- Konu Sahibi Handandandan
-
- #30.841
günaydın buarada herkese
Kari Katurler supermıs Özellikle solucanlara bayıldım
Herkese Günaydın Mutlu bir salı olsun herkeslereBu arada herkesın SEVGİLİLER GÜNÜ Kutlu olsun
günaydın kızlar dün kendimize dukan yaşpasta yaptık çok güzel olmuştu hem diyet yapıp hemde haftada 1 dukana uygun malzemeyle bazen puding bazen pasta iyi gidiyor
Arkadaşlar sevgilime yaptıgım süpriz komik farkındayım ama eglenceli oldu
Eki Görüntüle 346539
Eki Görüntüle 346540
Üstündekide davetiyemiz ben yaptım:)
ama ama ben anlamadım ki bu ne olarrrözet geçsen
Sevgililer gününe süpriz yapayım dedim kendim kutu hazırladım sözler falan yazdım
Kutunun en altına bircerceve koydum resmimiz var üzerinede birsürü çikolata koydum hepsi birbirinden farklı her cikolataya bir kalp yapıstırdım kutunu içinde tatlı arar gibi yaptım okla fotofarını gösterdim günyanın entatlısını buldum diye en üstekide davetiyamiz ben kendim yaptım dügünümüze davet ettim
Eki Görüntüle 346539
Eki Görüntüle 346540
hımm güzelmiş o zaman her zaman için yaratıcı olmaktan yanayım kutluyorum cnm seni iyi fikir klasik gömlek kazaktan çok daha iyidir
Evet dolu Hepsini ona yedirecegimçok güzel ve yaratıcı
ama ç,kolataları sadece sevgilin yesinnnniçi dolu anladığım kadarıylaa
gunaydin kizlar
14 subatta yapilabilecek en romantik seyi yapiyorum su an esimle spora gidiyoruz
ogleden sonraya kadar is yokmus biz de bugunluk sabahtan gidelim dedik
o yuzden kahvalti yapamadim tam tok olmamam lazim diye 1 kucuk muz yedim
gunlerdir tuvaletin yolunu unuttum bu aksam su bitki cayini icicem ise yarar bu sefer umarim..
hicrancigim cok seker olmus hediyen bayildimayrica sevgilini dugununuze davet etmen de buyuk incelik olmus
hepinizi optum ben kaciyorum ogleden sonra gorusuruz
good morning kızlarrr :)))
sabah yine erken kalmamadım
bu işsizlik beni iyice tembel etti :)))
kalktım kahvaltımı yaptımm şimdi oturdum evlilik programı izliyom
tam ev kadını oldum anlıyacagınız
kızlarr dün eşimin dogum günüydü biliyosunuzz
kutlamadım planımı yaptımmm :)))
akşama kadar bekledi ama öğlede yemege geldii giderken sırıtarak yüzüme bakıyo dedim ne bakıyon bişeymi var
saat tam 12 de dogum günü bitmiş oldu 14 şubata döndü gün ben lambaları söndürdüm yaş pasta sipariş etmiştim dün
onu çıkardım sevgililer gününü kutlamış oldumm ama o dogum gününe yordu
böyle iştee :))
gunaydin kizlar
14 subatta yapilabilecek en romantik seyi yapiyorum su an esimle spora gidiyoruz
ogleden sonraya kadar is yokmus biz de bugunluk sabahtan gidelim dedik
o yuzden kahvalti yapamadim tam tok olmamam lazim diye 1 kucuk muz yedim
gunlerdir tuvaletin yolunu unuttum bu aksam su bitki cayini icicem ise yarar bu sefer umarim..
hicrancigim cok seker olmus hediyen bayildimayrica sevgilini dugununuze davet etmen de buyuk incelik olmus
hepinizi optum ben kaciyorum ogleden sonra gorusuruz
slm kızlar allah tan sabah 2 saatır yazmısım yoksa bu saate kadar gelemıcekmısım anca oturdum kıcımın ustune....Offf şu adamalr gitsede kurtulsak yaww sıkıldım...
Neyse gelelım saadete;
Hicrancım hedıyen cok egzotık ve sevımlı bayıldımmmm :)
Nagıscım sen eddanın dayandıgını dusundunmu gercekten kesın koca bı dılım olmasada kucuk bı dılım yemıstır
Fulyacık gercekten en dogru ve romantık seyı yapmıssın kocanl spora gıtmek mantıklı bı karar desteklerım
Siyamum haklısın bu aralar sohbet hıc ılerlemıyor sebebı nerdır bu durumun kızlar ! Varsa bı sorun cozelım
Eddacım ıyı yapmıssın sevgılıler gunu kutladım dogum gunu kutlamadım dıosun yanı :)Az deılsın sende heeee
Dünkü Menüm;
Sabah;
Domates
salatalık
zeytın
1 yumurta beyazı
avuc ıcı kadar 2 tane ınce lavas
1 dılım peynır
Öğle;
meyve salatası
Aksam ;
Yok
wowww murccum menün güzelmiş helede akşam olmayışıbiliyosun geçen hafta 2 gün spor+ akşamı kesmekle gitti benim 1,8 kg bu hafta aynı başarım olmucak sanırım spor yapamıyorum malum evde annemler var
bu arada topikteki kopukluğun epeydir farkındayım büşraya katılıyorum sayfa ilerlemiyo hatta yazılan menüler bile arada kaynıyo hadi başka şeyleri geçtim ama yazılan menülere neden yorum yapılmıyo ki bu topiğin esas konusu bu değil mi
Eki Görüntüle 346539
Eki Görüntüle 346540
kendimi bir garip hissettim kendi kendime yazıp kendi kendime okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?