- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #308.421
Bebeğin ne kadarlık canım?Ya poni nasıl spor yapicaz biz ben sporsuz istediğim performansi alamıyorum kilo verme konusunda
Sporada zaman olmuyor en iyi beni sen anlarsın kız uyurken yemekmi yapsam dağ gibi utuyumu yapsam diye düşünürken bile uyanıyor:)
Gece uykusuna geçiş yaptığında eliptik yapabilirim onada pilim bitmiş oluyor
Sende durumlar nedir senin ev azlık bende kadar yoğun değilmisin acaba
ıyı gezmeler canım Bugunu kazasız gecırdıgıne emınım bense butun yattım uyudum kızım uyudukca gece uyumayunca muhtemelen sımdı egzersız yaptım gunduz yattıgım ıcınmıdır elım yuzum şiş şiş şimdide mutfaktayım ye ek telaşiGünayyyydınnnn kızlaaaarbaya acıktım ama 10 bucuk gibi kahvaltımı yapıcam gec kahvalti yapip iki ara ogun aksam olarak yedigim icin bugun parka cay icmeyr gidicez akrabalarla kandil aimiti yaptım o pişiyor ama yemicem bisey cok kararliyim 10 bucuk gibi kahvaltimi yaparsam orda da ara öğünle geçiştiririm
Sizlerin planlari ne bugün
allah hakkında hayırlısını versın gorumcene sıkıntıdan gıtmıs onun kılolar benceHe ya gözü yollarda kalmışgörümcem bayramda aşırı kilo vermişti 2 sene önce 80 kilo vardı nerdeyse 45 kiloya düşmüş. 55 kilolardaydı 2 yıldır 1 ayda düşmüş 45e kızının söylediğine göre enişte de onu aldatmş. Üzüldüm ya ama hiç bişy olmamıliş gibi devam ediyolar bi garip aile. kızım çok seviyor görümcemn kızını zaten sık sık o gelir bize aileden tek
gozun aydın ablacımBen 1 saat daha uyumusum kalktim 1 kahve ictim simdi ama hic halim yok
Son 2 gündür cok yorulmustum
Ilk hafta diye inş boyledir
biraz alisinca o kadar yorgunluk hissetmemmi acaba
Yoksa baya zor geliyor
Aksam benim kiz geldi
Bilmiyenler berlinde okuyor 2 hafta tatili var
Öğleden sonra cocuklar gelir,
Yemek falan yapmam lazim
Karnim ac kalkip kahvaltiyi hazirlayabilsem iyi olacak :)))
afıyet olsun canımHerkese günaydın
Hemen dün yazmayı unuttuğum menüyü yazayım
Sabah(9:40)
1 dilim kızarmış ekmek
1kk peynir
Yeşillik
5 zeytin
Öğle(14:00)
4 YK makarna
60g ton balığı ile mix yaptım
3 YK yoğurt
Akşam(20:00)
2 dilim ekmek
1 tereyağında yumurta
Yeşillik
1 kk peynir
Sırf dışarda yememek için koşarak eve geldim kahvaltı tarzı daha masum geldi
Su: 2 lt
basınız sagolsun saglıklı ınsanın bır anda oldugune ınanmak zor yarına ne olacagımız bellı degıl ama hala dunle ugrasıyoruz kafay takıyoruz abla haklısınDunyada hic biseyi kafana takmican ama biz yapamiyoruz
Ufacik seyler icin hayati zehir ediyoz kendimize
Kahvalti yaparken tel geldi eşime
Cok yakin bi arkadasi aniden vefat etmis
Daha pazar aksami havaalanindan almisti onu
Inanamadi , telini aradi eşi cikmis
Sabah kaybettik demişsimdi oraya gitti
ben butun gunu yatakta kızımla gecırdım desem yerıdır abla kolay gelsınAaaa nerdesiniz kizlar 2 saattir kimse yazmamış herkes gezmedemi
Benim cocuklar geldi
Bi arkadaşlarının cocugunun dogum günü varmis oraya gittiler oglani biraktilar buraya
Allahtan benim kiz var o ilgileniyor
Bende bi bakkala gidip kiyma falan almam lazim aksama köfte yapayim diyorum
Bugun dolu dolu kahvalti yaptim 1 haftadir ilk defa ekmek yedim :)))
Bu haftalik ekmek hakkim doldu
ena gız abla oralarda bakkallarda kıyma da mı satılıyorAaaa nerdesiniz kizlar 2 saattir kimse yazmamış herkes gezmedemi
Benim cocuklar geldi
Bi arkadaşlarının cocugunun dogum günü varmis oraya gittiler oglani biraktilar buraya
aynen birini yapsak biri kalıyor.Bebeğin ne kadarlık canım?
