- 7 Mart 2016
- 2.102
- 5.226
- 83
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #308.461
Afiyet olsunEmz anne menüm
11.00
1 d çok tahıllı ekmek
Domates salatalık biber
Pastırmlı 1 yumurta
1 ceviz
2 d peynir
14.00
Sütlü kahve
2 ceviz
17.00
4 yk taze fasulye
5 yk bulgur pilavı
2 yk tavuk ızgara
Ayran salata
2 üçgen kavn
Su 2
Spor yook
Afiyet olsun canimSabah. 2 dilim te yumurtalı ekmek
Öğle yok
Akşam 8 de 1 tabak taze fasulye
Yoğurt
Salata
Insallah cnm zaten 5-6 kg kadar kaldiSüper eger büyüklerimizin gazina gelip süt yapar dedikleri seyleri yemezsen. Inan 6 ay bile sürmez eski kilona dönmek
Yani şöyle canım tabiki hemen uyuyamam yine en aşağı 3-4 civarı uyuyabilirim. Aslında okullar kapandığında 2 hafta seminerler dolayısıyla uykum düzenliydi. Seminerlerden sonrada bi 10 gün falan düzenli gitti ama son 1 haftadır çok geç uyumaya başladım bu da uyanmamı etkiliyor tabi. Mesela bugün sabah doktora gitmesem muhtemelen 10.30-11.00 civarı uyanırdım ve 1-2 gibi uyuyabilirdim bu gece ama 4 gibi uyuyup sabah da 8de uyanınca 4 saatlik uyku beni aşırı çarptı bide üstüne açlık eklenince migrenimi tetikledi ve bu da beni çok uyuttu. Çünkü migrenim tutunca evin en karanlık odasına geçip uyku bandı takıp uyuyorumondan gece gündüz kavramım şaşıyor
ohhhhhhhhhh süper canım maşallah sana. Senin ilk çocuk muydu Pınarcım
Haklisin cnm iste ne bileym herkez dusunceli olamiyor bizde bisi diyemedik kovar gbi olmasin diye neyseki az kaldi pazartesiden sonra bitek annem kaliyor oda cuma gidicek sonra kv gelicek bayrama kadar bakalimeşin sana neden anlatmıyor gideceğini sen konusurken laf arasından gideceğini öğren ve gitme de bence başka yerde kalsinlad
canım neden o kadar kalabalık herkes senin evde tmm gidecek ev olmasa bile yeni doğum yapmışsın herkesin orda işi ne hem eşin için hem senin için hemde bebek için rahat ortam gerekli ,kadınlar her ne kadar doğum yapsa da doğum sonrası erkeklerde bu tempolu hayata alisamiyor adam evinden bunalıp gider mi
Ayrıca herşey sütünü etkilemez öyle düşünme bu şıp diye gidip gelen birşey değil relax ol
Pnrrr-12 canim bebegin hayirli uğurlu olsun.gule güle büyüt.o kadar kalabalık insanı yorar .haklısın valla.ama gideceklermiş zaten sabret kuzum.hicbirseyi kafaya takma .bol bol su iç.sut yapıcı şeyler ye.birak onlar yemekleri yapsınlar evi temizlesinler.hatta yapılacak işlerin varsa gitmeden soyle yapsınlar.uyumak istediğinde ben uyuyacam.diğer odada bebeğime ilgilenin de .ne kadar uyku o kadar bol süt
Pnrrr-12 pinar az kalmis cnm bikac gun sabret sonra siz size kalirsiniz
Kilonda suoerrr gitmis masallah
oh masallah 10 kilo gitmis bile
geçmiş olsun canım abinin eşine günaydın
saol cnm
ice tea çok şekerli bence canım ya içmesen daha iyiymiş afiyet olsun
anladım canım hareket varsa ödem vardır o zmn reglden sebep
masAllah cok cok iyi canım şu aralar daha çok dikkat et lohusalıkta alıyor insan ne alırsa süt yapacak diye herseyi yeme
afiyet olsun canım
akşam hiç olmamış canım hem geç saat hem de full karbon afiyet olsun
çok geçmiş olsun canım benim kız da tutturuyor paten diye ama biz şimdilik almıyoruz sen böyle diyince biraz korktum bak
çok geçmiş olsun canım
afiyet olsun canım
Ayy MasAllah abla süper rakam jet hızıyla 90lara geleceksin insAllah
