- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.103
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #308.441
Valla tatil çocuklar esimin yıllık izin vs giremedim canım benimAaaa kaptanim nerelerdesiniz özlemişim vallahi
Medinecigim kasıp kavur önümüzdeki hafta listeye göster kendini canımay girdimmi simdi listeye
allah rahmet eylesin.ani olum cok aci gercekten..yatan degilde ayaktaki olirmus derlerya gercekten dogru.Dunyada hic biseyi kafana takmican ama biz yapamiyoruz
Ufacik seyler icin hayati zehir ediyoz kendimize
Kahvalti yaparken tel geldi eşime
Cok yakin bi arkadasi aniden vefat etmis
Daha pazar aksami havaalanindan almisti onu
Inanamadi , telini aradi eşi cikmis
Sabah kaybettik demişsimdi oraya gitti
bugun brnende hic bi is yapamadim..aksama kadar alisverisdeydim.yurumekten ayaklarim sisti.Bebeğin ne kadarlık canım?
İş yapsak spora vakit olmuyor spor yapsak işleri herüfler mi yapacak diyoz o da olmuyor ne dertli başımız varmış
turk bakkallarinda evet.ayriyetten( et satan yerin adi neydi unuttum turkcesini ) yok oyle burda.gerci fransada oyle.ama almanyada boyle bildigim kadariyla.Afiyet bal şeker olsun abla bazen de sıkınca kendini hiç beklemediğin yerde patlıyorsun iyi yapmışsın bence yemekle
ena gız abla oralarda bakkallarda kıyma da mı satılıyor
hic bilmiyorum duymadimda.taban incelmesi ne onuda bilmiyorum.etrafimdan kimsedende duymadim..nasil bi hastalikki?Merhaba kızlar nasılsınız.ben çok yorgunum ya.bebekle ne misafirliğe gidiliyor ne misafir davet ediliyor.uyku düzeni kaçtı mi çok zor.bugun o kadar yorgunum ki anlatamam yemek bile yapamadım.hep pinekledim.ayaklarimda sıkıntı var benim.dr taban incelmesi var demişti.onceleri çok ağrıyordu çaydanlık düşmüş gibi.o baya azaldı.ama bu sefer uyuyorum kalkıyorum dinlenmiş olmam lazım.ayaga kalktıgımda nasil ağrıyor.sanki kmlerce koşmuş gibi.spor yapmasam da ağrıyor.dr lar ağrı kesici verip gönderiyor.2. Doğumun her bakımdan zor oldu ya hem hamileliği hem sonrası.ne zaman geçecek bu ağrılar benzer durum yaşayan var mı.
besigine koyyodum yaninada oyuncagini koyyodum.kendiliginde oyle uyyodu.Bebegim meme almıyor haliyle ayakta sallanarak uyuyor benim ayaklarda sikinti oluncada agrilarim hic geçmiyor.bebegini kendi uyumasını öğreten varmi.
afferim gize azimlisin masallahBende yeni oturdum. Kvdmler geldi kahve yemek derken görümceme geçtiler kızımla eşimde gitti hava rüzgarlı diye gitmedim bn bahçede otururlar. Baklava da vardı yemekte yemedim ben oldum bnce
Afiyet olsun pisicikSelam kızlar hayırlı akşamlar
Saat 9.30
Bir dilim peynir
6 zeytin
Biraz domates ve salatalık
2 wasa
Çay
Saat 14
1 avuç beyaz leblebi
1 bardak ayran
Yarım elma
Saat 18
5 kaşık kavurmalı yumurta
1bardak şalgam suyu
3 wasa
Su 3 lt (uyuyana kadar tamamlarım)
45 dakika yürüyüş
Mefkurem
Evet kaptanım mezun oldum ....korumayı öğrenmeye çalışıyorumValla tatil çocuklar esimin yıllık izin vs giremedim canım benim
Sen naptın mezun oldun mu yoksa
Çoğuyla görüşüyorum canımEvet kaptanım mezun oldum ....korumayı öğrenmeye çalışıyorum
Diğer kızlardan haberin var mı ?
Kurbandan sonra kesin açıyor musunuz takımı?
Bende dedim bu kız niye karaborsa oldu?Kizlarrrr ins döndüm acayip gerilimli bi hafta gecirdim. Boya badana olaylari bitti salı günü komple parkeler yapılacak. Ama saliya kadar burdayım ins.