İş yapsak spora vakit olmuyor spor yapsak işleri herüfler mi yapacak diyoz o da olmuyor ne dertli başımız varmış
canım benim meme almıyor diye siz ayakta sallamaya başlamakla hata etmişsiniz bak benim bir arkadaşım var onunda kızı meme almıyordu hep beşiğinde uyutuyordu büyüdü biraz bu kez de yanına yatardı sırtını sıvazlayarak uyuturdu.Bebegim meme almıyor haliyle ayakta sallanarak uyuyor benim ayaklarda sikinti oluncada agrilarim hic geçmiyor.bebegini kendi uyumasını öğreten varmi.
Evet öyle bir hata yaptim.cunku bebeğim 2 aylikken benim ayak ağrıları başladı ama nasil ağrı hergun ağlıyordum.agri kesicide içemiyordum.minoset de etki etmiyordu...yuruyemiyordum ağrıdan .hatta sezeryan hatası diye düşünmeye başladım.felcmi inecek diye nasil.korktum anlatamam.haliyle hemen uyusun istiyordumcanım benim meme almıyor diye siz ayakta sallamaya başlamakla hata etmişsiniz bak benim bir arkadaşım var onunda kızı meme almıyordu hep beşiğinde uyutuyordu büyüdü biraz bu kez de yanına yatardı sırtını sıvazlayarak uyuturdu.
Bende yeni oturdum. Kvdmler geldi kahve yemek derken görümceme geçtiler kızımla eşimde gitti hava rüzgarlı diye gitmedim bn bahçede otururlar. Baklava da vardı yemekte yemedim ben oldum bnceAaaa nerdesiniz kizlar 2 saattir kimse yazmamış herkes gezmedemi
Benim cocuklar geldi
Ay dilekk seni hiç düşünemiyorum. Tatildn dolayı eşimde evde çocuğa bakar işlere de yardm eder gene de akşam pertim çıkmış oluyor. 4 yaşndaki kızım eski ilgiliyi bekliyor her fırsatta onunla ilgileniyorm o yatana kadar spora vakit yok zaten. Sabah erken kalkıp bantta yürümeyi düşünüyorumYa poni nasıl spor yapicaz biz ben sporsuz istediğim performansi alamıyorum kilo verme konusunda
Sporada zaman olmuyor en iyi beni sen anlarsın kız uyurken yemekmi yapsam dağ gibi utuyumu yapsam diye düşünürken bile uyanıyor:)
Gece uykusuna geçiş yaptığında eliptik yapabilirim onada pilim bitmiş oluyor
Sende durumlar nedir senin ev azlık bende kadar yoğun değilmisin acaba
Oh afiytler olsn 1 dil ne ya bir lokmada yenir o şöyle üç beş ataydnBugun dolu dolu kahvalti yaptim 1 haftadir ilk defa ekmek yedim :)))
Bu haftalik ekmek hakkim doldu
Allah rahmet eylesin. Geçen gün otobüs durmadan inip ezilen genç kızdn çok etkilendm bnde ölüm tek gerçekDunyada hic biseyi kafana takmican ama biz yapamiyoruz
Ufacik seyler icin hayati zehir ediyoz kendimize
Kahvalti yaparken tel geldi eşime
Cok yakin bi arkadasi aniden vefat etmis
Daha pazar aksami havaalanindan almisti onu
Inanamadi , telini aradi eşi cikmis
Sabah kaybettik demişsimdi oraya gitti
Büyük kızımda çok yıpranmıştk sallaya sallaya 1.5 yaşndayken tatilde yanımda uyuyunca bıraktık. Küçük kızımda hiç sallamadım daha 2.5 aylık şükür hiç gerekmedi daha emzikle uyuyor memede uyumadysa. Sallamayı her defasnda yavaşlatarak yavaş yavaş bırakmayı dene cnm biBebegim meme almıyor haliyle ayakta sallanarak uyuyor benim ayaklarda sikinti oluncada agrilarim hic geçmiyor.bebegini kendi uyumasını öğreten varmi.