Vayy süper kısa sürede 65e düşersn
Ay geçmiş olsun ya
Bana ne ya bnde oynamıyom bu nasıl eksi gözlerim şaşı oldu
Süpersinn
Bravo canm
Vayy harika kilolar verilmiş
6ları görmüşsün iyi tarafndan bak
Maşallah elonızden gelıyormus ben beceremem sahsen hem boyası hem temızlıgı derken ısın ıcınden cıkamamSagol canim boyayida ablamla ben yaptik iyice bitik durumdayim yani
Kiz ben seni aradim acmadin ama kendi numaram degildiInsallah cnm zaten 5-6 kg kadar kaldi
Evet cnm ilk cocuk :)
Haklisin cnm iste ne bileym herkez dusunceli olamiyor bizde bisi diyemedik kovar gbi olmasin diye neyseki az kaldi pazartesiden sonra bitek annem kaliyor oda cuma gidicek sonra kv gelicek bayrama kadar bakalim
Amin canim cok sagolasin. Aynen haklisin az kaldi gidiyorlar kafamizi dinliycez biraz :)
Aynen abla sagolasin
Evet cok sukur 5-6 kg kaldi ya :)
Aynen cok sukur iyi gitti ya :)
Aynen haklisin cnm abartmamaya calisiyorm aslinda ama yinede evde ne piserse onu yiyorm mecburen
Ay insallah cnm :)
Afiyet olsun canimSabah11.30
1tb ekmek
1kk peynır
5 zeytın
19.30
3 catal patlıcan kozleme
1kk peynır
Ikı dal pırasa
1 kase yogurt
Su 2 lıtre
Tum vucut egzersız 40 dk 120 puanFit mutlu anne
Valla ben severim oyle isleri ama çalışınca zor oluyor yaaMaşallah elonızden gelıyormus ben beceremem sahsen hem boyası hem temızlıgı derken ısın ıcınden cıkamam
Adı:güzelgünler2019
Yaşı:32
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:1/2.5
Emziriyormusun: 10 ay önce bıraktım
Meslek: iç mimar
Şu anda kçalışıyomusun: evet
Boy:169
Kilo:64.6
Hedef:55
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayır
Kilo alma nedeniniz :kilolu değilim de biraz vereyim diyorum
Bize kısaca kendini anlatırmısın; çok spor yapıyorum ama bu aralar çok sağlıksız beslendim, 58 kiloydum aralıkta,fazla zayıfım gibi gelmişti ama şimdi düşündüm daha iyi 34 beden olmak daha mutluydum.
Pnrrr-12
Böyle mi kayıt yapılıyor? Ya ben nasıl adapte olacağım umarım elenmem. Bir daha bi okuyayım detaylı bilgileri. Valla kilo vermeyi kafama koyarsam 3 er 5 er veren bi yapım var. Umarım bikaç haftada istediğim kiloya inerim
Hosgeldin tatlım hilal ben 27 yaşındayım mezun oldum. 6 yaşında bir oğlum var.sabah(09:15)
1 sahanda yumurta, 1 kaşarlı tost, sütlü kahve
öğle(14:10 )
: 4 yk naneli pul biberli yoğurt, 1 dlm ekmek, domates, 1 kibrit kutusu peynir
ara(15:00)
Sütlü kahve
akşam(18:45)
5 yk mantı
3 sarma ( kızlar ben gurbetteyim, türk festivali vardı burda, bunları yemesem olmazdı)
Ayran
içilen su:1.5 lt
yapılan spor dakikası:90 dk( bisikletle 15 km civarı aktif sürüş)
Kızlar ben çok fazla bisiklet kullanmak zorundayım, şehirden 4-5 km uzakta oturuyoruz ve hergün işe gitmek oğlanı yuvaya bırakmak almak eve dönmek derken en basıt günümde bile helalinden 15 km bisiklet kullanıyorum ben, yokuşlar bozuk yollar ve oğlanla eşyaları da bonusu, metabolizmam da maşallah hızlı. Azıcık dikkat etsem haftada 2 kilı gidiyordu bi ara ucunu kaçırıp 34 bedene inince korkup çok yemeye başladım, işte 58 den 65 e kadar çıktım , çok da önemsemedim, çok kas oldum çünkü ama biraz versem iyi olur diyorum, 63 düm aslen nası 64.6 oldum hiç bilmiyorumneyse sonuç budur arkidişlar, kilomu bir de pazartesi mi paylaşıyorum ? Pnrrr-12 ? Doğru mu yaptım beni bi yönlendirirseniz?
