- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #308.501
Oyuna dalincami yaptı acaba cnmBugün çok yoruldum. Sabah arkadaşımla buluştum öğleden sonra arkadaşların bağına gittik eşyaları ben hazırladım ve kızım orda iki kere tuvaletini altına yaptı ayyy şimdi geldim eve ama canım da çıktı resmen. Menümü yazayım
Sabah 10.00 1 sade kahve
Öğle 12.00 6 yk taze fasulye
Ara 1 sade kahve
10 badem
Ara 1 damla sakızlı kahve
Akşam 20.30 1 şiş kuşbaşı
1/2 şiş kıyma
1 bardak ayran
Ara 100 gr Maraş dondurması
Aslında dondurmayı yememem gerektiğini unuttum. Kızım altına kaka yapmıştı o arada eşim su getir diyordu sinirden delirmiş bir şekilde hıncımdan yedim
Su 2 olmuştur
20 dakika eliptikFit mutlu anne 80 puan
madem telefonla yazısacakmıs gezmede ne ısı varmıl etrafa bakmadıktan sonra ayy allahım cocuklarımıza akıl fıkır ver yarabbım benımkılerde buyuyup gelıyo aklı başında genc olsunlar ıns cumlemızın evladıTelefonla yazışa yazışa gitmiş, yollara dikkat etmemiş küçük hanım
afıyet olsun canımBugün çok yoruldum. Sabah arkadaşımla buluştum öğleden sonra arkadaşların bağına gittik eşyaları ben hazırladım ve kızım orda iki kere tuvaletini altına yaptı ayyy şimdi geldim eve ama canım da çıktı resmen. Menümü yazayım
Sabah 10.00 1 sade kahve
Ara 1 sade kahve
10 badem
1/2 şiş kıyma
1 bardak ayran
Aslında dondurmayı yememem gerektiğini unuttum. Kızım altına kaka yapmıştı o arada eşim su getir diyordu sinirden delirmiş bir şekilde hıncımdan yedim
Su 2 olmuştur
guzel menu ablacım bumu cokCumartesi Menüm
Bugun baya yedim :))
13.00 civari
Yarim h. Yumurta
1 ks. Omlet
Biraz beyaz peynir biraz ceddar
5 zeytin
Salata
1 tb cekirdekli sandwich ekm.
18.30
(Yarim cb yesil mercimek
Yarim cb kineoyla) cakma kofte :)
Bol salata
1 bar ayran
1 günlük az yyemekten bisey olmaz
Evet abla dahadamı ıyı oldu az yemek bılmem bıraz mıde kuculsun az yıyıp denıyım bu haftada dıyorum acıkırsam eklerım bıseyler1 günlük az yyemekten bisey olmaz
Ama surekli böyle olmasin tabi bide cocuklar var güçsüz dusersin
Normalde bu kadar azaltmana gerek yok cnm sadece kacamak yapma aksamlarda karbon olmasin yeterEvet abla dahadamı ıyı oldu az yemek bılmem bıraz mıde kuculsun az yıyıp denıyım bu haftada dıyorum acıkırsam eklerım bıseyler
Ya ben diğer topuclerde aktiftim , gectiğimiz yıllarda burnumdan nefes alamamam sebepli 78 kiloya kadar çıkmıştım, sonra burun amelyatı üzerine 1 senede 57 ye inmiştim, çocuk isteğiyle yine 7/8 ayda 66 ya çıkmışım öyle gebe kalmıştım, üzülmüştüm. Gebelikte çok dikkat edip 7 kilo aldım. 65 -68 kilo arasındayken online diyetisyenle 59-58 e indim işte gecen yaz. İkinciyi istiyoruz yakın zamanda diyince diyetisyen bana daha fazla verme zaten zayıf görünüyorsun demişti. Ben bu süreçlerde hep böyle bir sayfa olsa , herkes birbirini gazlasa ne güzel olur diye düşünüyorken meğer varmışTatlim takip ettigin icin mi bu takima geldin yoksa tesadufmü
Amanallahım ne kadar az şey yiyerek yaşıyorsunuzCumartesi Menüm
13.00 civari
Yarim h. Yumurta
1 ks. Omlet
5 zeytin
Salata
18.30
(Yarim cb yesil mercimek
Bol salata
1 bar ayran
Ay tam da gayet güzel yemişsiniz diyecektim maraş dondurmasını hördümBugün çok yoruldum. Sabah arkadaşımla buluştum öğleden sonra arkadaşların bağına gittik eşyaları ben hazırladım ve kızım orda iki kere tuvaletini altına yaptı ayyy şimdi geldim eve ama canım da çıktı resmen. Menümü yazayım
Sabah 10.00 1 sade kahve
Ara 1 sade kahve
10 badem
1/2 şiş kıyma
1 bardak ayran
Su 2 olmuştur
menumude gururla ilistiriyim suraya
cunku davetteydim bugun.pastalar borekler abir cuburlar geldi gecti onumden..elimi bile sirmedim.
