- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
- #308.361
bu nasil mazeret kizzz :)) ayran yok diye fanta ictim :)) yoksa su ic soda icoyle oldu..aslinda planimda yoktu.esim aradi bisey yeme gezmeye gidelim diye.kizimizida aldik luna parka goturdurduk.en az 65 olana kadar kacamak yapmiucaktim.esimin islerinden dolayi hic vakit gecitemiyoruz 5.6 aydir.
evet aslinda izmem.eve felanda almam..1 senedir felah hic bi icececek almiyorum.gazli veya gazssiz.restoranta gittik ayran istedim yokmus..bende onu aldim.zaten sonrada pisman oldum
Evesigunde eistea icmistin
karnini iyi doyur ac gitme cnmgunaydin canim:)aksam bende davetliyim.esimin kuzeninin bekarliga veda partisi var.aksam 8 gibi oraya gidecem.ama hic bisey yemiycem bende:
vallla oyle olduydu ama uyku galip geldi :))aradami kaldin abla:)
gorumcen cok özlemiştir o zamanBugün napıyosunuz kızlar?
Benim dünden kalma ev işlerim var
Akşama belki görümceme gideriz çok oldu gitmeyeli

tr ye gittigimizde cocuk parkinda kadinlar cayini yemegini alip toplasmislardiyemek koydum ocaga bulaşıkları hallettim camasir topalayacam balkondan simdi evleri toparlayip kahvaltimi yaparim ev işi benim de var baya Ama geziyorum ben nereye kadar gezeceksrm yine parka gidiyoruz bugun
Sizde oylemi yapiyosunuz :))
saglikli beslenmeye basladik degilmi canimcimGünaydın kızlar bol eksili az kalorili kaçamaksız mutlu hafta sonları olsun![]()

sen nasil oldun çiçeğim hastaligin gectimi birazGünaydınnn can’ lar
Eksileriniz mükemmel
Hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim ve o güzel gözlerinizden öperim![]()
Kübra normal dengeli saglikli menuler gelmicekmi cnmDün yemekte dışardaydık demiştim çok geç geldik unutmuşum hemen yazıyorum
Sabah 10.00 1 şade kahve
Ara 1 kase kiraz
Öğle yok
Akşam 20.30 2 dilim margarita pizza
Su 2,5 olmuştur
sanada iyi gelir bi degisiklik olur cnm iyi eğlencelerGünaydın Hanımlar, bugün arkadaşımı davet ettim, birlikte vakit geçireceğiz inşaallah. Akşamdan sonra aranızdayım inşaallah.
Ne oldu eşin gil gitmiş mi kardesingile