afiyet olsun canim.Selam kızlar hayırlı akşamlar
Saat 9.30
Bir dilim peynir
6 zeytin
Biraz domates ve salatalık
2 wasa
Çay
Saat 14
1 avuç beyaz leblebi
1 bardak ayran
Yarım elma
Saat 18
5 kaşık kavurmalı yumurta
1bardak şalgam suyu
3 wasa
Su 3 lt (uyuyana kadar tamamlarım)
45 dakika yürüyüş
@mefkurem
afiyet olsun.cok guzel.menu09:30=== 2 adet yağda yumurta
1 kk peynir
3 adet yeşil zeytin
1 yk tuzlu yoğurt
1 tk cevizli biber
1 tk kekik salatası
1/4 ananas
Domates, salatalık, soğan
17:00=== 4 adet ızgara köfte
1 kase salata
Su 2 lt
allah korumuss canim yaa.kayip cok kotu valla.allah kimseye vermesin.Kızlar epey atraksiyonlu bir gün geçirdik arkadaşımın kızı sayesinde.... Dışarda gezinmek istedi, "buralar tekin değil, gitme" dedim, beni dinlemedi, annesindende izin almamış, bir baktık kız yok ortada(16-17 yaşında), deliye döndük, bir o yana bir bu yana koştuk bulamadık. Allah'tan annesinin telefonunu almış, aradık, "kayboldum, evi bulamıyorum" dedi...neyse tarif tarif kızı bulduk ama günümüz zehir oldu... Tövbe ettim, bir daha kimseyi davet etmeyeceğim...
cok az yemissin bence.Sabah. 2 dilim te yumurtalı ekmek
Öğle yok
Yoğurt
Salata
afiyet olsun canim.Sabah11.30
1tb ekmek
1kk peynır
5 zeytın
19.30
3 catal patlıcan kozleme
1kk peynır
Ikı dal pırasa
1 kase yogurt
Su 2 lıtre
afiyet olsun.hosgzldin canim.ben ayse fransada yasiyorum.5 yasinda bi kizim varsabah(09:15)
Sütlü kahve
5 yk mantı
3 sarma ( kızlar ben gurbetteyim, türk festivali vardı burda, bunları yemesem olmazdı)
Ayran
Kızlar ben çok fazla bisiklet kullanmak zorundayım, şehirden 4-5 km uzakta oturuyoruz ve hergün işe gitmek oğlanı yuvaya bırakmak almak eve dönmek derken en basıt günümde bile helalinden 15 km bisiklet kullanıyorum ben, yokuşlar bozuk yollar ve oğlanla eşyaları da bonusu, metabolizmam da maşallah hızlı. Azıcık dikkat etsem haftada 2 kilı gidiyordu bi ara ucunu kaçırıp 34 bedene inince korkup çok yemeye başladım, işte 58 den 65 e kadar çıktım , çok da önemsemedim, çok kas oldum çünkü ama biraz versem iyi olur diyorum, 63 düm aslen nası 64.6 oldum hiç bilmiyorumneyse sonuç budur arkidişlar, kilomu bir de pazartesi mi paylaşıyorum ? Pnrrr-12 ? Doğru mu yaptım beni bi yönlendirirseniz?
Hosgeldın canım kılon azcıkmıs hedefe cabuk ulasırsın ıns ben hatıce 28 yasındayım 3kızım varAdı:güzelgünler2019
Bize kısaca kendini anlatırmısın; çok spor yapıyorum ama bu aralar çok sağlıksız beslendim, 58 kiloydum aralıkta,fazla zayıfım gibi gelmişti ama şimdi düşündüm daha iyi 34 beden olmak daha mutluydum.
Pnrrr-12
Böyle mi kayıt yapılıyor? Ya ben nasıl adapte olacağım umarım elenmem. Bir daha bi okuyayım detaylı bilgileri. Valla kilo vermeyi kafama koyarsam 3 er 5 er veren bi yapım var. Umarım bikaç haftada istediğim kiloya inerim
Afıyet olsun canım ıradenı alkıslıyorummenumude gururla ilistiriyim suraya
cunku davetteydim bugun.pastalar borekler abir cuburlar geldi gecti onumden..elimi bile sirmedim.
sabah 07.00
kahve
11.00
1 yumurtadan omlet
salatalik
13 badem
kk peynir
15.30 1 avuc leblebi
18.30
2 kasik pirinc pilavi
yarim.kepce nohut yemegi
10 uzum tanesi
su 2.5 lt
spor 40 sk kosu 20 dk turuyus 260 puanFit mutlu anne
Sagol canımafiyet olsun canim.
afiyet olsun.cok guzel.menu
allah korumuss canim yaa.kayip cok kotu valla.allah kimseye vermesin.
cok az yemissin bence.
afiyet olsun canim.