Baharim liste icin kusura bakma kuzum burda olamadim hersey ust üste geldiNorth River
Evet canim doğumdan sonra oldu . 3 kere farklı doktora gittim.ucude taban incelmesi dedi.zamanla geçer dediler.cok şükür önceki ağrı yok amaayakların dogumdan sonramı oldu canım gecmıs olsun benımıde ucuncu hamılelıgım zor gectı ama dogum sukurku cok zorlamadı benı ayakların ıcın uzman bır doktora gıt bence
ay benımkı emıyor bazen emerken uyuyup kalıyor ama bazen ayakta ıstıyor kendı kendıne uyumayı bende ogretemedım zor oluyor dedıgın gıbı canım
afıyet olsun canım senınde cuma kacamagı olmus dunku gozleme
tebrıkler mıllı tatlımıza dayanmıs yememiişşin
afıyet olsun canım
Zalımın gızı burda da buldun beniAfiyet olsun pisicik
slm canım afıyet olsunSelam kızlar hayırlı akşamlar
Saat 9.30
Bir dilim peynir
6 zeytin
Biraz domates ve salatalık
2 wasa
Çay
Saat 14
1 avuç beyaz leblebi
1 bardak ayran
Yarım elma
Saat 18
5 kaşık kavurmalı yumurta
1bardak şalgam suyu
3 wasa
Su 3 lt (uyuyana kadar tamamlarım)
45 dakika yürüyüş
Mefkurem
boya badana zor işler canım kolay gelsınKizlarrrr ins döndüm acayip gerilimli bi hafta gecirdim. Boya badana olaylari bitti salı günü komple parkeler yapılacak. Ama saliya kadar burdayım ins.
Baharim liste icin kusura bakma kuzum burda olamadim hersey ust üste geldiNorth River
afıyet olsun canım09:30=== 2 adet yağda yumurta
1 kk peynir
3 adet yeşil zeytin
1 yk tuzlu yoğurt
1 tk cevizli biber
1 tk kekik salatası
1/4 ananas
Domates, salatalık, soğan
17:00=== 4 adet ızgara köfte
1 kase salata
Su 2 lt
Allah korumus yınede bulmussunuz canım okurken ben bıle bı fena oldum o ankı telasınızı endısenızı dusunemıyorumKızlar epey atraksiyonlu bir gün geçirdik arkadaşımın kızı sayesinde.... Dışarda gezinmek istedi, "buralar tekin değil, gitme" dedim, beni dinlemedi, annesindende izin almamış, bir baktık kız yok ortada(16-17 yaşında), deliye döndük, bir o yana bir bu yana koştuk bulamadık. Allah'tan annesinin telefonunu almış, aradık, "kayboldum, evi bulamıyorum" dedi...neyse tarif tarif kızı bulduk ama günümüz zehir oldu... Tövbe ettim, bir daha kimseyi davet etmeyeceğim...
insallah insallah:))Medinecigim kasıp kavur önümüzdeki hafta listeye göster kendini canım
Valla salidan beri kosturmacali geciyor bide aksilik islerim cok yogundu canim. Hepsi ust ustr gekince hic gelemedim. Yarinda calisiyorum sali izinliyim ondada evle ugrasicam gene maalesefBende dedim bu kız niye karaborsa oldu?
Epey yorulmuşsundur, dinlen biraz canım, yarın mı tatildi senin
Afiyet olsun canim09:30=== 2 adet yağda yumurta
1 kk peynir
3 adet yeşil zeytin
1 yk tuzlu yoğurt
1 tk cevizli biber
1 tk kekik salatası
1/4 ananas
Domates, salatalık, soğan
17:00=== 4 adet ızgara köfte
1 kase salata
Su 2 lt
Ay saka gibi ya gercekten simdikiler hic laftan anlamiyor bi bizim zamanimiza bakiyorum bi simdikilere dunya kadar fark var aradaKızlar epey atraksiyonlu bir gün geçirdik arkadaşımın kızı sayesinde.... Dışarda gezinmek istedi, "buralar tekin değil, gitme" dedim, beni dinlemedi, annesindende izin almamış, bir baktık kız yok ortada(16-17 yaşında), deliye döndük, bir o yana bir bu yana koştuk bulamadık. Allah'tan annesinin telefonunu almış, aradık, "kayboldum, evi bulamıyorum" dedi...neyse tarif tarif kızı bulduk ama günümüz zehir oldu... Tövbe ettim, bir daha kimseyi davet etmeyeceğim...
Demekkı tedavı yapılan bır hastalık degıl sezeryanla bı alakası varmıkı en kısa zamanda gecer ıns canımEvet canim doğumdan sonra oldu . 3 kere farklı doktora gittim.ucude taban incelmesi dedi.zamanla geçer dediler.cok şükür önceki ağrı yok ama
Sabah ilk adım özellikle çok zorluyor.sanki gece ayaklarımı sopalamışlar gibi
Sagol canim boyayida ablamla ben yaptik iyice bitik durumdayim yanislm canım afıyet olsun
boya badana zor işler canım kolay gelsın
afıyet olsun canım
Allah korumus yınede bulmussunuz canım okurken ben bıle bı fena oldum o ankı telasınızı endısenızı dusunemıyorum
Afiyet olsun arada oluyor yapacks bir şey yokBu arada dünkü menümü yazmayı unuttum
Sabah 11.00 pazara gitmiştim kahvaltı yapmadan orda ıspanaklı gözleme yedim.maalesef
Öğlen ton balıklı salata 15.00
Akşam 19.00
Mercimek çorba
1 dilim ekmek
Su 2.5 lt
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?