki bu durumda dedi eti bulgur pikavi falan sever yer esimde
leslie dene bence ben diorum sana da sen yapmıyorsun cok fqyda ediyor ben bi ara cok yaoinca sıkıldım
afiyet olsun canım da o kek kırıntısı ne kizeklerim cnm
saol cnm
Niye etiket etmiom kız spor yapion da
Spor yarışı beni olumsuz motive ediyor nedense canım, o nedenle etiket yapmıyorumNiye etiket etmiom kız spor yapion da
Küçüğü kaç lt lik
Kiz kedimi dicez sana :))) ben Zühal cnm
Almanyada yasiyorum 3 cocuk 2 torun var 48 yasindayim
Buralarda sürünüyorum
Kilon fazla degilmis azmedersen kisa sürede verirsin
hosgeldın canım hedef kılona cok yakınsın cabucak verırsın kılolarını ben hatıce 28 yasındayım 3 tane kızım var
Yaniiiii
Izine ciktigi süre 6 ayi gectiyse izin kilosuna donmeden de girilebiliyor listeye :)))
Kedi bu sartlarda girebilir
Ama duruma göre bakicezzzzz :))
Aramıza hoşgeldin kediloviçben poni bnde 30 yaşındayım 2 kızım var öğretmenim 2015ten beri takımdayım bnde 2 ay önce doğum yaptm ama kilolarımn sebebi hamilelik değil
Nirancim hafta başı bi ara koyup aksami 18.00 de falan yapsan tartiya 2-3gun kala öne ceksen nasil olur acaba10:00=== 1 haşlama yumurta
1 kk peynir
20 adet yeşil zeytin
Domates, salatalık
1 kase salata
1 kase yoğurt
3 lt su
Kiz senin adam kalpten gitmedimiFissler aldm ya alman tankı dediler bilirsin :) set aldm 1300 verdm yemeği de kendi yapıyormuş
Niye menune yazmiyon ki tatlimSabah ve akşam 45 er dk Leslie yaptım. Ayrıca yarım saatte vücut egzersizleri
9 yatıyorum, 18 geç olmaz mı?Nirancim hafta başı bi ara koyup aksami 18.00 de falan yapsan tartiya 2-3gun kala öne ceksen nasil olur acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?