sabah 07.00
kahve
11.00
1 yumurtadan omlet
salatalik
13 badem
kk peynir
15.30 1 avuc leblebi
18.30
2 kasik pirinc pilavi
yarim.kepce nohut yemegi
10 uzum tanesi
su 2.5 lt
spor 40 sk kosu 20 dk turuyus 260 puanFit mutlu anne
Afiyet olsun kizlarBugünkü menü
Kahvaltı 12.00
1 yumurtadan omlet
5 dilim salatalık
Yarım paprika
5 zeytin
2 parça beyaz peynir
2 parca kaşar peynir
1 tel peynir
1 yeşil çay
Ara 14.00
Sütlü kahve
Akşam 18.00
5 kaşık patates salatası
Su hesaplayamadım bugün dışardaydım
Leslie 5 mile 45 dk = 157,5
Bölgesel 14 dk = 42
Toplam : 199,5 puan
Fit mutlu anne
Ins canim 1 2 gune bitecekafiyet olsun
cok tşk ederim
inşallah
amin inşallah
afiyet olsun
allah yardimcisi olsun. Ici nasildir Allah bilir
cok gecmis olsun
afiyet olsun
merhaba, Insallah
allah rahmet eylesinmalesef Ecel geldikten sonra yapacak bisey olmuyor.
düzene Alison asagda rahat olur sende rahat edersin ins. Cok gecmis olsun hic duymadim öyle bisey.
ilk etapta sallamayi birak. Her uyku saatinde yatagina yatir baslarda biraz Zorluk yasarsin Ama ögrenir kendi basina uyumayi. Tabiki Önemli olanda ayni saatlerde yatirman
afiyet olsun
afiyet olsun
afiyet olsun
hosgeldinhadi gecmis olsun ozaman isler bitiyor allahin izniyle
afiyet olsun
küçükte değilmiş, neden laf dinlemez birde bilmediği yermişçok şükür bişey olmamış
az değilmi? Güçsüz düşme. Afiyet olsun
afiyet olsun
hoşgeldin. Fazla kilo değil tez zamanda hedefine ulaşırsın inşallah
afiyet olsun. Cuma tartı günü, Pazartesi ara tartı günü.
