Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Oyuna dalincami yaptı acaba cnm

Dondurmaya kadar menü guzelmis sonra nazar etmişin eliptigin boşa gitmis
Bide 100 gr bayaaaa fazla

Telefonla yazışa yazışa gitmiş, yollara dikkat etmemiş küçük hanım
madem telefonla yazısacakmıs gezmede ne ısı varmıl etrafa bakmadıktan sonra ayy allahım cocuklarımıza akıl fıkır ver yarabbım benımkılerde buyuyup gelıyo aklı başında genc olsunlar ıns cumlemızın evladı
afıyet olsun canım
Cumartesi Menüm

Bugun baya yedim :))

13.00 civari
Yarim h. Yumurta
1 ks. Omlet
Biraz beyaz peynir biraz ceddar
5 zeytin
Salata
1 tb cekirdekli sandwich ekm.

18.30
(Yarim cb yesil mercimek
Yarim cb kineoyla) cakma kofte :)
Bol salata
1 bar ayran
guzel menu ablacım bumu cok

Evet abla dahadamı ıyı oldu az yemek bılmem bıraz mıde kuculsun az yıyıp denıyım bu haftada dıyorum acıkırsam eklerım bıseyler
Normalde bu kadar azaltmana gerek yok cnm sadece kacamak yapma aksamlarda karbon olmasin yeter
Çarşamba perşembe biraz azaltman yeterli

Tatlim takip ettigin icin mi bu takima geldin yoksa tesadufmü
Ya ben diğer topuclerde aktiftim , gectiğimiz yıllarda burnumdan nefes alamamam sebepli 78 kiloya kadar çıkmıştım, sonra burun amelyatı üzerine 1 senede 57 ye inmiştim, çocuk isteğiyle yine 7/8 ayda 66 ya çıkmışım öyle gebe kalmıştım, üzülmüştüm. Gebelikte çok dikkat edip 7 kilo aldım. 65 -68 kilo arasındayken online diyetisyenle 59-58 e indim işte gecen yaz. İkinciyi istiyoruz yakın zamanda diyince diyetisyen bana daha fazla verme zaten zayıf görünüyorsun demişti. Ben bu süreçlerde hep böyle bir sayfa olsa , herkes birbirini gazlasa ne güzel olur diye düşünüyorken meğer varmış 3-4 aydır gebelik topıklerindeydim ama demek ki daha vakti değil. Sürekli başarısızlık hissinden mutsuz oldum ve dedim ki en azından başarabildiğim bişeyi yapayım biraz motive olayım. 2-3 ay çocuk fikrine ara verip aranıza katıldım

Cumartesi Menüm

13.00 civari
Yarim h. Yumurta
1 ks. Omlet
5 zeytin
Salata

18.30
(Yarim cb yesil mercimek
Bol salata
1 bar ayran
Amanallahım ne kadar az şey yiyerek yaşıyorsunuz ben biyerde ölür kalırım bu kadar az yesem yaa doğumdan sonra emzirme döneminde çok sömürüldüm ve eşimden fazla yemeğe başladım. Bi de hayatıma düzenli bisiklet ve 3 kat ev girince iki insan enerjisi tükettiğimden günde sanırım hiç böyle azcık fln yemiyorum yiyemiyorum

Ay tam da gayet güzel yemişsiniz diyecektim maraş dondurmasını hördüm ya ben de şu spor puanlarını yazıcam , bi prenses annesini mi ekliyoruz topıklere ?

Afiyet olsun kizlar
Ins canim 1 2 gune bitecek
Afiyet olsun hafizecim
Cok şükür büyük kısmı hallettik ablam parkeler yapilsa sadece yerlesme kısmı kalıyor
Dondurma dışında guzel kuzum
Cumartesi Menüm

13.00 civari
Yarim h. Yumurta
1 ks. Omlet
5 zeytin
Salata

18.30
(Yarim cb yesil mercimek
Bol salata
1 bar ayran
Abla yaa yemis halin bu degil biliyoruz
Ay tam da gayet güzel yemişsiniz diyecektim maraş dondurmasını hördüm ya ben de şu spor puanlarını yazıcam , bi prenses annesini mi ekliyoruz topıklere ?
Evet canim biprensesannesini etiketliyoruz pinar yeni dogum yapti hafize devraldi spor puanlarini

Ay peki mesela 90 dakika gercek bisiklet kullanmayı nasıl puanlıyorum? Arkada kocaman römork tasıyırum bi de en az 30-40 kilo çekiyorum yani. ?

hakkinizda hayirlisi olsun cnm dedigin gibi daha dogru zaman degil demekki bebiş icin

Benim sormak istedigim neden bizim takimi tercih ettin diye :)) baska takimlarda var ya...
burayi takip ettim size gelmek istiyorum deseydin tmm dicektim ama şu ara 8.takimin üye ihtiyaci var
Bizim takim biraz disiplinli katilima, kurallara uyulmasina önem veriyoruz
Çalıştığın icin yeterli katilim saglayabilirmisin bilemiyirum
masallah baya bisiklet sürüyomuşsun o yuzden kilon aşırı degil heralde :)) 78 lere ciktigin dönemde kullanmiyomuydun
Kışın dami bisiklettle gidip geliyon
Nerdesin almanyada
Abla yaa yemis halin bu degil biliyoru
sen tabi gecen hafta ici menuleri mi gormedin
Ay peki mesela 90 dakika gercek bisiklet kullanmayı nasıl puanlıyorum? Arkada kocaman römork tasıyırum bi de en az 30-40 kilo çekiyorum yani. ?
bisikleti biz 2 puan olarak düşünmüştük ama kondisyon bisikleti tabi daha kolay
Tekrar konusup bi karara baglariz
anladım ablacım.

Bu arada günaydın canlar ben bugün akşama kadar yokum azcık açılmam lazım artık yüzmeye gidicem haberiniz olsun
hayata geri dönüyon yani

Kuzum sen kendini daha iyi bilirsin
dedigim gibi belini zorlama dikkat et
inş zorlamam, zorlanırsam 1 gün ara vermeyle devam ederim. Kendime en fazla 1 buçuk ay veriyorum bu kalan kilolar gitsin diye.
afiyet olsun bayanlar
Dream00 nazlicim sizin orda edeka varmi
Varsa kabak ucuzlamis :)) al mutlaka
var ama bu hafta aldım kabağım var bugün kabak spaghetti yapsam aslında. Bide ben sotelemiyorum haşlıyorum acaba omu gaz yapıyor?
Günayyyydınnnn kızlaaaar
Musmutlu pazarlar
günaydın inşallah hepimiz için
Gunaydinn canlarimmm

Buyrunn sabah kahveleri bendenn

Bugünü kacamaksiz beslenip yarina eksiyle geliyoruz degilmi
günaydın inşallah hele ben hiç yemesem daha iyi

ama bu hafta aldım kabağım var bugün kabak spaghetti yapsam aslında. Bide ben sotelemiyorum haşlıyorum acaba omu gaz yapıyor
Hee gaz yapiyor dediydin dimi :)
Valla hic bilmiyorumki cnm
Ben ya normal yemegini yapiyorum yada yagsiz rende sote yapip yogurtla yiyorum
Gaz yaptigini hic farketmedim

Spagetti de guzel olur sıkıntı yok :)

Bende bugun yapicam ama hangi tür yaparım bilmiyorum daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…