Çok şükür iyiyim kaptanımbu 1 aylik süreçte cnm yarisimiz kabulmü
Gecen hafta basladi
dun isten gelince ictim işe yaramadi cnm
anaaa hani siz girumceye gidiyodunuz haber vermedimiydiniz
hosgeldinn hepfitim
Sagol cnm iyiyiz sen nasilsin
Tatil bitmedimi daha takimi acmicakmisiniz
Ooo baya iyi gitmiş o kiloda
Keşke basladiginda geleydin
sagol cnm
basta hemen 1 saat zaten zor olur cnm kendini zorlamadan yapabildigin kadar yap
Kiz senin kilon benden az belki yüzden beni geçer
Hemen su koyvermek yok
dilek hanimcim dünkü menü yazilmadi muhtemelen kacamak var diye düşünüyorum
Bugun lutfen dikkat et ve menü yaz
bu hafta o açığı kapatirsin artik
Aaaa kaptanim nerelerdesiniz özlemişim vallahiÇok şükür iyiyim kaptanım
Bayram sonu inşallah açalım diyoruz memlekete giden köye giden vs anca olacak
Kız sen nereliydinAfiyet bal şeker olsun abla bazen de sıkınca kendini hiç beklemediğin yerde patlıyorsun iyi yapmışsın bence yemekle
ena gız abla oralarda bakkallarda kıyma da mı satılıyor
ayakların dogumdan sonramı oldu canım gecmıs olsun benımıde ucuncu hamılelıgım zor gectı ama dogum sukurku cok zorlamadı benı ayakların ıcın uzman bır doktora gıt benceMerhaba kızlar nasılsınız.ben çok yorgunum ya.bebekle ne misafirliğe gidiliyor ne misafir davet ediliyor.uyku düzeni kaçtı mi çok zor.bugun o kadar yorgunum ki anlatamam yemek bile yapamadım.hep pinekledim.ayaklarimda sıkıntı var benim.dr taban incelmesi var demişti.onceleri çok ağrıyordu çaydanlık düşmüş gibi.o baya azaldı.ama bu sefer uyuyorum kalkıyorum dinlenmiş olmam lazım.ayaga kalktıgımda nasil ağrıyor.sanki kmlerce koşmuş gibi.spor yapmasam da ağrıyor.dr lar ağrı kesici verip gönderiyor.2. Doğumun her bakımdan zor oldu ya hem hamileliği hem sonrası.ne zaman geçecek bu ağrılar benzer durum yaşayan var mı.
ay benımkı emıyor bazen emerken uyuyup kalıyor ama bazen ayakta ıstıyor kendı kendıne uyumayı bende ogretemedım zor oluyor dedıgın gıbı canımBebegim meme almıyor haliyle ayakta sallanarak uyuyor benim ayaklarda sikinti oluncada agrilarim hic geçmiyor.bebegini kendi uyumasını öğreten varmi.
afıyet olsun canım senınde cuma kacamagı olmus dunku gozlemeBu arada dünkü menümü yazmayı unuttum
Sabah 11.00 pazara gitmiştim kahvaltı yapmadan orda ıspanaklı gözleme yedim.maalesef
Öğlen ton balıklı salata 15.00
Akşam 19.00
Mercimek çorba
1 dilim ekmek
Su 2.5 lt
Spor yok
tebrıkler mıllı tatlımıza dayanmıs yememiişşinBende yeni oturdum. Kvdmler geldi kahve yemek derken görümceme geçtiler kızımla eşimde gitti hava rüzgarlı diye gitmedim bn bahçede otururlar. Baklava da vardı yemekte yemedim ben oldum bnce
afıyet olsun canımEmz anne menüm
11.00
1 d çok tahıllı ekmek
Domates salatalık biber
Pastırmlı 1 yumurta
1 ceviz
2 d peynir
14.00
Sütlü kahve
2 ceviz
17.00
4 yk taze fasulye
5 yk bulgur pilavı
2 yk tavuk ızgara
Ayran salata
2 üçgen kavn
Su 2
Spor yook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?