afiyet olsun
iyi geceler. Valla herşey bitince oturdukmu biz bayanlar için sanırım bayram oluyor
Afiyet olsun hafizecimIyi geceler kızlar dünden uykusuzluk vqr bi de üstüne cok yoruldm bugun hemen menümu verip uyuycam Alıntılara sabah dönerim
Kahvalti 10:30
1 kk beyqz peynir
6 zeytin
Yagda yumurta 2 küçük yumurta
Domatez
Salatalık
Semizotu
1 dikim cok tahıllı ekmek
Ara 13:45
2 kırmızı erik
Ara 15:30
Domates
Salatalık
6 kiraz
Akşam 20:00 parktan gec dönünce gecikti
1 kase yoğurt
Bi kase salata
1 kase nohut yemegi (7-8 kaşık kadar)
Su 2.5 lt olmuştur
Spor
Yarım saat tempolu yürüyüş 90 puan
Cok şükür büyük kısmı hallettik ablam parkeler yapilsa sadece yerlesme kısmı kalıyorturk bakkallarinin bazsinda kasap bölümü de var cnm
cok gecmis olsun cnm bende hic duymamistim bu rahatsizligi
Giydigin ayakkabiya terlige yumusak olmasina dikkat et evde bile terliksiz dolasma
masallah tatlim bu azmin daim olsun ins.
1 sandwich ekmegi yedim zaten 2 dil ekm denk :)) bugun baya karbonlu oldu menum :)
menu guzel ama pilav 2 ks. Fasulye daha fazla olsaydi sanki daha iyi olurdu cnm
Menü guzel gorunuyor cnm
Salgami cok tercih etmiyelim malumtuzlu oluyor wasa da 2 tane yeterli :))
ne o gidecenmi kizzz
neyseki işin zoru bitmis cnm
gayet guzel nirancim heralde spor yapmadin bugun
Ayyy Allah korumus cnm
Bilmedigi yere niye giderki kiz kucukte değilmiş
ne kopegi aldiniz cnm evdemi
aksam guzel ama ssabah yetersiz geldi cnm
bugun az yemişin tatlim
masallah guzelime helal olsundemekki isteyince yemedende durulabiliyor :))
depo derken
Baya iş yapmisin benim utuleride alaydin
sabah guzel ama aksam olmamis cnm
Hamgi lesliyi yaptin cunku 5 mil 68 dk
Yaptigin 5k heralde :)
bugun icin saat cok kötü degil cnm pazartesiden sonrasi daha onemli
Menude gayet guzel
Dün niye uyumadiydinki
Dondurma dışında guzel kuzumBugün çok yoruldum. Sabah arkadaşımla buluştum öğleden sonra arkadaşların bağına gittik eşyaları ben hazırladım ve kızım orda iki kere tuvaletini altına yaptı ayyy şimdi geldim eve ama canım da çıktı resmen. Menümü yazayım
Sabah 10.00 1 sade kahve
Ara 1 sade kahve
10 badem
1/2 şiş kıyma
1 bardak ayran
Su 2 olmuştur
Abla yaa yemis halin bu degil biliyoruzCumartesi Menüm
13.00 civari
Yarim h. Yumurta
1 ks. Omlet
5 zeytin
Salata
18.30
(Yarim cb yesil mercimek
Bol salata
1 bar ayran
Evet canim biprensesannesini etiketliyoruz pinar yeni dogum yapti hafize devraldi spor puanlariniAy tam da gayet güzel yemişsiniz diyecektim maraş dondurmasını hördümya ben de şu spor puanlarını yazıcam , bi prenses annesini mi ekliyoruz topıklere ?
