Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

günaydın buarada herkese

günaydınnn

Kari Katurler supermıs Özellikle solucanlara bayıldım

Herkese Günaydın Mutlu bir salı olsun herkeslere Bu arada herkesın SEVGİLİLER GÜNÜ Kutlu olsun

bende bayıldımm özellikle annesiyle spor yapon bebişe hepimize hitab eden bişeyler var :))) seninde sevgililer günün kutlu olsun murccumm öpüyorum yanaktan

günaydın kızlar dün kendimize dukan yaşpasta yaptık çok güzel olmuştu hem diyet yapıp hemde haftada 1 dukana uygun malzemeyle bazen puding bazen pasta iyi gidiyor

ohhh yarasın bu dukan iyiymiş yaww pasta filan ama biraz pahalı bir diyet sanırım herşeyi özel :44:

sabah kahvaltım ;
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz e kaşar peyniri
7-8 yeşil zeytin
1,5 ince dilim salam
yeşil çay (hala içiyorum )

kızlar dünkü menümü yazıyorumm
sabah 2 minik poğaça (yulaf unundan evde yaptığım )

öğlen
2 köfte + 2 minik şiş tavuk ızgara
2 dilim kadar ekmek
1 bardak fanta

akşam
1 adet kuru patlıcan dolması
ara 4-5 mısır cipsi

gün boyu 1,5 lt su, 2bardak yeşil çay
biraz karışık bir beslenme ama bu kadar tutabildim kendimi bu hafta artılarda çıkarım galiba

Arkadaşlar sevgilime yaptıgım süpriz komik farkındayım ama eglenceli oldu

Üstündekide davetiyemiz ben yaptım:)

Son düzenleme:
ama ama ben anlamadım ki bu ne olarrr özet geçsen

Sevgililer gününe süpriz yapayım dedim kendim kutu hazırladım sözler falan yazdım
Kutunun en altına bircerceve koydum resmimiz var üzerinede birsürü çikolata koydum hepsi birbirinden farklı her cikolataya bir kalp yapıstırdım kutunu içinde tatlı arar gibi yaptım okla fotofarını gösterdim günyanın entatlısını buldum diye en üstekide davetiyamiz ben kendim yaptım dügünümüze davet ettim

hımm güzelmiş o zaman her zaman için yaratıcı olmaktan yanayım kutluyorum cnm seni iyi fikir klasik gömlek kazaktan çok daha iyidir

Merhaba kızlar bugün tembellik yaptım uyumuşum baya daha evi toplayıp ders çalışcam
Topik neden hep 1 sayfa ilerliyor kimse günaydın dışında konuşcak bişey bulamıyor bu duruma çözüm bulmak gerek

gunaydin kizlar
14 subatta yapilabilecek en romantik seyi yapiyorum su an esimle spora gidiyoruz
ogleden sonraya kadar is yokmus biz de bugunluk sabahtan gidelim dedik
o yuzden kahvalti yapamadim tam tok olmamam lazim diye 1 kucuk muz yedim
gunlerdir tuvaletin yolunu unuttum bu aksam su bitki cayini icicem ise yarar bu sefer umarim..
hicrancigim cok seker olmus hediyen bayildim ayrica sevgilini dugununuze davet etmen de buyuk incelik olmus
hepinizi optum ben kaciyorum ogleden sonra gorusuruz

good morning kızlarrr :)))
sabah yine erken kalmamadım
bu işsizlik beni iyice tembel etti :)))

kalktım kahvaltımı yaptımm şimdi oturdum evlilik programı izliyom
tam ev kadını oldum anlıyacagınız

kızlarr dün eşimin dogum günüydü biliyosunuzz
kutlamadım planımı yaptımmm :)))
akşama kadar bekledi ama öğlede yemege geldii giderken sırıtarak yüzüme bakıyo dedim ne bakıyon bişeymi var
saat tam 12 de dogum günü bitmiş oldu 14 şubata döndü gün ben lambaları söndürdüm yaş pasta sipariş etmiştim dün
onu çıkardım sevgililer gününü kutlamış oldumm ama o dogum gününe yordu

böyle iştee :))

Son düzenleme:

günaydın desem mi demesem mi ben öğle yemeğinden geldim de hadi bakalım iyi tepinmeler bu hafta annemler olduğu için benim tepinme işi sekteye uğradı siz oturunda ben bir spor yapayım demek olmuyo

keşke 12yi geçincede çıkarmasaydın hep onlar mı unutcak ev hanımı modu iyiymiş bu saat diliminde tvde başka bişey yok ki mecburen seyrediyo insan bende yeni doğum yaptığımda müge anlıya sarmıştım erkenden uyanınca bitek o vardı sende yedin mi pastadan gecenin o saatinde ( ben olsam dayanamazdım pasta zaafım varda )

Teşekkürederim canım

slm kızlar allah tan sabah 2 saatır yazmısım yoksa bu saate kadar gelemıcekmısım anca oturdum kıcımın ustune....Offf şu adamalr gitsede kurtulsak yaww sıkıldım...

Neyse gelelım saadete;

Hicrancım hedıyen cok egzotık ve sevımlı bayıldımmmm :)

Nagıscım sen eddanın dayandıgını dusundunmu gercekten kesın koca bı dılım olmasada kucuk bı dılım yemıstır

Fulyacık gercekten en dogru ve romantık seyı yapmıssın kocanl spora gıtmek mantıklı bı karar desteklerım

Siyamum haklısın bu aralar sohbet hıc ılerlemıyor sebebı nerdır bu durumun kızlar ! Varsa bı sorun cozelım

Eddacım ıyı yapmıssın sevgılıler gunu kutladım dogum gunu kutlamadım dıosun yanı :)Az deılsın sende heeee

Dünkü Menüm;

Sabah;

Domates
salatalık
zeytın
1 yumurta beyazı
avuc ıcı kadar 2 tane ınce lavas
1 dılım peynır

Öğle;

meyve salatası

Aksam ;

Yok

Son düzenleme:

wowww murccum menün güzelmiş helede akşam olmayışı biliyosun geçen hafta 2 gün spor+ akşamı kesmekle gitti benim 1,8 kg bu hafta aynı başarım olmucak sanırım spor yapamıyorum malum evde annemler var
bu arada topikteki kopukluğun epeydir farkındayım büşraya katılıyorum sayfa ilerlemiyo hatta yazılan menüler bile arada kaynıyo hadi başka şeyleri geçtim ama yazılan menülere neden yorum yapılmıyo ki bu topiğin esas konusu bu değil mi

kendimi bir garip hissettim kendi kendime yazıp kendi kendime okuyorum

Menümü yazayım

Kalkar kalkmaz 1 su bardağı geceden ıslanmış kayısı (3tane)
Sabah: 2 dilim kepek ekmek
tel kaşar peyniri

Öğle: 1 kase pırasa
1 büyük boy tabak salata (kıvırcık,salatalık,domates ve incecik peynir bol limon)

ara: meyve

Akşamı bendemi kessem acaba?

Nagişşşş akşamı kesince hiç açlık sorunu yaşadın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…