- Konu Sahibi Handandandan
-
- #308.341
oyle oldu..aslinda planimda yoktu.esim aradi bisey yeme gezmeye gidelim diye.kizimizida aldik luna parka goturdurduk.en az 65 olana kadar kacamak yapmiucaktim.esimin islerinden dolayi hic vakit gecitemiyoruz 5.6 aydir.afıyet olsum canım yenı yasın hayırlı ılsyn nıce saglıklı hayırlı yılların olsun
afıyet olsun canım kendı cezamı kendım keserım mı dedıncuma kacamagın olsun
evet aslinda izmem.eve felanda almam..1 senedir felah hic bi icececek almiyorum.gazli veya gazssiz.restoranta gittik ayran istedim yokmus..bende onu aldim.zaten sonrada pisman oldumAfiyet olsun canım gazli icecekleri hayatindan cikar cnm bence inan insan acayip rahat ediyor hem cok şekerli hem de insani sisiriyor
anladım cnm bi daha icmezsin muhtrmelen artk rahatsz oldgn icinoyle oldu..aslinda planimda yoktu.esim aradi bisey yeme gezmeye gidelim diye.kizimizida aldik luna parka goturdurduk.en az 65 olana kadar kacamak yapmiucaktim.esimin islerinden dolayi hic vakit gecitemiyoruz 5.6 aydir.
evet aslinda izmem.eve felanda almam..1 senedir felah hic bi icececek almiyorum.gazli veya gazssiz.restoranta gittik ayran istedim yokmus..bende onu aldim.zaten sonrada pisman oldum
Günaydın canım yediklerimiz cok etki ediyor ciddengunaydin hanimlar.dunku menumden dolayi sabah patliycakmisim gibi uyandim..spirumu yapiyim belki iner sislik.
Günaydın vaa bnmde uykum var gibi uyuyamadim da ayaktayim simdi uzandm birazdan kahvaltı hazirlarimGunaydinnnnnn
Mutlu saglikli huzurlu az kalorili bi hafta sonu olsun
Yataktan sesleniyomm :)) hem uykum var gibi hemde uyuyamicam gibi
alismisim ac yatmaya..nasilda rahat oluyo...cok rahatsiz oldum gercekten.anladım cnm bi daha icmezsin muhtrmelen artk rahatsz oldgn icin
Günaydın canım yediklerimiz cok etki ediyor cidden
gunaydin canim:)aksam bende davetliyim.esimin kuzeninin bekarliga veda partisi var.aksam 8 gibi oraya gidecem.ama hic bisey yemiycem bende:)Günayyyydınnnn kızlaaaarbaya acıktım ama 10 bucuk gibi kahvaltımı yapıcam gec kahvalti yapip iki ara ogun aksam olarak yedigim icin bugun parka cay icmeyr gidicez akrabalarla kandil aimiti yaptım o pişiyor ama yemicem bisey cok kararliyim 10 bucuk gibi kahvaltimi yaparsam orda da ara öğünle geçiştiririm
Sizlerin planlari ne bugün
aradami kaldin abla:)Gunaydinnnnnn
Mutlu saglikli huzurlu az kalorili bi hafta sonu olsun
Yataktan sesleniyomm :)) hem uykum var gibi hemde uyuyamicam gibi
mide rahata alisinca kotu oluyor cnm Gunaydn iyi eglencelrralismisim ac yatmaya..nasilda rahat oluyo...cok rahatsiz oldum gercekten.
gunaydin canim:)aksam bende davetliyim.esimin kuzeninin bekarliga veda partisi var.aksam 8 gibi oraya gidecem.ama hic bisey yemiycem bende:)
aradami kaldin abla:)
gunaydn cnmGünaydınn
Vala yemek koydum ocaga bulaşıkları hallettim camasir topalayacam balkondan simdi evleri toparlayip kahvaltimi yaparim ev işi benim de var baya Ama geziyorum ben nereye kadar gezeceksrm yine parka gidiyoruz bugunBugün napıyosunuz kızlar?
Benim dünden kalma ev işlerim var
Akşama belki görümceme gideriz çok oldu gitmeyeli
Diğer takımlardaki başarılı arkadaşların sırlarını öğrenmeye çalışıyorum kaptanımNasil yakaladinsen ne ariyodun
Sağol canım, seninde 3. lüğü tebrik ederim, listeye giriş haftasında derece yakalamak muhteşem bence..tebrik ederim 2.lik icin:)
aynen canım olabiliremilimde sıkıntı varmış o zmn cnm cnm esimde de eksiklik varmis o da vermisti tahlil dun igne yazacak ilac versem yine yükselmez cunki bu durumda dedi eti bulgur pikavi falan sever yer esimde
valla bende şu ara bi saflık var abla geç anlıyorum gerçekten evde oturmak bana yaramadı resmenMerve anladinmi bilmiyom cnmponi 2 sene once mezun olmuş, onu unutmuş
Şimdi o kiloda degil zaten :)))
Sana guveniyoruz tatlim 9.takim arkandaGünayyyydınnnn kızlaaaarbaya acıktım ama 10 bucuk gibi kahvaltımı yapıcam gec kahvalti yapip iki ara ogun aksam olarak yedigim icin bugun parka cay icmeyr gidicez akrabalarla kandil aimiti yaptım o pişiyor ama yemicem bisey cok kararliyim 10 bucuk gibi kahvaltimi yaparsam orda da ara öğünle geçiştiririm
Sizlerin planlari ne bugün
Alkis falan yapmışın ya bende dedim ne oluyoraynen canım olabilir
valla bende şu ara bi saflık var abla geç anlıyorum gerçekten evde oturmak bana yaramadı resmenbu hafta bi yere çıkmadım hiç algılarım kapandı
abla bende cidden şu ara bi salaklık var bu hafta hiç hiç hiç çıkmadım evden sürekli evdeyim yatıp kalkıp uyuyorum uyumasam da sürekli uzanır haldeyim yani bir tuhafım ciddenAlkis falan yapmışın ya bende dedim ne oluyoranlamadigini farkettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?