afiyet olsun.hosgzldin canim.ben ayse fransada yasiyorum.5 yasinda bi kizim var
Ya normalde 63 civarı seyrediyor işte ,7 fark olunca göze batmıyor ama bir 58 veya 55 değil yaniHosgeldın canım kılon azcıkmıs hedefe cabuk ulasırsın ıns ben hatıce 28 yasındayım 3kızım var
afiyet olsunbugun menum
sabah 07.30
sutlu kahve(sekersiz)
10.00
1 yumurta omlet
kk peynir
13 badem
salatalik.maydanoz
13.30
1 avuc beyaz leblebi.3 kasik yogurt
20.30
tavuk doner avuc ici kadar(ekmeksiz)
salata
fanta (icmeseydim iyiydide bugunun kacamagi olsun) ceza olarak sabah erken kalkip fazladan sporumu yapcam)
spor 20 dk yuruyus bantda
40 dk kosu bantda
260 puanFit mutlu anne
su 3 oldu
cok tşk ederimafıyet olsum canım yenı yasın hayırlı ılsyn nıce saglıklı hayırlı yılların olsun
afıyet olsun canım kendı cezamı kendım keserım mı dedıncuma kacamagın olsun
inşallahGunaydinnnnnn
Mutlu saglikli huzurlu az kalorili bi hafta sonu olsun
Yataktan sesleniyomm :)) hem uykum var gibi hemde uyuyamicam gibi
amin inşallahGünaydın kızlar bol eksili az kalorili kaçamaksız mutlu hafta sonları olsun
Günaydınnn can’ lar
Eksileriniz mükemmel
Hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim ve o güzel gözlerinizden öperim
afiyet olsunDün yemekte dışardaydık demiştim çok geç geldik unutmuşum hemen yazıyorum
Sabah 10.00 1 şade kahve
Ara 1 kase kiraz
Öğle yok
Akşam 20.30 2 dilim margarita pizza
Su 2,5 olmuştur
allah yardimcisi olsun. Ici nasildir Allah bilirHe ya gözü yollarda kalmışgörümcem bayramda aşırı kilo vermişti 2 sene önce 80 kilo vardı nerdeyse 45 kiloya düşmüş. 55 kilolardaydı 2 yıldır 1 ayda düşmüş 45e kızının söylediğine göre enişte de onu aldatmş. Üzüldüm ya ama hiç bişy olmamıliş gibi devam ediyolar bi garip aile. kızım çok seviyor görümcemn kızını zaten sık sık o gelir bize aileden tek
cok gecmis olsunToparlanmaya çalışıyorum kuzum
Ne iğne ne serum tam geçirmedi. Ataklar halinde yaşıyorum. Ota oka hasta olup duruyorum ya
afiyet olsunHerkese günaydın
Hemen dün yazmayı unuttuğum menüyü yazayım
Sabah(9:40)
1 dilim kızarmış ekmek
1kk peynir
Yeşillik
5 zeytin
Öğle(14:00)
4 YK makarna
60g ton balığı ile mix yaptım
3 YK yoğurt
Akşam(20:00)
2 dilim ekmek
1 tereyağında yumurta
Yeşillik
1 kk peynir
Sırf dışarda yememek için koşarak eve geldim kahvaltı tarzı daha masum geldi
Su: 2 lt
merhaba, InsallahMerhabalar hanımlar
Herkese güzel hafta sonları diliyorum
allah rahmet eylesinDunyada hic biseyi kafana takmican ama biz yapamiyoruz
Ufacik seyler icin hayati zehir ediyoz kendimize
Kahvalti yaparken tel geldi eşime
Cok yakin bi arkadasi aniden vefat etmis
Daha pazar aksami havaalanindan almisti onu
Inanamadi , telini aradi eşi cikmis
Sabah kaybettik demişsimdi oraya gitti
düzene Alison asagda rahat olur sende rahat edersin ins. Cok gecmis olsun hic duymadim öyle bisey.Merhaba kızlar nasılsınız.ben çok yorgunum ya.bebekle ne misafirliğe gidiliyor ne misafir davet ediliyor.uyku düzeni kaçtı mi çok zor.bugun o kadar yorgunum ki anlatamam yemek bile yapamadım.hep pinekledim.ayaklarimda sıkıntı var benim.dr taban incelmesi var demişti.onceleri çok ağrıyordu çaydanlık düşmüş gibi.o baya azaldı.ama bu sefer uyuyorum kalkıyorum dinlenmiş olmam lazım.ayaga kalktıgımda nasil ağrıyor.sanki kmlerce koşmuş gibi.spor yapmasam da ağrıyor.dr lar ağrı kesici verip gönderiyor.2. Doğumun her bakımdan zor oldu ya hem hamileliği hem sonrası.ne zaman geçecek bu ağrılar benzer durum yaşayan var mı.