Ay peki mesela 90 dakika gercek bisiklet kullanmayı nasıl puanlıyorum? Arkada kocaman römork tasıyırum bi de en az 30-40 kilo çekiyorum yani. ?Afiyet olsun kizlar
Ins canim 1 2 gune bitecek
Afiyet olsun hafizecim
Cok şükür büyük kısmı hallettik ablam parkeler yapilsa sadece yerlesme kısmı kalıyor
Dondurma dışında guzel kuzum
Abla yaa yemis halin bu degil biliyoruz
Evet canim biprensesannesini etiketliyoruz pinar yeni dogum yapti hafize devraldi spor puanlarini
anladım ablacım.turk bakkallarinin bazsinda kasap bölümü de var cnm
Günaydın canım...Günayyyydınnnn kızlaaaar
Musmutlu pazarlar☺
hakkinizda hayirlisi olsun cnm dedigin gibi daha dogru zaman degil demekki bebiş icinYa ben diğer topuclerde aktiftim , gectiğimiz yıllarda burnumdan nefes alamamam sebepli 78 kiloya kadar çıkmıştım, sonra burun amelyatı üzerine 1 senede 57 ye inmiştim, çocuk isteğiyle yine 7/8 ayda 66 ya çıkmışım öyle gebe kalmıştım, üzülmüştüm. Gebelikte çok dikkat edip 7 kilo aldım. 65 -68 kilo arasındayken online diyetisyenle 59-58 e indim işte gecen yaz. İkinciyi istiyoruz yakın zamanda diyince diyetisyen bana daha fazla verme zaten zayıf görünüyorsun demişti. Ben bu süreçlerde hep böyle bir sayfa olsa , herkes birbirini gazlasa ne güzel olur diye düşünüyorken meğer varmış3-4 aydır gebelik topıklerindeydim ama demek ki daha vakti değil. Sürekli başarısızlık hissinden mutsuz oldum ve dedim ki en azından başarabildiğim bişeyi yapayım biraz motive olayım. 2-3 ay çocuk fikrine ara verip aranıza katıldım
masallah baya bisiklet sürüyomuşsun o yuzden kilon aşırı degil heralde :)) 78 lere ciktigin dönemde kullanmiyomuydunAmanallahım ne kadar az şey yiyerek yaşıyorsunuzben biyerde ölür kalırım bu kadar az yesem yaa doğumdan sonra emzirme döneminde çok sömürüldüm ve eşimden fazla yemeğe başladım. Bi de hayatıma düzenli bisiklet ve 3 kat ev girince iki insan enerjisi tükettiğimden günde sanırım hiç böyle azcık fln yemiyorum yiyemiyorum
sen tabi gecen hafta ici menuleri mi gormedinAbla yaa yemis halin bu degil biliyoru
bisikleti biz 2 puan olarak düşünmüştük ama kondisyon bisikleti tabi daha kolayAy peki mesela 90 dakika gercek bisiklet kullanmayı nasıl puanlıyorum? Arkada kocaman römork tasıyırum bi de en az 30-40 kilo çekiyorum yani. ?
hayata geri dönüyon yanianladım ablacım.
Bu arada günaydın canlar ben bugün akşama kadar yokum azcık açılmam lazım artık yüzmeye gidicem haberiniz olsun
inş zorlamam, zorlanırsam 1 gün ara vermeyle devam ederim. Kendime en fazla 1 buçuk ay veriyorum bu kalan kilolar gitsin diye.Kuzum sen kendini daha iyi bilirsin
dedigim gibi belini zorlama dikkat et
Bugün çok yoruldum. Sabah arkadaşımla buluştum öğleden sonra arkadaşların bağına gittik eşyaları ben hazırladım ve kızım orda iki kere tuvaletini altına yaptı ayyy şimdi geldim eve ama canım da çıktı resmen. Menümü yazayım
Sabah 10.00 1 sade kahve
Ara 1 sade kahve
10 badem
1/2 şiş kıyma
1 bardak ayran
Su 2 olmuştur
afiyet olsun bayanlarCumartesi Menüm
13.00 civari
Yarim h. Yumurta
1 ks. Omlet
5 zeytin
Salata
18.30
(Yarim cb yesil mercimek
Bol salata
1 bar ayran
var
günaydınGünayyyydınnnn kızlaaaar
Musmutlu pazarlar
günaydınGunaydinn canlarimmm
Buyrunn sabah kahveleri bendenn
Bugünü kacamaksiz beslenip yarina eksiyle geliyoruz degilmi
Hee gaz yapiyor dediydin dimi :)ama bu hafta aldım kabağım var bugün kabak spaghetti yapsam aslında. Bide ben sotelemiyorum haşlıyorum acaba omu gaz yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?