Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Selam kızlar hayırlı akşamlar

Saat 9.30
Bir dilim peynir
6 zeytin
Biraz domates ve salatalık
2 wasa
Çay

Saat 14
1 avuç beyaz leblebi
1 bardak ayran
Yarım elma

Saat 18
5 kaşık kavurmalı yumurta
1bardak şalgam suyu
3 wasa

Su 3 lt (uyuyana kadar tamamlarım)
45 dakika yürüyüş
Mefkurem

ay girdimmi simdi listeye
Medinecigim kasıp kavur önümüzdeki hafta listeye göster kendini canım
[/QUOTE]insallah insallah:))
allah rahmet eylesin.ani olum cok aci gercekten..yatan degilde ayaktaki olirmus derlerya gercekten dogru.
Bebeğin ne kadarlık canım?
İş yapsak spora vakit olmuyor spor yapsak işleri herüfler mi yapacak diyoz o da olmuyor ne dertli başımız varmış
bugun brnende hic bi is yapamadim..aksama kadar alisverisdeydim.yurumekten ayaklarim sisti.
Afiyet bal şeker olsun abla bazen de sıkınca kendini hiç beklemediğin yerde patlıyorsun iyi yapmışsın bence yemekle

ena gız abla oralarda bakkallarda kıyma da mı satılıyor
turk bakkallarinda evet.ayriyetten( et satan yerin adi neydi unuttum turkcesini ) yok oyle burda.gerci fransada oyle.ama almanyada boyle bildigim kadariyla. Mefkurem
hic bilmiyorum duymadimda.taban incelmesi ne onuda bilmiyorum.etrafimdan kimsedende duymadim..nasil bi hastalikki?
Bebegim meme almıyor haliyle ayakta sallanarak uyuyor benim ayaklarda sikinti oluncada agrilarim hic geçmiyor.bebegini kendi uyumasını öğreten varmi.
besigine koyyodum yaninada oyuncagini koyyodum.kendiliginde oyle uyyodu.
Bende yeni oturdum. Kvdmler geldi kahve yemek derken görümceme geçtiler kızımla eşimde gitti hava rüzgarlı diye gitmedim bn bahçede otururlar. Baklava da vardı yemekte yemedim ben oldum bnce
afferim gize azimlisin masallah

Afiyet olsun pisicik

Valla tatil çocuklar esimin yıllık izin vs giremedim canım benim
Sen naptın mezun oldun mu yoksa
Evet kaptanım mezun oldum ....korumayı öğrenmeye çalışıyorum
Diğer kızlardan haberin var mı ?
Kurbandan sonra kesin açıyor musunuz takımı?

Evet kaptanım mezun oldum ....korumayı öğrenmeye çalışıyorum
Diğer kızlardan haberin var mı ?
Kurbandan sonra kesin açıyor musunuz takımı?
Çoğuyla görüşüyorum canım
Sahgul kaptanin telaşe bikac arkadaşın telaşe var
Açalım dedik bakalim

Bende dedim bu kız niye karaborsa oldu?

Epey yorulmuşsundur, dinlen biraz canım, yarın mı tatildi senin

Kızlar epey atraksiyonlu bir gün geçirdik arkadaşımın kızı sayesinde.... Dışarda gezinmek istedi, "buralar tekin değil, gitme" dedim, beni dinlemedi, annesindende izin almamış, bir baktık kız yok ortada(16-17 yaşında), deliye döndük, bir o yana bir bu yana koştuk bulamadık. Allah'tan annesinin telefonunu almış, aradık, "kayboldum, evi bulamıyorum" dedi...neyse tarif tarif kızı bulduk ama günümüz zehir oldu... Tövbe ettim, bir daha kimseyi davet etmeyeceğim...

Evet canim doğumdan sonra oldu . 3 kere farklı doktora gittim.ucude taban incelmesi dedi.zamanla geçer dediler.cok şükür önceki ağrı yok ama
Sabah ilk adım özellikle çok zorluyor.sanki gece ayaklarımı sopalamışlar gibi

slm canım afıyet olsun
boya badana zor işler canım kolay gelsın
afıyet olsun canım
Allah korumus yınede bulmussunuz canım okurken ben bıle bı fena oldum o ankı telasınızı endısenızı dusunemıyorum

Medinecigim kasıp kavur önümüzdeki hafta listeye göster kendini canım
insallah insallah:))
allah rahmet eylesin.ani olum cok aci gercekten..yatan degilde ayaktaki olirmus derlerya gercekten dogru.
bugun brnende hic bi is yapamadim..aksama kadar alisverisdeydim.yurumekten ayaklarim sisti.
turk bakkallarinda evet.ayriyetten( et satan yerin adi neydi unuttum turkcesini ) yok oyle burda.gerci fransada oyle.ama almanyada boyle bildigim kadariyla. Mefkurem
hic bilmiyorum duymadimda.taban incelmesi ne onuda bilmiyorum.etrafimdan kimsedende duymadim..nasil bi hastalikki?
besigine koyyodum yaninada oyuncagini koyyodum.kendiliginde oyle uyyodu.
afferim gize azimlisin masallah
[/QUOTE]
Ayak ke.iklerinin yere yaklasmasiymis canim.duz taban olacakmisim

Bende dedim bu kız niye karaborsa oldu?

Epey yorulmuşsundur, dinlen biraz canım, yarın mı tatildi senin
Valla salidan beri kosturmacali geciyor bide aksilik islerim cok yogundu canim. Hepsi ust ustr gekince hic gelemedim. Yarinda calisiyorum sali izinliyim ondada evle ugrasicam gene maalesef
Afiyet olsun canim
Ay saka gibi ya gercekten simdikiler hic laftan anlamiyor bi bizim zamanimiza bakiyorum bi simdikilere dunya kadar fark var arada
Sizede gecmis olsun canım

Demekkı tedavı yapılan bır hastalık degıl sezeryanla bı alakası varmıkı en kısa zamanda gecer ıns canım

Sagol canim boyayida ablamla ben yaptik iyice bitik durumdayim yani

Afiyet olsun arada oluyor yapacks bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…