Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yata yata ne büyürmüş
O popo kalkmadan nasil eriyecek
Onceki hafta yuruyuslerin vardi bu hafta bosverdin
En azindan haftada 4 gün min. 45 dk olmasi lazim cnm ozellikle az kiloda
Yürüyüş sevmiyosan leslie yap :))
Evet abla yata yata buyuyor ıyıce acıl bışey yapmak lazım leslıe hıc denemedım bı deneyeyım barı

canım zaten ben çok fazla bakliyat tüketirim. Kırmızı et tavuk balık da çok tüketirim. ona rağmen eksiklik var
Nohut ve bulgurun B12 değeri çok yüksek... bunları tüketmene rağmen düşükse ilaca devam et o zaman canım

Emz anne menüm
11.30
1 ceviz
Tere salatalık
2 d peynir 3 zeytin
1 d ekmek
3 üçgen d karpuz

14.00
1 sb sütlü kahve
10 antep fıstığı

17.00
1 yk kadar kek kırıntısı

17.30
5 yk bulgur pilavı
3 yk tavuk
Yoğurtlu köz patlıcan

Su 2.5
Spor 30 dk yürüyüş
Fit mutlu anne bni de spor listesine ekler misin

Ponicim Boncum sen mezun mu oldun hanimmişşşş

Hoşgeldin aramıza
Hiç sorma şaşkınım hala ben 73e düştm en fazla diye hatrlıyodm kısa sürmüş yani 71
Aramıza hoşgeldin kediloviç ben poni bnde 30 yaşındayım 2 kızım var öğretmenim 2015ten beri takımdayım bnde 2 ay önce doğum yaptm ama kilolarımn sebebi hamilelik değil

Fissler aldm ya alman tankı dediler bilirsin :) set aldm 1300 verdm yemeği de kendi yapıyormuş
Bu arada kizlar bugün tahlil sonuclarimi aldim cok mutluyum bütün değerlerim normalmiş glikoz insülin b12 demir vs en cok insulinden korkuyordum acikcasi şükür ki cok guzel çıktı
Gözün aydn cnm
Maşaallah Allah bağışlasn yavrularını 3 çocuklu hayat nasıl??
Spor yok mu niran afiyt olsn

Yani senin halsizligin tembelliktenmis öylemi
vala bilmem abla ama vala halsizim cok sıcaklar bana yaramıyor bence dengemi bozuyor
vay bee b12si nadir iyi olan insanlardansındır canım ben hala popomdan iğne yiyorum
ayy bi ara bnmde problemim vardi kız nasil normal cıktı bende sasirdm açıkçası
saol cnm
Canım ilaca gerek yok.

Bulgur ve nohutu artır, git tahlil yaptır sonra... ilaç kullanmadığına inandıramazsın doktorları.
aaa oylr mi bulgur yerim ara ara da nohut ayda iki ayda anca yapiorum esim cok sevmez die
afiyet olsun canım
canım zaten ben çok fazla bakliyat tüketirim. Kırmızı et tavuk balık da çok tüketirim. ona rağmen eksiklik var
emilimde sıkıntı varmış o zmn cnm cnm esimde de eksiklik varmis o da vermisti tahlil dun igne yazacak ilac versem yine yükselmez cunki bu durumda dedi eti bulgur pikavi falan sever yer esimde
Evet abla yata yata buyuyor ıyıce acıl bışey yapmak lazım leslıe hıc denemedım bı deneyeyım barı
leslie dene bence ben diorum sana da sen yapmıyorsun cok fqyda ediyor ben bi ara cok yaoinca sıkıldım
afiyet olsun canım da o kek kırıntısı ne kiz eklerim cnm
saol cnm
Sabah ve akşam 45 er dk Leslie yaptım. Ayrıca yarım saatte vücut egzersizleri
Niye etiket etmiom kız spor yapion da

sıcakken dilimledm kızım istedi kırıntıları yedim canm isteynce napim bugün cuma

Son düzenleme:
Kiz kedimi dicez sana :))) ben Zühal cnm
Almanyada yasiyorum 3 cocuk 2 torun var 48 yasindayim
Buralarda sürünüyorum

Kilon fazla degilmis azmedersen kisa sürede verirsin

Veririm veririm ilk bebemde de 24 kilo aldiydim onu verdim nasipse bunu da veririm, dinimiz aminnnn
Buyukanneligi erken tatmissin maasallah diyeyim kaptanim benim oglan 20sinde evlense desek hemen bebe yapsa yook yine kurtarmiyor 50 yasini buluyor babaanneligim ehuhehe bahceli hesabi gibim oldu

Hayy masallah canim gencecik yasinda uc bebe Allah sabir versin mi desem guc kuvvet mi versin desem bilemedim ayy ucuncu kabus gibi simdi iki tanesi bana huniyi taktirdi abboo

Yaniiiii
Izine ciktigi süre 6 ayi gectiyse izin kilosuna donmeden de girilebiliyor listeye :)))
Kedi bu sartlarda girebilir
Ama duruma göre bakicezzzzz :))

Nisan 2018di sanirim ayrilisim emin degilim

Aramıza hoşgeldin kediloviç ben poni bnde 30 yaşındayım 2 kızım var öğretmenim 2015ten beri takımdayım bnde 2 ay önce doğum yaptm ama kilolarımn sebebi hamilelik değil

Mayis annesi misin ben de nisan annesiyim maasallah iki cocuk allah kolaylik vrsin bizeeee

Nirancim hafta başı bi ara koyup aksami 18.00 de falan yapsan tartiya 2-3gun kala öne ceksen nasil olur acaba

Nirancim hafta başı bi ara koyup aksami 18.00 de falan yapsan tartiya 2-3gun kala öne ceksen nasil olur acaba
9 yatıyorum, 18 geç olmaz mı?

Hala yazıyorsun diyeceksin kaptanım belki ama 09:15 bı arkadaşım uyandırdı arayarak sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…