ilk etapta sallamayi birak. Her uyku saatinde yatagina yatir baslarda biraz Zorluk yasarsin Ama ögrenir kendi basina uyumayi. Tabiki Önemli olanda ayni saatlerde yatirmanBebegim meme almıyor haliyle ayakta sallanarak uyuyor benim ayaklarda sikinti oluncada agrilarim hic geçmiyor.bebegini kendi uyumasını öğreten varmi.
afiyet olsunBu arada dünkü menümü yazmayı unuttum
Sabah 11.00 pazara gitmiştim kahvaltı yapmadan orda ıspanaklı gözleme yedim.maalesef
Öğlen ton balıklı salata 15.00
Akşam 19.00
Mercimek çorba
1 dilim ekmek
Su 2.5 lt
Spor yok
afiyet olsunEmz anne menüm
11.00
1 d çok tahıllı ekmek
Domates salatalık biber
Pastırmlı 1 yumurta
1 ceviz
2 d peynir
14.00
Sütlü kahve
2 ceviz
17.00
4 yk taze fasulye
5 yk bulgur pilavı
2 yk tavuk ızgara
Ayran salata
2 üçgen kavn
Su 2
Spor yook
afiyet olsunSelam kızlar hayırlı akşamlar
Saat 9.30
Bir dilim peynir
6 zeytin
Biraz domates ve salatalık
2 wasa
Çay
Saat 14
1 avuç beyaz leblebi
1 bardak ayran
Yarım elma
Saat 18
5 kaşık kavurmalı yumurta
1bardak şalgam suyu
3 wasa
Su 3 lt (uyuyana kadar tamamlarım)
45 dakika yürüyüş
@mefkurem
hosgeldinKizlarrrr ins döndüm acayip gerilimli bi hafta gecirdim. Boya badana olaylari bitti salı günü komple parkeler yapılacak. Ama saliya kadar burdayım ins.
Baharim liste icin kusura bakma kuzum burda olamadim hersey ust üste geldiNorth River
afiyet olsun09:30=== 2 adet yağda yumurta
1 kk peynir
3 adet yeşil zeytin
1 yk tuzlu yoğurt
1 tk cevizli biber
1 tk kekik salatası
1/4 ananas
Domates, salatalık, soğan
17:00=== 4 adet ızgara köfte
1 kase salata
Su 2 lt
küçükte değilmiş, neden laf dinlemez birde bilmediği yermişKızlar epey atraksiyonlu bir gün geçirdik arkadaşımın kızı sayesinde.... Dışarda gezinmek istedi, "buralar tekin değil, gitme" dedim, beni dinlemedi, annesindende izin almamış, bir baktık kız yok ortada(16-17 yaşında), deliye döndük, bir o yana bir bu yana koştuk bulamadık. Allah'tan annesinin telefonunu almış, aradık, "kayboldum, evi bulamıyorum" dedi...neyse tarif tarif kızı bulduk ama günümüz zehir oldu... Tövbe ettim, bir daha kimseyi davet etmeyeceğim...
az değilmi? Güçsüz düşme. Afiyet olsunSabah. 2 dilim te yumurtalı ekmek
Öğle yok
Yoğurt
Salata
afiyet olsunSabah11.30
1tb ekmek
1kk peynır
5 zeytın
19.30
3 catal patlıcan kozleme
1kk peynır
Ikı dal pırasa
1 kase yogurt
Su 2 lıtre
hoşgeldin. Fazla kilo değil tez zamanda hedefine ulaşırsın inşallahAdı:güzelgünler2019
Pnrrr-12
afiyet olsun. Cuma tartı günü, Pazartesi ara tartı günü.sabah(09:15)
Sütlü kahve
5 yk mantı
Ayran
afiyet olsunmenumude gururla ilistiriyim suraya
cunku davetteydim bugun.pastalar borekler abir cuburlar geldi gecti onumden..elimi bile sirmedim.
sabah 07.00
kahve
11.00
1 yumurtadan omlet
salatalik
13 badem
kk peynir
15.30 1 avuc leblebi
18.30
2 kasik pirinc pilavi
yarim.kepce nohut yemegi
10 uzum tanesi
su 2.5 lt
spor 40 sk kosu 20 dk turuyus 260 puanFit mutlu anne
iyi geceler. Valla herşey bitince oturdukmu biz bayanlar için sanırım bayram oluyorHerkese iyi geceler bugün depoyu düzenledik eve geldim ütü vs şimdi oturdum ayaklarım zonkluyor
sagol canim:)Afıyet olsun canım ıradenı alkıslıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?